RE: حال و احوال ياران همدردي (2)
سلام به همه دوستان خوب تالار همدردی
ببخشید که انقدر دیر اومدم
سال نو رو به همه ی شما عزیزان تبریک میگم
امیدوارم که سال خوبی داشته باشید و در سال 90 به خواسته های قلبی خودتون برسید
یه تبریک ویژه هم به بلواسکای عزیز که دارند مادر شدن رو تجربه میکنند.
خیلی خوشحال شدم عزیزم:46:
اولین خبر خوش تالار در سال 90 اومدن یه نی نی ناز و دوست داشتنی بود
امیدوارم تا آخر سال همینطور خبرهای خوش شما اعضای خوب تالار رو بشنویم
سلام خانم باران به تالار خوش امدید چند وقت تالار نبودی جا در تالار خا لی بود سا ل نو مبارک امیدوارم سا ل خوبی داشته باشید براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72:
اقای سنگ تراشان عزیز مدیر خوب همدردی مرخصی خیلی طول کشیده است زودتر از مرخصی بر گردد:72::72::72::72:
یه خوش آمد جانانه به باران .
کجا بودی تا حالا
بیا بشین این بالا
دوستان گلم
همگی خوبی ؟
خوشید ؟
خرمید ؟
خب حالا که همه اینها هستید ، حضور انوار دوستان عزیز ، بی دل و بی بی و گل مریم و ... بقیه دوستانی که مشتری تاپیک احوالپرسی آرمان بودند عرض می کنم که پستهای این تاپیک بعضی به همین تاپیک حال و احوال و بعضی هم به باغ همدردی منتقل شد .
( متناسب با هرکدوم پستها منتقل شد )
شرمنده دیگه ، شما که راضی نمیشید من اخطار مدیریتی بگیرم :163: ، مطمئنم که راضی نمیشید .
بی دل کجایی ی ی ی ی ؟ :325:
آخــــــــــــــــــــی ....................، فرصت طلبان داشتند اغفالم می کردند
.
سلام دوستای گلم
الان از دکتر میام. بهم گفت 50% احتمال سقط هست. برام دعا کنید :323:
سلام
انشالله که عزیزم هیچ اتفاق بدی نمیفته و فرزندتون صحیح و سلامت به دنیا میاد
بلند بگین :321:
اصلا استرس نداشته باش و بقول خان قزی رلکس رلکس رلکستر،بیشتر از هر چیز باید بدونی که اضطراب تو در سلامت جنین اثر مستقیم داره،پس ارامشتو حفظ کن و مراقب خودت باش :72:
خانم بلو اسکای اولین زنبیل امسال تالار برا شما بود که پر شد.
خدا که هدیه شو پس نمی گیره.
خدایا یه قولی بده... این که این بچه سلامت به دنیا بیاد.( خدا دیگه از دست من کلافه س! :199: زورکی قول می گیرم بعد می گم زیر قولت نزن!)
خدایا با شمام ! گفتن و شنیدیم که خدا زیر قولش نمی زنه. امیدوارم هر چی صلاحه همون بشه ولی خدایا صلاح این باشه که این بچه سلامت به دنیا بیاد. وقتی به دنیا اومد کلی خاله و عمو داره که ندیده عاشقشن.
من به جواب دکتر کاری ندارم و می گم خانم بلو اسکای مامان شدنتون مبارک.:72:کائنات صدای من رو شنیدید؟؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gole maryam
خوب بی بی جان خودت چطوری برادر؟
ما مخلص همه آقایون تالار هستیم و می خوام به خانما خیانت کنم و برم در رکاب بی بی جان بجنگم
به هر حال می دونین که ، بنده خدا یار هاش کم شده
ولی بی بی جان نترس ، من هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
اینو بگم رکاب BABY رکاب حق و حقیقته ، این یعنی حبهه BABY جبهه خیانت نیست ، حتی به دشمن مستقیم و رودررومون. بارها شده که بر همین اساس به سارا بانو اجازه فرار کردن دادم :311::311: بابا بزرگ خدا بیامرزم میگفت همیشه یه راه فرار برا دشمنت بزار :58:
، ایول ایول ... گل مریمو ایول :227: خب حالا نفس کشاش بیان جلو
(یواشکی : حالا واقعا هستی؟؟؟
گل مریم جان مثل اسمت گل گفتی ، اما من هیچوقت یاری نداشتم که بخواد ازشون کم هم بشه:302:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
سارا بانوی عزیز
ببین دختر خوب ، شما یه سوت میزنی 30-40 نفر از نسوان رو تو جبهه خودت داری ، البته خوب می دونی که BABY حریف هست ، اما خواهشا اینقدر از این شکلکا ، خصوصا اونائی که هی ورجه وروجه میکنن نذار چون تمرکزم بهم میریزه ، گاهی فکر میکنم رو تاتمی هستم و حریفم هی داره رقص پا میکنه
سلام گرم و خاکی منو همگی پذیــــــــــــــــــــــ ـــــــرا باشید...
امروز اولین روزیه که انقدر از اینکه هوا خوزستان خاکی شده خوشحالم....
هوراااااااااااااا..موجب شد من بمونم خونه و تالارو بریزم بهم!!!!:327:
تا شب قراره کل تالارو بریزم بهم..http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...508cde0d12.png....کجایی فرشته جان.....آقای سنگتراشان و کیوان خان( که اصلا معلوم نیست کجاست؟؟؟ راستی کسی از کیوان خبر نداره من دارم نگرانش می شم ها!http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...0562876321.png!)
خلاصه اینکه ما یک چند روزی کمتر اومدیم تالار دیدم یکی از خانم ها داره از راه راست کج میشه ...!!! بابا گل مریم جونمhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...6b66787671.gif دلت برای مردها هیچ وقت نسوزه ها ...نبینم دوباره حرفتو تکرار کنی ها گلم.:305:.بیا اینجا پیش خودم بشین ببین برات چه کارها که نمی کنم..این بی بی انقدر وضعیتش خرابه که کاری از دست کسی بر نمیاد براش ببین خودشم باورش نمیشه شما حرفت درستکی باشه!!!
آخه تو خوابم نمی دید یکی بیاد طرفشو بگیره ..گل مریم جونم از این کارا تو سال جدید نکن دیگه ..بی بی هوا برش می داره بیچاره میره تو خیالات ....گناه داره پسر مردم...
آفرین دختر خوبم..گل مریم به این خوشبویی..نازنینی....
تاه گل مریم من اون پست دستور بده جنازه تحویل بگیرتو ندیده می گیرم گلم..چطور دلت میاد جنازه منو ببینی هان!!! ای خــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــدا .....
اگه من نباشم که این بی بی معلوم نیست چند روزه دخل کل همه عالمو میاره که گلم...
من از فرشته مهربان .http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...f9077b2d68.gif..دعوت می کنم اون زنجیرشو بیاره و ان شا الله مسئله ختم به خیر بشه....
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...1f316b9aed.gif[/align]
بلو اسکای عزیزم.....
نگران نباش گلم.....فقط استراحت داشته باش و موج مثبت بفرست ان شا الله که هرچی خیره پیش بیاد...
سلام دوباره
اگه اشتباه نکرده باشم، فردا تسوکه باید آزمون دکتری بده. امیدوارم که قبول شه. :323:
من هم آخر اردیبهشت امتحان دارم. برای من هم دعا کتید. :323:
من چقدر التماس دعا دارم.......
بهشت چند وقت بود نیامده بود.
امروز بالاخره تو یکی از تاپیکها پست داد.
نمی دونم این پست من رو می خونی یا نه.
ولی خوشحالم که برگشتی :)
فرانک خانم هم که برگشته.
مونده arix.
جناب آقای arix به همدردی مراجعه فرمایند :324: :311:
دیگه من کسی رو نمی شناسم که رفته باشه و نیامده باشه. البته من که قدیمی نیستم. حتماً شما می شناسید.
:)
سلام اقای کیوان چند وقت توی تالار نیستند جا در تالار خا لی است امیدوارم زودتر به تالار بر گردد براتون ارزوس موفقیت و سلامتی می کنم
اقای سنگ تراشان چند وقت توی تالار نیستند امیدوارم زودتر به تالار بیاید جا در تالار خا لی است
خانم سارا شما باند زن ها هستی سارا خانم امرو ز توی تالار گرد و خا ک کردید خلاف قوانین تالار رعایت کردید امیدوارم مدیر تالار نگاه کند ما اقایان تالار در باند اقایان هستیم