نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khaleghezey
بانو مصباح الهدی
قبلا خیلی خواستگار داشت الانم فکر کنم داره ولی کمتر در موردشان مینویسه (متاسفانه ازش گلگی دارم در این مورد)
چرا گلگی! دیگه سعی می کنم غیر مستقیم تجربیاتم را دراختیار بذارم. فکر کنم بهتره. چون بعضی ها فکر می کنند خواستگار زیاد داشتن خوبه ومن چقدر خوش به حالمه! ولی من به عنوان کارشناسی ارشد یا دکترای خواستگاری همین جا اعلام می کنم اصلا هم خوب نیست! خدا را ناشکری نکنید! بدی هایی داره! آدم آلرژی می گیره و از نظر روحی مستهلک میشه. من هستم دیگه! تجربیاتم را در اختیار می ذارم. دیگران نمی خواد خودشون تجربه کنند! مهم همون یه نفره که بیاد قبلش اصلا مهم نیست.... مهم همون تجربه است که با مطالعه راحت تر بدست میاد
جدی می گم واقعا تعداد زیاد خوب نیست و من دوست نداشتم هر چند که شاید این تجربیات باعث شده من یکم پخته و محکم بشم و حتما صلاحم بوده
تایپیک هاش در مورد خواستگاری واقعا محشره
کارشناسی ارشد در مورد مسائل خواستگاری :311:
با این حساب پایان نامه دکترام ازدواجمه. دفاع کنم بهم مدرک دکترام را هم می دن!
مذهبی معتقد واقعی چادری هستش نه از این چادری های قرتی(واقعا منزجر کننده هستند):102::97: ولی خوشتیپه
بله. ولی سنگین هستم.
مستقله حواسش به خرج کردن پولاش هست ولی خسیسم نیست
بله
دلسوز و مهربونه
ممنون
نظراتش خیلی خوبه و سطحش بالاست مخصوصا در مورد جلسات خواستگاری
ممنون شما لطف دارید. از دوستان یاد گرفتیم
باباو مامانش خوبن و دوسش دارن
بله. منم عاشقشونم.
در کل خلاصه بخوام بگم هر وقت اسمشو میبینم یا تایپیک در مورد خواستگاری یاد ایشون میوفتن
اگر یه وقت مهدیه سادات خواستگار داشت من برای مشاوره در خدمتم. :18:
مصباح الهدی=خواستگار و خواستگاری
راستی جدیدا کمتر میاد تالار همدردی کم لطف شدن
لطف دارید. دوستان دیگر خیلی بهتر از من نظر می دن و من خودم از خیلی از نظرات دوستان استفاده کردم و یاد گرفتم. همون طور که تو تاپیک هایم به من کمک کردند. تو سایر تاپیک ها درواقع دارم از درس های گرفته شده از همدردی ؛ درس پس می دم.از خودم فی نفسه چیزی ندارم.
ممنون جناب آقای خاله قزی از نظراتتون. براتون آرزوی موفقیت دارم. :72:
- - - Updated - - -
تصویر ذهنی من از آقای فرهنگ
ایشون از دکتر فرهنگ خوششون اومده و به همین دلیل اسم ایشون را به عنوان نام کاربری انتخاب کردند.
به انسانیت و اخلاق خیلی بها می دن.
کلا آدم درست و سالمی هستند و میشه بهشون اعتماد کرد.
کارشناسی ارشد دارند.
به نقاشی علاقه دارند.
درون گرا هستند.
توانایی انتقال منظورشون را با یک جمله دارند و به نظرم همون طور که کم حرف هستند از پرحرفی خوششون نمیاد.
احتمالا یکی از معیارهاشون برای ازدواج کم حرف بودن دختر خانم هست.
جلسات خواستگاریشون احتمالا در عرض 10 دقیقه تمام میشه چون راحت و مختصر و مفید جواب می دن و به نتیجه می رسن.
تا حالا خواستگاری را تجربه نکردند چون مادرشون مسئولیتش را به عهده نمی گیره.
آقای فرهنگ پیشنهاد می کنم در این مورد و جهت راضی کردن مادر محترمتون یک تاپیک باز کنید.
براتون آرزوی خوشبختی می کنم :72:
- - - Updated - - -
تصویر ذهنی من از ترمه جان. :72:
راستش زیاد در تاپیک هایش شرکت نکردم.
اما اون تصویری که از ترمه تو ذهن من با توجه به بعضی پستهایش می بینم اینه:
خانم برون گرایی هست.
طرفدار حقوق بانوان.
شاد و شوخ طبع.
دوست داره همه را خوشحال کنه.حتی وقتی خودش هم ناراحته .
دوست نداره دل کسی را برنجونه.و مهربونه
لواشک هم انگار خیلی دوست داشت.
کودک درونش هنوز زنده هست!
با پاییزه جان هم خیلی دوست هست
موفق باشی ترمه جان :72: