دوست دارید کنسرت احسان خواجه امیری سا ل 88 در تهران بروید کدام اهنگ احسان خواجه امیری دوست دارید رانندگی بلد هستی یا نه کار هنری انجام می دهید یک جمله درباره مدیر همدردی محمد ابراهیمی بگوید چه ماشین دوست دارید
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست دارید کنسرت احسان خواجه امیری سا ل 88 در تهران بروید کدام اهنگ احسان خواجه امیری دوست دارید رانندگی بلد هستی یا نه کار هنری انجام می دهید یک جمله درباره مدیر همدردی محمد ابراهیمی بگوید چه ماشین دوست دارید
بله،حتما.کنسرت آذر 86 احسان خواجه امیری خیلی بهم خوش گذشت،اگر عمری باقی بود خیلی دوست دارم که برم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
آهنگ غریبانه(هر چی آرزوی خوبه مال تو) رو بی نهایت دوست دارم:72:
علاقه ی زیادی به کارهای هنری دارم،خودم خوشنویسی با قلم درشت کار میکنم.در گذشته موسیقی هم کار میکردم و الان خیلی کمتر در این زمینه فعالیت دارم.
مدیر همدردی گرامی باعث شد دریچه ی جدیدی از زندگی به روی من باز بشه،خیلی دوست دارم حداقل یک بار ببینمشون.
آقای محمد ابراهیمی منو یاد اولین روزی میندازه که به این تالار اومدم،و اولین پیغام رو از ایشون دریافت کردم.
ماشین پرادو رو دوست دارم.
چه غذایی دوست دارید چه خوراکی دوست دارید بزرگترین هدفی که تو زندگی داری چیه دوست دارید کدام اعضا تالار از نزدیک بنیید اسم چقدر زییا است دوست دارید مسافرت ا روزه کدام شهرها بروید به چه کاری مشغولی چه کاری دوست نداری به چه کاری علاقه داری چه ارزویی داری اگر قرار بود در ایران زندگی نکنی کجا اتنخاب میکردی
سلام مریم جان یک جمله در مورد خودت بگو.[hr]با ماه ، کتاب ، جوراب یک جمله بساز.[hr]مریم جان اگر قرار باشد یک روز در زندگی ات تکرار شود چه روزی را انتخاب میکنی؟:72:
سلام
ابتدا از خانم (مثل من) تقاضا دارم كه سوالاتشون رو در قالب يك ارسال و به صورت متمركز بپرسن تا نظم تالار حفظ بشه .ببخشيد من با اجازتون سه ارسالتون رو با هم ادغام كردم .
از اونجايي كه اين تالار يه تالار روانشناسي است و هدفش هم آموزش هست به نظر من بهتره به جاي سوالات شخصي بيشتر جنبه آموزشي تالار رو حفظ كنيم و پرسشهامون به اهداف كلي تالار كمك كنه
خب اما سوال من از خانم( lمریم)
خانم مريم فرض كنيد امروز اول صبح ازدست يكي از اعضاي خانواده يا يكي از همكاران يا دوستان خود شديدا ناراحت شديد( حرفي كه انتظارش رو نداشتيد به شما زده) اون روز شما كلا بهم ريخته ايد،در همين زمان چندين كار و مشغله جوراجور براتون پيش مياد! چيكار مي كنيد تا بتونيد هم ناراحتي خودتون رو كنترل و برطرف كنيد هم كارهايي رو كه به عهدتون گذاشته شده به نحو مطلوب انجام بديد؟!!!
سلام
خانم lمریم :
چه غذایی دوست دارید ؟
دوست دارید به کدام کشور خارجی مسافرت کنید ؟
اگر ایرانی نبودید دوست داشتید کجایی باشید ؟
آیا دوست داشتید یک هنرپیشه معروف بشوید ؟
علم بهتر است یا ثروت ؟!
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط digitalman
قرمه سبزی وکباب رو از همه ی غذاها بیشتر دوست دارم.
در کل خیلی به سفر علاقه دارم.اول از همه دوست دارم به حج بروم،ایتالیا وفرانسه هم در اولویت بعدی هستند.
اگر ایرانی نبودم ترجیح میدادم که ژاپنی باشم
نه دوست ندارم که هنر پیشه ی معروفی بشوم
علم رو ترجیح میدم ولی خب ثروت هم خوبه دیگه:D
اگر خیلی ناراحت شده باشم کمی گریه میکنم:SHY: بعدش نفس های عمیقی میکشم واز خدا میخوام که کمکم کنه که فکرم متمرکز کارهایی که باید انجام بدم بشه و وقتی که اطمینان قلبی پیدا کردم،مشغول کارم میشم،در بیشتر مواقع بعد از اینکه سرگرم کارم شدم اون ناراحتی رو فراموش کردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرمان 26
گاهی اوقات هم با کسی که از لحاظ عاطفی بهش نزدیکم صحبت میکنم،حالا نه لزوما درباره ی مشکلی که پیش اومده.این کار تا حدودی آرومم میکنه
سلام دوست مننقل قول:
نوشته اصلی توسط مثل من
مریم.ب کسی است که دوست داره خودش باشه
عظمت آسمون رو در ماه میبینم
بوی کتاب نو رو دوست دارم
تا کلمه ی جوراب رو دیدم یاد جوراب های همیشه بدبوی برادرم افتادم که یه دفعه میاره جلوی صورتم:D
روزی رو انتخاب میکنم که متوجه شدم پدر و مادرم بعد از بمب گذاری های متعدد روز قبل در کربلا سلامت هستند و اون موقع از ته قلبم شاکر خدا بودم،بعد از 1 روز زجرآور به قدری خوشحال بودم که هیچ وقت یادم نمیره...:203:
یک راه حل برای به دست آوردن دله مریم و اینکه هر کاری میگیم انجام دهد بگو!!!
اگر هدفی داشته باشی و چند بار در رسیدن به آن شکست بخوری چی کار میکنی؟؟؟
یک سوال که دوست داشتی بپرسیم اما نپرسیدیم بگو؟
نقطه ضعف و قوتت چیست؟
با اجازتون اون سوالهایی که قبلا جواب دادم رو فاکتور میگیرمنقل قول:
هدفهای بزرگ و بسیاری در زندگیم دارم،ولی در حال حاضر فکرم مشغول هدف مقدس ازدواج و انتخاب همسر هست و بعد از اون شغل. البته همه ی هدف هام در آخر برای رسیدن به آرامش است.
اسمم رو دوست دارم.
برای مسافرت یک روزه خیلی دوست دارم به جواهر ده برم،البته چندوقته که نرفتم.
چند ماهه که درسم تموم شده و به دنبال کار هستم،الان بیشتر وقتم رو مشغول شناخت...، پیداکردن کارمناسب، ورزش ، تفریح،خطاطی (که اخیرا کمتر شده) و کمک به خواهرم در کار آرایشگری و...
خدایا مرا آن ده که آن به....
سلام شما دوست دارید من بنیید چقدر ارایشگری بلد هستی نظر درباره قسمت موسیقی تالار چیه است یک جمله درباره محمد ابراهیمی نظر درباره صندلی داغ چیه
شغل ارایشگری است تتاتر دوست دارید بهترین بازیگر نام ببرید
ا مریم در صندلی داغ به سوالات اعضا پاسخ دادند تشکر قدردانی می کنم نفر بعد دوست خوبم مثل من می با شد
سلام دوست خوبم مثل من سوال از شما کدام خواننده دوست دارید چه رشته ورزشی دوست دارید چه غذایی دوست دارید چه خوراکی دوست داری دوست داشتی در تهران کنسرت رضا صادقی بروید دوست دارید مسافرت اروزه به کدام شهرها بروید اگر قرار بود در ایران زندگی نکنی کجا اتنخاب میکردی چه فیلم دوست دارید کدام بازیگر دوست دارید به کارهنری علاقه داری
سلام رانندگی بلد هستی یا نه چه ماشینی دوست داری بخری چه ماشینی داری بهترین اعضا تالار بگوید یک جمله درباره ما در پدر بگوید یک جمله درباره صندلی داغ بگوید یک جمله درباره مدیر همدردی بگوید چه رنگی دوست دارید بهترین دوستت کیه کدام گل دوست دارید یک جمله درباره مکه مدینه کربلا بگوید
[i]سلام به همه ی دوستان خوبم ...
من دو هفته نتونستم بیام به خاطر کار زیاد...صندلی داغ واقعا" جالب شده....:72:
دوست عزیز مثل من دوست خوب باید چه خصوصیاتی داشته باشه؟؟؟
تا حلا شده در مورد کاری که انجام داده باشی پشیمان بشی...اگر شده بعدش چه کار کردی؟؟؟
مرسی شاد باشی...:[/i]72::72::72:
من رضا صادقی ، لهراسبی ، یاسر محمودی را دوستدارم. ایروبیک و شنا را دوست دارم و در حال حاضر کار میکنم. باقالی پولو غذای مورد علاقه ام هست. خیلی دوست دارم کنسرت رضا صادقی برم اما تا حالا نرفتم. دوست دارم به ایتالیا سفر کنم. دوست دارم در ایتالیا زندگی کنم. فیلم های خارجی رو بیشتر میبینم. یک موقع نقاشی میکردم عروسک سازی هم بلد هستم. تعریف نباشه کارهای هنریم بد نیست.نقل قول:
شما خانم هستی شغل چه است نظر درباره قسمت موسیقی تالار موزیک لهراسبی در قسمت موسیقی گوش کردید ازدواج کردید به سفر حج عمره رفتی
چه جالب من الان در حال تعلیم رانندگی هستم تا الان وقت نکردم این کار را انجام دهم! من بنز و تویوتا دوست دارم. همه اعضای تالار خوب هستند دانه خانم، محمد ابراهیمی، دیجیتال من، نازنین، سورنا ، لرد حامد، گرد آفرید ، کیوان و.... (اگه کسی جا موند ببخشید)نقل قول:
مادر و پدر دو فرشته تکرار نشدنی در زندگی هستند دستشونو میبوسم:46:. صندلی داغ جایی که سوالایی ازت میپرسند که تا حالا کسی ازت نپرسیده:P. مدیر همدردی کسی که باعث شد چیزهای زیادی که هیچ جا نمیتونستم یاد بگیرم رو یاد بگیرم.من رنگ سبز و قرمز رو دوست دارم. دوستای زیادی دارم نمیتونم یک نفر رو بگم. گل ارکیده و رز دوست دارم. شهر هایی هستند که آرزو دارم برم بوی بهشت رو آدم میتونه اون جا استشمام کنه.:72::72::72:
بانوی عشق عزیز سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط بانوی عشق
دوست خوب باید هر کاری که از دستش بر میاد بدون کم و کاست برای دوستش انجام بده و صادقانه باهاش رفاقت کنه.:72:
تا حالا پشیمون شدم سعی میکنم کارم رو خوب بررسی کنم و اینکه چرا اشتباه کردم بعد سعی در جبران آن میکنم.:72:
لطفا یک جمله درباره خودت بگو یک جمله درباره محمد ابراهیمی اموزنده ترین جمله که تا به حال خوندی بهترین دوست در تالار چه است نام ببرید به کدامیک از ارزو هایی که داشتی رسیدی
من حسابدار یک شرکت خصوصی هستم. هنوز موسیقی لهراسبی را در تالار گوش ندادم حتما این کار را میکنم. به سفر حج نرفته ام اما آرزو دارم یک روز قسمتم بشه. هنوز همسفر زندگی ام را پیدا نکرده ام:P:72:.نقل قول:
مثل من دختر گلی:72: که به هر چیزی که میخواد میرسه :P. (نوشابه واسه خودم باز کردم!!!)نقل قول:
محمد ابراهیمی آدم ساده و مهربان با پیغام های تلگرافی و پر انرژی:shy:!!!
میان عاشق و معشوق هیچ حایل نیست تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز:72:
خودم فکر میکنم باهمه دوستم بیشتر نگم بهتره!!:D
آرزو داشتم یک کاری که مامانم دوست داشت رو، کاری کنم که بهش برسه الانم خوشحالم که رسید:72:.
:72::72::72:
بزرگترین هدفی که تو زندگی داری بگوید چه چیزی یا چه کسی را در زندگی الگو قرار میدهی مهمترین هدف زندگی ات چیست یه ارزو بکن روی کمک دوستان تالار بیشتر حساب می کنید تا حالا از مامان بابا کتک خوردی چرا بهترین جمله بگوید بهترین ماه بگوید از اینکه جا ی روی صندلی من نشستی چه حالی داری بهترین روز بگوید کدام حروف انگلیسی خوشت میا د چرا یک جمله از بزرگ بگوید
سلام به خانم ( مثل من )
عطر سيب سرخ رو بيشتر دوست داريد يا گل سرخ(رز) ؟!!! رنگ سيب سرخ روبيشتر مي پسنديد يا گل سرخ (رز) ؟
دوست داريد اول عاشق بشيد بعد ازدواج كنيد؟!! يا ازدواج كنيد بعد عاشق بشيد؟
درود
خانم " مثل من " هر چه میخواهد دل تنگت بگو !
هدفم اینه که مدیر مالی یک شرکت خیلی بزرگ بشم یا اینکه یک شرکت برای خودم داشته باشم. الگوی من آدم هایی هستند که در اوج سختی به موفقیت رسیده اند البته در تالار هم کم نیستند.نقل قول:
آرزو میکنم فرج امام زمان نزدیک شود.:203::72:
:72:
آرزوی من اینست مثل لیلی و مجنون پیروی کنیم از عشق این جنون بی قانون
آرزوی من اینست زیر سقف این دنیا من برای تو باشم تو برای من تنها
:72:
من روی همه حساب میکنم (اونم چه حسابی از اون حسابهایی که تو شرکت میکنم!!! شوخی کردم). از مامانم یک بار کتک خوردم اما نه شدید(خیلی اذیت کردم) اما از بابام هرگز کتک نخوردم. خیلی نشستن روی صندلی داغ باحاله خیلی لذت میبرم. بهترین روز زندگیم تا الان روز تولدم در سال گذشته بود. از حرف M خوشم میاد.
حضرت علی (ع): برای خوب شدن نیاز نیست کار خوب کنیم بهتر است از بدی هایمان کم کنیم.
سلام آرمان 26نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرمان 26
من در هر دو مورد رز را انتخاب میکنم (راستی اگه معنی خاصی میده به منم بگید)
من دوست دارم اول ازدواج کنم بعد عاشق بشم:72::43:
سلام لرد حامد گرامینقل قول:
نوشته اصلی توسط Lord.Hamed
چون خودم این شعر رو خیلی دوست دارم تقدیم میکنم به همه مخصوصا شما و خودم!!!:72:
کوچه
بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم
همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم
شوق دیدار تو لبریز شد از جام وجودم
شدم آن عاشق دیوانه که بودم
در نهان خانه جانم گل یاد تو درخشید
باغ صد خاطره خندید
عطر صد خاطره پیچید
یادم آمد که شبی باهم از آن کوچه گذشتیم
پر گشودیم و در آن خلوت دلخواسته گشتیم
ساعتی بر لب آن جوی نشستیم
تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت
من همه محو تماشای نگاهت
آسمان صاف و شب آرام
بخت خندان و زمان رام
خوشه ی ماه فرو ریخته در آب
شاخه ها دست بر آورده به مهتاب
شب و صحرا و گل و سنگ
همه دل داده به آواز شباهنگ
یادم آید تو به من گفتی
از این عشق حذر کن
لحظه ای چند بر این آب نظر کن
آب آیینه عشق گذران است
تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران است
باش فردا که دلت با دگران است
تا فراموش کنی چندی از این شهر سفر کن
با تو گفتم
حذر از عشق ؟
ندانم
سفر از پیش تو ؟
هرگز نتوانم نتوانم
روز اول که دل من به تمنای تو پر زد
چون کبوتر لب بام تو نشستم
تو به من سنگ زدی من نرمیدم نگسستم
باز گفتم که: تو صیادی و من آهوی دشتم
تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم
حذر از عشق ندانم
سفر از پیش تو هرگز نتوانم نتوانم...
اشکی از شاخه فرو ریخت
مرغ شب ناله تلخی زد و بگریخت
اشک در چشم تو لرزید
ماه بر عشق تو خندید
یادم آید که دگر از تو جوابی نشنیدم
پای در دامن اندوه کشیدم
نگسستم
نرمیدم
رفت در ظلمت غم آن شب و شبهای دگر هم
نگرفتی دگر از عاشق آزرده خبر هم
نه کنی دیگر از آن کوچه گذر هم
بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم . . .
(فریدون مشیری)
:72::72::72::72::72:
زود عصبانی می شوید خوش اخلاق هستی جمله مادر عشق خدا همدردی مثل من ایران رنج کنکور بستنی دریا الوچه مدرسه صندلی داغ جدید ترین فیلمی دیدی نام ببرید کدام بازیگر دوست دارید یک جمله درباره مدیر همدردی بگویدیک بیت شعر بگوید یک جمله درباره امام حسین یا حضرت عباس بگوید
سلام : خانم مثل من آیا تا حالا کسی را کتک زده اید ؟
آیا تا حالا توی جوی آب افتاده اید !؟
از چه چیزی متنفرید ؟
دوست دارید 10 سال به عقب برگردید ؟
اسم سه تا از بهترین فیلمهایی که دیده اید را نام ببرید .
از شما چه پنهان که زود عصبانی میشوم اما خوش اخلاق هستم.نقل قول:
مادر: هستی
عشق: دردسر
خدا: معبود و پناه
همدردی: آموزشگاه!!
مثل من: دوست
ایران: سرای من
رنج: دردمندی
کنکور: کور کن
بستنی: آخ جون
دریا: آرامش
آلوچه: طعم روزهای بچگی
مدرسه: یادش بخیر
صندلی داغ: داغ داغ
جدیدترین فیلم: 21 و آیرون من
من حامد بهداد و نیکی کریمی و محمد رضا فروتن رو دوست دارم خارجی ها رو هم نگم بهتره:D
مدیر همدردی: با این که ایشان را ندیم اما خیلی بهشون ارادت دارم.:72:
هر که شد محرم دل در حرم یار بماند
وآنکه این کار ندانست در انکار بماند
اگر از پرده برون شد دل من عیب نکن
شکر ایزد که نه در پرده پندار بماند
(حضرت حافظ):72::72:
امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) مردان آسمونی و خدایی که نمیتونم تو یک جمله وصفشون کنم.:72:
سلام digitalman عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط digitalman
بله خودمو کتک زدم!!!!:163:
آره یک بار در بچگی یکی هولم داد تو جوی بزرگ آب که داشتم غرق میشدم جوبش عمیق بود خیلی ترسیده بودم کلی هم آب خوردم!
از چیزی متنفر نیستم اما گاهی از یک نفر متنفرم هر کاری میکنم نمیتونم حس دیگه ای داشته باشم.
اگه با عقل الانم باشم آره اگه نه، دوست ندارم برگردم.
کلاه قرمزی- شرک-زیبای خفته (ببخشید همش کارتون شد این روزها فیلم خوب خیلی کم شده فقط اینا به ذهنم رسید) shall we dance و sound of music هم بد نیست الان ذهنم یاری نمیده.
:72::72::72::72::72::72::72::72::72:
سلام مثل من جان:72:
امیدوار حالت خوب باشه
اینم سوالام
بجواب لطفا :43:
1.بدترین نمره ای که گرفتی کی بود و واسه چه درسی؟
2.از خدا بگو؟
3.چرا نام کاربریتو مثل من انتخاب کردی؟
4.چرا در این تالار همدردی فعالیت میکنی؟
5.به کدوم یکی از اماما که ارادت بیشتری داری؟
6.تا حالا یه معجزه رو از نزدیک دیدی؟
7.دوست داری از کی کادو بگیری؟
8.آخرين اشك؟
9. روزانه چقدر وقتت رو در اختیار تالار همدردی می گذاری؟
10. چقدر مدیر تالار رو دوست داری و چقدر ازشون چیز یاد گرفتی؟
10. این سیبی که دستته می خوای بدی به کی ؟ به من؟ دستت درد نکنه عجب سیبی ...
سلام به دوست خوبم مثل من
1.زندگي رو چه رنگي مي بيني؟
2.درمورد كلمات زير هرچي به نظرت ميرسه بگو:
خدا.مادر.پدر.حسادت. دوست.مدير همدردي.محمد ابراهيمي.اميد
3 دوست داري روز عشق ازچه كسي و چه چيزي هديه بگيري؟
مثل من هدف از انتخاب این نام کاربری ششما چی بوده؟
اگه بخوای در مورد هرکدوم از بچه های تالار توصیف کنی چه توصیفی میکنی؟(هر کی رو دلت خواست بگو + من )
سلام شیلا جان:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط شیلا
1-ای خدا... روم نمیشه بگم چه درسی خجالت میکشم. تو دانشگاه واسه یه درسی نمره 25/10 گرفتم. اما خدا رو شکر که نیوفتادم. با این سوالت یاد روزی که نمره ام رو گرفتم افتادم دوستانم خیلی باهام شوخی کردند. بهت پیغام خصوصی میدم میگم چه درسی بود. بقیه اعضا ناراحت نشوند واقعا روم نمیشه بگم.:72:
2-خدا جونم همیشه با منه هر روز صبح کلی با هم حرف میزنیم به من امید و انرژی میده، تنها کسی هست که هیچ وقت تنهام نذاشته ازش ممنون، همیشه مواظبم بوده که راهم رو پیدا کنم. خدا جونم هر چقدر ازت تشکر کنم بازم کمه:203:.خدا پناه بی پناهانه و لحظه ای که فکر میکنی به انتها رسیدی دستتو میگیره.
3-هر کس که نظرشو در مورد مشکل دیگری میده میخواد بگه که من این طوری فکر میکنم پس مثل من باش دیگه:D منم میخوام به دوستانم بگم مثل من باشند (البته نه همیشه!!!!)
4-خیلی این جا رو دوست دارم به خاطر خودم که چیزهایی دارم یاد میگیرم و به خاطر کسانی که این جا هستند، انسانهای شریفی که کمک میکنند و یا کمک میخواهند این جا هستم. این تالار برام شده بخشی از زندگیم!!!:P
5-من به امام علی (ع) و همینطور امام رضا (ع) ارادت خاصی دارم.(البته امام زمان (عج) که جای خودشان را دارند).
6-معجزه که نه اما گاهی خدا خیلی کمک کرده که بتونم موقعیت هایی رو پشت سر بزارم.
7-دوست دارم از یه نفر که تا حالا ازش کادو نگرفتم کادو بگیرم!!:shy:
8-آخرین اشک هفته گذشته برای امام حسین (ع) بود با مداحی که از تلوزیون پخش میشد.
9-نمیدونم شاید یکی دو ساعت بشه.
10-مدیر همدردی که نگو و نپرس خیلی ارادتمند هستم:72: ایشون باعث شدند یه اتفاقاتی تو زندگیم بیفته که ممکن بود هیچ وقت نمی افتاد.
اللهی قربونت برم سیب چه قابلی داره عزیزم:16: این سیب رو میدم به کسانی که بهشون نظرمو میگم. یعنی نظرم رو مثل این سیب تقدیم میکنم.
1-چه پیشنهادی برای این مشگلات داری؟ مسائل فنی تالار -ازدواج -آلودگی هوا-اشتغال
2-اگر 100 میلیون یا یک میلیارد داشتی چکارش میکردی؟
3- دنیای مجازی را بیشتر دوست داری یا واقعیت دنیا را؟
4- واقعا" حسابدارها حسابگر هم هستند؟
سلام شهامتنقل قول:
نوشته اصلی توسط شهامت1
1-زندگی سبزه
2- خدا: بی نهایت
مادر و پدر: امیدهای زندگی
حسادت: شیطانی
دوست: مثل من:D
مدیر همدردی: :16::72: :46:
محمد ابراهیمی: :72::72::72:
امید: :227:
3-دوست دارم یه نفر که اصلا به ذهنم نمیرسه و توقع ندارم یه بغل گنده بهم رز بده:72:.