-
RE: سری سوم صندلی داغ با مدیریت جدید
پاسخ سومین دور سئوالات جناب کنجکاو :
چه چیز شما را ناراحت میسازد؟
شخصی : دروی از خدابه واسطه گناه
اجتماعی : بی عدالتی و بدرفتاری مردم در حق یکدیگر و بی بندو باری
ترس را چگونه توصیف میکنید؟
موقعیتی که در آن فرد مستأصل مانده و قدرت تصمیم گیری درست از او سلب می شود ، به گونه ای که یا نسنجیده عمل می کند یا راکد میماند .
شادی افرین** ترین چیز برای شما چه چیزی است؟
خیلی چیزها منو شاد می کنه ، اما شادی آفرین ترینها ،وقتیه که حقیقت مهمی کشفم میشه .
مهمترین راهنمای شما در زندگی چه کسی است؟
مشورت با عقل و دوستان صاحب نظر در هر سن و سالی .
هدف شما برای آمدن به این تالار چه بوده؟
آموختن ، کسب تجربه ، بالا بردن شناخت از خود و دیگران و در یک کلام رشد و اگر هم از دستم برآید یاری
چه کسی شما را در کار های خوبتان تشویق میکند؟
اغلب دوستان و خانواده مهمترین مشوقم هستند و نتیجه عملی کارهائی که موفقیت آمیزه ،
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/16936
/1245864837_16936_d05beb5e12.gif[/img]
پاسخ به برادر محترم جناب لرد حامد
خاطرات خوشایند زیاده ، چون حقیقتش بنده تلخی ها رو زود به دور می ریزم و خاطرات خوب همیشه یادم میمونه ،
اما از این میان خاطره دومین سال کاریم و اولین سال تدریسم در یک دانشسرای تربیت معلمه که در محدوده درس تحقیقاتی به دانش آموزان داده بودم ، و برای این که منبع کافی در اختیار داشته باشند کتابهای خودم رو به کتابخانه دانشسرا انتقال دادم و امانت گذاشتم و چون در آن دانشسرا سرپرست شب هم بودم ، در کار تحقیقاتشون راهنماشون هم بودم ، و کارهای جالبی ارائه دادند و چندتاشون محشر بود از جمله " تهاجم فرهنگی " و " توطئه های تضعیف اسلام " و یکی دیگه که موضوعش یادم نیست ، حیفم میومد بقیه دانش آموزان از کار گروه هایی که این تحقیقات را رائه داده بودند بی خبر بمونند ، این بود که به فکر میزگرد افتادم ، با یکی از اساتید در میان گذاشتم، گفت بیش از یه میزگرده در حد یک سمیناره ، به فکر افتادم و یه سمینار دانش آموزی طراحی کردم با عنوان " تهاجم فرهنگی و نسل جوان " و بنا به طرح ریخته شده دانش آموزان دو کلاس رو تشکیلات دادم و دو هفته کار گروهی تحقیقاتی برای تکمیل انجام دادیم و همه در کنار هم کار کردیم ، روزهای لذت بخشی بود ، بچه ها می گفتند ما با خانواده هامون مطرح کردیم به ما می خندیدند که اساتید دانشگاه هم تو این کار موندند اونوقت شما می خواین سمینار بگذارید !!!!، گفتم نگران نباشید روزی باور خواهند کرد که شما تونستید ، تمام عوامل اجرائی و بعضی سخنرانان خود دانش آموزان بودند و...... .
تا زمان موعود رسید و یک سمینار دو روزه برگزار شد ، که یک روزش سخنرانانی از بعضی مسئولین وقت حضور یافتند و از کار بچه ها هم دیدن کردند و برایشان باور کردنی نبود و ... روز بعد هم خود بچه ها سخنرانیداشتند و بعد میزگردی با مدیریت فردی از صدا و سیما که اتفاقی خبردار شده بود و بسیار ناراحت که چرا زودتر به ما خبر ندادید که انعکاس دهیم .
دانش آموزان چنان درخشیدند که به آنان گفتند اینا دانشجو هستند نه دانش آموز و مهمتر از همه درسهای عملی بود که از توکل و همکاری و تعامل و دوستی در کنار هم آموختند ، یکی از اونها پایان کار گفت : " خانم من تو این کار خدا را دیدم " ( به خاطر خلوصی که داشتند مددهائی معجزه وار می دیدند تو کار که این اثر را گذاشته بود ).
یادمه من یک شبانه روز قبل از برگزاری یادم رفته بود غذایی بخورم ( یعنی وقت نبود ) اما اصلاً احساس گرسنگی نداشتم .
حال و هوای اون روزها و دانش آموزان ، نه فقط برای من که برای بچه هایی که خود الآن معلم هستند خاطره فراموش نشدنیه .
ببخشید اگر خسته و کسل کننده بود
پاسخ به ستاره عزیز :
1-احساساتتون روچگونه مديريت مي كنيد ؟
با صبر و تکیه به استدلالهای عقل
2-زمانتون رو چگونه مديريت مي كنيد ؟
سعی می کنم برنامه ریزی داشته باشم ، گاهی هم از قلم و کاغذ برای تنظیم زمان و ثبت برنامه ها و پی گیریشان استفاده می کنم
3- زيباترين خاطره كه يادتونه ؟
این را در پاسخ جناب لرد حامد مطالعه بفرمائید
4-مهم ترين دغدغه شما در زندگي ودر برخورد با اطرافيان چيه؟
ناراحتی و غم و مشکلات اطرافیانم بخصوص اونایی که از صمیم قلب دوستشون دارم دغدغه من میشه .
5- ايا از آن دسته آدم ها هستيد كه از ابهام آميز بودن آينده خود هراس دارند ؟
آینده را مبهم نمی بینم که هراس داشته باشنم ، تا حالا احساس ابهام نداشتم .
6- موقعي كه از وضع موجود خسته مي شيد چكار مي كنيد ؟
اگر دست من باشه که تغییر ایجاد کنم که این کار رو می کنم ، اگر دست من نباشه صبر پیشه می کنم و به وظیفه عمل می کنم و سعی می کنم واقع بین باشم .
7-تاثير گذارترين افراد زندگيتون ؟
پدرم ( که الآن در سرای باقیست ، و یکی از دبیران دوره دبیرستانم . و امام خمینی (ره)
8- نقش پدرومادر درزندگي ؟
بسیار مهم و حساس ، من هر چه دارم که احساس رضایت از زندگی بزرگترین ثمره آن است ، را مدیون پدرم هستم ، از مادرم هم آموختم مقاوم باشم و برای خود بودن ، حتی مبارزه کنم .
9- از نظر شما دريا دلي چه مفهومي داره ؟
عمیق بودن ، شجاعت و آرامش داشتن .
ممنون از همه دوستانی که تا حالا سئوال کردند .
-
سلام
راستش با فیلو ... هماهنگ کردم نتونست بیاد...یا نخواست بیاد
قرار شد f_z روی صندلی داغ بشینه .
راستش فعلا من 1یا 2 روزی در خدمتتون نیستم یعنی اصلا نیستم یه سفر خیلی خیلی کوتاه در پیش دارم.
امیدوارم کسی از نبودم ناراحت نشه(اغراق)
می خواستم در قسمت خدا حافظی بگم دیدم دیگه یکی دو روز که دیگه ارزش خداحافظی نداره؟؟
بگذریم نیمدم در مورد خودم بگم تنها دلیل این که خواستم اطلاع بدم این بود که اگر صندلی داغ کمی خالی موند از دستم ناراحت نشیدو نگید چه مدیر وظیفه نشناسی .
حالا به( اف _ ز ) دو روز وقت میدم تا در صندلی داغ شرکت کنه.
(شنبه ..... یک شنبه../)
اولین سوال رو خودم ازش میپرسم...
سلام
نظرت در مورد تعدد زوجات برای مردان؟:303:
این اسم کاربریت معناش چیه؟
چند وقت عضوی؟:300:
میتونم بپرسم ازدواج کردی یا نه؟:72:
بهترین راهنمات تو زندگی؟
بهترین دوستت تو تالار ؟
از شیوه مدیریت خانواده چیزی میدونی؟
تاحالا چند تا مقاله راجع به کودکان خوندی؟ دروغ:203: نگی؟
نظرت در مورد فرشته مهربان؟
در اخر ازت دعوت میکنم یه چایی داغ در صندلی داغ میل کنی..:82:
-
سلام دوست خوبم کنجکاو
راستش من از این سوالا غافلگیر شدم......
در مورد تعدد زوجات من ترجیح می دم فرمول ندم چون به نظر من تو هر اصلی استثنا هست ولی کلا تو فرهنگ ایرانی ها باعث ویرانی خانواده هاست.....بجز استثناهاش!!!!!
اسم کاربریم اول اسم کوچیک و فامیلیمه من اسمم فایزه ست
نزدیک یه ساله عضوم شاید یکی دو ماهی کمتر
در مورد ازدواج دوست دارم دوستای تالار خودشون جواب شما رو بدن
بهترین راهنمام تو زندگیم شخص نیست فقط پ فقط تجربه های شخصیمه که یه دنیا برام ارزش دارن
من همه دوستای تالار رو دوست دارم ولی سعادت آشنایی نزدیک زیاد با بچه ها نداشتم بجز شاد و چکامه عزیز و دانه که زندگیشونو دنبال می کردم ....کلا همه رو دوست دارم همه بهم خیلی لطف دارن یه کمم هوامو دارن (یارتی بازیه!!!!!)
مدیریت خوندم ولی نه شاخه خانوادشو فکر کنم بازرگانی بود شاید برای دکترا برم دنبالش!!!
و الا من عادت ندارم مقاله هامو که خوندم بشمارم!!!!!یادم باشه از این به بعد!!!!!ولی کلا سعی می کنم زیاد بخونم.
من یه فرشته مهربون فقط می شناسم که پینو گیو چند باری سکته دچارش گرد اگه فرشته نبود هفت تا کفنو پوسونده بود فکر کنم منظورت اونه !!!!!اگه نه که سعادت آشنایی باهاشون نداشتم تا الان انشاالله که منو می بخشن......
مرسی کنجکاپ عزیز بابت چایی تون تا اینا رو با این کند دستی تایپ کردم یخ کرد!!!!!
-
سلام خدمت دوست گرامی ""اف-ز""
انشالله که خوب هستید؟؟
. اما سولات...با اجازه شما::
1>>"فایزه گرامی" به نظرت تجربه کردن به چه معناست؟؟؟
الف)آموختن ب)دیدن ج)آمیختن د)احساس نکردن
2>>"فایره عزیز" زندگی را در چه می بیند؟؟؟
الف)تجربه کردن ب)شکست خوردن ب)صبوری ج)پیروز شدن
3>>"فایزه مهربان" آدم بودن دشوار است یا فرشته بودن آسان است؟؟؟
الف)هر دو ب)فرشته بودن ج)آدم بودن د)هیچکدام
4>>"فایزه با محبت"" اگر بخواهی عشق را در یک کلمه خلاصه کنی ان کلمه چیست؟؟؟
الف)مهربانی ب)تعادل ج)ازخودگذشتی د)زندگی
5>>"فایزه"" چرا انسان می بایست از گذشته ها درس بگیرید اما حسرت آن را نخورد و به فکر آبنده ای درخشان باشد؟؟
الف)چون گذشته ها گذشته ب)چون اینده روشن است ج)زیرا حسرت ویرانگر است
د)زیرا ............(اگر گزینه اخر جوابتان است خودتان کامل کنید)
6>>کدامیک از شکلک های زیر را می پسندید؟؟؟
الف):72: ب):303: ج):203: د):82:
7>>فایزه" نظرتان در مورد اختلاف سنی میان زن و شوهر چیست؟؟
الف)زن از مرد باید کوچکتر باشد زیرا عرف این را می طلبد
ب)مرد باید از زن بزرگتر باشد زیرا توانایی مرد بیشتر است
ج)فرقی نمی کند
د)زن از شوهر خود دو یا سه سال بزرگتر باشد زندگی بادوام تر خواهد بود به شرطی که مدیریت مرد در خانه حفظ شود
8>>فایزه عزیز"" یک ویژگی خوب خود را در گزینه های زیر بیاب؟؟
الف)عاشق ب)صبور ج)مهربان د)با ایمان
9>>فایزه"" مدیر همدردی کیست؟؟؟(تست هوش):P
الف)مدیر است ب)همدرد است ج)آقا است د)خودش
10>>یک توصیه برای زوج های جوان::
11>>یک توصیه برای جوانان:::
12>>یک توصیه برای اعضا تالار::
13>>یک توصیه برای بنده(نقاب)::
14>>جمله ی زیر را چگونه توصیف می کنید::
""عشق مانند هواست.......همه جا موجود است.....تو قدری نفس هایت را جانانه بکش.
و در اخر ببخشید بخاطر زیادی سوالات.......و یک سخنی هم داشتم در واقع یک عذرخواهی ...خواهرم بنده اگر در تاپیک مربوط به شما که مشکل تان را مطرح نمودید نظر خاصی ندادم ...دلیل بر کوتاهی نگذارید ها....چون پنداشتم مسئله بیشتر به مرتبط به خانوم های تالار می شود و انان با نزدیک بودن به روحیات زنانه بیشتر می توانند کمکتان کنند....با تشکر از شما:72:
-
>>"فایزه گرامی" به نظرت تجربه کردن به چه معناست؟؟؟به نظرم دبدن منطقی تره
الف)آموختن ب)دیدن ج)آمیختن د)احساس نکردن
2>>"فایره عزیز" زندگی را در چه می بیند؟؟؟تجزبه
الف)تجربه کردن ب)شکست خوردن ب)صبوری ج)پیروز شدن
3>>"فایزه مهربان" آدم بودن دشوار است یا فرشته بودن آسان است؟؟؟هیچکدام هر دو دشوارند
الف)هر دو ب)فرشته بودن ج)آدم بودن د)هیچکدام
4>>"فایزه با محبت"" اگر بخواهی عشق را در یک کلمه خلاصه کنی ان کلمه چیست؟؟؟تعادل
الف)مهربانی ب)تعادل ج)ازخودگذشتی د)زندگی
5>>"فایزه"" چرا انسان می بایست از گذشته ها درس بگیرید اما حسرت آن را نخورد و به فکر آبنده ای درخشان باشد؟؟
الف)چون گذشته ها گذشته ب)چون اینده روشن است ج)زیرا حسرت ویرانگر است
د)زیرا ............(اگر گزینه اخر جوابتان است خودتان کامل کنید) چون اینده را هم باید در حسرت گذشته خراب کند
6>>کدامیک از شکلک های زیر را می پسندید؟؟؟
الف) ب) ج) د)
7>>فایزه" نظرتان در مورد اختلاف سنی میان زن و شوهر چیست؟؟
الف)زن از مرد باید کوچکتر باشد زیرا عرف این را می طلبد...من اینو بیشنر دوست دارم ولی نه بخاطر عرفش
ب)مرد باید از زن بزرگتر باشد زیرا توانایی مرد بیشتر است
ج)فرقی نمی کند
د)زن از شوهر خود دو یا سه سال بزرگتر باشد زندگی بادوام تر خواهد بود به شرطی که مدیریت مرد در خانه حفظ شود
8>>فایزه عزیز"" یک ویژگی خوب خود را در گزینه های زیر بیاب؟؟به نظر خودم زیادی مهربونم!!!!!!
الف)عاشق ب)صبور ج)مهربان د)با ایمان
9>>فایزه"" مدیر همدردی کیست؟؟؟(تست هوش)مدیر است و دلسوز
الف)مدیر است ب)همدرد است ج)آقا است د)خودش
10>>یک توصیه برای زوج های جوان:: تو رو خدا زود ازدواج نکنید
11>>یک توصیه برای جوانان:::خودتونو دسته کم نگیرید
12>>یک توصیه برای اعضا تالار::بعضی مشکلاتی که مطرح می شه خیلی کودکانه ست سطح کیفی تالار رو پایین میاره البته خیلی کمه ولی هست
13>>یک توصیه برای بنده(نقاب)::ممنون که وقت گذاشتی تنها چیزی که به نظرم میاد چون خیلی ازت تاپیک دیدم احساس کردم خیلی وقتت رو زیادی تو اینترنت تلف می کنی بهت پبشنهاد می کنم بعنوان خواهر بزرگتر که این اتلاف وقتو هدف دار کن..
14>>جمله ی زیر را چگونه توصیف می کنید::
""عشق مانند هواست.......همه جا موجود است.....تو قدری نفس هایت را جانانه بکش.والله من اصلا به عشق اعتقاد ندارم محبتو ترجیح می دم که بی انصافیه اگه از خرج کردنش نسبت به اطرافیان خسیسی کنیم.....
و در اخر ببخشید بخاطر زیادی سوالات.......و یک سخنی هم داشتم در واقع یک عذرخواهی ...خواهرم بنده اگر در تاپیک مربوط به شما که مشکل تان را مطرح نمودید نظر خاصی ندادم ...دلیل بر کوتاهی نگذارید ها....چون پنداشتم مسئله بیشتر به مرتبط به خانوم های تالار می شود و انان با نزدیک بودن به روحیات زنانه بیشتر می توانند کمکتان کنند....با تشکر از شما
دوست خوبم ممنون از شما ولی مشکل من خانمانه نبود به نظر خودم ولی کلا شما همیشه به همه لطف دارید چا داره من ازتون چای همه دوستان تشکر کنم.[/color][/size]
-
سلام دوست عزیز و گرامی اف ز
سوال از شما
1_چه خواننده موسیقی دوست دارید
2_چه رشته ورزشی دوست دارید
3_یک جمله درباره محمد ابراهیمی مدیر همدردی بگوید
4-نظرتان درباره صندلی داغ چه است
5_یک جمله درباره مادر پدر بگوید
امیدوارم همیشه سلامت باشید
-
برادر گرامی اقای ابراهیمی عزیز
جواب سوالاتونو به ترتیب خودتون می دم....
1- من هیچوقت خودمو محصور به یه موقعیت خاص نمی کنم همیشه دوست دارم همه چی رو تجربه کنم و لذت ببرم همه نوع موسبقی گوش می دم از شجریان و اصفهانی بگیر تا بون جووی و سبک های رپ مثل کلد پلی همه رو دوست دارم اما در یه مورد نمی تونم استثتا قایل نشم ..یه خواننده عرب لبنانی هست به نام راغب علامه که صداش و آهنگ هاش واقعا منو برای لحظاتی از این دنیا جدا می کنه......فکر کنم تو ایرانم بشناسنش....
2-من الان جز ایروبیک و بدنسازی ورزش نمی کنم ولی یوگا رو دوست دارم زمان مجزدی ژیمیناستیک کار می کردم الان نمی تونم یه بالانس ساده بزنم !!!!!امان از دست این ازدواج!!!!!!!!
3- تعریف شما رو تو تالار زیاد شنیدم و اسمتونو زیاد دیدم ولی خوب راستش کم سعادتم که گلای تالار رو خیلی از نزدیک نمی شناسم من خیلی وقت نمی کنم تالار بیام شاید دلیلش اینه اما همینکه وقت ارزشمندتون رو برای کمک به دیگران می ذارین نشون می ده انسان بزرگی هستین....
4- صندلی داغ یه تجربه متفاوتی از تالار بود در مجموع جالب بود آدمو یاد خودش می اندازه!!!!!!!!!
5-فکر کنم تاپپیک منو همه خونده باشن کلا فوت بابام منو خیلی عوض کرد تنها حرفی که می شه گفت اینه که بیاین یه طوری با هاشون رفتار کنیم که انگار خبر داریم فقط یه ساعت دیگه زنده ان ......این حرف تلخه ولی واقعیته تا سرمون نیاد درکش نمی کنیم....
5-منم برای شما سلامتی آرزو می کنم امیدوارم همیشه در کنار بچه های تالار باشین و مثل همیشه ثمر بخش....
-
با سلام بازم اومدم با یه
خبر
میدونید
نفر بعدی کیه ....
..
..
..
..
..بله بازم مثل همیشه اشتباه حدس زدین
.!!
!!
!!
!!
!!
!!
!!
!!
!!؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟
راهنمای همدردی
کسی که بیشترین کارا رو از دید من میکنه ولی کمترین توجه رو جلب میکنه!
ایشون 2 روز وقت دارن تا به درگیری ذهنی بعضی از شما به سوالاتی که در مورد راهنمای عزیز دارید جواب بدهند.
عزیزم راهنمای عزیز بیا 4 شنبه و 5 شنبه رو در کنار سوالات ما بگذرون.
-
اجازه بدهید اولین سوال رو خودم بپرسم.
نظرت در مورد تعدد زوجات؟
یه سوال اگه دوست داشتی جواب بده..
عزیزم
شما اشنای مدیر هستی یا استخدام اون هستی که بدون فعالیت اومدی و راهنما شدی؟
در موررد ارتباط با جنس مخالف نظرت چیه؟
نظرت در مورد f_z چیه؟
-
سلام به همه دوستان گل از جمله کنجکاو
------
سوال :
نظرت در مورد تعدد زوجات؟
جواب :
در حقیقت این سوال کمی برایم گنگ است . وقتی که می تونیم با داشتن چشمان باز و جلوگیری کردن از هوای نفس و ... و با اتکا به تجربه بزرگ تر ها انتخابی سالم داشته باشیم .
و از همه مهمتر اینکه بتوانیم ارتباطی موثر و قوی در زندگی ایجاد کنیم و آن را به سمت کمال و خوبی ها هدایت کنیم .... تعدد زوجه چه معنایی جز هوسرانی و شهوت رانی و تن دادن به امیال حیوانی می تواند داشته باشد ؟
-------
سوال :
شما اشنای مدیر هستی یا استخدام اون هستی که بدون فعالیت اومدی و راهنما شدی؟
جواب :
خیر من آشنای مدیر نیستم . در استخدام او نیز نیستم .
من تقاضای راهبر بودن را کردم و ایشون موافقت کردند .
من فقط در کنار سایرین ، سعی میکنم ریزه کاری انجام دهم و .....
من فقط راهنمای همدردی هستم ...
---------
سوال :
در موررد ارتباط با جنس مخالف نظرت چیه؟
جواب :
بستگی داره ارتباط رو چی معنا کنیم ؟
ارتباط را در چه مورد مطرح کنیم ؟
مثلا : توی دانشگاه با جنس مخالف رابطه ای کاملا جدی دارم اما خوب در عین حال اگر کمک بخواهند تا حد توان برایشان انجام میدهم اما به شرطی که به مرزهای بین دو طرف تجاوز نشود .
داشتن ارتباطی سالم ، همیشه عالیست .
ولی باید برای داشتن این ارتباط تلاش کرد.
و ..... این قصه سر دراز دارد ...
-------
سوال :
نظرت در مورد f_z چیه؟
جواب :
آلان متاسفانه رزومه ای از ایشون در ذهن ندارم . بعدا به این سوالات جواب می دهم .
-
سلام خدمت راهنمای بزرگ و سخت کوش تالار و همچنین همکار گرامی ""راهنمای همدردی""....خسته نباشید.
با اجازه سوالات را مطرح کنیم::
1>>>شما "حریم خصوصی" را چگونه معنی می کنید؟؟
الف)بسیار خصوصی ب)محرمانه ج)راز د)هیچ کدام
2>>راهنمای همدردی" پایبند به اصول هست یا؟؟؟؟
الف)خیر ب)بسیار ج)بله د)هرگز
3>>"راهنمای همدردی" بهترین شکار عکس و تصویر چه موقعی است؟؟
الف)زمستان ب)پشت بام ج)افسردگی د)موقع شکار
4>>>"راهنمای همدردی" با کدام یک از وسیله های زیر می توان عکسی خارق العاده گرفت؟؟
الف)دوربین دیجیتال ب)دوربین قدیمی ج)دوربین موبایل د)وجدان بیدار
5>>>"راهنمای همدردی" نظرتان در مورد سن ازدواج چیست؟؟
الف)پسر کوچکتر از دختر باشد بهتر است و زندگی زیباتر
ب)دختر کوچکتر از پسر باشد بهتر است و زندگی آرام تر
ج)دختر و پسر هم سن باشد بهتر است و تفاهم بیشتر
د)بستگی به دید هر کدام از دو طرف دارد.و همچنین صبور بودنشان
6>>>"راهنمای همدردی"" عاشق کیست؟؟
الف)معشوق ب)لیلی ج)فرهاد د)تو
7>>>"راهنمایی همدردی"" تخصصی شدن به چه معناست؟؟
الف)متعادل شدن ب)علمی شدن ب)کابردی ج)تطبیقی
8>>>"راهنمایی همدردی" در یک جمله ""ازدواج"" و ""طلاق" را برای ما توصیف کن؟؟
9>>>"راهنمای همدردی"" نظراتان درباره "کودکان پرورش گاهی"" و ""عقب افتاده"" چیست؟؟
10>>>"راهنما" اصولا به چه کسی می گویند و یکی از ویژگی های بارز راهنما چیست؟؟
و در اخر متشکر از لطف و توجه شما....موفق باشید:72::72:
-
سلام
1>>>شما "حریم خصوصی" را چگونه معنی می کنید؟؟
الف)بسیار خصوصی ب)محرمانه ج)راز د)هیچ کدام
جواب : د
2>>راهنمای همدردی" پایبند به اصول هست یا؟؟؟؟
الف)خیر ب)بسیار ج)بله د)هرگز
جواب : ب
3>>"راهنمای همدردی" بهترین شکار عکس و تصویر چه موقعی است؟؟
الف)زمستان ب)پشت بام ج)افسردگی د)موقع شکار
جواب : الف
4>>>"راهنمای همدردی" با کدام یک از وسیله های زیر می توان عکسی خارق العاده گرفت؟؟
الف)دوربین دیجیتال ب)دوربین قدیمی ج)دوربین موبایل د)وجدان بیدار
جواب : ب برای دنیای مادی و د برای دنیای وجدان !
5>>>"راهنمای همدردی" نظرتان در مورد سن ازدواج چیست؟؟
الف)پسر کوچکتر از دختر باشد بهتر است و زندگی زیباتر
ب)دختر کوچکتر از پسر باشد بهتر است و زندگی آرام تر
ج)دختر و پسر هم سن باشد بهتر است و تفاهم بیشتر
د)بستگی به دید هر کدام از دو طرف دارد.و همچنین صبور بودنشان
جواب : ( من فعلا دارم درس می خونم :D:D ) سن ازدواج یعنی : توانایی روشن نگه داشتن چراغ در خانه ای مستقل .
داشتن توانایی مهم تر است از سن !
6>>>"راهنمای همدردی"" عاشق کیست؟؟
الف)معشوق ب)لیلی ج)فرهاد د)تو
جواب : معشوقه ای دارم که بسیار دوستش دارم و اوست که دانایی بزرگ و بسیار رحیم.
7>>>"راهنمایی همدردی"" تخصصی شدن به چه معناست؟؟
الف)متعادل شدن ب)علمی شدن ب)کابردی ج)تطبیقی
جواب : تمامی این گزیه ها را اگر داشتیم ، میتواند ایده آل باشد .
8>>>"راهنمایی همدردی" در یک جمله ""ازدواج"" و ""طلاق" را برای ما توصیف کن؟؟
جواب : آقایان ! اگر این اجازه را به خودتان دادید کسی که روزها و ماه ها و سال ها در کنار شما و در آغوش هم خوابیده اید را طلاق دهید ، با همان ساز و آوازی که از خانه پدرش بردید همان طور هم به خانه پدرش برگردانید .
9>>>"راهنمای همدردی"" نظراتان درباره "کودکان پرورش گاهی"" و ""عقب افتاده"" چیست؟؟
جواب : اگر در زندگی هر کدام ز ما وارد شوند ، وارد آزمایشی بزرگ شده ایم که در ص.رت سربلندی مقامی بزرگ و والا خواهیم داشت .
برای تمامی این خانواده ها از خداوند بزرگ صبر طلب میکنم .
10>>>"راهنما" اصولا به چه کسی می گویند و یکی از ویژگی های بارز راهنما چیست؟؟
جواب : سو الات سخت سخت نداشتیما......
من همیشه سعی میکنم به همه چیز خوب دقت کنم .
تا به حال مسیر رشد یک درخت را دیده اید ؟
وقتی درخت به سمت چپ و راست منحرف میشوند از وسیله ای برای هدایت مستقیم درخت در مسیر رشدش استفاده میکنند .
و چقدر قشنگ درخ با بردباری به این مسیر ادامه میدهد .
سعی کنیم فقط نشان دهنده باشیم نه تحمیل کننده .
-
سلام دوست خوب مهربان همکار گرامی راهنمای همدردی خسته نباشید
1_یک جمله درباره جوانی بگوید
3_چه خواننده دوست دارید
4_یک جمله درباره ما در پدر بگوید
5_یک جمله درباره محمد ابراهیمی مدیر همدردی کنجکاو بگوید
6_نظرتان درباره صندلی داغ بگوید
7_یک جمله درباره مکه مدینه کربلا بگوید
8_پیشنها د درباره تالار همدردی بگوید
-
1_یک جمله درباره جوانی بگوید
جواب :
دورانی طلایی که باید پایه های زندگی آینده را در این زمان بنا کرد.
جواب :
زمین سبز ستطیل شکلی که همه به دنبال یک جسم دایره شکل در حال دویدن هستند (فوتبال )
3_چه خواننده دوست دارید
جواب :
از موسیقی های سنتی قدیمی بسیار لذت می برم و گویی حرف هایی میزنند که جان به آنها نیاز دارد.
4_یک جمله درباره مادر پدر بگوید
جواب : محمد جان گفتی مادر .... در این چند روزی مادر یکی از هم دانشگاهیام فوت کرد خدایش بیامرزد .
مادر حرکت دهنده ی زندگی در شریان خانواده است.
و پدر رکن و پایه و چهار چوب خانواده است .
5_یک جمله درباره محمد ابراهیمی مدیر همدردی کنجکاو بگوید
جواب :
محمد ابراهیمی : دوست داشتنی و آقا .
مدیر همدردی : علاقه زیاد نسبت به او دارم و همیشه به افکارش احترام خاصی قایل بوده ام و هستم.
کنجکاو : واقعا کنجکاو و جستجوگر و با هدف و انگیزه.
6_نظرتان درباره صندلی داغ بگوید
جواب :
مکان خوبی است برای درد و دل ....
7_یک جمله درباره مکه مدینه کربلا بگوید
جواب :
وقتی اسم من برای حج دانشجویی در نیومد حس جالبی داشتم ......
کلا نسبت به خانه خدا نقش جالبی در ذهن دارم و آرزوی دارم صورتم را به روی سنگ ها آن بگذارم و چشمانم را بسته و آرام نفس بکشم....
کربلا را نمی خواهم تفسیر کنم چون اگر طلبیده شوم برنامه ها دارم که خصوصیه .. :D:D:
8_پیشنهاد درباره تالار همدردی بگوید
جواب :
صبر همگی ما دوستان را می طلبد که روز به روز بر تخصصی شدنش افزوده شود و همه ما لذت آن را خواهیم برد اما فقط با صبر ، بردباری ؛ حوصله و تلاش همگانی
محمد جان من هم برای شما بهترین ها را آرزو دارم
-
سلام
خسته نباسید برادر گرامی ، راهنمای همدردی. از زحمات شما در تالار تشکر و قدردانی می کنم و چند سئوال از حضورتون دارم :
1-شما برای نماز اول وقت تا چه حد اهمیت قائلید؟
2-یه پیشنهاد برای نجات از گمراهی ها و فساد کنونی ؟
3-از کجا مطمئن به وجود آقا امام زمان (عج) هستید؟
4-یه نمونه از زیبایی های معنوی رو بگید.
5- « زندگی سیب سرخی ست گاز باید زد با پوست » ، سهراب سپهری گفته .به نظر شما چه معنی میده ؟
6- به نظر شما درسته که زمان خواستگاری و صحبتهای اولیه در مورد ازدواج ، بحث اینکه اگه بچه ای در کار نباشه چی میشه ؟، به میان بیاد یا نه؟
7-این کلمات رو معنی کنید :
ایران
شهید
ابوالفضل (ع)
عقل
غرور
جمعه
عذر می خوامم اگه سئوالاتم زیاد بود .
-
سلام و عرض ارادت :72:
بی مقدمه :
1. نظر راهنمای همدردی در مورد غرور چیست ؟ ایا غرور همیشه خوب است ؟ اگر بله یا خیر چرا ؟
2.چندتا از مصادیق انعطاف پذیری رو نام ببرید .
3. به نظر شما انعطاف پذیری تا کجا لازم است و در کجا باید تمام شود ؟
4. بایدهای زندگی راهنمای همدردی در تقابل با باید های دیگران چه می کند ؟
5. چرا اعلب مردم از گفتن دوستت دارم به یکدیگر پرهیز می کنند ؟
6. از کجا می توانیم بفهمیم انچه ظاهرا به آن اعتقاد داریم ، یک باور قلبی ست یا یک تلقین تربیتی ؟
خیلی سوال دارم ... بازم اجازه دارم بپرسم ؟
پیشاپیش مرسی.
:72:
-
سلام جناب راهنمای همدردی!
شما دیر اومدین وزود هم جا باز کردین با این تصویری هم که از خودتون گذاشتین بسیار در هاله ای از ابهام هستید و مثل یه سایه ناشناس ,شما لطف میکنید و میگد انجام وظیفه میکنید ولی ما خیلی از نوع کارهای شما(البته غیر از کارهای اجرائی و تحقیقاتی تون )اطلاعات زیادی درباره شخصی به نام راهنمای همدردی و کاراشون و فعالیتهاشون نداریم .لطف میکنید یه بیوگرافی مفصل تری از خودتون ارائه بدین تا ماهم بیشتر باشخص شما آشنا بشیم!
ممنون و موفق باشید!
-
با سلام به دوست عزیز m.mouod
1-شما برای نماز اول وقت تا چه حد اهمیت قائلید؟
جواب :
خواندن نماز در اول وقت سعادت لازم دارد و من همیشه سعی میکنم این سعادت را به دست آورم و برای رسیدن به سعادت باید به اعمالی که در طول روز انجام می دهیم دقت کنیم.
نماز خواندن یک اجازه است از طرف خدا برای پرستیدنش ، چون اوست که هر کس را بخواهد هدایت کرده و هرکس را که نخواهد گمراه میکند .
از نظر سخت گیرانه ، اما ظریف من ؛ وضو گرفتن هم اجازه می خواهد .
2-یه پیشنهاد برای نجات از گمراهی ها و فساد کنونی ؟
جواب :
زلیخا های این زمانه ، در همه ی جهات سنگ تمام گذاشته اند اما خوب باید یوسف بود تا از گمزاهی نجات یابیم و از فساد دوری کنیم.
( نسبت به جنسیت بی احترامی نشود ، منظور و هدف جمله پاکدامنی است چه از طرف خانم ها و از چه طرف آقایان )
3-از کجا مطمئن به وجود آقا امام زمان (عج) هستید؟
جواب :
این که در حال حاضر فرستاده ای داریم ، شاید برای بعضی کمی گنگ باشد اما وجودیت او برایم قطعی است اما اثابتش فضایی دیگر را می طلبد.
همین بس که با توجه به قرآن کریم ، خداوند در هر لحظه ای از زمان ، فرستاده ای از طرف خود برای هدایت انسان ها مامور کرده و فرستاده است.
و صاحب الزمان ، هدایت گری است که عدالت را معنا خواهد کرد .
4-یه نمونه از زیبایی های معنوی رو بگید.
جواب :
در پاسی از شب ؛
هنگامی که با شوق در فکر رسیدن به معشوق هستی...
معشوقی که آرزویی جر اجازه گریسدن تا ابد را برایش نداری ....
که پهنای صورت برایش گریه از روی شوق میکنی ....
.......
5- « زندگی سیب سرخی ست گاز باید زد با پوست » ، سهراب سپهری گفته .به نظر شما چه معنی میده ؟
جواب :
نمی دونم ...
6- به نظر شما درسته که زمان خواستگاری و صحبتهای اولیه در مورد ازدواج ، بحث اینکه اگه بچه ای در کار نباشه چی میشه ؟، به میان بیاد یا نه؟
جواب :
اگر منظوراز این سوال ، بچه دار نشده که باید بگم : حالا فعلا باید دید داستان ازدواج سر میگیره یا نه بعد ....
هنوز اصل کار که پدر و مادرن با هم یکی نشده اند حالا دعوا سر بچس !!!
یک کم ما زیادی به حاشیه ها فکر میکنیم البته بچه دار شدن یا بچه داشتن حاشیه نیست اما وقتی حاشیه نیست که ازدواج صورت گرفته ...
آخه یک سری آقا پسرها و دختر خانم ها هستند که بچه هاشون میگن شما برید بعدا ماعروسی میکنیم میایم ....
کلا باید پایه رو درست کرد ..
ریشه رو ....
به میوه خواهند رسد (انشاءالله)
7-این کلمات رو معنی کنید :
ایران : دارای مردمانی هوشمند و زیرک
شهید : امامزادگان عشق
ابوالفضل (ع) : وصف نشدنی
عقل : بهترین وسیله
غرور : باعث زمین خوردن
جمعه : در اختیار خانواده !
جواب به سوالات عالی خانم طاهره :
. نظر راهنمای همدردی در مورد غرور چیست ؟ ایا غرور همیشه خوب است ؟ اگر بله یا خیر چرا ؟
جواب :
غرو ، همیشه خوب نیست و خوب نیست همیشه .
غرور ، احترام به نفسی که از حد خارج شود و بالاتر از عشق به خدا قرار گیرد. بر خلاف فرمان نخست از ده فرمان است (به جز من خدایی نخواهی داشت)، و همین احساس بود که سبب طغیان ملایک و سقوط لوسیفر (ابلیس) شد.
در حکایات ذن: استاد اعظم توفوکو متوجه شد که صومعه شلوغ است. نوآموزها این طرف و آن طرف میدویدند و کارمندها در صف ایستاده بودند تا از کسی استقبال کنند.
پرسید: «چه خبر است؟»
سربازی نزد استاد آمد و برگهای به او داد که رویش نوشته بود: «کیتاگاکی، حاکم کیوتو وارد شدهاند و مایل به ملاقات شما هستند.»
استاد گفت: «با این آدم حرفی ندارم.»
چند دقیقه بعد، حاکم آمد، عذرخواهی کرد، نوشتهی روی برگه را خط زد و دوباره آن را به استاد داد.
این بار رویش نوشته بود: «کیتاگاکی تقاضای ملاقات دارد.»
استاد ذن صومعهی توفوکو گفت: «خوش آمدهاند.»
2.چندتا از مصادیق انعطاف پذیری رو نام ببرید .
من تا آلان تحمل کردم اما دیگه تحمل نمیکنم ...
من اصلا تحمل ندارم ، برو بابا .....
من گذشت میکنم ..... مهم نیست ...
...... اما نعطاف پذیری از نظر کی ؟
3. به نظر شما انعطاف پذیری تا کجا لازم است و در کجا باید تمام شود ؟
جواب این سوال شما رو چند دفعه نوشتم و پاک کردم ....
واقعا گیر کردم که چه جوری پاسخش رو بدم که جان مطلب رو بیان کرده باشم ...
اما این رو بگم که تا آخرین لحظه باید در مقابل انعطاف پذیر بود و در آخر هم اگر جوابی گرفتیم که مورد رضایت ما نبود با لبخندی آرام و یک تشکر دوستانه و خداحافظی مکان را ترک کنیم .
قطعا این حرکت ، جواب های بزرگی را در پی خواهد داشت و روح را بزرگ خواهد کرد.
4. بایدهای زندگی راهنمای همدردی در تقابل با باید های دیگران چه می کند ؟
اگر همه چیز باید های من بود و همه من بودند پس سایرین برای این دنیا بی ارزش بودند ، چون دنیا ، بایدهای من و خود من را داشت .
تقابل با بایدهای دیگران از نظر من ، یک استراتژی همه جانبه است
مثلا :
وقتی وارد بانک میشوم :
بایدهای یک کارمند بانک ، ارایه خدمت به من است ، پس با یک تشکر گرم و صمیمی ، می تونم به بایدهایش بال و پر بدهم .و احترام بگذارم.
بایدهای کارمند کنار دستی او ، از زیر کار در رفتن و کارهای من رو موکول کردن به روز بعد است ، کمی نگاه به صورتش و یک لبخند سرد به او و فقط این که ، مرسی و خدانگهدار و بازهم احترام به باید او !
اگر حدود این ها را رعایت نکنم به بایدهایشان احترام نگذاشته ام .
5. چرا اغلب مردم از گفتن دوستت دارم به یکدیگر پرهیز می کنند ؟
حرف مردم خواهر ، حرف مردم ....
دیگر چشم نیست که ببیند من چه کسی را دوست دارم ...
آنها می بینند که من به چه علت مادی او را وست دارم ....
پس برای این حرف ها همه که شده دوستت ندارم ....
(جراید )
6. از کجا می توانیم بفهمیم انچه ظاهرا به آن اعتقاد داریم ، یک باور قلبی ست یا یک تلقین تربیتی ؟
* یک مثال بزنم ، درسته از حوزه انسانی دوره اما بی ربط هم نیست ...
گروهی براین باور بودند که می توانند حیوانات را با تربیت کردن ، رام و فرمان بردار کنند و باورها را تغییر دهند .
برای این کار سالها روی چند گربه کار کنند و می خواستند انها را همچون پیش خدمت های رستوران تربیت کنند .
تلقین تربیتی روی آنها جواب داد و وقتی مدتی از این کار گذشت ، روز موعود فرا رسید ...
روزی که می خواستند به مخالفین خود نشان دهند که چه کردند ...
گروه مخالفین بر این عقیده بودند که هر چه در ذات باشد همان است ...
همه در مهمانی بزرگی شرکت کردند که زمان غذا فرا رسید ...
گربه های تربیت شده ، به نظم و ترتیب ، بشقاب ها و سینی های غذا را آوردند و همچون خدمت کاران آنها را بر روی دو دست خود سر سفره برای میل کردن مدعوین نگاه داشتند .
یکی از مخافین برای آزمایش گربه ها ، از نظر تربیتی ، چند موش سفید را از جیب خود در آورد و در سفره رها کرد ...
به محض رها کردن موش ها ، گربه هایی که مدت ها بر روی آنها کار شده بود ، سینی ها و بشقاب ها را پرت کرده و یه دنبال موش ها دویدند ....
و نتیجه باور قلبی و تربیت تلقینی ظاهر و آشکار شد ...
......
گاهی اوقات خوبه ، من خودم چند تا موش از جیبم آزاد کنم و ببینم چند مرد حلاجم ، اون موقع بهتر میتونم درجه ودرصد این موضوع را متوجه بشم و درست را تشخیص دهم .
خیلی سوال دارم ... بازم اجازه دارم بپرسم ؟
سوالات شما واقعا عالی است .
اگر نوبت من بود ، به روی چشم سوال از شما و اگر مورد قبول باشد جواب از من حقیر.
-
جواب خانم nilloofar 25
سلام جناب راهنمای همدردی!
سلام از بنده است .
شما دیر اومدین وزود هم جا باز کردین
زیاد دیر نیومدم ، زیاد در جمع ظاهر نمی شدم ( آخه منم حساس :D:D:D:D)
با این تصویری هم که از خودتون گذاشتین بسیار در هاله ای از ابهام هستید و مثل یه سایه ناشناس
من سایه ناشناس نیستم ، من همراه و همیار شما و همه دوستان خوبم در همدردی هستم و هیچ وقت این هدف را نه دنبال کرده و نخواهم کرد .
,شما لطف میکنید و میگد انجام وظیفه میکنید ولی ما خیلی از نوع کارهای شما(البته غیر از کارهای اجرائی و تحقیقاتی تون )اطلاعات زیادی درباره شخصی به نام راهنمای همدردی و کاراشون و فعالیتهاشون نداریم .لطف میکنید یه بیوگرافی مفصل تری از خودتون ارائه بدین تا ماهم بیشتر باشخص شما آشنا بشیم!
* در مورد بیوگرافی شخصی ، وقتی کسی سعی میکند بفهمد من چه کسی هستم و از امور ثانوی برای مقایسه استفاده می کند، به پوستههایی خالی دست پیدا میکند که برای معنا داشتن، وابسته به هم هستند.
درست نیست که خودم را دوست فلانی، پسرِ بهمانی، مدیر فلان جا، یا شاغل به این یا آن کار تعریف کنم.....
زیرا با این روش، فقط جنبههایی از خودم را کشف میکنم. جنبههایی که معمولاً تیره و تار و ناقص هستند، جنبههایی از خودم که سعی دارم به هزینهی دیگران، حودم را نشان بدهم.
تنها رابطهی ممکن، رابطهی ما با خداست؛ از آن به بعد، همهچیز معنا پیدا میکند و چشمهای ما به روی معنایی بزرگتر باز میشود.»
اما در مورد بیوگرافی در همدردی ، یک کاربری که متعهد شده که در خدمت کاربران همدردی باشد و برای هر چه بهتر شدن تالار تلاش کند .
ممنون و موفق باشید!
شما هم همین طور .
-
rsrs1380
بفر مائید نوبت شماست.
در ضمن معذرت بابت 10 روز غیبتم
رفته بودم مسافرت .
برای ثابت کردنش یکم عکس جمع اوری کردم بعدا به ندرت تو تالار میگذارم...
عضو عزیز 2 روز فرصت دارید.1 شنبه و دوشنبه.
متشکرم.
-
السلام العلیک یا rsrs1380
سلام
نام کاربریت معناش چیه؟
نظرت در مورد جومونگ؟
نظرت در مورد بهترین رفیق؟
نظرت در مورد تعدد زوجات؟
نظرت در مورد راهنمای همدردی؟
مختصر توضیحی در مورد وضع زندگیت؟
رشتتم میگی؟
دیگه بسه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
السلام العلیک یا rsrs1380
**سلام علیکم و رحمه الله:72:
سلام
**سلام
نام کاربریت معناش چیه؟
**اصلا معنا نداره ...:302:
مطمئن بودم این سوال پرسیده میشه :راستش موقع ساختنش تفکر خاصی که مثل سایر دوستان جالب باشه پشتت نبود..چون مال سال 80 هست یعنی سال ورودم به دانشگاه و اولش چون از ایمیل می ترسیدم!!! اینو خواهرم درست کرد..R:اول اسم کوچکم هست.S:هم نام صمیمی ترین دوستم که 22 سال هست دوستیم !!و اسمش ساراست...
مفهوم دیگه ای توش فعلا پیدا نکردم...
:58:
نظرت در مورد جومونگ؟
** راستش تا حالا ندیدمش ولی تعریف زیاد شنیدم..تمایلی به سریال های این چنینی ندارم.
نظرت در مورد بهترین رفیق؟
**از نظر من بهترین رفیق کسی است که:
1)صادق باشه.
2)اصلا اهل حسادت نباشه.
3)بتونم راحت هرچی تو دلم دارم بهش بگم.
4)وقتی کنارش هستم احساس آرامش کنم.
5)منو از ته قلبش دوست داشته باشه نه تنها از روی زبانش.
6)وقتی ازم دلخور میشه منو ببخشه نه برای بخشیدن مدام بخوای بهش التماس کنی....:302:
7)بدونه که وقتی بهش می گم دوستت دارم راست می گم نه دروغ!!!
8)خوشحالم که 22 سال یکی از بهترین هاشو همیشه کنارم داشتم....از ته قلبم دوستش دارم....:72:(یعنی از 3 سالگی!!!!!!!)
نظرت در مورد تعدد زوجات؟
** من 100 درصد مخالف هستم و حتی حاضر نیستم هیچ توجیهی را در این رابطه بشنوم!!:305:
نظرت در مورد راهنمای همدردی؟
**چندان افتخار همکاری با ایشان رو نداشتم...ولی صندلی داغ ایشان را مطالعه کردم..ان شا الله در اینده بتونم همکاری داشته باشم.
مختصر توضیحی در مورد وضع زندگیت؟
[color=#FF1493]**وضع زندگی الانم:
بر سنگ قبر من بنويسيد خسته بود
اهل زمين نبود نمازش شكسته بود
برسنگ قبر من بنويسيد شيشه بود
تنها از اين نظر كه سراپا شكسته بود
بر سنگ قبر من بنويسيد پاك بود
چشمان او كه دائماً از اشك شسته بود
بر سنگ قبر من بنويسيد اين درخت
عمري براي هر تيشه و تبر دسته بود
بر سنگ قبر من بنويسيد كل عمر
پشت دري كه باز نمي شد نشسته بود[/color]
رشتتم میگی؟
** اینو که بابا همه می دونند!!!:P:من پزشک عمومی هستم .امسال فارغ التحصیل شدم و دارم اگر بشه برای تخصص می خونم.
دیگه بسه؟
** ممنونم از سوال های شما.....اره خیلی هم بس بود!!!:104:
-
سلام بر دوست گرامی "rsrs1380"...انشاالله که خوب هستید.
با اجازه سوال ها::
1>>به نظر شما کدام مورد یکی از بدترین صفات انسان می تواند محسوب شود؟
الف)ریا ب)دروغ گویی ج)غرور د)خودبزرگ بینی
2>>به نظر شما وظیفه اصلی یک پزشک چیست؟؟
الف)ایجاد ارامش در بیماران ب)درمان بیمارهای جسمی بیماران
ج)تعهد به سوگند نامه پزشکی د)گزینه الف و ب
3>>دوست خوبم فرض کنید در مقامی بزرگ قرار دارید اولین مسئولیت شما چیست؟؟
الف)انجام وظیفه ب)درک وظیفه ج)ارزش دادن به وظیفه د)هیچکدام
4>>چرا "قضاوت" های افراد اغلب دارای خطاهای فراوانیست؟؟
الف)عدم درک موقعیت ب)عدم شناخت خویشتن
ج)عدم اگاهی از وضعیت طرف مقابل د)ناتوانایی
5>>چرا عده ای می گویند در "دنیای مجازی" احساسات نیز مجازیند؟؟
الف)بدلیل جو حاکم بر دنیای مجازی ب)عدم نشان دادن خود واقعی در دنیای مجازی
ح)عدم رعایت صداقت در روابط د)هیچکدام(اگر هیچکدام لطفا توضیح بفرمایید)
6>>دوست گرامی منظور از جمله زیر چیست؟؟
""هر کس را بهر کاری ساخته اند""
الف)کار هرکس به خودش مربوط است
ب)هر کس مربوط به کاری هست که دارد
ج)توانایی هر فرد در انجام کار را نشان می دهد
د)هیچکدام(توضیح)
7>>کدامیک از شکلک های زیر را می پسندید؟؟
الف):54: ب):203: ج):303: د):72:
8>>چرا اغلب افراد در روابط خود با دیگران دچار تنش می شوند؟؟
الف)زیرا از ظرفیت کافی برخوردار نیستند
ب)در تصمیم گیری عجولند
ج)دیگران را قبول ندارند
د)دیگران ناگاهند
9>>"تالار همدردی" خانواده ای می تواند باشد برای تمام اعضا اگر........
الف)صبر کنیم ب)عشق کنیم ب)هدایت کنیم د)هیچکدام(توضیح)
10>>یکی از ویژگی های افراد موفق چیست؟؟
الف)اگاهی ب)انعطاف پذیری ج)عدم انطباق د)تطبیق دادن
11>>نظر شما در مورد شعر زیر چیست؟؟
"""آنگاه که تنهایی تو را می آزرد
به خاطر بیاور که خداوند
بهترین های دنیا را.........تنها آفرید است!!!"""
12>>افراد بدون ""نقاب"" چه شکلی هستند؟؟
13>>یک توصیه برای تمامی خوانندگان این تاپیک و بنده(نقاب) بفرمایید:::
ودر اخر ببخشید اگر سوال ها زیاد بود....سریلند و پیروز باشید.:72:
-
سلام دوست عزیز و گرامی خانم 1380
1_جوانی تعریف کنید
2_یک جمله درباره ما در پدر بگوید
3_چه خواننده موسیقی دوست دارید
4_چه رشته ورزشی دوست دارید
5_یک جمله درباره محمد ابراهیمی و مدیر همدردی کنجکاو بگوید
6_نظرتان درباره صندلی داغ چه است
7_پیشنها د درباره تالار همدردی بگوید
8_بهترین اعضا تالار نام ببرید
9_یک جمله درباره مکه مدینه کربلا بگوید
10_بهترین کتاب خوانده اید نام ببرید
11_نظرتان درباره اقای کیوان اقای ارمان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
سلام بر دوست گرامی "rsrs1380"...انشاالله که خوب هستید.
**سلام..ممنون از لطف شما...
با اجازه سوال ها::
1>>به نظر شما کدام مورد یکی از بدترین صفات انسان می تواند محسوب شود؟
الف)ریا ب)دروغ گویی ج)غرور د)خودبزرگ بینی
**دروغ گویی
2>>به نظر شما وظیفه اصلی یک پزشک چیست؟؟
الف)ایجاد ارامش در بیماران ب)درمان بیمارهای جسمی بیماران
ج)تعهد به سوگند نامه پزشکی د)گزینه الف و ب
** به نظر من هیچ کدام از هم جدا نیستند.در سوگندنامه هم ما قسم می خوریم که حافظ هم جسم هم روح بیماران باشیم و حریم عفاف و رازداری رو رعایت کنیم....همه گزینه ها با هم وظیفه یک پزشک خوب هست
3>>دوست خوبم فرض کنید در مقامی بزرگ قرار دارید اولین مسئولیت شما چیست؟؟
الف)انجام وظیفه ب)درک وظیفه ج)ارزش دادن به وظیفه د)هیچکدام
**من اهمیت زیادی برای ارزش دادن به وظیفه قائلم ...هرکس ارزش کافی برای وظیفه ای قائل باشد هم ان را درست درک می کند هم درست انجام می دهد.
4>>چرا "قضاوت" های افراد اغلب دارای خطاهای فراوانیست؟؟
الف)عدم درک موقعیت ب)عدم شناخت خویشتن
ج)عدم اگاهی از وضعیت طرف مقابل د)ناتوانایی
[color]**به نظر من باز هم همه گزینه ها اهمیت دارد ولی به نظر خودم بیشترین خطا در قضاوت ها ناشی از عدم درک وضعیت طرف مقابل هست...بیشتر سو تفاهم هاست که موجب قضاوت نادرست می شود و هیچ انسانی ذاتا بد نیست و نمی خواهد بد باشد.
5>>چرا عده ای می گویند در "دنیای مجازی" احساسات نیز مجازیند؟؟
الف)بدلیل جو حاکم بر دنیای مجازی ب)عدم نشان دادن خود واقعی در دنیای مجازی
ح)عدم رعایت صداقت در روابط د)هیچکدام(اگر هیچکدام لطفا توضیح بفرمایید)
**تاپیک زیبایی در این مورد در تالار خواندم..بحث های زیبایی که امروز در تالار کمتر است...باز هم تمام موارد صادق هست....با یک تفاوت:کسی که در زندگی صادق هست در دنیای مجازی هم فرد راستگویی است و کمتر امکان دروغ یا احساس مجازی بر او حاکم هست.منتها عده ای در این فضا سعی می کنند خود واقعی نباشند و انچه را در دنیای عادی ارزو دارند به تصویر بکشند و به خیال انکه باقی نمی توانند راز انها را برملا کنند سعی می کنند چیزی فرای خود به نمایش بگذارند.این هم خاص دنیای مجازی است...ولی گاه افرادی هم هستند که خود واقعی شان واقعا برجسته هست و وقتی در دنیای مجازی از ان سخن می اید سایرین شاید به باور غلطی از شخصیت وی برسند...
من به شخصه به نظرم چون تا به حال در دنیای مجازی جز تالار نبودم همه اعضا تالار را حقیقی می دانم نه مجازی.....
6>>دوست گرامی منظور از جمله زیر چیست؟؟
""هر کس را بهر کاری ساخته اند""
الف)کار هرکس به خودش مربوط است
ب)هر کس مربوط به کاری هست که دارد
ج)توانایی هر فرد در انجام کار را نشان می دهد
د)هیچکدام(توضیح)
**گزینه ج...
7>>کدامیک از شکلک های زیر را می پسندید؟؟
الف):54: ب):203: ج):303: د):72:
**من :16: از همه بیشتر دوست دارم بعدش هم گزینه :72: شما.
8>>چرا اغلب افراد در روابط خود با دیگران دچار تنش می شوند؟؟
الف)زیرا از ظرفیت کافی برخوردار نیستند
ب)در تصمیم گیری عجولند
ج)دیگران را قبول ندارند
د)دیگران ناگاهند
[color]**من به این نتیجه رسیدم که گزینه "ب" بسیار نقش مهمی دارد.من خودم خیلی ازش ضربه خوردم!!:302:[/color]
9>>"تالار همدردی" خانواده ای می تواند باشد برای تمام اعضا اگر........
الف)صبر کنیم ب)عشق کنیم ب)هدایت کنیم د)هیچکدام(توضیح)
**حتما گزینه "الف " در ابتدای مسیر صحیح است.
10>>یکی از ویژگی های افراد موفق چیست؟؟
الف)اگاهی ب)انعطاف پذیری ج)عدم انطباق د)تطبیق دادن
** در ابتدا انعطاف پذیری بسیار مهم است..اگاهی هم نقش بسیار زیادی دارد.ولی فرد اگاه با عدم انعطاف موفق نیست پس ارزش انعطاف پذیری را بالاتر می دانم.
11>>نظر شما در مورد شعر زیر چیست؟؟
"""آنگاه که تنهایی تو را می آزرد
به خاطر بیاور که خداوند
بهترین های دنیا را.........تنها آفرید است!!!"""
**من با خوندن این شعر یاد این اهنگ افتادم:
بذار ادما بدونن میشه بیهوده نپوسید
میشه خورشید شد و تابید
میشه اسمونو بوسید....
شاید مرتبط نبود ولی در نهایت یک مضمون داشت.......
12>>افراد بدون ""نقاب"" چه شکلی هستند؟؟
**دنیای امروز دنیای نقاب هاست..هیچ کس نمی توان ادعا کند نقابی بر چهره خود ندارد..چه بسا مردمانی که نقاب از چهره بردارند چهره مخوفشان دنیایی را ویران کند و چه بسیار افراد که بر زیر نقاب خود قلبی به زلالی آسمان دارند....
دنیای بی نقاب مدینه فاضله ایست که آرزوی دیرینه انسان است.
13>>یک توصیه برای تمامی خوانندگان این تاپیک و بنده(نقاب) بفرمایید:::
**من یک چیز مدت هاست بر لبانم مانده:
نگذاریم لحظات زیبای دوستیمان با سکوت تلخ جدایی ها عجین شود...شاید فردا که چشم گشودیم دیگر نباشیم.
ودر اخر ببخشید اگر سوال ها زیاد بود....سریلند و پیروز باشید.:72:[/color]
** واقعا زیاد بود ها....:73::227: ولی بسیار سوالات خوش فکری مطرح کردید..لذت بردم...موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
سلام دوست عزیز و گرامی خانم 1380
** سلام بر هم تالاری گرامی.
1_جوانی تعریف کنید
** جوانی دنیای زیبای آرزوها-تلاش ها- خنده های بی دلیل- عشق- است..گاه حکایت رفتن ها و رفتن ها و هرگز نرسیدن ها!!!!!
2_یک جمله درباره ما در پدر بگوید
**مادرم یگانه فرشته حاکم بر تمام دوران زندگیم بوده است..دستان مهربان و نگاه نگرانش همیشه همراه لحظات زندگیم بوده است...
و پدرم:اسوه بزرگی از صبر-عشق-مهربانی ..تنها شمعی که حاضرم به دورش پروانه وار بسوزم....
دوستشان دارم انقدر که خدا می داند......:43:
** من کلا همه جور موسیقی گوش میدم و علاقه به خواننده خاصی ندارم که بخوام ذکر کنم..ولی موسیقی خیلی دوست دارم..هم سنتی هم پاپ...
ولی کلا بخوام بگم صدای مهستی و اندی رو خیلی دوست دارم.
4_چه رشته ورزشی دوست دارید
** من در بچگی شنا رو دوست داشتم ..مدالم گرفتم ولی دیگه از دانشگاه ول شد...الان بیشتر بدمینتون دوست دارم....
5_یک جمله درباره محمد ابراهیمی و مدیر همدردی کنجکاو بگوید
**محمد ابراهیمی:دوست مهربان -ساده و بی نقاب تالار
مدیر همدردی:ایشان که مرد بزرگی است...من از جواب مشاوره هایی که می دهند لذت می برم و سعی می کنم سخنانشان را هم در زندگی هم کارم به کار ببرم..از ایشان سپاسگذارم...
کنجکاو:ایشان که مسئول داغ کردن اعضا تالار هستند....:58:...از شجاعتشون در بیان عقیده لذت می برم.موفق باشید.
** والا تا الان که خیلی داغ بوده.....:54: ولی کار جالب است ..شناخت انسان را از دوستانش بالا می برد.....من به شخصه این قسمت را دوست دارم.
7_پیشنها د درباره تالار همدردی بگوید
** تالار همدردی در مسیر خوبی قرار دارد و مطمئنا با صبوری اعضا و پرهیز از عجله به مسیر بهتری هم می رود..ولی به نظرم اعضا خوش فکر و پیشکسوت خیلی کم اخیرا فعالیت می کنن و تاپیک ها اکثرا با تعداد 7-8 ارسال رها می شود...که امیدوارم به مرور بهتر شود....
8_بهترین اعضا تالار نام ببرید
** همه بهترین هستند..یک خانواده در کنار تک تک اعضا ان است که خوشبختی را درک می کنند ..اگر یک روز چه بزرگترین چه کوچکترین فرد نباشد غمی پنهان بر زندگی سایه می اندازد..همه بهترین هستند و همه لایق دوست داشتن.....
** من افتخار زیارت هیچ کدام را نداشته ام ولی بسیار علاقه دارم که حتما زیارتی داشته باشم.....همیشه با خودم می گم وقتی برای اولین بار کعبه را ببینم چه حسی خواهم داشت..هنوز نمی دانم....
10_بهترین کتاب خوانده اید نام ببرید
** من کتاب زیاد خوانده ام و انتخاب یکی از انها برای بسیار سخت است ..ولی کتاب بلندی های بادگیر را بسیار دوست دارم......و همچنین غرور و تعصب و عشق سالهای وبا ....هرسال یکبار می خونمشون!!!
11_نظرتان درباره اقای کیوان اقای ارمان
**کیوان گرامی که مدیر بسیار فهیم و لایق هستند..من از صبوری ایشان در برخوردها چیزهای زیادی دارم یاد می گیرم..
آرمان گرامی هم که نیازی به تعریف ندارند همگان ایشان را خوب می شناسند و به قلب مهربانشان ایمان دارند..
هر دو موفق باشند.....
** منم براتون آرزوی سلامتیی دارم..موفق باشید...:72:
-
سلام بر همه هم تالاری های گل
الان که از سر کار خسته برگشتم با خواندن پنجمین سوال محمد ابراهیمی و جواب دوست گلمون روحیه ام دو چندان شد و خستگی از بدنم بیرون رفت.و انگیزه ام برای کار برای افرادی که انقدر مهربان و قدر شناسند بیشتر شد.
از دوستان یه تقاضا دارم
دوستان خواهش میکنم وقتی براتون پیام خصوصی میدم فورا جواب بدین تا صندلی داغ لنگ نمونه .
متشکرم
حالا از خانوم صبا_2009
دعوت میکنم تا در صندلی داغ شرکت نمایند ازشون متشکرم که دعوت منو پذیرفتن.
-
سلام مثل اینکه هنوز کسی سوالی
نپرسیده خوب بزارین شروع کنم؟
نظرت در مورد خودت چیه؟
چطور میشه اب ریخته شد رو جمع کرد؟
اگه بخواهی از 10 نفر انتقاد کنی چطوری ازشون انتقاد میکنی؟(نوع انتقاد از افراد)
اگه بفهمی شوهرت در گذشته با کسی ارتباط داشته چه میکنی؟(به عنوان مثال)
نظرت در موردrsrs1380 چیه؟
متشکرم.
-
سلام:72::
به به صبا خانم رو صندلی داغ نشسته............:73:
من که هنوز جای داغ کنجکاو و بقیه رو تنمه!!!!!!!!!!!!!1:227::302:
خب منم چندتا سوال دارم:
با اجازه:
1)اگر روزی عشق نبود و هیچ کس اجازه صحبت از اونو نداشت چکار می کردی؟
2)اهل تسلیمی یا مبارزه؟
3)تظرت در مورد تالار همدردی چیه؟
4)چه چیز موجب شد عضو تالار بشی و چطور اینجا رو پیدا کردی؟
5)اگر دوست داری شغلت هم بگو......
6)چرا بعضی انسان ها شجاعت اعتراف به اشتباهشونو ندارند ؟ترس یا غرور؟
7)تو عزت نفس رو چطور تعریف می کنی؟
8)استقلالی یا پرسپولیسی؟؟؟؟؟(مواظب باش جوابش خیلی در آینده اثر داره ها!!:223:)
9)بزرگترین آرزوت چیه؟
10)یک شعر که از همه بیشتر دوست داری هم بنویس.......
خسته نباشی..........:104:
-
سلام دوست خوب مهربان خانم صبا 2009 سوال از شما
1_جوانی تعریف کنید
2_معیار برای ازدواج چه است
4_بهترین کتاب خوانده اید نام ببرید
5_یک جمله درباره محمدابراهیمی مدیر همدردی کنجکاو بگوید
7_یک جمله درباره ما در پدر بگوید
8_چه غذایی دوست دارید
10_بهترین اعضا تالار بگوید
-
نظرت در مورد خودت چیه؟
سعی میکنم همیشه ارتباط خوبی با خودم داشته باشم و واسه خودم دوست داشتنی باشم ولی گاهی اوقات خیلی سخته
چطور میشه اب ریخته شد رو جمع کرد؟
اگه رو فرش ریخته باشه میشه یه مقدارش رو با قاشق جمع کرد227:
اگه بخواهی از 10 نفر انتقاد کنی چطوری ازشون انتقاد میکنی؟(نوع انتقاد از افراد)
سعی میکنم عادلانه باشه و تا حدودی با توجه به روحیه فرد اگه شناخت داشته باشم یا جو محیط انتقاد ولی با رعایت جوانب حتما نکات مد نظرم رو بیان میکنم حرف ناگفته نمیگذارم
اگه بفهمی شوهرت در گذشته با کسی ارتباط داشته چه میکنی؟(به عنوان مثال)
بستگی به نوع ارتباط داره
ولی خب طبق فرض شما الآن اون فرد همسر من هست زمان حال مهمه و حفظ زندگی و توجه به نیازهایی که باعث عدم توجه ایشون به غیر از زندگی شخصی شون میشه
نظرت در موردrsrs1380 چیه؟
دلسوز و دوست داشتنی , تمام تلاششون رو واسه کمک به بقیه میکنند
متشکرم.
خواهش میکنم منم از شما متشکرم:72:
1)اگر روزی عشق نبود و هیچ کس اجازه صحبت از اونو نداشت چکار می کردی؟
این که شد 2 تا سوال مجزا
اگر روزی عشق نبود ؟ به نظر من همچین روزی را نداریم به نظر من عشق با هستی عجین هست
حالا اگه عشق وجود داشت و کسی اجازه صحبت نداشت چه کار میکردی؟
کار به اجازه کسی نداشتم کار خودم رو انجام میدم
2)اهل تسلیمی یا مبارزه؟
مبارزه
3)تظرت در مورد تالار همدردی چیه؟
بیا به میکده و چهره ارغوانی کن
مرو به صومعه کانجا سیاهکارانند
4)چه چیز موجب شد عضو تالار بشی و چطور اینجا رو پیدا کردی؟
گوگل عزیز منو به اینجا هدایت کرد
داشتم در مورد یه موضوع بهداشتی سرچ میکرد که از اینجا سر در آوردم
یه هفته مطالب تالار رو میخوندم
بعدش عضو شدم
5)اگر دوست داری شغلت هم بگو......
فقط در مورد شغلم اینو بگم که هر روز بین 10 تا 16 ساعت روبروی مانیتور زندگی میکنم
6)چرا بعضی انسان ها شجاعت اعتراف به اشتباهشونو ندارند ؟ترس یا غرور؟
هر دو
به نظر من سرچشمه غرور ترس هست
ترس از , از دست دادن خیلی چیزا نداشتن خیلی چیزاست که باعث غرور میشه
آدمی که شجاعت تلاش داره از اشتباهاتش درس میگیره و با اعتراف بهشون یه گام رو به جلو برمیداره و هیچی رو هم از دست نمیده
7)تو عزت نفس رو چطور تعریف می کنی؟
احترام به خود با در نظر گرفتن حقوق دیگران , احترام دیگران
اشراف داشتن بر حقوق خود
8)استقلالی یا پرسپولیسی؟؟؟؟؟(مواظب باش جوابش خیلی در آینده اثر داره ها!!:223:)
تیم ملی
اونم به زور
دوست دارم که طرفدار یه تیم باشم ولی خب در حال حاضر وقت پیگری مسائلشون رو ندارم وبه نظرم خیلی هم .... نیستند که قابل طرفداری باشند
مساله خیلی مهمی نیست که بخوام بین بد و بدتر یکیو انتخاب کنم ترجیح میدم انتخاب نکنم
9)بزرگترین آرزوت چیه؟
به یقین برسم
تردید ازم دور بشه
هدفم کاملا واسم روشن بشه
حتی شده یه لحظه از انچه که میبینم و میشنوم مطمئن باشم که صحیح ترین هست
10)یک شعر که از همه بیشتر دوست داری هم بنویس......
هفت شهر عشق را عطار گشت
ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم
شرمنده یه بیت بود نه یه شعر
از سوال های داغتون هم ممنونم:72::72:
-
1_جوانی تعریف کنید
امید , نشاط , تحرک , آهسته و پیوسته رو به جلو حرکت کردن
2_معیار برای ازدواج چه است
واسه افراد مختلف متفاوته
معیارهای من منطق منطق منطق
از نظر من آدمی که منطق داره دین داره , صداقت داره , احساس داره و...
اهل افراط و تفریط نیست و سعی در بهسازی خودش و شرایطش داره
یه مجموعه خواننده و در واقعه یه سری ترانه خاص
4_بهترین کتاب خوانده اید نام ببرید
بیشتر کتابهایی که خوندم جزء بهترین هاست
کتاب قورباغه ات را قورت بده چون جدیدا خوندم واسه من جزء بهترین ها بود
5_یک جمله درباره محمدابراهیمی مدیر همدردی کنجکاو بگوید
محمد ابراهیمی: دور از حاشیه , مختصر ,مفید
مدیر همدردی : یه مشاور واقعی
کنجکاو : از صندلی داغشون معلومه که مسئولیت پذیرند هستند , آینده خوبی در انتظارشون هست
خوبه که با افکار اعضای تالار اشنا میشی
گاهی اوقات سوالات دوستان تحول آوره
قسمت های خفته ذهن رو رو بیدار میکنه
7_یک جمله درباره ما در پدر بگوید
عاشقان بی ادعا
8_چه غذایی دوست دارید
قارچ نمیتونم بخورم
خیلی هم آدم غذاخوری نیست که واسم مهم باشه که چی میخورم
من هیچکدوم از اینجا ها رو نرفتم
شدیدا دوست دارم برم مکه
فکر نمیکنم تو یه جمله قابل توصیف باشند
10_بهترین اعضا تالار بگوید
تو یه تالار گفتگو هر کی که حرفی واسه گفتن داره بهترینه
چون نبود افراد = نبود تالار
شما هم سلامت ,سربلند باشید:72:
-
سلام بر "صبا2009" گرامی.خسته نباشید
با اجازه سوالات::
1>>اولین الگوی شما در زندگانی چه کسی بوده؟
الف)والدین ب)معلم ج)عمو خاله د)هیچکدام(توضیح)
2>>ابتداتی ترین معیار صبا عزیز برای انتخاب همسر چیست؟
الف)میزان درک ب)اسایش ج)آرامش د)هر سه مورد
3>>جمله زیر را کامل کن::
""اگر برای ازدواج کردن هم گواهینامه نیاز بود.......
الف)عالی می شد ب) ..... ج)خوب می شد د)بد می شد
4>>اولین اصل در هر سیستمی از جمله تالارهای مجازی که باید رعایت شود چیست؟
الف)اصل اعتماد ب)اصل نظم ج)اصل انعطاف و هماهنگی د)اصل وابستگی
5>>"صبا" گرامی نظرتان در مورد اعضای تازه وارد تالار چیست..با توجه به اینکه شما در همین راستا تاپیکی با عنوان ""من عضو جدید تالار هستم ایجاد کردید چه رهکارهایی در این خصوص اتخاذ می کنید::
6>>"صبای" عزیز زندگی بدون "نقاب" چگونه زندگی است و همچنین افراد بدون نقاب؟
7>>چند کلامی در مورد هر یک از شخصیت ها و موقعیت ها برایمان سخن بگو::
>>>مادر و پدر..خانواده:::
>>.عشق..دوست داشتن
>>خانه سالمندان..افراد مسن
>>بچه های یتیم..پرورشگاه::
>>اعضا تالار و مدیر گرامی::
کدامیک از شکلک های زیر را می پسندی::
الف):16: ب):104: ج):47: د):82:
و در اخر یک توصیه خواهرانه به بنده(نقاب) و تمامی اعضا تالار:
ببخشید اگر سوال ها زیاد بود....امیدوارم همیشه سربلند و شاد باشید:72:
-
سلام صبا جان
اول برامون از اصل حالت بگو؟!
اميدوارم سرحال و قبراق باشي!
از دوست داشتن ها و دوست نداشتن هات كدومها پر اهميت تره؟
شكاف انچه هستي وآنچه مي خواهي باشي را چگونه پر مي كني ؟
ترس از ناشناخته ها ,ترس از دست زدن به كارهاي بي نتيجه و ترس از آينده روچگونه چاره سازي مي كني؟
اگر كسي ازت سوالي بپرسه نخواهي جواب بدي چه مي كني؟
-
سلام بر "صبا2009" گرامی.خسته نباشید
سلام نقاب گرامی.سلامت باشید
با اجازه سوالات::
1>>اولین الگوی شما در زندگانی چه کسی بوده؟
الف)والدین ب)معلم ج)عمو خاله د)هیچکدام(توضیح)
الف
2>>ابتداتی ترین معیار صبا عزیز برای انتخاب همسر چیست؟
الف)میزان درک ب)اسایش ج)آرامش د)هر سه مورد
الف
3>>جمله زیر را کامل کن::
""اگر برای ازدواج کردن هم گواهینامه نیاز بود.......
الف)عالی می شد ب) ..... ج)خوب می شد د)بد می شد
الف
ولی انوقت خیلی ها سالها باید امتحان میدادند
4>>اولین اصل در هر سیستمی از جمله تالارهای مجازی که باید رعایت شود چیست؟
الف)اصل اعتماد ب)اصل نظم ج)اصل انعطاف و هماهنگی د)اصل وابستگی
الف
خود من تا جایی احساس امنیت نکنم نظم , هماهنگی آنجا توجهم رو جلب نمیکنه وشاید تلاشی همه برای برقراری آن شرایط نکنم
اعتماد و امنیت وابستگی و نظم و هماهنگی رو در پیش داره چرا که با جلب اعتماد افراد در واقع بخشی از نیازهای فرد در نظر گرفته میشه
5>>"صبا" گرامی نظرتان در مورد اعضای تازه وارد تالار چیست..با توجه به اینکه شما در همین راستا تاپیکی با عنوان ""من عضو جدید تالار هستم ایجاد کردید چه رهکارهایی در این خصوص اتخاذ می کنید::
اولین برخورد همیشه ماندگارترین برخورد هست چه در دنیای مجازی چه در دنیای حقیقی
پس بهتره که سعی کنیم در حالی که واقعیت ها رو در اولین برخورد آشکار میکنیم خاطره خوبی در ذهن افرادی که هیچ شناخت یا سوء شناختی ازشون نداریم ایجاد کنیم و بازم تاکید میکنم اعتماد افراد رو جلب کنیم
6>>"صبای" عزیز زندگی بدون "نقاب" چگونه زندگی است و همچنین افراد بدون نقاب؟
اگه اجازه بدین به این سوالتون جواب نمیدم
7>>چند کلامی در مورد هر یک از شخصیت ها و موقعیت ها برایمان سخن بگو::
>>>مادر و پدر..خانواده:::
* شروع همه چیز,مامن امن , دوست داشتنی
>>.عشق..دوست داشتن
* لازمه هر عملی
>>خانه سالمندان..افراد مسن
*من دوست ندارم منفی به این قضیه نگاه کنم
البته تا حالا همچین جایی نرفتم که با احساس افراد از نزدیک درگیر بشم
ولی اگه خودم قرار باشه برم اونجا ,اونجا رو مهد کودک پیران مینامم
>>بچه های یتیم..پرورشگاه::
بی مسئولیتی , تصمیم اشتباه
بغض آشکار
>>اعضا تالار و مدیر گرامی::
همگی دوست داشتنی
کدامیک از شکلک های زیر را می پسندی::
الف):16: ب):104: ج):47: د):82:
ب
من تشویق رو راه موثری در تغییر افراد چه کودک چه بزرگ میدونم
و در اخر یک توصیه خواهرانه به بنده(نقاب) و تمامی اعضا تالار:
من کوچکتر از اونی هستم که بخوام توصیه کنم
ولی نکته ای رو که همیشه به خودم یادآوری میکنم رو میگم:
دل و روح ما ارزشش بیشتر از اونی هست که بخوایم با چند تا واژه یا برخوردهای دیگران رنگش رو تیره کنیم و ناراحت بشیم یا اینکه به دل بگیریم همه چیز میگذره نگذاریم دلمون انباری از دلگیری ها بشه
ببخشید اگر سوال ها زیاد بود....امیدوارم همیشه سربلند و شاد باشید:72:
خواهش میکنم .... شما هم شاد موفق و سلامت باشید:72:
سلام صبا جان
سلام عزیزم
اول برامون از اصل حالت بگو؟!
خدا روشکر دارم سعی میکنم که خوب باشم
اميدوارم سرحال و قبراق باشي!
ممنون
از دوست داشتن ها و دوست نداشتن هات كدومها پر اهميت تره؟
دوست داشتن ها
من وقتی یه چیز رو دوست دارم عکس اون چیز رو دوست ندارم
توجه من به اون چیزی هست که خوشاینده
شكاف انچه هستي وآنچه مي خواهي باشي را چگونه پر مي كني ؟
شناخت از آنچه که میخوام باشم
بررسی راههای رسیدن به آنچه که میخوام باشم
و باز شناخت و انتخاب بهترین راه
ترس از ناشناخته ها ,ترس از دست زدن به كارهاي بي نتيجه و ترس از آينده روچگونه چاره سازي مي كني؟
راهکاری که من برای از بین بردن ترس انجام میدم اینه که به نتایج کارم در بهترین حالت و بدترین حالت فکر میکنم
معمولا وقتی به بدترین حالت فکر میکنی میبینی خیلی هم وحشتناک نیست یا اگه هست به این فکر میکنم که اون موقع ممکنه چه راههای رو واسه انتخاب میتونم داشته باشم
وقتی به یه شناخت نسبی نسبت به وضعیت حال وآینده برسی ترس خیلی کم رنگ میشه
نمیگم از بین میره
چون خودم الآن با این مساله درگیرم
اگر كسي ازت سوالي بپرسه نخواهي جواب بدي چه مي كني؟
هزار تا راه وجود داره
بستگی به شرایط داره
1- سوال رو با سوال جواب میدم
2- موضوع رو عوض میکنم
3- اعلام میکنم که بعدا جواب میدم
4-میگم دوست ندارم در این زمینه صحبت کنم
5-و....
شاد و موفق باشید:72::72:
-
سلام من دوباره اومدم:227: راستش از جوابهات خوشم اومد دوباره اومدم :18:
http://www.hamdardi.net/imgup/12/124...c2f84d7fab.jpg
صبا جان پس با اجازه ::303:
تعالي خودتون رو توچي مي بيني ؟!
انسان امروزي پراز تضاده تو بااين تضادها چگونه مقابله يا بهتر بگم روبرو مي شي ؟؟؟؟؟؟!
الفباي خود شناسي ؟
-
طرح ویژه تابستانی (1)
ویژه صندلی داغ
دوستان از این پس به دلیل افزایش مسافرت ها در فصل تابستان و نبود بعضی از افراد و وقت نکردن اونها برای جواب دادن به سوالات در طی دو روز
مهلت برای پرسش و پاسخافزایش یافت
پس این شانس صبا خانوم بوده که تا 3 شنبه وقت دارن.
منتظره طرح ویژه ی بعدی من هم باشید با تشکر.
-
سلام من دوباره اومدم:227: راستش از جوابهات خوشم اومد دوباره اومدم :18:
سلام خوش آمدید :72: ولی ستاره جون سوالاتون خیلی داغه , یعنی دیگه از داغ گذشته به نقطه جوش رسیدم:54:
تعالي خودتون رو توچي مي بيني ؟!
تعالی خودمو تو شناخت میبینم
شناخت نسبت به خودم
شناخت نسبت به خالقم
شناخت نسبت به محیطم
انسان امروزي پراز تضاده تو بااين تضادها چگونه مقابله يا بهتر بگم روبرو مي شي ؟؟؟؟؟؟!
هنوز پیروز میدان این مقابله بیرون نیامده تو زندگی من ولی باید ببینیم تضاد از کجا نشات میگیره شاید واقعا تضادی وجود نداره یا اینکه وجود این تضاد عامل محرک هست
عناصر مخالف همیشه بیشتر مورد استقبالم قرار میگیرند تا موافق ها چون این به اصطلاح تضادها باعث تفکرند باعث میشن حداقل واسه باورهام پیش خودم دلایل محکمه پسند داشته باشم
اذیت میشی ولی وقتی که فکر کنی که باعث رشدن یه مقدار نیرو میگری و به تضاد رنگ دیگه ای میدی
الفباي خود شناسي ؟
صبر
امید
یکرنگی با خود
اگه واقعا قصد خودشناسی داشته باشی باید شجاعت روبرو شدن با خود واقعیت رو داشته باشیپ
:72::72:
-
سلام صبای مهربون.:72::46:
آخی درک می کنم. تو این روزای گرم آدمو رو صندلی داغ بنشونند چه حالی بهش دست میده...
البته می دونم این سوالا واسه صبای ما خیلی سادست. پس با اجازتون سوالای من:
1- به نظرت اینهمه صبر و سکوت خدا واسه چیه؟
2- اگه بعد از سالها بفهمی نزدیک ترین و جونی ترین دوستت در واقع بزرگ ترین دشمنت بوده (شده) چه می کنی؟؟
3- تو روزای سال چه روزی را خیلی دوست داری؟چرا؟
4- بزرگ ترین درسی که از زندگی گرفتی چی بوده؟
صبا جونم فرصت را غنیمت می شمرم تا بگم بهت افتخار می کنم به خاطر شخصیت بی نظیر و خودساختت. از هدیه ارزشمندت ( قلب پاکی که تو تالار همدردی به ماها هدیه دادای) خیلی سپاسگزارم... می دونی وقتی حرف می زنی من فکر می کنم فرشته ای و آرامش خاصی می گیرم.
مهربون به خاطر همه چی ممنون:72:
-
سلام
در تالار كمتر موفق شدم مستمر مطالب را مطالعه كنم.اگرچه تقریبا قدیمی ام.
حالا سئوالاتم؛ بالاخره چرا یه دختر باید ازدواج بكنه؟ آیا روانشناسی می تونه به همه مشكلات ما جواب دهد؟ نسبت دین و علم را چگونه می بینی؟ عقل كافی هست؟
-
سلام صبای مهربون.:72::46:
سلام estar خانم گل
1- به نظرت اینهمه صبر و سکوت خدا واسه چیه؟
من واسه سکوت خدا 2 حالت در نظر میگیرم:
1-بعضی وقتا ما اینقدر دورو بر خودمون رو شلوغ میکنیم و اینقدر به این و اون رو میزنیم که یادمون میره به کی چی گفتیم که بریم از جواب رو بپرسیم یا اصلا تو اون شلوغی نمیگذاریم که صدا به صدا برسه , دستامون رو گذاشتیم رو گوشون فقط فریاد میزنیم بعدش هم میگیم چرا خدا ساکته اگه خودمون یه کم ساکت باشیم صدای خدا رو قطعا میشنویم
2-تا حالا واستون اتفاق افتاده که یکیو که خیلی دوست دارین و آبرو ,غرور اون فرد خیلی واستون مهم باشه یه کار اشتباه انجام بده و از شما پنهان کنه در حالیکه شما دقیق میدونین چی کار کرده ؟ اون موقع چی کار میکنید ؟ جز اینکه احترام اون فرد رو نگهدارید و منتظر بشین که خودش بیاد و توضیح بده کار دیگه ای انجام میدین؟
باور کنید که خدا خیلی دوستون داره
در مورد صبر هم اگه ما هم یه کم صبر کنیم دلیل صبر خدا تو شرایط مختلف رو درک خواهیم کرد
2- اگه بعد از سالها بفهمی نزدیک ترین و جونی ترین دوستت در واقع بزرگ ترین دشمنت بوده (شده) چه می کنی؟؟
estar جان چه کار میشه کرد
مقابله به مثل , خب اون وقت من با اون چه فرقی میکنم ؟
کینه به دل بگیرم و یه عمر ذهنم رو با چرا من چرا اون مشغول کنم؟ ارزش دل و ذهن ما اینقدر اومده پایین؟
جز اینکه سعی کنم فراموش کنم سعی کنم درس بگیرم سعی کنم از این به بعد محتاط باشم کار دیگه ای از دستم بر نمیاد .
3- تو روزای سال چه روزی را خیلی دوست داری؟چرا؟
عید فطر رو خیلی دوست دارم
هر شب هم که میخوابم قصد میکنم که فردا دوست داشتنی روز زندگیم باشه
4- بزرگ ترین درسی که از زندگی گرفتی چی بوده؟
گذشته ها گذشته
از حال استفاده کنم و به خدا و توانایی های که بهم داده اطمینان کنم و نگران آینده نباشم
منم باید بگم که شما لطف دارید من شایستگی این همه لطف رو ندارم ولی دارم تو مدرسه همدردی یاد میگیرم که به اون چیزایی که شما اشاره کردین برسم البته شما خیلی خیلی لطف داشتین
امیدوارم یه روز لایق حرفاتون بشم
منم از شما یه دنیا سپاسگذارم:72::72::43::228:
سلام
سلام
بالاخره چرا یه دختر باید ازدواج بكنه؟
یه دختر قبل از هر چیز یه بشره
یکی از اهداف بشر هم رسیدن به کمال و آرامشه
تو این راه باید خیلی از سختی ها رو تحمل کنه خیلی جاها گذشت کنه خیلی جاها فداکاری ببینه وبالاخره یاد بگیره که مسئولیت بپذیره و به بتونه باعث هدایت نسل بعدیش بشه
یک انسان ازدواج میکنه که در سایه توجه به نیازهاش به کمال و آرامش برسه
آیا روانشناسی می تونه به همه مشكلات ما جواب دهد؟
خیر
نسبت دین و علم را چگونه می بینی؟
یه نسبت کاملا مستقیم دین بدون بدون علم یعنی گمراهی
علم بدون دین یعنی بی هدفی
عقل كافی هست؟
خیر
عناصر تشکیل دهنده یک انسان خیلی چیزهای دیگه بجز عقل هست
حتما عناصری مثل احساس , میل به جستجو و ... هم لازمه زندگی در این دنیا بودند که هست شدند
باتشکر:72: