آمین و ممنون....
منم برای نفر بعد سلامتی و خوشی و آرامش و قلب پاک و ذهنی زیبا و اراده ای قوی در خوبیها و آبرو و عزت روز افزون خواهانم به حق این شب های عزیز که بهترین تقدیر در این سال براش رقم بخوره....
نمایش نسخه قابل چاپ
آمین و ممنون....
منم برای نفر بعد سلامتی و خوشی و آرامش و قلب پاک و ذهنی زیبا و اراده ای قوی در خوبیها و آبرو و عزت روز افزون خواهانم به حق این شب های عزیز که بهترین تقدیر در این سال براش رقم بخوره....
ممنون شنونده عزیز
برای نفر بعد دعا می کنم طعم حلاوت اشتی با خدا نصیبش بشه.
سلام ممنون بی نهایت جان:72:
دعا میکنم همه دوستان و مخصوصا نفر بعدی به چنان حدی از خود ساختگی و اعتقادات محکم برسه و در حدی خودش رو بشناسه که هیچ وقت تو تردید نمونه .
به شادی واقعی برسه اگه مجرده (که حتما هست ) تشکیل یه خانواده خوب بده:122: سرو سامون بگیره.
دعا میکنم با عشق زندگی کنه یعنی یه محرک قوی داشته باشه و از شادی حاصل او لذت ببره.
دعا میکنم هیچ وقت مساله عجیب و سردر گمی براش پیش نیاد.
دکتراهم قبول بشه که دیگه چه بهتر:18:!
اگه دنبال کاره یه کار خوب مورد دلخواهش رو پیدا کنه.
دعای کلی که خط و مشی موارد بالا رو مشخص میکنه اینه که برا خواسته خدا زندگی کنه و عاقبت بخیر بشه.
پ.ن: اینو بگم که این فقط یه نوشته نیست از ته دل این ها رو خاستم یعنی کانکت شدم و نوشتم .
فرشته جان و آقای رضا عالی بووووود مخصوصا دعای اول و دکتری :72:
دعا میکنم نفر بعدی به معنای واقعی توکل داشتن رو تجربه کنه و به این یقین برسه که توانایی رفع هر ناممکنی که توی زندگیش هست رو داره،و قلبش همیشه آروم باشه و تنش همیشه سلامت و جیبش هم به اندازه ی نیازش و از راه درستش همیشه پر پول باشه.
سلام ممنون asemaneabi222 عزیز
برای نفر بعد دوری از گناه رو آرزو می کنم
و امیدوارم خدا وسیله کارهای خیر قرارش بده و خوشبختی رو با تمام وجود حس کنه
براینفر بعدی دعا میکنم
چشمانیداشته باشه که بهترین ها را در آدم ها ببینه
قلبیکه خطاکارترین ها را ببخشه
ذهنیکه بدیها را فراموش کنه
و روحیکه هیچگاه ایمانش به خدا را از دست نده…
ممنون ازرم عزیز از دعای بسیار خوبت:72:
برای نفر بعد دعا می کنم که توان مقابله با مشلات زندگی شون را پیدا کنند و در کمال ارامش و خونسردی زندگی کنند. :203:
ممنون ساحله عزیز از دعای زیبات:72:
اما برای نفر بعد: امیدوارم همیشه همه شما را به عنوان کسی بدونن که مهربونی قلبش به وسعت یک دریا است
امیدوارم حرف هاتون همیشه از یک اعتقاد و اعتمادی باشه که به وقت عمل یه اون حرف در یک موقعیت به خاطر عمل کردن به باورتون به خودتون افتخار کنین مخصوصا در باورهایی که در مورد خودتونه.
سلام دوست خوب:72:
برای تمام نفرات بعدی وقبلی دعا میکنم در محضر خدا نفر اول بندگی باشید.
یک دعای قشنگ هم مخصوص نفر بعدی میکنم واون اینه که خدا از شما بگیرد هر آنچه خدا را از شما میگیرد.وخدا به شما بدهد هر آنچه شمارا به خدا نزدیک نزدیک نزدیک میکند...انشاا...همیشه مورد قبول خداوند باشید.:72::72::72:
الهی امیییییییننننننننن......
که سخت محتاج این دعا بودم و هستم:323:
برای نفر بعد، سلامتی جسم و روح برای خودشو خانوادش و هدایت به درست ترین راه در هرشرایطی رو خواستارم و اینکه هیچ وقت شک و دودلیه عذاب آور تو وجودش نباشه و همیشه جزء انسان های خوش قلب و ارام و صبور باشه
سلام ستاره صربی ممنونم از دعای خیرت نیت کرده بودم اولین تاپیک روزم رو اینجا بزنم تا ببینم چه دعایی نصیبم میشه الاهی آمیندعای من برای نفر بعدی عاقبت به خیریه دعایی بالاتر از این نمیدونم الاهی آخروعاقبت هممون بخیر بشه مخصوصا نفربعدی
سلام
نیلوفر عزیزم ممنونم از دعای خوبت انشاالله برکت زندگیتون زیاد بشه و مشکل مالی همسرتون حل بشه:72: شما و همسرتون سوره ذاریات رو بخونید:72:
دعا برای نفر بعد:
الهی انچه تو این شبا به "خوبانت" عطا می کنی به او هم عطا کن.
خداوندا گناهان او را بریز و آبرویش را مریز
الهی آمین
ممنون آرام عزیز از دعای زیبایت! :72:
خدایا نفر بعد هر چه در شب قدر خواسته بهش عطا کن و بهترین سرنوشت را برایش بنویس!
ممنون مصباح الهدی عزیز ... :72:
ان شالله خدا مشکل همهون رو حل کنه و آگاهی بهمون بده که روزای سخت رو با درایت بگذرونیم و به پیروزی آرام بخش برسیم ...
خدایا در حل مشکلات دوست بعدی و همه دوستانم کمک کن که راه رو درست انتخاب کنن ...
ترمه خانم ،ممنونم.
برای نفر بعد بزرگ دل بودن برای تحمل سختی های این دنیای کوچک، روانی آسوده برای یک زندگی شیرین و شاد، و قلبی سرشار از عشق یگانه ی هستی برای آسوده زیستن، می خواهم.
ان شاء الله هیچ وقت غمگین نباشید.
--------------------------------------------------(پ.ن.)----------------------------------------
فکر کنم اگه میدونستید نفر بعدی منم، یه جور دیگه برام دعا میکردید!!! مگه نه!؟
((+پروژه ی یکپارچه سازی سایت+))
--------------------------------------------------(پ.ن.)----------------------------------------
برای نفر بعد دعا میکنم خدا هیچ وقت تنهاش نذاره...همیشه و همه جا دستشو بگیره......بدترین شرایطارو براش به بهترین شرایط تغییر بده... و خیرش رو تو دل خواسته اش بذاره:72::72:
ممنون دنیای عزیز بابت دعای قشنگت:43:
از خدا میخوام به نفر صبوری بیشتری بده که در برابر برخورد نامناسب دیگران آرامشش رو از دست نده...:203:
این روزها بیشتر از همیشه گرفتارم و البته تنها و بی کمک.
دعای دنیا رو خوندم و با خودم فکر کردم انگار برای من نوشتن اما نمی دونم لایقش هستم یا نه... البته که نیستم. من بنده خوبی نبودم پس چه توقعی دارم...
اومدم پایین پست شهراز رو دیدم:
قَالَ وَ مَن يَقْنَطُ مِن رَّحْمَةِ رَبِّهِ إِلَّا الضَّآلُّونَ﴿حجر۵۶﴾
کیست که مأیوس شود از رحمت پروردگار به جز گمراهان
این همه وقت مجکم بودم اما الان اشکن دراومد. شهراز جان ممنونم. این معجزه کوچیک رو به فال نیک می گیرم و برات آرزوی سعادت می کنم. ممنونم.
دعا میکنم اول برلی سلامتیش ایشااله که همیشه سلامت باشه
رزق و روزی حلالش روز به روز بیشتر بشه
اگه مجرده ایشااله یه ازدواج موفق داشته باشه و اگه متاهل ایشااله تو زندگی با شوهرش آسایش و آرامش داشته باشه .....
روز به روز پیشرفت کنه ..... چه تحصیلی ..... چه عرفانی .....
اگه شاغل ایشااله توی کارش به مشکل نخوره .....
اگه مستاجر خونه دار بشه ....
و به هر آرزوی قلبی دیگه ای داره هر چه زودتر برسه .......
آمین :72:
مائده جونم عجب دعایی کردی باب دلم مرسی عزیزم ایشاله برای شما و نفرات قبلی و بعدی :72:
برای نفر بعد و نفرات بعدتر آرامش روح و روان،خوشبختی و سعادت و سلامت،موفقیت ،صبر و تحمل و توان بالا،اجابت خواسته ها ، حل مشکلات همه همه رو زیر سایه خدا آرزو دارم :323:
انشاالله
برای نفر بعدی دعا میکنم زندگی خودش و عزیزانش مملو از تندرستی و ارامش و یاد خدا باشه .از زندگیش احساس رضایت داشته باشه. اگه مشکل داره خدا صبر بهش بده و با توکل مشکلش حل بشه .
ممنون از دعای زیبای گلاره ی عزیز
برای نفر بعدی : دعا می کنم همیشه بی نیاز باشه:72:
ممنونم
آرزو میکنم همیشه سلامت باشه و شاد و موفق
اگر چه توی تالار بیشتر از غم و غصه ها و سختی های زندگیها می نویسیم و از همدیگه کمک و همدردی می خوایم،
ولی گاهی هم پیش می آد که با خبرهای خوبی مثل این، اشک شوق می ریزیم.
واقعا و از ته دلم برات خوشحال شدم و اینجا نوشتم که
دعا کنم انشالله این عهد و موفقیت چهل روزه، چهل ساله و همیشگی بشه. :43::72:
سلام عزاداری قبول
خداوندا نفر بعد را به واسطه امام حسین(ع)در دنیا و آخرت آبرومند قرار بده...
خداوندا شفاعت امام حسین را در روز قیامت روزیش گردان...
خداوندا او را از رهروان واقعی راه امام حسین قرار بده...
الهی آمین
ممنون انقدر دعای این آرام دل پاک خالص بود که حیفم اومد نصیب خودم نشه
اول در حق خودت دعا میکنم انشالله به حاجت برسی . و ادامه سفر زندگیت همراه همسرت و پسرت علی و دختر انشالله با نام و یاد ائمه باشه . انشالله شفاعت اونا نصیب سختی های راحت بشه . یا امام حسین حاجت این خواهرمو بده .
خدایا نفر بعد به حاجتش برسون . نذار غم تو دلش بمونه . شادی و لبخند که برازنده هر آدمیه نصیبش کن .
هر کس میاد اینجا دل شکسته اس نفر بعد هم همینطور به دل شکستش حاجت رواش کن . :203:
میگن اونچه که برای خودت میپسندی برای دیگری هم بخواه..
برای نفر بعدی یه دل آب و جارو کرده و آبی میخوام..
یه دل خالی از هر حب و بغض مخرب و ممنوعه..
برای نفر بعدی آگاهی و معرفت و چشیدن طعم ایمان، براش یه استراتژی درست و درمون و پایدار برای زندگیش میخوام.
چون آدم مذهبی محسوب نمیشم خجالت میکشم بنویسم ولی رسیدم به اینکه گشایش همه، فقط تو ظهوره...
براش درک ظهور منجی و در رکابش بودن رو از خدا میخوام.
ممنون مرسین جون....:43:
من هم برای نفر بعد و نفرات بعد تر اول از خدا یک تن سالم برای خودش و عزیزانش میخوام بعد هم طول عمر بلند و با عزت و همچنین هر حاجتی که دارن خدا زودتر بهشون بده :203::72:
ممنون رزا جان امیدوارم دعاهات در حقم گیرا باشه:323::72:
برای دوستان همدردی و بخصوص نفر بعدی:72::72:
تنی سالم، قلبی آرام، لبی خندان، جیبی پرپول و خیالی خوش از خداوند منان میخوام:323:
سلام دوستان عزیزم،
ممنون سنجاب عزیزم،همچنین برای شما:72:
از خداوند مهربونم برای نفر بعدی میخوام که به تمام خواسته های قلبیش برسونتش و براش موفقیت و سلامتی و قلبی پر از عشق به خدا میخوام...:43:
ممنون سنجاب جان و سوده عزیز :72:
راستی دعای مرسین هم میخوام .
قبل از دعا خوبه صلوات بفرستیم
"اللهم صل علی محمد و ال محمد"
چون اینطوری رد خور نداره .
منم دعا میکنم نفر بعدی هیچ وقتی نباشه که پشیمون بشه ولی فرصت جبران نداشته باشه
دعا می کنم روسفید باشه و نمره خوبی بگیره تو ازمون این دنیا .
و همه خیر دنیا و اخرت رو از خداوند رزاق براش میخوام.
برای نفر قبلی هم میخوام زودتر عشقش داغ داغ بشه با اقای علی جونش.
اون قبل قبلی هم همسر مهربونش رو پیدا کنه
آمین
خیلی دلم گرفته برام دعا کنید.
چه خبره اینجا!
برای نفر بعدی آرزو میکنم زندگی رو سخت نگیره و همیشه بزرگی و همراهی خدا رو با تمام وجودش درک کنه.
برای نفر قبلی هم آرزو میکنم دلشاد باشه همیشه.
قبل هر دوش صلوات فرستادما!
واسه همه می نویسم. دعا واسه همه و خودم می کنم. البته برای نفر بعدی هم.
دنیاتون رنگی و رنگی تر شه. رنگای قشنگ و زیبا و درخشان.
شاد باشین. از عمق وجودتون شاد باشین.
انقدر شاد و آرام باشین که دیگه شادی ها و ناراحتی هایی که دیگران بهتون می خوان بدن اصلا توی بزرگی و عمق شادی خودتون گم شه. دیگه هیچکس و هیچ چیز نتونه ناراحت کنه شمارو.
مهربون باشین. با خودتون و با همه ادما و موجودات. همه رو قسمتی از وجود خودتون بدونین. یا اینکه هر کس و هر چیزی رو شکل دیگه ای فرم حیات یافته ای مشابه خودتون بدونین.
مهرتون بی کرانه باشه.
عذاب وجدان گریبون کسی رو نگیره. تا جایی که میشه جبران کنین اشتباهاتتونو و ببخشید خودتونو.
هر چیزی که دارین الان براتون بهترینه. تلاش کنین و بهترشم به دست بیارین.
همیشه شاد باشین و سختی نبینین.
:72:
سلام:72:
منم برای همه و به خصوص برای نفر بعد ارزوی عاقبت بخیری دارم!
وامیدوارم هر حاجتی داره به برکت این ماه وابروی شهدای کربلا تا اربعین به خواست اش اگه صلاحش باشه برسه!:72:
سلام :72:
خودم خودم. آمین :203:
ممنون abi.bikaran عزیز :72:
من میدونم چرا این تاپیک یه مدت کوچولو قفل شد
چون این دعارو میخواستم و اونشب وقت نشد برش دارم
هیچی دیگه ، خدا به هیچ کدومتون توفیق و حوصله ی برداشتن چیزی که چشمم توش بودو جذبش کرده بودمو نداد :227:
برای نفر بعدی دعا میکنم توفیق سفره دار بودن این ماه مبارک؛ روزیش شه. آمین :203:
پروردگارا! به او در دنیا و آخرت نیکی عطا کن! و او را از عذاب آتش در امان نگه دار
پروردگارا او را بیامرز و مورد رحمت خود قرار بده
انشاالله خداوند بهت توان و نیرو بده تا بتونی با سختی های زندگی مقابله کنی و سربلند بیرون بیای
ممنون دوستان و همچنین آرام عزیز:72:
برای همه دوستان همدردی و نفر بعدی و همچنین خودم از خدای رحمان و رحیم میخوام
که دل همه عزیزان رو آروم و آسمانی کنه همونطور که برای بهترین و محبوبترین بندگانش میکنه:323::203:
---------------
پ.ن نمیدونم چرا اینقدر دلم نا آروم شده شاید برای همین این دعا رو در حق دوستان همدردی و نفر بعدی کردم:203:
خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم التماس دعا:323:
برای نفر قبلی دلی آروم آرزو می کنم
و برای نفر بعدی آرزو می کنم سال بعد در چنین روزهایی در حال آماده شدن برای یک سفر زیبا در کنار همراهانی عزیز باشه.