نوشته اصلی توسط سرافراز
چطوري آقاي بي بي؟؟
واااای ، این چند روزه چقدر احوالم رو پرسیدن ، ممنونم خیلی خوبم
چند تا سوال كوچولوموچولو و ريزه ميزه داشتم اگه ميشه جواب بديد! اون يكي هارو كه جواب نداديد. چندتاشو اگر دقت ميكرديد تكراري نبود... ولي از اونجا كه سرتون يكم بگي نگي رو به هواست متوجه نشديد. حالا اشكال نداره بي زحمت اينارو جواب بديد.
همه سوالهائی رو که قانون کپی رایت و قوانین صندلی داغ رو رعایت کرده بودن ، جواب دادم ،
حتی سوال محمد ابراهیمی که گفته بود یه جمله برای افراد زیر بگو ، اگه شما دقت ! کرده باشین من هم فقط یه جمله گفتم :46:
- يه جمله بسازيد كه توش اصلا حرف الف(ا،آ) نباشه...
نترس! زن كوزه نیست كه بشكند؛ از زدنش دریغ مكن
پس چیه ؟ برو پائین .
- بي زحمت يه جمله ديگه بسازيد كه توش حرف "ي" نباشه.
زن مثل نعناع است
- براي رفع خستگيتون الان يه جمله بسازيد كه توش "ر" نباشه.
همون نعنائه ، هل چه بیشتل كوبیده شود بویش بهتل میشه.*:311:
ل نوشته میشه ر خونده میشه.
- حالا يه جمله بسازيد كه... آخي اخي دلم سوخت! باشه ديگه نمي خواد جمله بسازي!
.
.
.
- بدون اينكه نگاه كنيد بگيد بلوزتون چند تا دكمه داره.
7 تا
- صادقانه بگيد جواب بالا رو درست گفتيد يا نه؟ اگر نگفتيد امشب ظرفهارو بشوريد.
نه ، درست نگفتم .
چشم :311:
- بدون اينكه نگاه كنيد بگيد چندبار سارابانو بهتون رتبه داده؟
سه یار
- بدون اينكه نگاه كنيد بگيد شما چندبار به سارابانو رتبه داديد؟
دو بار
- به نظر شما چرا وقتي مي خواهيم اين تصويرهاي سه بعدي رو نگاه كنيم چشممون چپ مي شه؟ نتيجه ميگيريم اونايي كه چشمشون چپه همه چي رو سه بعدي مي بينن؟
میشه تو رو خدا نتیجه گیری نکنید ، اون از سارا این از شما !
اینا رو دیگه کل کل نمی کنما ، تو اون تاپیکتون اضافه کنید "لطفا تا اطلاع ثانوی نتیجه گیری نکنید " من نگران زندگی مشترک آینده تون هستم:311:
- بنظر شما وقتي طناب مي زنيم اول دستمون رو مي چرخونيم يا اول پامونو بلند مي كنيم؟ اگه برعكسشو انجام بديم چه اتفاقي ميفته؟
اول دستمون رو ..... اون موقع طناب شما رو میزنه.
یه جور دیگه هم میشه برعکسش کرد ، اول دستتون رو ببرید بالا بعد پاتون رو بچرخونید
- وقتي سوار اتوبوس ميشين اولين صندلي كه به چشم شما مي خوره صندلي رديف چنده؟ راننده؟ اول؟ دوم؟ ...آخر؟
صندلی خالی
- وقتي پنكه با پره هاي سفيد مي چرخه چرا موقع چرخش لايه هاي رنگي توش ديده مي شه؟
عینکتون رو وردارید :311:
سرافراز: خانم دکتر، من فکر می کنم عینک لازم دارم.
سارا: بله حتما! چون این جا مغازه ساندویچ فروشی است..!
ديگه زياد پيچيده نمي كنم فعلا براي افراد زير كه در 24 ساعت گذشته در همدردي آنلاين بودن شكلك بذاريد(دونه دونه! فله اي قبول نيست!)
**عسل**, 111, 6167, Andiaaaa, Ardalan Hamidi, Cucceltcift, DifsEmise, Hag morteza, JunerKho43, MHJN13, Matin_Alone, Parmida joon, Taranom-123, adminstor, alascablys, ali1000, alid, ani, annamaryam, aramesh_1390, asgarzadeh, ashkan.comp, baby, bahar.ghamgin, bahram abay, blue sky, chehrehsaz, davood_titan, deer, del, deljoo_deltang, diamond, digitalman, eghlima, elham77, elham_008, elnaaaz, ensieh, f.kh, f_z, fakhri, farhad20886, farnaz_a, foroozan, gity, gole maryam, hadieh, hamdam 96, hamed65, homan021, imminypiews, iranboy, ivi195, jasem, jili4000, kamran2007, ketetefid, kilidtalai, koroosh, lord.hamed, m.mouod, madam, mahi91, maryam1390, maryam57s, maryambahri, maryammmm, maryamp, mehrabooni, mehrdad_m, mei_mah, melisaa, mohammad 75, mohammad_1369, mohsenn, mta, nadia65, nahalzr, natalin, nazila20, nazlin1990, negarande, negarddrtoo, negin-mardani, nilo55.mozhgan, niloofar mordab, nima2, nobody_64, parnaz, parvane123, pedram82, perancess, pk1365, qamkadeh530, ramin00, razz, rexa, reza_ss, romina22, s.p, s_p_razavi, saba664, sabir, saboktakin, saboora, sadegh.h, sadeghiranian, saeedgh, saharnaz, sahra100, sali1987, sana., sanamsafa, sanjab, sara1391, sara20, sci, setare.m86, setareh soheil, shabe barooni, shahnaz66, shamim_bahari2, shayana, shokor, shomila, siam, sina.sina11, sisili, success, tesoke, toranji, vahid_pioneer, yasin1631, yasmin44, آهانا, آوازه, آویژه, آیسودا, ازاد ورها, الهام-24, انديا, بالهای صداقت, بامن بمان..., بانو-م, بلادردونه, بی نهایت, تک دختر, جنیوس, حامد14, حسامی, خارپشت, دانوب, دختر مهربون, دل انگيز, دیوید, راز پنهان, رامونا111, رجبی, رستگار, رهايي, سابینا, سارا بانو, ستاره1388, سرافراز, سمانه .ج, سهیل مهربون, سید1387, شب شکن, شمیم الزهرا, شیبا, صبح آرامش, علی ایرانی, علیش, ف.ا, فرشته مهربان, فرهنگ 27, فهیمه *, قاسمي, ليلا موفق, محسن1986, محمدابراهیمی, محمدسعید, مدیرهمدردی, مرضيه - ف, مريم صوفي, مريم.م, ملاحت, ملاحت1, مهتاب ه, مهراب آراد, مهشید25, مهنام, مي مي, ميناي موفق, مینوی تنها, نا آشنا, نارین ***, ناز, نازنین 1, نتهاترین تنها, ندا1366, نسیم صبح, نیلوفر 21, هامون, هانیه صیادی, همسفر65, ویدا@, ویونا, پاییزان2, پریسا65, پریماه, پوروروس, کنجکاو, گل من, گلنوش
ببین ، اگه دوباره متهم نکنی که سوالها رو جواب ندادی میگم :
این که سوال نیست ، سوال همونهاس که آخرش علامت ؟ داشته باشه :311: ،
شما می تونستی بپرسی ،
آیا حاضری برای افراد زیر شکلک بذاری؟:311:
دوس داری برای افراد زیر شکلک بذاری؟:311:
مایلی برای افراد زیر شکلک بذاری؟:311:
و...
اینا رو میگن سوااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااال.
بهرحال تلاشت ستودنی بود ، می بینمت:104:
good luck
and U