RE: **صندلی داغ1390**((سری ششم))
واییییییییییییییییییییییی ی می بینممممممممممممم که اینجا حسابی شلوغهههههههههههههههه!
baby خان بدو که کجایییییییییییییییییییییی یییییی؟
من هم اومدم؛ اما فعلا دلم میسوزه و سوالی نمی پرسم که اول احوالاتتون رو بعد از پاسخ گویی به این همهههههههههه سول بی پاسخ جویا بشم و بعد با کلی انرژی بیام و دوباره داغتـــــــــــــــــــــ ــــــون کنم!:311:
------------------------------------------
خداوندا! به baby صبری جزیل و فکری پویا و قلبی پر از مهر عطا کن که بتواند پاسخ سوالات را پیدا کند!:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
سلام
آقای baby !
سلام زهرا خانوم
1-همسرتون رو واسه نماز صبح بیدار می کنید یا نه ؟
چرا فکر کردید من زودتر بیدار میشم ، اغلب با صدای زنگ بیدار میشیم ، در غیر اینصورت بله بیدار می کنم.
2- شما فکر میکنید خوشبخت هستید؟ خوشبختی رو در چی می بینید؟
حالات انسان دایما در حال تغییره ، احساس خوشبختی هم در همین مقوله ست. در حال حاضر که دغدغه های مالیم به لطف الهی حل شدن ، حرکت در مسیر بندگی خدا و رضایت حجت خدا رو خوشبختی می دونم.
بله وقتی در این مسیرم حس خوشبختی می کنم ، وقتی دچار غفلت و بدتر از اون نافرمانی هستم ، حس خوبی ندارم.
3- وقتی دلتون می گیره چیکار می کنید؟
شاید باورتون نشه ، خیلی وقته دلم نگرفته ، گاهی خیلی جزئی دلگیر میشم که با تغییر فضا و موقعیتی که درش هستم از دلتنگی میام بیرون.
اینجوری نبوده که برا مسائل و مشکلاتی که تو زندگی برام پیش میاد ، دلم جوری بگیره که گریه ام دربیادو اگه یه همچین موقعیتی قرار بگیرم هم گریه می کنم:302:
4-وقتی پسرتون حضور داره شما و همسرتون به همدیگه محبت میکنید یا نه؟
بله ، چرا که نه.
اما اگه منظورتون عشق بازیه خیر. به تعبیر دقیقتر جلوی پسرم دست همدیگه رو می گیریم ، همدیگه رو بغل می کنیم ، می بوسیم همونطور که موقع خداحافظی و سلام پسرم رو هم می بوسیم.
5-(خدای نکرده) اگه یه روز متوجه بشید همسرتون قبل از ازدواج با شما با کسی ارتباط عاطفی داشته (فقط در حد صحبت)اما به شما نگفته چیکار میکنید؟آیا سالها زندگی مشترک و بدون مشکل تون رو به این دلیل می برید زیر سوال ؟بهش بدبین می شید؟
ببینید اصلا موقع ازدواج من به دوستیها یا روابط خطرناک همسرم فکر هم نکردم (نه فکر کنید بی دلیل ، نه ! بدلیل اینکه خانواده بسیار اصیل و محترمی بودن) اصلا به مخیله ام هم نیامد ایشون هم از من نپرسید آیا قبل از ازدواج دوست دختر داشتید یا نه.
دلیلی نداره بخوام کاری بکنم. سطح اعتمادمون بشدت بالاست ، بعد از دو سه سال ااول زندگی هیچوقت نشده در این موارد بهش بدبین بشم . الحمد لله ، خدا رو صد هزار مرتبه شکر
6-به نظر شما هر نوع ابراز احساس دختر به پسر ممنوعه یا اینکه باید انگیزه و نیت رو هم در نظر گرفت؟
منظورتون رو از ابراز احساس نگرفتم ، اما ارتباط نامحرم با همدیگه یدلیل تبعات بعدش و احتمال لغزس و نافرمانی خدا ، ازش پرهیز داده شده. به هرحال تا نیت و اراده نباشه هیچ کاری آدم انجام نمی ده. باید متذکر و متوجه افعالمون باشیم.
7-شما فکر می کنید هرگز دختر و پسری پیدا نمیشه که ازدواجی مثل ازدواج پیامبر(ص) و حضرت خدیجه (س) داشته باشند؟ (منظورم هم از لحاظ اختلاف سنی هست هم از لحاظ پیشنهاد دهنده ، لطفا هر دو مورد رو جمعا در نظر بگیرید)
چرا همه جور ازدواج داشتیم و شما هم حتما دیدید.
یادمه یه وقتی یه پیرمرد 60 ساله دیدم که یه دختر حدود 20 ساله و یه بچه کوچیک همراهشون بود، به پدر بزرگ و نوه بیشتر شبیه بودن اما گفتن که زن و شوهرن.
بالعکس یه خانمی که پس از فوت شوهرش و داشتن یه دختر 18 ساله، برادر زاده شوهرش ازش خواستگاری کرد ، سن آقا داماد حدود 23 سال بود و خانم 44 سال ، می تونست داماد این خانم باشه اما شد شوهرش!!!
در خصوص ازدواج پیغمبر و حضرت خدیجه باید بگم که طبق تحقیقی که قبل ها داشتم
در میان مورخان و محدثان پیشین 28 ساله بودن آن حضرت(ص) بیشتر مورد قبول بود.الصحیح من سیرة النبی(ص)، ج 2، ص 115 و 116. بدین ترتیب تفاوت سنی او با پیامبر(ص) از حدود سه سال بیشتر نمیشود. نه 15 سال !! می تونید به کتاب اسد الغابه هم نگاهی بندازید.
8- میشه مدام از گذشت حرف زد اما باگذشت نبود؟
بله ، میشه یه ویترین خیلی شیک در ظاهر داشت اما باطن :163:
9- میشه هم مومن باشی هم به مومن بدبین باشی؟
بله ، ما مومن گناهکار داریم ، بدبینی و سوءظن هم یکی از گناهان هست. اما نمیشه مومن باشی اکا خدا رو منکر باشی.
10-به نظر شما آشنایی از طریق نت کلا مردوده یا اینکه موارد نادری هم هست که به خوشبختی منتج بشه؟
همینطور هم که گفتید یکی از ابزار شناخت می تونه نت هم باشه ، مثل برخی از آشنائیهای دیگه که به جدائی منجر میشه ، این نوع آشنائی هم می تونه نتیجه مثبت یا منفی داشته باشه.
بهرحال در فرآیند شناخت باید عواملی که باعث اخلال در شناخت طرف مقابلمون میشه رو تا حد امکان حذف یا به حداقل برسونیم.
(در واقع منظور من"قست و تقدیر" هست که به این وسیله دو نفر بهم برسند)
در باب تقدیر الهی (صرفنظر از نت یا هر روش دیگه) بنظر من باید سهم انتخاب و تصمیم خودمون رو در ازدواج بشناسیم و مسئولیت انتخاب رو به دوش تقدیر و ... نیندازیم.
اما باید در تمامی مراحل این امر مهم ، توکل به او را فراموش نکنیم.
ممنون از پاسخهاتون:72:
دعاگوتون هستم
وای بچه ها! تو رو خدا !! :322:
انصافتونو شکر ، این همه سوال :316: ، منم الان خون دادم و نباید خیلی تایپ کنم.
بریم سراغ خانوم دکتر
[quote=سارا بانو]
به به چه روزهای خوبی در پیشه.....چقدر ممنونم از مدیریت صندلی داغ که متهمی مثل بی بی رو نشونده رو صندلی داغ که الهی آتشش تا مدت ها ماندگار باشه ...
خیلی خوشحالم که هنوز که هنوزه ، گرمای صندلی داغ تون بعد از 5 ماه و پشت سر گذاشتن ماه سرکه شیره سر جاشه ، این الهی که گفتی مثل رنگ رخساره اس که نشون میده از سر درون :311:
ببین بی بی خان ..همین اول جلو همه بگم شما موظفی تک تک سوالات ما رو چه تکراری چه غیر تکراری پاسخ بدی پس زود شروع کن اول مال سرافراز جونمو جواب بده بعدم به ترتیب تا برسی به مال من که رئیستون هستم!! درست شد ؟؟؟
پاسخ سرافراز جونتو دادم ، بازم گلی به جمالش که سوالات غصبی رو با آدرس پروانه ای آورد نه مثل شما که بدون ذکر منبع و ماخذ ، واقعا حسته نباشی :104:
خب بگذریم..بدین وسیله من از تمام خانم های متعهد تالار درخواست می کنم بیان و در این لحظه حیاتی حق این رئیس باند ضد زنو بذارن کف دستشhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...96076f75d7.gif!!!!
در کنار اون توضیح بدم چون همسرمhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...caf1581371.gif تمام سوالای شما رو خونده و کل کل من و شما رو می دونه به بنده اولیماتوم داده یک کولاک حسابی به پا کنم پس آماده باش!!!!!!!!!!
[size=medium][color=#1E90FF]
ببین پای آدم حسابیا رو نکش وسط ، نکنه جای سوختگی صندلی شما تو ماه عسلتون تاثیر گداشته روش که اینجوری اولتیماتوم داده :cool: ترسییییییییییییییییییدم :58:
نکته اخلاقی :همسران مراقب اولتیماتومهای شوهرانشون باشن خصوصا از نوع دکتریش "اولیماتوم" :
خودت رو تو موقعیتهای زیر قرار بده :
واکنشت چیه ؟
بهترین واکنش از نظر شما چیه؟
عزیزان همدردی برای دیدن اصل سوالات رجوع کنند به لینکی که سرافراز دادن ، برا این منظور می تونید روی پروانه سمت چپ ارسالشون کلیک کنید یا به این لینکها مراجعه کنید
http://www.hamdardi.net/thread-16012-post-149216.html#pid149216
http://www.hamdardi.net/thread-16012-post-149255.html#pid149255
http://www.hamdardi.net/thread-16012-post-149267.html#pid149267هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــورا ؟؟؟؟؟حالتون خوبــــــــــــــــــــــ ـه که؟
بــــــــــــــــــــــــ ــــــازم میـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــام؟؟؟
حالم خیلی خیلی خوبه ، احساس سبک بالی می کنم :310:
از همه مهمتر آخرین صحبتهای مرحومه مغفوره سارا بانوس
** با اجزه چون مسافرم قول میدم اینا رو بعد یک ماه برگشتم جواب بدم!!!!!بابا قرار بود دیشب صندلیداغ من تموم شه..کجان این مدیرهای صندلی داغ!!!!
بی بی من واقعا فرصت ندارم و جواب سوالهای شما دوست خوبمو بعد بازگشت از سفر حتما میدم امیدوارم منو ببخشید..سارا...:
قضاوت با خواندگان این سطور:311:
[quote]
سلام دوباره:
باشه پس نتیجه می گیریم شما جواب سوالای خودتونو که ار بقیه می پرسین نمی دونین؟؟؟؟:311:
باشه پس من بزرگواری می کنم می گذرم ولی جواب سری دوم سوالامو که تکراری نیست طبق قانون صندلی داغ بدین ..اینم ادامه اش؟؟
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...f81496a83a.gif
۱.قلبا اعتقاد داری از جنس مخالفت سری؟جوابت هر چی هست توضیح هم بده.
۲.خودشناسی،رسیدن به ناشناخته ها ی وجودت برات مهمه؟واسش چیکارا کردی تا حالا؟
۳.دوست داری بچت به چه چیزت افتخار کنه؟
۴.معمولا چه مدل کفشی میپوشی؟
۵.شبا خونتون پشه داره؟
۶.دست خطت چطوریاست؟
۷.اگر روزی قرار باشه خواهر همسرتون برای مدتی تا 1 سال یا بیشتر با شما زندگی کنه و از قضا اون خواهر زن خیلی هم به شما و خانموتن احترام نذاره ..چه برخوردی دارین؟آبا اونو نگاه می دارین پیش خودتون یا همش اوقات تلخی می کنین؟
۸.آشغال میرزی رو زمین؟ا.
۹.شده دلت واسه ایران بسوزه؟چرا؟
۱۰.تا چند سالگی دوست داری عمر کنی؟نظرت در مورد پیری چیه؟ازش میترسی؟
۱۱.صبحا چند پا میشی؟شبا چند میخوابی؟
۱۲.جورابت سوراخ شه ولی سوراخش تابلو نباشه میپوشیش یا میندازیش دور؟
۱۳.چرا رفتی خون دادی؟؟؟؟ خدا بد نده!!
۱۴.میدونی تیمور کی بود؟چنگیز کی؟مختصر توضیحی بده اگه آمارشونو داری.
۱۵.اهل ورزش هستی؟
۱۶.چند بار تا حالا خون اهدا کردی؟
۱۷.بیرون بری چه چیزتو فراموش کنی ببری کلافه ای؟(مثلا ساعت،مبایل،کیف ...)
۱۸.هنرت چیه؟
۱۹.نظرتون در مورد خالکوبی چیه؟
۲۰.تا حالا گفتن بهت شبیه فلان هنر پیشه ای؟اگه آره کی؟
۲۱. چرا گاهی آدما دیگرانو به خاطر طرز پوششون،اعتقادشون یا هر چیزی که حق شخصی هر
کسیه و تو انتخابش مختاره مسخره میکنن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran2007
سلام baby عزیز،:72:
سلام کامران جان جان
فقط خواستم بگم، اون قسمت از پست سارا که با رنگ و فونتی هست که من همیشه با اون پست هام رو مینویسم،
به دلیل زیر پا گذاشتن کپی رایت من، وجاهت قانونی نداره، و لزومی نداره که بهش پاسخ بدی...در واقع شامل حال قوانین تاپیک صندلی داغ نمیشه!
ممنونم از تذکرتون ، بله در ارسال قبلی شفاف سازی کردم ، جهت اطلاعتون بگم هیچکدوم از اون پست سارا وجاهت قانونی نداره ، همش بدون ذکر منبع بود.
کلا بی وجاهته :311:
در مورد پاسخگویی به باقی قسمت ها، مختاری...
اما اون قسمت که با فونت بزرگ و ابی کمرنگ نوشته شده رو لزومی نداره که پاسخ بدی!
یکی از اعضای باند ضدّ زن!:163:
قربون این اعضای قانونمدار برم من :46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayana
سلام اقای baby یا بقول سارا بانو بی بی!!!
امیدوارم احساس سوختگی خیلی بهتون دست نداده باشه
منم یه چند تا سوال خنک دارم که با اجازه تون میپرسم:
سلام شایانای عزیز
الان بیش از همیشه به خنکا نیاز مندم ، حتی اگه از جنس سوال باشه ، ممنونم
1.بنظرتون باید از خدا بترسیم تا بندگیشو بکنیم یا عاشقش باشیم؟یا منافاتی با هم ندارن؟
من نمی دونم اینکه عاشق خدا باشیم یعنی چی؟ ، رابطه مخلوق با خالق ، رابطه بنده و مولاست نه عاشق و معشوق !
قران تاکید داره که "اتق الله" "ولمن خاف مقام ربه جنتان"
اگه تقوا و خاف رو به جز خداترسی معنا کنید ، می تونید بگید که منافات با هم ندارن.
امام حسن علیه السلام وقتی وضو می گرفت اعضای بدنش می لرزید و رنگش زرد می شد. گفته شد چرا به هنگام وضو اعضای بدن شما می لرزد و رنگ چهره شما زرد می شود؟ حضرت فرمود: حق است بر هر كسی كه در برابر پروردگار می ایستد رنگش زرد شود و اعضایش به لرزه در آید. و هر گاه به درب مسجد می رسید سر خود را بالا می كرد و می گفت : الهی ضیفك ببابك یا محسن قداتاك المسیئی ، فتجاوز عن قبیح ماعندی بجمیل ما عندك یا كریم . خدایا مهمان تو به درب خانه توست ، ای نیكوكار! گنهكار بسوی تو آمد پس به خوبیهای خود از بدیهای من در گذر.
این منش و روش بندگان صالح خداست. گلهای سر سبد افرینش اینگونه بودن. مناجات حضرت علی در مسجد کوفه رو ببینید. مناجات سید الساجدین رو ببینید.
بنظرتون رابطه اینها با خدا رابطه عاشقانه بوده ؟؟!!!!
2.تا چند سال پیش ادمهای مذهبی یه مشخصه داشتن:محاسن(منظورم ریش و سبیل)یه تسبیح که همیشه دستشون بود،الان دیگه خیلی اونجوریا نیست،یعنی دیگه مذهبیامون،مذهبی نیستن؟
اگه انسانها رو با ظاهرشون بسنجید ، بله. بنظر من اما اون حالات بیشتربه شرایط اجتماعی اون زمانها برمی گشت.
بهرحال ظاهر و قیل وقال اون مبنای خوبی برای شناخت نیست.
3. تفسیرتون ازین ابیات چیه؟
دردل خود مومنم ،در چشم مردم کافرم
گرچه یک لحظه ست از ظاهر به باطن رفتنم
چند صد سال است راه از باطنم تا ظاهرم
هرکسی خودش بهتر خودش رو می شناسه ، ارزیابی خودمون از خود ، بهتر از چاپلوسی ها، تملق ها و یا غرض ورزیهای گه گاه سایرین هست.
محاسبه نفس کاریست بس ارزشمند ،
من با یقین کافر، جهان با شک مسلمان
با این حساب اهل جهنم فرق دارند
اونیکه حسابرسی میکنه در روز مکافات ، ذره ای به کسی ظلم نمی کنه ، جهنم نرفتم ببینم فرق دارند یانه ،
با همون ایمان اولیه که در وجود هر کسی هست ، و در وچود تو هم ،تو در مسیر بندگی باش ، هدایت با خداست ، اگر مسیر از شک به یقین رسیدن به قیمت ضایع کردن عمر باشه و پایان اون ، دیگه اون یقین دردی رو دوا نمی کنه.
بندگی کن و یقین رو هم از او بخواه.
اگه تو کوچه خیابون،مردی به خانومتون،متلک بندازه،چه عکس العملی نشون میدین؟
باید خیلی احمق باشه همچین کاری بکنه، با هاش برخورد می کنم .
5.به نظرتون دخترا باید سنگین و محجبه تو جامعه ظاهر بشن تا اقایون به گناه نیفتن یا پسرا چشاشونو درویش کنن؟تا حالا شده بی حجابی یه خانوم شمارو به گناه بندازه؟
هر دو ، عفت و پاکدامنی جنسیت نمی شناسه ، آیات قران داریم که به هر دو توصیه می کنه که چشمهاشون رو مراقب باشند "یغضوا ...یغضضن" گمونم سوره نساء باشه.
بله شده ، و گاهی نتونستم چشمامو درویش کنم.
خدایا به همه ما توفیق درک حضورت رو بده ، توانائی مراقبت از اعضاء و جوارحمون رو - چشم ، دل ، گوش ، زبان ، دست و پا و..- که به گناه نیفتیم. بتونیم حق اونها رو ادا کنیم.
6.نظرتون در باره اشتغال و پا به پای مردها تو فعالیتهای اجتماعی،شرکت کردن خانوما چیه؟
با اشتغال خانوما مخالف نیستم ، اما نه پابه پای مرد ، مسولیت مرد امرار معاش خودوخانوادشه ، اگه بخواد این بار رو به دوش خانومش بندازه ، انصاف نیست
7.ازدواجتون سنتی بود؟خانومتونو خودتون از قبل میشناختین یا خانواده ،دوستان معرفیشون کردن؟کدوم یک از معیارهاتون رو اگه خانوم نداشتن محال بود که باهاشون ازدواج کنین؟
بله ، یکی از بستگان نزدیکمون معرفیشون کردن ، چندین جلسه رفتیم برا آشنائی. در مرحله انتخاب هم کمی دلشوره و ترس داشتم .
اگه همکفو در معتقدات نبودیم محال بود ازدواج کنیم ، دیگه ادامه نمی دادم.
بحمدلله از لحاظ اعتقادات کاملا منطبقیم ، حتی در خیلی از مسائل فرعی
8. نظرتون کلا در مورد رقص و بالاخص رقص اقایون چیه؟عروسیتون رقصیدین؟
اصلا خوشم نمیاد ، رقص یه کار اختصاصی خانوماست ،ظرافت میخواد.(از نظر من )
در سالن نه ، اما وقتی خونه بودیم با مادر وخواهرام یه کمی همراهی کردم:227:
9.اقای babyنمیدونم غیر از خانومتون جای دیگه ای هم خواستگاری رفتین یا نه؟اگه اره وقتی بهتون جواب رد میدادن،چه حسی داشتین؟دیگه پیگیر نمیشدین؟اگه شما نمیپسندیدی چجوری به خونواده دختره میگفتین؟
بله ، هفت یا هشت جای دیگه رفتیم ، بعضیا یه شرطی رو میذاشتن که از عهده من خارج بود طبیعی بود که دیگه جلو نرم .
اگر هم نمی پسندیدم دیگه قرار بعدی رو با خانوادشون نمی ذاشتیم . بهرحال به لطف خدا برای انتخاب تحت فشار نبودم.
10.یه خاطره بامزه و شیرین از خواستگاریاتون میگین(بغیر از اونی که تو سوتیهای خواستگاری زده بودین،همون قضیه شلواره:D)
یکی از بستگان یه آدرسی رو داده بود ، که یه سری مجتمع بود ، فقط گفته بود که می دونه بلوکشون چنده ، شماره واحدش رو نمی دونست ،
منم اونموقع یه کارائی میکردم که الان باورم هم نمیشه .... رفتم تو اون مجتمع ، و اون بلوک ، نگهبانی نبود گفتم میرم تو طبقات (حداقل 20 طبقه بود و هر طبقه 5 واحد) تا آپارتمانشون پیدا کنم :316: ، همین که وارد آسانسور شدم یه آقای 55 ساله خیلی جدی و اتو کشیده بود ، حس ششم گفت شاید آقای .. خود ایشون باشه ، گفتم ببخشید آقای فلانی یهو گفت بله خودم هستم ، منو میگی سنگکوب کردم ، خشکم زد هیچ راه فراری هم نداشتم ( حس وقتی که تو یه جای تنگ با یه گربه تنها باشم بهم دست داد) ، اما خودم جمع و جور کردم و گفتم بررررررررررا یه اممممممممر خیر خواستم با خانواده مزاحممم بشم.
یه نگاه سنگین و معنا داری بهم کرد ، که تحملش خیلی سخت بود ، منظورشو فهمیدم و گفتم از آشناهای هم دانشگاهی دختر خانمتون هستم.
بعدا که رفتیم خونشون ، فهمیدم سرهنگ بازنشسته ارتشه. بلا بدور:311:
11.چرا غیرت برای زن نکوهیده و نشونه کفره؟زن نباید هیچ حس تملکی نسبت به شوهرش داشته باشه؟
اخرسر یه خودشیرینی هم بکنم و برم،من از شوخیها و روحیه طنزی که دارین خیلی خوشم میاد،امیدوارم هیچوقت نتونین اعتیادتونو
به اینجا ترک کنین:)
، شرکت در صندلی داغ دقیقا با کلینک ترک اعتیاد منافات داره ، دیگه تو رو خدا شما از این دعا ها نکنین ،
خسته نباشین!
[/color]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 888
با سلام خدمت بزرگ پرچمدار مردی و مردانگی ، BABY بزرگ ، اگه ممکنه نظرتون در مورد شعر زیر را ، بیان بفرمایید :
ای یاوران ، باید ( BABY ) را یاوری کرد
از هر کران بانگ رحیل آید به گوشم
بانگ از جرس برخاست ، وای من خموشم
دریادلان راه سفر در پیش دارند
پا در رکاب راهوار خویش دارند
گاه سفر آمد برادر گام بردار
چشم از هوس ، از خورد ، از آرام بردار
گاه سفر آمد برادر ره دراز است
پروا مکن بشتاب ، همت چاره ساز است
باید خطر کردن سفر کردن رسیدن
ننگ است از میدان رمیدن ، آرمیدن
تنگ است ما را خانه ، تنگ است ای برادر
بر جای ما بیگانه ، ننگ است ای برادر
فرمان رسید این خانه از زنان بگیرید
تخت و نگین از دست باند زن بگیرید
جانان من اندوه مردان کشت ما را
بشکست داغ کار سنگین پشت ما را
جانان من برخیز و بشنو بانگ چاووش
اینک که BABY این علم بگرفته بر دوش
دنیا پر از زن ذلیلان و ترسو ان است
BABY جلودار است و کیوان پا در میان است
گاه سفر آمد ، نه هنگام درنگ است
چاووش میگوید که ما را وقت تنگ است
888 عزیز
همچین که این شعر رو می خوندم ، حس بزرگمردان ایران زمین ، ستارخان ؛ باقرخان ، رئیسعلی دلواری ، میرزا کوچک خان و .... بهم دست داد ، آخرای شعر هم کم مونده بود نارنجک ببندم به خودم و یه عملیات انتحاری انجام بدم:311:.خدا رحم کرد.
خدا رو شکر می کنم که اگر چه جبهه baby از نظر کمیت قلیله اما شیر مردانی مثل شما داره که هر بچه ای رو می تونه تهییج کنه برا جبهه رفتن :104::104:
با این مارش نظامی جنگ ما که قدمتی به بلندای تاریخ بشریت داره :311: رسما وارد مرحله جدیدی شد :104:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
سلام اقای بی بی عزیز سو ا ل از شما
1ـ به نظر تون مدیر همدردی چه شکلیه
انتظار دارید چطوری بگم ، ابزارش رو بدید شکلش رو بکشم
اما به نظرم قد بین 170-180 وزن حدود 80 کیلو ، چهره ای آرام و دوس داشتنی ، نه خیلی خوش تیپ ، کمی شکم دارند ، سبیل ندارند :46:
2ـ به نظرتون خودتون چه رنگی هستید
رنگاوارنگ
3ـ وقتی دلتون میگیره چیکار می کنید
سوال یکی از دوستان بود ، یکی دو پست قبل جواب دادم
4ـ کی رو بیشتر از همه تو زندگیت قبو ل داری
انکس که جانب عقل و انصاف رو رعایت می کنه
5ـ یکی از بهترین پست هایی که تو تا لار دیدید رو لطف کنید بهمون لینک بدهید
نمیشه از بین این همه پست خوب ، پستی رو انتخاب کرد ، اما نامه مدیر همدردی به دختران بسیار جذاب و مفید بود.
6ـ اقای بی بی از خودش راضیه
در حالات متفاوت فرق می کنه ، معمولا وقتی دستم به خیر میره ، با خدام وکلا تو موج مثبتم بله راضیم ، بلعکسش خیر
7ـ زییاترین شکل دوست داشتن و ابرا ز محبت چی می تونه باشه
دوسیتی خالصانه و محبتی بدون چشمداشت
8ـ راجع به نگاهتون به عشق مختصر برامون بگین عشق زمینی
من اعتقادی ندارم ، معتقدم عشق مثل پروازه ، افق پرواز اهمیت داره ، عشق باید در جائی خرج بشه که ذره ای پلیدی ، ناپاکی ، دروغ و.... راه نداره و هر چه هست همه خوبی ، پاکی ، صداقت و... ، بنابراین میشه عشقمون رو از ابتدا آسمانی کرد.
http://www.hamdardi.net/thread-11438.html
9ـ به نظرتون تحصیلات تو زندگی ادمها چقدر مهمه
الانه مثل یه باید تو زندگیه ، جزء اولویتهای اول
10ـ به نظرتون افراد موفق زندگیتون به چه پایه ای است
هدفداری ، برنامه ریزی، پشتکار
11ـ به نظرتون بین علم و ثروت کدوم عا مل میتونه دلیلی بر خوشبختی باشه
بنظرم هیچکدوم دلیل نمی تونه باشه ، اما ابزار چرا
12ـ ایا به ارزوهای دوران کودکی خود رسیده اید ان را بیان کنید
من در دوران کودکی از یه مدتی به بعد ، هیچ آرزوئی نکردم . شاید خیلی زود بود اما بعد از آن همیشه امید داشتم ، امید به ...
13ـدوستان زیر در یک جمله توصیف کن
مدیر همدردی
فرشته مهربان
حامد
لرد حامد
سارا بانو
سر افرا ز
با لهای صداقت
محمد ابراهیمی
دختر مهربون
موعود
انی
بلو اسکای
کیوان
همه دوستان ، انسانهائی مهربان ، نوع دوست ، حساس به محیط پیرامون ، که در مقابل سرنوشت دیگران ساکت ننشته اند، مسئولیت پذیر ودوست داشتنی.
14ـ شخصیت کار تونی مورد علاقه ات کی بود و چرا
درکاتون بچه های آلپ ، اون پسره (اسمش رو یادم نیست) که برا آنت یه اسب چوبی درست کرد ، موقعی که داشت اونو تراش میداد و آماده اش می کرد ، انگار خودم بودم چون من ساختن مجسمه های چوبی رو خیلی دوس داشتم.
15ـ کدوم سو ال بیشتر داغت کرد
سوالهائی که منو به خودم متذکر کنه و موجب کنکاش عمیق در وجودم بشه.
16ـ دوست داری کنسرت بنیامین و گروه اریان بروید
خیر
17ـ یک بیت شعر قشنگ بگو
صد وعده امید به دل داده ام دروغ
چون من مباد هیچ کسی شرمسار خویش
18ـ اگر یه پاک کنی و جود داشت که میشد یا اون یه بخشی از زندگیتون رو پاک کنید اون چه بخشی بود
بخشهائی که کاملا بنده شیطان می شوم.
19ـ یک ضرب المثب بگوید
آزموده راآزمودن خطاست
20ـ جوانی تعریف کنید
جوانی مثل تیر در کمان است ، به سرعت می رود و افسوس كه جوان ارزس این ایام را نمی داند وقدر خویش نمی شناسد ، جوانی فصل بهار زندگیه یعنی شور و امید
21ـ بهترین فیلمی که دیدی
پدر
22ـ کدوم خیا بان تهران دوست دارید
میرداماد
23ـ چه ماشینی دوست دارید
BMW
24ـ احسا سا تنون رو چگونه مدیریت می کنید
با شناخت و توجه به اونها ، کنترلشون در هنگام تاختن ، برخی مواقع هم با بها دادن به اونها
بستگی داره اون احساس در چه زمینه ای باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا بانو
:311:سلام..حالــــــــــــــ ـــــــــــــــــــتون خوبه؟
بله خوبم ، یه کمی احساس تب دارم :311:
1_ طنازی رو در چی می بینی ؟ اونو با عشوه گری یکی میدونی ؟
طنازی رو جنبه مثبت دلبری می دونم ، ناز کردن
عشوه گری مثل فریبندگی و جلوه آرائی یعنی بر خلاف واقعیت چیزی رو نشون دادن بار منفی به ذهن من میاره ،
2_ فیلم " محیا " رو دیدی ؟ اگه آره ،فرضا تو ی همچین شرایطی قرار بگیری ! فک می کنی اونقدر شهامتشوداری برا رسیدن به اونچه که می خوای ساختار شکنی کنی ؟
( ساختار شکنی از نوع خانوادگیش )
خیر ندیدم
3_ انتخاب یعنی چی ؟
یعنی تصمیم
4_ مگس تو جیبش شش و هشت می زنه یعنی چی ؟
یعنی اینقده جیبش خالیه که جا برا جولان دادن مگس زیاده
5-فکر می کنی مهاجرت جوانان از کشور برای چیه؟آیا موافقی؟
هرکسی برا رسیدن به موقعیت بهتر تلاش می کنه ، بعضیا برا آزادی ، برا ادامه تحصیل ، برا کسب درآمد و....بعضیا هم جو گیر میشن.
برا بقیه موافقم ، یا برا خودم ؟
مسیر و هدف اگه معلوم باشه ، مکان و زمان اهمیت آنچنانی ندارن
6_ فکر می کنید چرا باید ازدواج کرد؟
که قدر زندگی رو بیشتر بدونیم :311:
7_ خنده دار ترین سوتی که تو " نت " دادی چی بوده ؟
موقعی که دارم جک و ... می خونم متوجه حضور همکارام نمیشم
8-------------
جملات زیر را کامل کن!
بی بی میخواهد کله سارا را بکند:227:
بی بی نمی تواند که نخواهد کله سارا را نکند
بی بی برای کندن کله سارا از همسرش پول گرفته
بی بی دور از رسیدن به هدف فوق نیست
بی بی دلش به حال سارا می سوزد
بی بی غرورش را با کندن کله سارا محترم میشمارد
2- آیا رشته تخصصی شما با استعدا های درونی شما متناسب هست؟
بله
3- تا حالا نقاشی کشیدید؟ یا شعر گفته اید؟ آیا عکاس خوبی هستید؟ رابطه قلبی شما با هنر چگونه است؟
بله ، خیر ، گاهی ، رابطه قبلی دارم ، شعر رو خیلی دوس دارم دوبیتی های شعرای گمنام رو خوشم میاد (بعضی هاشون بدون توجه به معناش)، رابطه قلبی با هنر ندارم
4- ملاک های انتخاب همسر از دیدگاه شما چی بود ؟
مهمترین ملاکم اصالت خانوادگی شون بود
و مطابقت با برنامه ها و اهداف آتیمون
باقیشون رو تو یه تاپیکی در همین تالار گفتم
5- بهتر بودن را در چه چیز یا چیز هایی می بینید؟ برترین انسان از دید شما چه کسی هست؟
هر روز یه قدم بیشتر در مسیر بندگی خدا (شامل همه چیزای خوب در زندگی میشه) قدم برداشتن.
برترین انسان عبد صالح خدا بودنه
10- سطح علمی چقدر بر روی آگاهی و برخورد ها در همه زمینه ها تاثیر گذار است؟ مثالی بزنید.
بطور معمول هر چه سطح علمی بالاتر باشه ، آگاهیها و یا پیدا کردن و جستجوی اونها سهل تر میشه ، (علم و دانش ابزار هستند)
اما دراین بین استثنائاتی هم وجود داره ، برخورد و آگاهی برخی افراد کم سواد گاهی بسیار سنجیده تر و صحیح تر از افراد تحصیلکرده است.
مثلا فردی با سطح تحصیلات ابتدائی می شناختم که بسیار خود ساخته بود ، برنامه زندگیش بسیار منظم و مرتب بود طوری که همه خانواده لابد از پیروی از برنامه ایشون بودن
11- آدم های بدبین از نظر شما چه کسانی هستند؟ و از نظر شما چرا بدبینی و سوء ظن در افراد بوجود می آید؟
آدمهائی که حسودن، گذشته بد داشتند، متکبر ، اونها که پیش داوری می کنند.
کافر همه را به کیش خود پندارد.
همه اینها ناشی از ضعف و ترسه
12- تا چه حد درون افراد را میتوانید ببینید؟
گاهی از روی ظاهر افراد می تونم بفهمم طرف چیکارس. اما رسیدن به درون افراد ، اون عمق باطن ، ته ته افراد از نظر من نشدنیه ، فقط خدا و بندگان صالحش می تونن درون افراد ، اونچه در ذهن و دلشون هست رو ببینند.
13- مخلوط آبی و زد + قرمز پرچم چه کشوری میشود؟
پرچم برزیل + چین
14- چه درخت هایی در باغچه حیاطتون دارید؟ یا چه گل هایی رو دوست دارید ؟
درخت زیتون ،
گل لادن ، نرگس ، مریم
15- تا به حال کسی را رنجانده اید یا کسی شما را رنجانده؟ یا چه چیزی برای شما آزار دهنده هست؟
بله هر دوش -
وقتی یه زوج میونه شون بهم میخوره ، راههای رسیدن به توافق و آشتی رو مسدود میکنن و روزنه های امید رو هم میبندن
16- بهترین سفری که داشته اید به کجا بوده؟
اولین سفر به خانه خدا
17- خلیج فارس یا خزر؟ به کدومشون دست زدی؟ کدومشون پر رنگ تر هست؟
خلیج فارس
به هر دو
خلیج خوش رنگ تر و تمیز تر هست خصوصا کیش
18- مشورت میکنید یا همیشه فکر خود را جلو دار میکنید؟ در چه مواردی فکر خود را بر مشورت ارجحیت میدهید؟
مشورت هم میکنم ، در مواردی که نیاز به مشورت نمی بینم
19- برای یک جانی ,,, اعدام یا حبس ابد؟
اگه در لحظه ارتکاب جرم خودش بوده ، اعدام
20- از چه قشری ( افرادی) در جامعه متنفر هستید؟
از مسولین دزد
22- حقیقت چیست؟ واقعیت چیست؟
واقعیت اتفاقی است که دور واطرافمون میفته ، اما حقیقت صرفنظر از برهان و ادله نمیشه انکارش کرد.
مثلا مرگ حقه ، اما واقعیت اینه که ما فراموش می کنیم که خواهیم مرد.
23- آیا تا حلا سوار اسب شده اید؟
نه
24- بزرگترین یا بهترین کاری که تا حالا انجام داده اید چه بوده؟
در موقعی که خودم نیاز مالی داشتم ، توانستم به یه آشنا پولی رو قرض بدم
25- از نظر شماعلت و ریشه بوجود آمدن فقر چیست؟ اگر قدرتی داشتید می توانستید این مشکل را حل کنید؟
علت فقر ندانم کاری ما آدمهاست ، بله
تا هرچی تایپ کردم نپریده ، ارسال کنم ، الان باید برم چند تا سوال مونده برمی گردم جواب میدم:316:
:227::160::227:
اقایbabyگفتین که:
نقل قول:
من نمی دونم اینکه عاشق خدا باشیم یعنی چی؟ ، رابطه مخلوق با خالق ، رابطه بنده و مولاست نه عاشق و معشوق !
معنی ای که من از عشق بخدا دارم که ممکنه اشتباه باشه،اینه که،بی چون و چرا اطاعتش کنیم برا دستوراتش ازش دلیل نخاهیم،خلاصه
خودمونو در محضرش هیچ بدونیم،مثلا کاری که خدا از ابراهیم خواست(قربانی کردن اسماعیل)،تسلیم بودن و اطاعت ِمحض ابراهیم به این فرمان خداوند مگه چیزی جز عشق بخدا میتونه باشه؟مگه سر بریدن فرزند با عقل ادمی سازگاره؟پس ابراهیم میشه در نظر من یه بنده عاشق واقعی!و خیلی مثالهای دیگه!
ضمنا سوال11 من جا مونده:
چرا غیرتِ زن نکوهیده و نشونه کفره؟زن نباید هیچ حس تملکی نسبت به شوهرش داشته باشه؟