بچه ها چطور میتونم تصویر رو پاک کنم ؟ پاک نمیشه :54:
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها چطور میتونم تصویر رو پاک کنم ؟ پاک نمیشه :54:
نبودذ آقا غلام :54:
چرا ، ویرایش پست/ صفحه پیشرفته/ بعد میاد مدیریت عگسها، یه گزینه کوچیک حذف داره. زود باشین وقتتون داره تموم میشه
- - - Updated - - -
چرا ، ویرایش پست/ صفحه پیشرفته/ بعد میاد مدیریت عگسها، یه گزینه کوچیک حذف داره. زود باشین وقتتون داره تموم میشه
وقتی روی صفحه پیشرفته زدین، پایین صفحه بیاین مدیریت فایلهای پیوست
- - - Updated - - -
فایل پیوست 889
- - - Updated - - -
چیشد اکیشد؟ حالا به دستخطی هست، مشکلی پیش نمیاد ایشالا
رفتم اونجا گزینه ی مدیریت فایل های پیوست هم زدم فایده نداشت ...یه جوری به گوش ادمین میرسونم پاک کنه
اینم بگم من دو تا دوست خیلی خوب دارم از همین فضای مجازی (البته اقا هستن، فکر بد نکنین). بعضی وقتا که دوست ندارم دوربریام درمورد زندگی خصوصیم بدونن، میرم باهاشون حرف میزنم. چون سن و سالشونم بالاتر از منه، خیلی بهم کمک میکنن.
با اینکه خیلی بدگمانم نسبت به این فضای مجازی ولی خب فوایدی هم داشته انصافی. چندتاشونم از نزدیک زیارتشون کردم. آدمای باحالی بودن، فکر نمیکردم اینجوری باشن. تصورم این بود که ادمای مجازی، یه مشکلی یا عقب ماندگی چیزی دارن، دور از جون شما البته...
آقا سی آر وای دستم به دامنت ...یه جوری به گوش ادمین و مدیر برسونید این پست خط منو پاک کنن...ممنونم
- - - Updated - - -
خب خیلی خوبه اینجوری ... راستی ممنونم شما کمکم کردین ولی فایده نداشت و پستم پاک نشد
ان شاءالله رسیدگی میکنن
- - - Updated - - -
واااااای خدارو شکر پاک شد ...خدا عوض خیر بده به اون کسی که این کارو کرد ...ممنونم ازش ...:72:
دزست میشه نگران نباشین.
ببخشید احساس عذاب وجدان گرفتم فک میکنم بخاطر اصرارهای من بود. ببخشید در هر صورت...
- - - Updated - - -
کار اقای باغبان بود فک کنم، من دورادور میشناسمش. یه نملز شبی هم فک کنم برای ایشون باید بخونیم :18:
- - - Updated - - -
فایل پیوست 890
شما کاهل در نماز هستین؟
- - - Updated - - -
کرای عزیز ، کجایی بابا، بیا یه نظری بده؛ چطوره دست خط؟
دست خط شما هم به پای اینکه مرد هستین قشنگه ... امیدوارم موفق باشین
من دیگه تایم خوابمه .
تا فردا در پناه خدا
- - - Updated - - -
آقا غلام قبلا خیلی کاهل در نماز بودم ...مثلا یه بار میخوندم میرفت تا چند ماه دیگه ولی خدا چنان ازم ناراحت شد و تنبیه شدم که دیگه میخونم ...حتی اگر رغبتی نداشته باشم
بسلامتی، التماس دعا.
هر چی کمتر اینجا بیام، فک کنم خدا بیشتر بهم لطف کرده یعنی...
- - - Updated - - -
خدایا فک میکنم خودمم و خودت الان، دیگه همه رفتن. گناهان گذشته مرا با بزرگواریت ببخشای. یه دلی اسوده بهم بدی کافیه. اینقدر استرس نداشته باشم کافیه. اینقدر هم اینجا نیام دیگه چیزی نمیخام انصافی
این چند روز نمیدوم چه مشکلی پیش اومده بود. کجایین دوستان گرامی؟؟؟ سکن بزرگوار کجایین؟ یادمه از دستم ناراحت شده بودین سری آخری اگه اشتباه نکنم...
- - - Updated - - -
فایل پیوست 891
- - - Updated - - -
فایل پیوست 892
سلام به همگی:72:
خووووووبیییییین:18: بله واقعا خوبین خیلی خوبین:310:......خیلی دوستون دارم:72:
کدوم پست اقا غلام و خندیدی پوه؟؟ بگو منم بخندم
دستخط هاتونو ندیدم :54: بذارید میخوام ببینم
سووووووون :huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh:
سیییییییصد تاااااااااا:303::303::303::303::303:
اسمتون باید بره تو کتاب رکورد همدری:311:
قیمتها داره میره بالا دلیل نمیشه شما سیییییییصد تاااااااا..
.شما چطوری جواب دادین!!!!!!!!:303::303::303::303:
کنکوره مگه؟؟؟؟؟!!!!!!!!
سلام، آره دیگه شد دیگه. کمرم درد گرفت ولی...سیصد تا سوال. دستخط هم دیگه گذاشته نمیشه متاسفانه. ولی من برنده شدم، دستخط سون رو گذاشتم توی جیبم ... (سون اگه دفاعیه ای داری بگو تا بشنویم)
راستی پرسیدن که برای سون کاری نداشت؛ از توی اینترنت کپی پیست کرده بود. کمر من شکست سیصد تا سوال رو جواب بدم. باشه نوبت منم میرسه. تمام دغ دلیامو سر کرای خالی میکنم، نوبت سون که گذشت ...
سلام وقت همگی تون بخیر ؛
با عرض پوزش از دوستان من دیگه نمیام تالار ...یعنی ان شاءالله مسئله ای که دارم برطرف بشه بعد میام ..بهر حال من هم یه سؤال کننده بودم ...از همه تون میخوام صندلی داغ را گرم نگه دارید .
در پناه خداوند سلامت باشید .
خدا نگهدار
سلام
شما مدیر صندلی داغ بودید نه فقط سئوال کننده :)
قبل از رفتنتون حداقل یه جانشین انتخاب می کردید :)
برا همین اوایل تاپیک خدمتتون گفتم یه همراه با خودتون داشته باشید ( کمکی ) - چون مدیریت صندلی داغ زمان بره ،،
در هر حال موفق باشید و ان شاالله مسئلتون به زودی حل بشه .
تشکر از زحمات شما .
در پناه خدا .
..............
مثل اینکه نوبت Mvaz هست
آقایان خانمهای عزیز، دست فرمونتون خوب شد، خاهشا جوگیر نشین. همیشه با احتیاط برانین. دیگه وقتی اتفاق افتاد، پشیمانی فایده ای نداره ...
سلام
غلام با خانم 7 میگن یه مسابقه ای انجام دادن
به نظرم وارد این مسابقه نشید ...( گول غلام را نخورید )
من به غلام گفتم پرچم را بالا نگه داره و چقدر هم خوب بالا نگه داشت انصافی :) ،،،به تمام 200 و 300 سئوال خانم 7 پاسخ داد و در مسابقه خط هم خوب درخشید و پرچم را بالا نگه داشت :)
ولی اگه با این فرمان غلام بره ، امکان داره شما هم به سرنوشت دیگران دچار بشید و برید از تاپیک صندلی داغ :))
برا تالار همدردی سخته شما هم از دست بده :))
افرادی که بانی صندلی داغ بودند می بایست تا آخرش باشن
ما که بانی نبودیم فعلا هستیم به عنوان سئوال کننده :)
سیاره61 b این روزها خیلی شلوغه :)
صندلی داغ منو یاد نامه های مردم کوفه می ندازه
.....................
به نظرم یه جانشین برا مدیریت صندلی داغ انتخاب کنید ، تا موقعی که خانم 7 بیایند خودشان
ایشون باید یه جانشین انتخاب می کردند که نکردند و الان صندلی بی سرپرست هست :))
به نظرم هر شخصی که داوطلب هست اعلام کنه .
از ما گفتن بود :)
سلام بر دوستان صندلی داغ، خدا قوت :72:
خب خانم هفت رفت سیاره خودش .... ولی بهتر هست در نبودش تاپیک ها نظم داشته باشن و این صندلی داغ به احترام سایر شرکت کنندگان حتما سرپرستی داشته باشه.
آقا غلام نظر شما درباره ی سرپرستی صندلی داغ چی هست؟ تمایل دارین؟
سلام سحر بهاری گرامی، اکی من مشکلی ندارم، ولی ممکنه منم درگیر یه سری کارها بشم که در طول روز اصلا نتونم سر بزنم.
لطفا وظایف مدیرصندلی رو بگین، چیکار باید کنم؟
سون خانم خودشم البته هست، ولی اگه وقت نداره، من هستم. یه مقدار بی اعصابم نشون میداد این اواخر، یکم استراحت کنه ...
سلام وقتت همگی بخیر ؛
اگر مسئله برام پیش نمی اومد تا پایان صندلی داغ میموندم ولی شاید تا پایانش هم نتونم بیام ...مطمئنم شما ها بهتر از من میتونید مدیریت کنید ...
آقای سی آر وای ؟ آقا غلام ؟ هر کدوم که میدونید میتونید شروع کنید کار سختی هم نیست ...
من اسامی شرکت کننده ها رو میگم ...
فعلا آقای mvaz هستن ... زونیام ... پوه ...اسکارفیس ...خانم ارم
امیدوارم موفق باشین :72:
خداحافظ
- - - Updated - - -
سلام این که گفتین برای کسی اهمیت نداره درست نیست. چون برای من اهمیت داره. درسته انسانهای مجازی هستیم، ولی قلب و روح که داریم. روزهای سخت هم هممون داشتیم. همانطور که در روزهای سخت خودم، بقیه و شما حامی من بودین، منم حامی شما در روزهای سخت خواهم بود.
مشکلتون اگه قابل بیان نیست که خب هیچی. اگه قابل بیانه، بیاین بگین که مطمئنا نظرات و راهکارهای بچه ها مطمئنا در بهبود حالتون کمک خواهد کرد.
موفق باشین در همه مراحل...
- - - Updated - - -
خب بسم الله
MVAZ یااللله زود باش جواب بده دیگه چیکار میکنی؟؟؟ سه روز بیشتر فرصت نداری ها!!!
من مثه سون نیستم، یه مقدار رک حرف میزنم ها ...
کرای و سحر بهاری و اسکارفیس و الهه زیبایی ها و شمیم اردیبهشت و ... سریع بیاین و سوال بپرسین ببینم چیکار میکنین ها
...........
سلام خانم 7
متشکریم از زحمات خوب شما
به نظرم این سری ، یکی از بهترین سری های صندلی داغ بود که با مدیریت و مسئولیت شما استارتش خورد
شما را درک می کنیم ...بالاخره زندگی حساب کتاب نداره ....برا آدم کار پیش می یاد
مطلب بعدی اینکه کلا روزگار همینه ....همه رهگذرند و مسافر ،،مخصوصا تو این دوره زمونه ،،که خیلی ها دو هفته پیش بودند و لی الان نیستند ( به خاطر بیماری کروناو ....)
ان شالله عاقبت هممون بخیر باشه و تا موقعی که هستیم قدر همو بدونیم.
ان شالله باز هم شاهد حضور شما باشیم .
خانم 7 سوره الحدید و سوره شوری خیلی نکات خوبی داره ،،
این دنیا ارزش غم و غصه را نداره ...این دنیا مثل تارهای عنکبوته ....ناراحت این دنیا نباش و زندگی کن ... اگه شادی واقعی ات خدا باشه همیشه آزادی و در بالای ابرها :72:
که قطعا شما اینگونه هستی ، بگونه ای که در مسیر متعالی و دور از وابستگی به آرزوها و غم های دنیا .
د رپناه خدا :72:
.........................
خب منم با مدیریت غلام موافقم ..ان شالله همانند خانم 7 در مدیریت صندلی داغ موفق باشه .
Mvaz بابا بسم الله، فکم درد گرفت ، بیا جواب سالارو بده قربون اون شکل ماهت برم، زود باش سه روز بیشتر فرصت نداری ها
متشکرم
آقا غلام من وظائف سرپرست رو نمیدونم ولی مطمئنن همون وظائف مدیر هست و در واقع نباید جای خالی مدیر احساس بشه.
انشالله موفق باشین.... ببینیم چه میکنین:72:
.........
خب خانم هفت ظاهرا تاکسی گیرش نیومده که بره بسمت ایستگاه فضایی ، بعد یهو نتش رو وصل کرد و دید ای دل غافل جانشینم تعیین کردیم... اومد یکبار دیگه صلابتش رو به رخمون کشید و رفت :glee: ( احتمالا امشب بیاد به خوابم )
:72:
اقا سوال جاده خاکی و نظام و رهبری نپرسین که خط قرمزه. از ما گفتن بود. کرای یه مقدار بیشتر دقت کن توی پستهات :311:
خانم 7 با مشاور صحبت کنید ( حضوری )
ولی من یه نسخه دارم برا همه کاربرد نداره ها :) ، مخصوص خودم هست ...نمی دونم به شما میگم ، امیدوارم کمک کنه :
آرامش یه چیز درونی هست نه بیرونی
باید درون خودتون را قوی کنید
مشاوره حضوری را برید و اگه خواستید بعدش این مراحل را انجام بدید :
- دل را پاک و سبک نگه دارید ( رهایی از کینه - نفرت - رقابت - غم دنیا - غم آرزوها و ....)
- به غیر از نمازهای واجب ،،هر وقت تونستید برید وضو بگیرد دو رکعت نماز بخونید ...بعد نماز ، همون طور رو به قبله بشینید و به چیزی فکر نکنید ( سکوت فکر ) ...از یوگا بهتره !
- هر ذکر خدا و هر سوره قرآن خوبه به شرطی که با معنا درک کنیم ( یدونه با درک معنا بهتره هزار تا بدون درک معنا )
- زندگی در زمان حال ( کتاب نیروی حال را بخونید و تمرین کنید )
- بخشش خود و دیگران و تلاش در مسیر بندگی خدا
( داستان حضرت حر در روز عاشورا و نوشکوفایی حضرت حر در روز عاشورا یه درس بزرگی برا همه ی ما هست و اینکه همیشه امید داشته باشیم به خدا و تلاش کنیم از روز قبل بهتر باشیم )
- ورزش
- هدفمند بودن و ارتقاء مهارت ها
- مطالعه و جرکت در مبحث و مسیر امام زمان (عج )
سونی:228:
چی شده اخه:47:
ان شالله حل میشه امیدت به خدا:323:
سلام آقای سی آر وای ...خیلی ممنونم از زمانیکه گذاشتین و راهنمایی ام کردین ...
بیشترین چیزی که من را بهم ریخته هجوم افکار منفیه و استرس و نگرانی که به دنبال خودش میاره ... پیش مشاور هم نمیخوام بروم چون واقعا دانایی و درکی از این چیز ها ندارند ..
میخواستم این مسئله را خودم حل کنم با راه های مذهبی و معنوی ...
مواردی که فرمودین کاملا منطقی و درست هستند بخصوص هدفمند بودن و توسل به امام زمان (عج)
ان شاءالله مدتی روی خودم کار کنم با توکل به خدا بهتر بشم و دوباره با دل شاد و پر انرژی بیام تالار .
در پناه حق سلامت باشین .
هیچ نعمتی بالاتر از سلامتی و عاقبت بخیری نیست .
خیلی با خدا حرف بزن....هر دعایی که دوست داری ....هر کسی با ی دعایی حس خوب بهش میده.....
خب حالا چرا میخوای بری:47:
نمیشه هم باشی هم رو خودت کار کنی:)
سلام.
سون جان، من برای حال خودم خیلی راه ها رو رفتم. هیچ کدوم اندازه ی کار روی مباحث خودشناسی بهم کمک نکرد.
با تمام احترامی که به پیشنهادات جناب سی دات آر دات وای دارم ( اصرار داشتن اسمشون کامل و درست تلفظ بشه :)) ) ولی به نظرم اینها برای مشکلات روحی صرفا یک مسکن مقطعی هستند نه درمان.
به نظرم الان تا سنت کمه، روی خودشناسی و رشد فردی و واقعیت های زندگی مادی تمرکز کن (البته با نظارت معنویات) . چون نیروی جوانی خیلی زود تموم میشه.
اساسا هر غم و دردی حس میکنیم، یک الارم هست که میخواد بهمون بگه باید به چیزی بیشتر توجه کنیم و جایی میلنگد و باید درستش کنیم.
با خودت صادق باش، ببین اون درد دقیقا چیه؟
- - - Updated - - -
اقای سی دات آر دات وای، میگم این داداش من ۴ ماهه حقوقشو ندادن. یه سوره ای دعایی چیزی سراغ ندارید حقوق بدن؟؟!
پوه عزیز
اسماء الحسنی رو ببین... نام های خدا
معانیش رو جلوش نوشته، خداوند رو به نامش صدا کنین، مثل یک ذکر... مثلا الرازق
حیفم اومد نگم، برای برادرتون امتحان کنین