خانم گیسو کمند:
سلام آقای اثر راشمون
ممنون که به سوالات اینجانب پاسخ میدهید .
اگر مایل بودید همه و اگر نه بخشی از سوالات را پاسخ دهید .
1 - اگر ازدواج کردید ،
معیارهاتون قبل از ازدواج چی بود ؟
بعد از ازدواج ، همسرتون همون معیارها رو داره ?
از چه معیارهایی کوتاه اومدید ؟
امروز احساس میکنید چی قبلا مهم بوده که حالا دیگه براتون مهم نیست ؟
2 - عکس پروفایلتون رو توضیح بدید .
3 - شغل پدر و مار محترمون چیست ؟
رابطه آنها با هم ؟
رابطه شما با آنها ؟
آیا توانسید اختلاف عقیدتی بین شما و ایشان را مدیریت نمایید و نهایتا رضایتشان را جلب کنید ؟
تجربه شما در این حوزه حل اختلاف بین شما و والدین را بفرمایید .
ممنون .
:72::72::72::72::72:
- - - Updated - - -
سلام این سوالات از طرف یکی از اعضای تالار همدردی هست که دقیقا الان نمیدونم کجا هستند، برای شما آقای راشمون:
سلام خدمت آقای اثر راشمون.
1. راشومون یا راشمون؟
2 . این اثر رو خوندید؟ گور به گور از ویلیامز فالکنر.
3. درک متفاوت از یک چیز، مثال بزنید؟
4. موسی و شبان مثال بارزی از اثر راشومون هست؟
با توجه به اینکه در گذشته گرایش های نسبت به آتئیست ها نشان دادید مطمئن هستم جواب های کاملی برای سوال های زیر خواهید داشت. ممنون از پاسخ گویی شما.
5.در تالار جزو پیشکسوتان با اخلاق و دلسوزی هستید که بارها همدلی شما با سایر کاربران دیده شده، این خصوصیات جنابعالی که در هیچ آزمایشگاهی برای آن دلیل علمی نمی توان یافت از کجا سرچشمه می گیرد؟
6.هر نوع اثبات، انکار و رد، آوردن دلایل و تعاریف و تصمیم گیری مثبت یا منفی به هر چیزی نیاز به شناخت آن دارد و شناخت آن چیز ممکن نیست مگر اینکه آن چیز وجود داشته باشد پس چگونه می شود به طور قطعیت نسبت به ماوراءالطبیعه و وجود خدا نظر داد؟ مثل اینکه به آن سنگی که آنجا وجود دارد بگوییم وجود ندارد؟ یک محال عقلی
7. ازپسا برجام که مدتی نقل محافل سیاسی و اقتصادی بود استفاده می کنم، در پسا بیگ بنگ گرچه این پدیده نه مشاهده شده و نه اندازه گیری شده، با چشم پوشی به ایرادهایی که به اصل آون وارده بفرمایید چه توجیهی برای پیدایش موجودات زنده و گل سر سبد آنها، انسان اون هم بعد از یک فاصله زمانی طولانی با بیگ بنگ وجود دارد؟
8.روشنایی های ماه از نور خورشید گرفته شده، و خورشید هم به دور خودش می چرخد و من و شما این ها را می دانیم یا در مورد حالت چهارم ماده و یا اینکه آسمان مانند لایه محافظ زمین است، در مورد دلایل شدن آب و موردهایی بسیاری در مورد علوم زمین و سیارات و حیوانات، چه کسی می تواند این موارد را 1400 سال قبل در قرآن ذکر کند؟ هر جوابی به دور از خرافه گویی و قابل استناد و علمی.
9. بالاخره متاهل شدید؟ با اون خانمی که تاپیک باز کرده بودید؟
موفق باشید.