سورنا عزیز از تالار نرو تالار به شما نیاز دارد همه اعضا تالار و مدیر همدردی تو خیلی دوست داریم:72::72::72
نمایش نسخه قابل چاپ
سورنا عزیز از تالار نرو تالار به شما نیاز دارد همه اعضا تالار و مدیر همدردی تو خیلی دوست داریم:72::72::72
بچه ها موضوعی که قدیمی هست شما دیگه ادامه ندین تا دوباره نیاد صدر نوشته های امروز قرار بگیره
مرسی
از همه بچه های تالار معذرت میخوام
متاسفانه بحث رفتن سورنا انقدر واسم تلخ بود که به تاریخ توجه نکر دم
من این تایپیک رو قبلا ندیده بودم برای همین اشتباه شد
بازم معذرت
با سلام
من يكي كه خيلي خندم گرفت از سركار رفتن دوستان :D آخه چرا شما ها اينقدر ....
چيه ؟!! داشتم مي گفتم آخه چرا شماها اينقدر ماهيد؟!!:46:
سلام به دوستان خوبم
سلام به هموطنان عزیزم
سلام به همدردهای مهربانم
عزیزان:
من در این مدت کوتاه که با شما دوستان همقدم شدم از ناراحتی شما اندوهگین و از خوشحالی شما مسرور میشدم. همیشه سعی میکردم با تجربه ها و مطالعاتی که اندوخته بودم بهترین راهنما برای دوستان باشم.
اما الان احساس میکنم وجودم مثمر ثمر نیست .
با شرمندگی و عرض معذرت در اخر عرایضم میخواهم از پیشکسوتها گله بکنم.
دوستان من میفهمم که شما با دوستان هم دوره یتان لحظه های بیشتری را گذراندید ودرک میکنم که از انها بیشتر تقدیر کنید اما این را نمی فهمم که چرا در برابر تازه واردها جبهه میگیرید و خیلی سخت از انها تشکر میکنید و راحت قبولشان می کنید؟؟
عزیزان از ما که گذشت با دیگرانی که سهیم میشوند در لحظه های زندگیتان چنین نکنید.
امیدوارم در تمام لحظه های زندگیتان موید وپیروز باشید. و تشکر میکنم ازدوستانی که همیشه همراهم بودند و در این مدت کوتاه لطفشان شامل حالم بود.
خداحافظ . سپیده ی عشق
عزيزم چرا اينهمه نازك دل شده اي ؟!!!!!!!!!!!!
عزيزم براي شناخت فرصت لازم است . چه كسي گفته تازه واردين تحويل گرفته نمي شوند؟! تازه شما كه تازه وارد نيستيد . شايد خيلي از مطالب در سكوت خوانده شود و اين خاصيت دنياي مجازي است . من به شخصه هميشه مطالب شما را خوانده و از آن ها بهره برده ام . آيا زمان براي شناخت را حق من نمي داني ؟!!!!!!!!!!!!!مسئله تشكر هم كه عنوان داشته اي عزيزم اين امكان تالار كه تازه چند وقتي است راه اندازي شده است . بايد به همه فرصت داد .
عزيزم مشكل اصلي چيست ؟! علت اين همه نازك دلي ات را بگو شايد بتوانيم به هم كمك كنيم .
من هم می گم اینقدر نازک دل نباشید. البته خودم همینطورم
مطالب شما حتی اگه برای یک نفر هم مفید باشه شما رو مجبور به ماندن و کمک کردن یه همون یک نفر می کنه
پس به این فکر کن شاید (حتما) کسی به همفکری های تو احتیاج داره
به نظر من هم شما باید اون قدر اعتماد به نفس داشته باشی که بتونی خودت و اطلاعاتت رو به دیگرون ثابت کنی و زود از گود خارج نشی؟!
پس هنوز زوده با همدیگه کار داریم و به نظر من شما، یه خانوم فهمیده و خوب هستید پس اینقدر زود ناامید نشید و اگر مشکل دیگه ای هست لطفا عنوان کنید تا با کمک هم بتونیم حلش کنیم.
خب بله قدری انتقاد شما را قبول دارم...
ولی به نظر شما چرا پیشکسوت ها در بعضی موارد (که البته بسیار کم است) مطالب تازه واردین یا نظر آنان را قبول ندارند.....؟؟؟
دلیلش بسیار روشن است >>>چون تقریبا هیچ گونه شناختی درباره تازه واردین و افکار و حتی نیت انان ندارند.....
و اینکه اگر مخالفتی با نظر آنان می شود یا خدای نکرده نوشته هایشان مورد استقبال قرار نمی گبرد آنهم دلیلی دارد ......1:::شاید تاپیک ایجادی آنان تکراری است...
2::شاید موضوع مطرح شده اصلا نیازی به راهنمایی ندارد و صرفا به دلیل تخیله احساسات نوشته شده...
3:::نبودن کاربران فعال در روزهایی که اعضا تازه وارد تاپیکی باز کرده اند...
ولی این را هم در نظر داشته باشید پیشکسوت ها هم مانند تازه واردین ظریفتی دارند و شاید نتوانند در یک روز به تاپیک های متعدد سری بزنند.
و در اخر از توجه شما و گوشزدی که دادید سپاسگزارم..امیدوارم این مشکل (که البته واقعا پیشکسوت های ما بی دریغ تلاش می کنند) نیز حل شود.....
بدرود...
سلام سپیده ی عشق
عزیزم اینو بدون که در این تالار کسی از کسی برتر نیست و همه چه تازه واردین و چه آنهایی که مدت زیادی از حضورشان در تالار می گذرد و با نام های مختلف مثل عضو فعال ، همراه سازنده، عضو همراه، عضو پیشرو یا حتی کارشناس افتخاری و.... نامگذاری شده اند از احترام خاص خودشان برخوردارند و به نظر من که اصلا بحث کی بهتره ، کی بهتر نیست مطرح نمی باشد و شما دوست خوبم اصلا ناراحت این چیزها نباش و فقط و فقط خودت باش وسعی کن از کسی تقلید نکنی و حرفهای خودت را بزنی ومطالب تازه تر ایجاد کنی تا آنچنان که دوست داری ودلخواهت است مورد توجه باشی. تازه یادت نره که همه ی این به قول خودت پیشکسوت ها یه روزی تازه وارد بودن و برای رسیدن به چیزی که می خواستن تلاش کردن و وقت گذاشتن وهمت و صبر به خرج دادن حتی خود ما (من و تو) . مگه یه روزی تازه وارد نبودیم ، ببین الان کجاییم عزیزم.. پس رنجیده خاطر نباش وبه جاش مطالعه ی بیشتری کن و پست های جدیدتر و پر محتواتر از اون پیشکسوتها ایجاد کن تا به اونچه مورد دلخواهت هست برسی ان شاءالله.
موفق باشی:72::72::72:
عزیزم درسته که شما تازه وارد این تالار شدید، هر چند من هم تازه رسیدم و افتخار آشنایی با شما رو نداشتم، اما همه ما زمانی تازه وارد این تالار شده بودیم، همه ما زمانی فکر می کردیم که تازه واردیم! اما این دلیل برای رفتن نبود، پس شما هم بمونید و به دوستانتون و دوستیشون اعتماد کنید.. شما برای ما یک تازه وارد نیستید بلکه انسانی هستید که بودنش تازه هست، فکرش، تجربیاتش، ایده ها و نظراتش ... پس کاری کنید تا از تازگیتون این تالار رنگ و بوی دیگه ای به خودش بگیره..
:72:
واقعا قشنگ بود، خيلي از "شاد" به خاطر اين ديدگاهش ممنونم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shad
دوست عزیز من هم بارها به این مسئله برخوردم و شاید گاهی هم رنجیدم ولی این دلیل ترک تالار نمی شه چون خواهر برادر های واقعی هم گاهی از هم می رنجند ولی با هم قهر نمیکنند
(شاد عزیز سلام از حضور مجددت خوشحال شدم کی رسیدی؟ از وضعیت جسمی و روحیت برامون بگو )
سلام سپيده عشق!
دوستان نظراتشان را گفتند و حرفي باقي نماند من هم آرزو ميكنم شما باشيد و فعالتر از هميشه اينجا حضور داشته باشيد.
راستي با وجود اينكه گزينه تشكر تازه راه اندازي شده دارم ميبينم كه:
خانم سپيده عشق(تا اينجا) 31 تشکر در 26 ارسال داشته اند!اين تشكر از بيانات شما نيست؟
من هم با نظر سپیده عشق کاملا موافقم که البته توضیحات کامل آقای نقاب:305: تاحد زیادی منو قانع کرد ...راستش عنوان تاپیک من این بود :خیلی وقته میخوام بیام ..اما میترسیدم تنها بمونم ...که انگار یه چیزی میدونستم که میترسیدم:302::302::302:.....من خیلی نمیتونم تو تالار وقت بگذرونم .....برای همین شاید تا آخر هم تازه وارد بمونم :47:.......برای همین کاملا احساس سپیده عشق رو درک میکنم.....تازه شما که حال وروزت بهتر از ماست دوست عزیز ....با این حال از اینکه این موضوع رو مطرح کردید ممنون
<embed src="http://tiktik1.persiangig.ir/web%20audio/test/sorushsafar-tst.swf" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflash player" type="application/x-shockwave-flash" width="1" height="1" quality="High">
زان يار دلنوازم شكريست با شكايت
گر نكته دان عشقي بشنو تو اين حكايت
بي مزد بود و منت هر خدمتي كه كردم
يارب مباد كس را مخدوم بي عنايت
رندان تشنه لب را آبي نميدهد كس
گويي ولي شناسان رفتند از اين ولايت
در زلف چون كمندش اي دل مپيچ كانجا
سرها بريده بيني بي جرم و بي جنايت
چشمت به غمزه ما را خون خورد و مي پسندي
جانا روا نباشد خون ريز را حمايت
در اين شب سياهم گم گشت راه مقصود
از گوشه اي برون آي اي كوكب هدايت
از هرطرف كه رفتم جز وحشتم نيفزود
زنهار از اين بيابان وين راه بي نهايت
اين راه را نهايت صورت كجا توان بست
كش صد هزار منزل بيش است در بدايت
هر چند بردي آبم روي از درت نتابم
جور از حبيب خوشتر كز مدعي رعايت
عشقت رسد به فرياد ار خود به سان حافظ
قرآن زبر بخواني در چارده روايت
خدانگهدار همه شما :203::72:
سلام
چرا آشنایی من با این سایت و ورود من به این جمع مقارن با خداحافظی اعضای خوب این سایت شد ؟:47:
آقا آرمان امیداورم تجدید نظر کنید
سلام
جدی که نمی گید؟
آخه چرا؟؟؟
مگه ما چند تا ارمان26 داریم؟
تالار بدون شما؟؟؟ مگه میشه؟؟؟
ما رو تنها نذارین
دلمون برات تنگ میشه:54::54::54:
سلام:
الان مدت زیادی است که تالار همدردی مکان زیبایی نیست..
نه اشتباه نکنید...
کمک به دوستان ...شادی اون ها و حل مشکلاتشون همیشه به تالار ما رنگ و بویی تازه می داد...
منم روز اولی که تو تالار بودم رو یادمه...
یادمه که آرمان و چند تا از پیشکسوتا با چه محبتی تالار و اداره می کردند...
ولی کارشون صحیحه...این رفتن یک اعتراضه....
یک اعتراض ....
چرا باقی ساکتن....
تمام قدیمی ها:استار/آنی/کیوان/ نقاب/و....همه و همه...چرا؟
این سکوت چه معنایی داره وقتی دوستانتون به خاطر بعضی بی مهری ها میرن...
تو هر خونه ای چراغش پیرهای اون هستن پس چرا چراغ تالارتون در حال خاموشیه و اعتراض نمی کنید...
بلند شید و نذارید پیشکسوتا برن...
دوستان سکوت جایز نیست...این بار بعد از سورنا آرمان/لرد حامد ..و حالا آرمان....
من از مدیر محترم خواهش می کنم تلاشی در جهت باز گرداندن اعضا ی قدیمی بکنن...
آقای مدیر .........
دوستان.........
این کار پیشکسوتا اعتراضه ...هیچ فکر کردید چرا؟
الان زمان پرسش است.........
یاری اندر کس نمی بینم یاران را چه شد
دوستی کی سر آمددوست داران را چه شد
شهریاران بود و خاک مهربانان این دیار
مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
روزها گر رفت گو رو باک نیست
تو بمان ای که چون تو پاک نیست
*
من یه مدت زیاد تالار نمی اومدم. این بین نمی دونم چه اتفاقاتی افتاد که باعث این مسائل شد. به هر حال امیدوارم هر اتفاقی که افتاده ، برطرف بشه و ما با از دست دادن اعضای خوب تالار روبرو نشیم که خیلی ناراحت کننده است. امیدوارم مدیر تالار درصدد حل این مشکل هم بربیان...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rsrs1380
با آرزوی روزهای بهتر برای تالار :203: :72:
اعتراض نیست دوستان ، اگر هم هست به مدیر نیست ....
به *برخی* است که با وجود ما احساس خفگی میکنند:305::305:
کجا آرمان عزیز؟ چرا انقدر یک دفعه و ناگهانی؟
سلام....نقل قول:
نوشته اصلی توسط rsrs1380
نمی دانم ...واقعا نمی دانم ...
چه بگویم!!!
آقای ارمان خداحافظی می کنند......اقای گردآفرید خداحافظی می کنند....لرد حامد گرامی می رود.....و دیگران دیگران....
شاید به قول دوستمان یک اعتراض است....
ولی آرمان عزیز و دیگر دوستان این رسمش نیست......رسم اعتراض و واکنش اعتراض ""رفتن"" نیست و در رفتن خلاصه نمی شود و نخواهد شد....
چرا باقی نمی مانیم.....آرمان و دیگر دوستان بزرگوارم یعنی آنقدر ضعیف شده ایم....
ارمان چه کسی بود که می گفت من کم نمی آورم و کلا بچه های جنوب سخت کوش و پر تلاش هستند....
به خداوند می دانیم مشکلات زیاد است....ولی می شود در فضای دوستانه گرد هم آمد و مشکلات را هم یاری همدیگر حل کرد...
می دانم اعتراض هر یک از دوستانی که خداحافظی کردند از چیست در جریان کار بودم ولی بخدا این رسمش نیست......این گونه عمل کردند تنها باعث ایجاد سوءتفاهم در بین اعضا می شود...
بیایید در همین تاپیک یا از طریق خصوصی بزرگان و پیشکسوتان تالار در یک جا جمع شوند و در مورد مشکلات گفت و گو نمایند ......
بنده که در حد پیشکسوت نیستم ...ولی این خواهش را از بزرگان تالار دارم نگذارید این محیط و این تالاری که تا به این جا محرم رازها و سخنان ما بوده از روند طبیعی خود خارج شود....
دست در دست هم دهیم.....مگر من و شما و دیگر اعضا و مدیر عزیز از یک نوع و یک دل نیستیم بله شاید اختلاف نظر داریم ولی یک دل هستیم و یک صدا....
می شود فقط صبری می خواهد........آرمان....گردافرید.. ....لردحامد.....سورنا.....کیوان.. .. طاهره....ساقی.....محمد ابراهیمی....شاد.....آنی.....و تمام پیشکسوت ها و بزرگان تالار که نامش را ذکر نکردم (بخاطر عدم تمرکز ذهن) بیایید یک جا جمع شویم و دل هایمان را از کینه ها بشوریم مگر چه می شود....بخدا به همین راحتی مشکلات حل می شود..
rsrs1380گرامی شما از کجا میدانید که از سوی اعضا قدیمی تلاشی برای پایان این اعتراض صورت نگرفته تا مانع از خداحافظی ایشان شویم,
ما کاربران که گرد قدیمی بودن بر روی نام کاربریمان نشسته قبل از اینکه چنین تایپکی ایجاد شود
از ترک کردن تالار مطلع میشویم؛اما وقتی که ایشان تصمیم قطعی خود را گرفته اند با وجود اینکه بارها خواستار تجدید نظر از سوی ایشان شده ایم, چه میتوان کرد؛بنده به شخصه از آرمان 26 گله مندم.
ایشان باید بیشتر به دوست دارانشان توجه کنند نه مخالفانشان.
بهر حال بنده هم مانند سایر دوستان از آرمان26 میخواهم تجدید نظر کند
یکی رک بگه ، کل کل باعث ترک این افراد از این سایت میشه ؟؟ یعنی بین کاربرهای قدیم ، مشکلی پیش می اید یا این کاربرها با برخی تازه واردها مشکل دارند ؟؟
:302::302::302:
آیا خواهش کنیم که ترکمون نکنید فایده داره؟
تو رو خدا آرمان جان بمونید و بزرگواری کنید...:203::203::203:
با سلام.
من هم ازتون خواهش میکنم بمونید..
اگر مشکلی هست بهتره حل بشه، رفتن علاج درد نیست..
ما به حضور گرم شما نیاز داریم..:72: :72: :72:
امیدوارم بهترین تصمیم را بگیرید.
موفق باشید.
واقعا جای تاسف داره...
من یه عضو جدیدم ولی مثل اینکه قدمم اصلا خیر نبود...
چرا باید همچین اتفاقی بیفته؟
مگه اسم این سایت همدردی نیس؟:122:
یا شایدم من اشتباه اومدم...
آرمان عزیز ، برادر خوبم
از اعتقاد خودت ، بهره می گیرم و میگم :
که تو متعلق به خودت نیستی ، تو متعهد به عقاید و جامعه ات هستی و این را به عینه و
عملاً نشون دادی ،
و می گویم که بدانی ،
جامعه مجازی نیاز به جهادگر دارد ،
و تورا که می دونم اگر الآن جبهه نبرد فیزیکی با دشمنان بر پا بود ،حتماً از آن دسته می بودی
که عافیت را رها و به سوی جبهه می شتافتی ، شایسته است که این فضا را دریابی و در این
جبهه برای درمندان و همدردان ، همچنان همراه باشی ، استوار و پا برجا.
در این میادین هم، چه خوب است ، در مقابل ترکش ناملایمات ، باز هم بمانیم و جانبازی کنیم
که همین پسند حق متعال است .
و اگر گله ای هست ، تا راه اغماز و گذشت باز است ، خدا را خشنودی در پی است ، و اگر
گفتن و توجه دادن به نفع فضای مهر آفرین تالار است ، از دل و باحفظ حرمت و منطق و ....
بیان بایسته تا اشکالات رفع و کدورتها رد شود .
و شما ای همه دوستان :
به هوش باشید که ابلیس را اجتماع جمعی مفید و دوست دار و متعهد از این نوع را خوشآیند
نیست و گرد دلخوری و تفرقه را می پاشد ، تا گسست آید ، مبادا یکی از ما به طریقی (
قضاوت بد ، رفتار ناخوشآیند ، آزار کلام و... هر آنچه این بریدنها و گسستن ها را زمینه می
دهد ، ) وسیله او گردیم .
برای در امان ماندن از شر این لعین ، به همدردی که وارد می شوید ، آن رجیم را به اعوذی
برانید و بسم لهی بر آرید از نهاد ، تا دست رد آید بر سینه آن نامحرم زند .
" مدعی خواست که آید به تماشاگه راز
دست رد آمد و بر سینه نامحرم زد "
انگار واقعا رفتن و نميخوان جواب بدن!؟:203:
دوستان عزيز...پيشكسوتان و ريش سفيدان تالار دست به كار بشيد تا تالار خالي نشده!!!مسئله بايد حل بشه نه اينكه پاك بشه!!؟؟:72:
سلام
آرمان عزیز شما هم دارید میرید آخه چرا وای خدای من
حضور شما حتی کمرنگ تو تالار با عث دلگرمی و دلخوشی بعضی از با بهتر بگم بیشتر بچه های تالار هستید پس خواهش میکنم مارو تنها نذارید :203::203::203:
آرمان عزيز كجا؟ شما و بسياري از دوستان چشم و چراغ اين تالار هستين؟ اگه شما اين جمع رو ترك كنين ما از راهنمايي و مطالب افراد فداكاري مثل شما بي نصيب مي مونيم.شما از دست كي دلخورين؟ يعني رفتين كه جواب دوستانو نميدين؟
لطفا تجديد نظر كنين
سلام
آقای آرمان منم از این که تالار رو ترک کردین متاسفام
ولی به قول نقاب رفتن راه درستی نیست اینجا کسانی هستن که شاید یک جمله ی شما بهشون امید بده و کمکشون کنه و این رفتن ها می تونه بقیه رو مایوس کنه
امیدورام اسم تاپیکتون اشتباه باشه و رفتنتون همیشگی نباشه
bloom
آرمان عزیز سلام :
کاش میگفتی دلیل اعتراضت چیه و چرا می خوای بری وچرا میخوای این همه دوستانی رو که خواهان حضور تو هستند رو با رفتنت ناراحت کنی :47:تو یکی از بهترین اعضای این تالار هستی ازت میخوام که بمونی وتالار رو ترک نکنی اگر دلیلت اینه که از کسی ناراحتی فراموشش کن اصلا مخالفانت رو در یک کفه ترازو و اونهایی رو که میخوان تو بمونی رو در یک کفه دیگه بزار به نظرت کدوم کفه سنگین تره ؟ این تالار بهوجود افرادی چون تو نیاز داره:54:
با درود؛
بنده برای بار دوم در اینجا مطالبی را خواهم گذارد و این بار از میان شما به دلیل ماجراهایی که برایم اتفاق افتاده است،برای مدتی دراز یا همیشه خواهم رفت.
1-نخست باید به آگاهی همگان برسانم که اگر برخی از جوانان بددهن و بی ادب به بنده در گفتار و پیامهای خصوصی در ماه پیش توهین نکرده و من را مورد استهزاء در عین حالی که در جایگاه برادر بزرگترشان بودم،قرار نمی دانند و چون در مقام دفاع مشروع برآمدم یکی از این دو به حمایت دیگری نوشته هایم را حذف نمی کرد و مدیر کل سایت نیز با سوءمدیریت خود و با تأسف فراوان در پیام خصوصی مرا بیمار نمی خواند و . . . ؛هیچگاه این دلخوری ها راه نمی افتاد.
2-باید به گوش آن دو برادر کوچکترم برسد و این را دریابند که اگر نفر اصلی آنها همان اول از بنده پوزش خواهی می کرد،هم خیلی زودتر از اینها این اوضاع پایان می گرفت و هم می آموخت که جرأت داشتن و دلیر بودن به داشتن هنر . . . یا گذاردن . . . . یا توهین به بزرگترش نیست،بلکه در شهامت ورزیدن بذیرش اشتباه و بی تربیتی خودش و نیز معذرت خواهی است.
بنده هم اندکی او را پند می دادم و سبب عدم ادامه این روش او می شدم.چنانکه یکی از دوستان خوبم بنام معشوق همینجاست یا 118 برای همیشه به همین دلایل و کارهای کسی دیگر از این فروم خداحافظی کرد.
3-بنده از این خوشحالم که برای خود بنده دستکم شخصیت دیکتاتور و به ظاهر موجه برخی لو رفت و سوءمدیریت آنها را در جایی که جای آنها نیست و کاری که در آن تخصصی ندارند با چشم دل و سر،هردو دیدم.
4-متأسفانه سیستم اثرگذاری برخی ایده ئولوژی ها و عقاید چنان است که مخالفان و ناباورمندان به آن دستگاه عقیدتی را چنان به معتقدان خود نشان می دهد که اینها(مخالفان ایدوئلوژی مذکور) دارای خباثت ذاتی هستند و مستوجب هر گونه توهین،تمسخر،دشنام و حتی تروز فیزیکی و شخصیتی.
این ساز و کاری بس خطرناک است که موجب اثرگذاری در لایه های ژرف هویت و سرشت آن باورمندان شده و آنها ناخودآگاه به آن ناباورمندان کینه ورزیده و دشمنی روا می دارند.
اگر توان پذیرش مخالفان با باور شخصی و نیز گفتگو با آنها وجود داشت این اتفاق نمی افتاد.
5-همانطور که در گفتاری دیگر برشمردم،من از همان اول نیازی به پذیرش دیگران در این سایت و نه داشتن نمره هایی بیشتر در اعتبار و تشکر و نیز نه افزایش ستاره هایم یا انتصاب به مدیر شدن نداشتم و تنها و تنها برای کمک و همدردی به جوانان و کسانی که مشکلی داشتند وارد این سایت شدم.
می خواهید این را غرور بگیرید،خودخواهی بگیرید یا هرچی،اما بنده خودم را از نظر دانش،تجربه و آشنایی به مشکلات روانی و اجنماعی بسیار بالاتر از 90% مدیران و اعضا دانسته و هیچگونه برتری را هم در این میان برای خود قائل نبوده و آن را واقعیت می دانم،همین و بس.
سرم را بالا نگاه می دارم که فقط و فقط با یک نام کاربری از همان روزهای نخست و یک سال و اندی است که عضو این سایتم و توشه ام تنها اندیشه است و نیکخواهی.
6-با موجود مهر فراوان به اعضای این سایت بجز برخی که اقزون بر مهر برای آنها دلم هم می سوزد که ناآگاهند،به دلیل احترام،ارزش و تکریم قائل شدن برای خودم که همانطور که در همان گفتار بیان نمودم خودم را از همه آدمها بیشتر دوست دارم و به خودم بیشتر احترام می گذارم-نه انکه به دیگران احترام نگذارم که این بی احترامی مستقیم به خودم هست-نمی توانم در جایگاهی مجازی باشم که کسانی به بنده بی احترامی کرده و مرا مورد استهزاء،تهدید و توهین قرار می دهند که باید خود بیش از همه باید مراعات دیگران را نمایند.
سیاهکاریهایی مانند:
1-تبعیض قائل شدن،داشتن نامهای کاربری متعدد،
2-تهدید به جلوگبرب برای همیشه از ورودم به این خراب شده،
3-اتهام به عصبانیت بیجا،خودخواهی،آشفته شدن از چند نوشتار معدود،
4-سانسور دامنه دار سخنان بنده و دیگران،
5-سوءمدیریت از بالاترین سطوح آن تا پایین ترین آن،
6-نزول سطح کیفی سایتی که وظیفه اصلیش امداد روانشناسی به افراد دارای مشکل است،
7-تبدیل این فروم روانشناسی و مشاوره ازدواج و خانواده به فرومی با هویت دیگر،یعنی . . .،
8-تغییر فضای تالار به سوی سیاه نمایی در مورد بنده،
9-دست پیش را گرفتن برای انجام کاری که من قصدش را دارم و آوردن دفاعیاتی از همدیگر و خطاب به دیگران که آنها دروغگویند و . . . می خوانند،
10-بیان دلیل رفتنشان به دلیل حرفهای بد دیگرانی که خودشان می دانند کیستند . . . .،
11-انجام دو خیمه شب بازی پیشین در راستای محق و مظلوم بودن خودشان
12-مدیریت جهت دار تالارها،
و ده ها دلیل گفته و ناگفته دیگر؛در عین تمایل درونی نه آنکه نمی توانم که نمی خواهم در این فروم باشم.شاید گاهگاهی سری بزنم،اما حالم از کارهای برخی بهم می خورد.
در صورت پوزش خواهی رسمی و علنی در سطح این فروم و اعتراف به کارهای زشتی که صورت گرفته است،می توان این بازی باخت-باخت را به بازی برد0برد مبدل ساخت.
با آرزوی آگاهی،تندرستی و آرامش برای همه.
بدرود.///
سلام
ما از برگشت مجدد اعضایی كه خداحافظی كردند خوشحال می شویم.
لیكن به كمك كسانی بیشتر نیازمندیم، كه بتوانند در این تالار سنگ صبور باشند. هم سنگ و هم صبور، چون در غیر اینصورت با فشار مشكلات فراوانی كه همه اعضاءاینجا بیان می كنند، شكستنمان حتمی هست.
به هر حال هر كدام از ما آستانه تحمل و تاب آوردنمان در برابر فشار مشكلات متفاوت هست. و نیازمند مرخصی های دوره ای هستیم.
اینكه شاهد حضور مجدد افرادی هستیم كه خداحافظی كرده اند، نشان دهنده اینست كه وقتی استراحتی می كنند، تحملشان افزوده شده و تازه نفس تر بر می گردند.
و این مشكل برای فعالان تالار و مدیران بیشتر پیش می آید. و بار فشار روی آنها بیشتر است.
لذا ما اعضاء اینجا ، همیشه منتظر فعالیت مجدد همه اعضایی كه خداحافظی كرده اند هستیم.
برادراي عزيز كه قصد رفتن كرديد
شايد واقعا نياز به بازسازي و استراحت روحي داشته باشيد بهر حال هر تصميمي كه بگيريد با اينكه ما رو دچار ناراحتي مي كنه و از رفتن شماها دلگير و دلتنگ مي شيم با اينحال تصميم شما متين اميدوارم كه هر جا كه هستيد و در همه كارها و امورتان موفق و خوشبخت باشيد و مشكلات براي شما همچون كاهي در برابر باد باشه و بتونيم در آينده اگر عمري باقي بود باز شما را ببينيم مطمئنا هيچ كس نمي تونه جاي كساني را كه مي رند بگيره و البته كه وقتي كه راهنمايي همدرد مي ره دردها در اينجا بيش از پيش به نظر مي آيد
خدا به همراه شما خدا قوت ، يا علي
سلام به همه دوستای قدیمی و جدید تالار میخواستم تک تک اسم ببرمو از همتون به خاطر خوبیاتون مهربونیاتون نازک د لیاتون تشکر کنم اما دیدم خیلی میشه و شاید اسم بعضیها از قلم بیافته اونوقت بدمیشه دیگه
اما غرض از پست زدن تو این تایپیک میخواستم یه تایپیک جدید بزنم و ازهمه خدا حافظی کنم اما دیدم قبلا این تایپیک ایجاد شده و خوب خیلی از بچه های خوب تالار هم خداحافظی کردند و رفتند شاید به قول اقای مدیر یه خستگی باشه و بعد از یه مدت برگردیم شایدم نه مثل خیلیهای دیگه بریم و پشت سرمونو نگاه نکنیم
اما من به دلیل بی محتواشدن تالار و اینکه الان تالار به شکل یه رمان عشقی عاطفی الکترونیک تبدیل شده و هرکی میخواد مشکلاتشو بگه از اعوان خردسالی و گاها از قبل از به دنیا امدنشون شروع میکنند و گاهی نصفه کار تموم میکنند و ادامه قصه رو نمی نویسند گاهی نه تا آخرش مینویسند بگذریم واینکه هر کی هر جور دلش میخواد با ادم بر خورد میکنه
کلا به نظر من تالار خسته کننده شده شایدم من خسته کننده شدم و فکر میکنم تالار اینطور شده و به قول آقای سنگتراشان بسیار حساس نسبت به مسائل اطرافم هستم .
برم شاید جای دیگه بتونم از این حساسیت بکاهم اینجا که نتونستم
از همتون ممنون به خاطر تشکراتون وتذکراتون
واز همه عذر میخوام به خاطر بی منطقیهام عصبانیاتم حساسیتم و تند رفتنام تو بعضی تایپیکها
عاشقتونم عاشقتون میمونم
یا حق