ویرایش شده توسط بی دل.
نمایش نسخه قابل چاپ
ویرایش شده توسط بی دل.
:58::58::58:
:R:R:R
البته قبلش پلاستیک توی پام کردم :163:نقل قول:
بچه مثبت بدون دخالت دست همش زدی؟ یعنی منظورم اینه که جفت پا رفتی توی ظرف الویه؟163
اتفاقا من مونده بودم چرا تهرانی ها با لپه قیمه درست می کنند!نقل قول:
والله بچه مثبت ما تا حالا هر چی قیمه مراسمات رو خوردیم توش نخود نبوده! محلتون کجاس که نخود میریزن توی قیمه؟
اما باور کنید قیمه را با نخود درست می کنند نه با لپه! البته اگه خورده باشین حتما توش نخود ندیدین! چون نخود و گوشتش را می کوبن! :)
فکر کنم فرق قیمه ی ما جنوب کشوری ها با شما شمال کشوری ها همین باشه!
:311: من تهران را خوب بلد نیستم. اگه خواستین توی شیراز بهتون آدرس می دم :)نقل قول:
بهار همدلی رو می بینی؟ هر دومون داشتیم به یک چیز فکر میکردیم: برخی!311حالا این برخی جاها، کجاست؟
[quote=بچه مثبت]
بابا یبارکی بگو آبگوشت و خودت رو خلاص کن دیگه! ولک:311:نقل قول:
اما باور کنید قیمه را با نخود درست می کنند نه با لپه! البته اگه خورده باشین حتما توش نخود ندیدین! چون نخود و گوشتش را می کوبن! :)
خورش قیمه با نخود. بعدم گوشت کوبیده. واااای ددم! :163: اینجاهاست که تفاوت خرده فرهنگ ها آشکار میشود. یادمه یه بار رفته بودم سفر عتبات عالیات (انشا الله قسمت همه بشه)، قیمه ای خوردم که به همه چی شبیه بود الا قیمه. فکر کنم اونم کوبیده بودن همه چیشو. قزوینی ها هم یه چیزی دارن به نام قیمه نسا که اونم مشخصات خودشو داره.
ولک را استان فارسی ها نمی گن. آبگوشت یه چیز دیگه ست. قیمه ی ما را بخورین دیگه هیچ وقت لپه نمی خرین! :311:
خو دیر گفتی مال استان فارسی کاکو!
حالا مطمئنی ای انجیرو تو برخی جائو پیدو میشه؟
:311: بیچاره شیرازی ها! با این تقلید لهجه تون!نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
البته من شیرازی نیستم. :)
توی کوه های مالی آباد شیراز این روزها پیدا می شه. یکی از اقوام هم از این مغازه های وسایل شیرینی پزی خریده بودش :)
:54::54::54:
:302::302::302:
حالا چرا گریه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
هیچی جهت خالی نبودن عریضه! جهت خوردن توی ذوق بچه!
سلام من مسافرت فعلا کنسل شد مرخصی ندارم مسافرت اول مهر باشد مسافرت عا لی باشد به زودی برای همیشه از تالار می روم صددر صد برای همیشه از تالار می روم ممنون:72::72::72:
دلیل رفتن از تالار با مدیرهمدردی اختلاف دارم
lحمد ابراهیمی چرا می خوای برای همیشه بری؟
اعضا ی خوب تالار چند سا ل توی تالار زحمت کشیدم نمره به من چند می دهید
چند رو ز تالار هستم رو ز اخر در تالار می روم چند رو ز دیگر برای همیشه از تالار می روم دلم برای اعضای خوب تالار تنگ می شود
مدیر جدید صندلی داغ خانم نازنین 1 می کنم
:72::72::72:
ای جانم، عزیز دلی، تو همیشه 20ی، تو خودت نمره 20 ی،مگه میشه تو زحمت بکشی و ما ندونیم! نه جانم میدونیم خوبش رو هم میدونیم، یه دونه ای بخدا:72:
سلام
اقای کیوان عزیز اقای حامد عزیز خانم فرشته مهربان محترم خانم نازنین 1 محترم خانم بی دل محترم خانم پاییزان محترم خانم چشمک محترم خانم بهار 66 محترم بچه مثبت محترم خانم سارا بانو اقای بی بی اقای خار پشت دانوب خانم دختر مهربون خانم گلنوش 67 خانم مریم 123
چند سا ل در تالار با شما بودم برای من خیلی افتخار بزرگی بود چند سا ل از شما خیلی چیزهایی یاد گرفتم
چند رو ز از تالار برای همیشه می روم خداحافظی می کنم اعضای خوب تالار مدیران خوب تالار خیلی دوستتت دارم
:72::72::72::72::72:
محمد جان گرچه هیچ وقت نفهمیدم چی می نویسی(به خاطر جمله بندی هات)! اما واقعا دوستت داریم. اگه تو از تالار بری کی هی بگه مسئول فنی تالار را عوض کنید :) اگه بری که دیگه تالار نقاش نداره اونم نقاش دلسوزی که پدر آقای سنگتراشان را در آورد از بس گفت مدیر فنی را عوض کنید! :)
محمدجان من نمی تونم بگم نرو اما می گم هرجا هستی موفق باشی
سلام دلیل رفتن از تالار با مدیرهمدردی اختلاف دارم دلیل رفتن از تالار به مدیرهمدردی گفتم متخصص فنی تالار عوض کن اگر متخصص فنی تالار عوض نکند من از تالار می روم مدیرهمدردی در جواب گفت متخصص فنی تالار عوض نمی کند من ناراحت شدم گفتم از تالار می روم ممنون:72::72::72:
امروز یکی دو بار خواستم بیام تالار دیدم نمیشه. وقتی یقین حاصل کردم که اشکال از خود تالاره (آخه ما همیشه به خودمون شک میکنیم :311:) گفتم ای داد بیداد! الان محمد ابراهیمی داره نقشه یه شورش عظیم رو میکشه:311: تا اینکه الان اومدم دیدم اوضاع خط خطیه :311:
آقای ابراهیمی برادر من! انصافا یه چند ساعت (یه روز) نتونستی بیای تالار ببین خماری چی به سرت آورده :58: حالا دور ورداشتی که همیشه از تالار میرم؟! میگم عممممممممممممممرا! مگه ترک به این راحتیاست؟ :302:
اگه بری من از کی انتقام خونین بگیرم؟ هاااان؟:311:
آقای مدیر خودش به من گفت! چی گفت؟ توی پیام خصوصی گفت: مدیر فنی تالار رو عوض کرده! حالا این شخص جدید ببین سرعتو چقد برده بالا!
دروغ خونه کیو خراب کرده تا حالا؟
سلام خانم بی دل محترم انتقام خوین نمی دونم کی می گیرد من منتظر هستم انتقام خونین بگیرد:311::311:
به خاطر شما از تالار نمی روم چند رو ز به مرخصی می روم ممنون:72::72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بچه مثبت
اي خدا بگم چكارت كنه بچه مثبت
چرا با روح و روان و معده آدم بازي ميكني؟؟؟
هيچي واسه من سالاد ماكاروني نميشه حالا نصفه شبي از كجا گير بيارم ؟؟؟؟؟؟؟؟:161::161:
من سالاد ماكاروني مي خوام
زدی تو ذوق کودک درونم اشک بچه رو درآوردی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط بچه مثبت
حالا دست کودکمو گرفتم آوردم با والدت حسابی دعوا کنم. البته والدت رو خوب نمیشناسم میترسم مستبد و زورگو باشه، بهتره با همون بالغ محترم با دیالوگ حلش کنیم:
ببین بچه مثبت گرامی! عرضم به حضور انورتون که شما شیرازی نیستی وگرنه اگر بودی یکعدد مدال شهروند افتخاری شیراز بر گردن بی دل مینداختی بابت این لهجه اورجینال شیرازی! بله!
دنیای جالبه نه؟
من دیشب تا صبح کابوس سالاد ماکارونی ماست مالی شده دیدم، اونوقت گلنوش از ذوقش اینهمه برای این سالادت سینه چاک کرد! چقدر ما آدمها سلائقمون متفاوته :305:
:) خوب واسه شما هم یه پیشنهاد ویژه دارم! شلتوک برنج را تهیه کنید و آن را مانند چایی دم کنید و آبش را بر روی برنج بریزید ( در واقع کته میشود) هم مزه ی خوبی به برنج می ده هم کلی خاصیت داره از جمله این که برخی فلزهای مورد نیاز بدن مانند روی را تامین می کنه و ریزش مو را هم کم می کنه. اینم یه پیشنهاد پست مدرنی :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
نمی خواد از والد درون من بترسید! والد درون من نه مستبده و نه زورگو البته تا زمانی که عصبانی نشه!:163:نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
اما کودکم من هفت سال توی شیراز زندگی کردم و شیراز و لهجهی شیرازی را خیلی خوب میشناسم. شما با این تقلید لهجه تون تنها نشانی که میشه بهتون داد نشان سیمرغ طلایی ضدحال به شیرازی هاست :311: بله !
این جا برنامه اقای گلرخه؟نقل قول:
واسه شما هم یه پیشنهاد ویژه دارم! شلتوک برنج را تهیه کنید و آن را مانند چایی دم کنید و آبش را بر روی برنج بریزید ( در واقع کته میشود) هم مزه ی خوبی به برنج می ده هم کلی خاصیت داره از جمله این که برخی فلزهای مورد نیاز بدن مانند روی را تامین می کنه و ریزش مو را هم کم می کنه.
چرا عین مادربزرگا هی دستور اشپزی میدی اونم از نوع عجیب غریب.یه کتاب اشپزی گذاشته کنار دستش از روش میخونه و الکی تغییر میده که نفهمیم تقلب کرده.
مثلا اسم گوشت کوبیده ابگوشت رو میذاره قیمه!!
گفتن نواوری و خلاقیت نگفتن کل اصالت غذای ایرونی رو ببری زیر سوال.
الان دوباره میاد میگه نه اگه شما گل کاکتوس رو تو قورمه سبزی که توش بادمجون داره بندازید تا قل بزنه بعد درش بیار با عدس پلویی که به جای برنج ماکارونی داره بخوری خاصیت داره دیگه انگشت پات زُق زُق نمیکنه(ببخشید املای زق زق رو نمیدونم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
بهار گلرخ نه، گلریز:311::311::311:
وای مردم از خنده یه لحظه واقعا احساس کردم دارم برنامشو نگاه میکنم:311:
:311::311::311::311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
خوب من دیگه دستور آشپزی نمی دم! به من چه که این روزها دخترا بلد نیستند یه نیمرو هم بپزند! :163: آخه کسی که قیمه را با لپه می پزه می دونه غذای ایرانی چی چیه؟
یه سری از اردوی گروه علمی دانشگاه برگشته بودیم. یه خانمی که ظرف ها را از خانه شان آورده بود داشت برای دوستش تعریف میکرد که چون ظرف ها زیاد بوده مجبور شده توی شستن ظرف ها به پدرش کمک کنه!!!!!!!!!!!!!!!!! :324::324::324: :311::311:
بیچاره آقایان! همین می شه که مجبوریم آشپزی یاد بگیریم دیگه!
بهار ولی ایندفعه چیز بدی نگفت بچه مثبت ها! این آب شلتوک فکر کنم معجون بدی نباشه! اینم امتحان کن اگه کبود نشدی بگو منم درست کنم:303:
ولی بچه مثبت از موضعت کوتاه بیا در مورد اون خورش قیمه جعلی ات! من تو کتم نمیره بخوان گوشت کوبیده رو جای قیمه بهم قالب کنن! قیمه یعنی لپه و گوشت استخون دار و قلم ولا غیر!!!!:300:
حالا اصالت اورجینالتم که من نفهمیدم کجایی هستی، که ببینم جریان این قیمه ات از کجا آب میخوره!
بهار یک حکایتی است که میگه عروسه آشپزی بلد نبود! بعد نمیخواست جلوی مادر شوهر هم کم بیاره. یه جورایی از زیر زبون مادر شوهر دستور غذاها رو بیرون میکشید بعد هم قیافه میگرفت میگفت من خودم هم میدونستم، بلد بودم! مادر شوهره هم میبینه اینطوری فایده نداره، نامردی نمیکنه، یبار که دختره توی برنج پختن گیر کرده، مادر شوهره بهش میگه: باید روی این برنج یه دونه خشت میذاشتی تا خوب بپزه! دختره هم طبق معمول میگه آره خودم میدونستم و میره سریع یه دونه خشت میاره میذاره روی سطح برنج! فکر کن روی خود برنجها توی قابلمه:311: بعد هم بعد از مدتی که میره سراغ برنج که ببینه پخته با خشت ذوب شده و برنج گل مالش شده روبرو میشه:311:
فکر کنم یه نفر با این بچه مثبت ما یه خصومتی داشته خواسته این جوونو اذیت کنه حالش رو بگیره، از این دستورای آشپزی بهش یاد داده:311:
خوب بچه مثبت! دیگه چی بلدی؟ :311:
خوب چرا اینقدر تو روح همدیگر حلول میکنید که در یک زمان حرفهای مشابه بنویسید؟ همزمان نوشتن که اشکال نداره، همزمان عین هم حرف زدن مسئله است! بعله!:305:نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
خارپشت من هر چه به سابقه شما نگاه میکنم، هر کی یه خداحافظی زرگری میکنه، شما تا در رو بهش نشون ندی و مطمئن نشی که اون آدم رفت و دیگه بر نمیگرده، خیالت راحت نمیشه!!!:311: همین بلا رو هم سر کامران درآوردی اونوقت حالا نشستی برای جای خالی کامران مرثیه سرایی میکنی! یادته هنوز داشت پست میزد، بهش میگفتی "پس چرا نمیری؟" :311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
کلی گیس گرو گذاشتم نظرشو عوض کردم! بده روی منو زمین ننداخت و قبول کرد و به قائله ختم داد؟ به این میگن انعطاف پذیری که محمد آااااااااااخرشه :104:
:311::311::311::311:
داستانت تکراری بود اما جالب بود. دعا می کنم توفیق پیدا کنید قیمه بخورید! نه از این آب لپه ها که شما می خوریدا قیمه!
قیمه ی واقعی اگر سر سفره باشه بین کباب کوبیده ی عالی ( نه از اینا که مغازه ها و رستوران ها می فروشن گوشت گوسفند خوب و کم چرب ) و مرغ سرخ شده ی سس زده شده شما قیمه را انتخاب می کنید! :)
اصل اوریجینالمون هم مال یکی از شهرستان های استان فارسه.
راستی این آب شلتوک علاوه بر این که برای کچلی ما مردا خوبه واسه پوست صورت شما خانم ها هم خوبه ها :311: جدی می گم. اگه باور نمی کنید برید توی گوگل جستجو کنید.
اما من دیگه به شما آشپزی یاد نمی دم! آخه شاگردم این قدر بی استعداد!
خانم بی دل گیس کشی شایعه بود خانم بی دل 2 من 0 به نفع شما است:311::311:
:104::104:
نه دیگه گلرخ..همون که تو خنده بازار خیار از مومباسا با گوجه سواحل شمالی کره جنوبی رو با پیاز جزایر فتیش اینا و زردچوبه اصل مینماوه با هم قاطی میکرد میشد غذا.(نپرسید اینا کجان نمیدونم.شاید بچه مثبت بدونه)نقل قول:
بهار گلرخ نه، گلریز311
همینطوریش موهام میریزه..نه اینکه بلند هست یه تار موش هم (موش نه ها مو) خیلی پیداست مامانم صداش در میاد دیگه نمیخوام کچل بشم.همین یه رقمو کم دارم.
تو که بی دل جان سن و سالی ازت گذشته امتحان کن نتیجشو به من بگو..
ای بابام هی..بی خیال.کوتاه بیا.اصلا هر چی تو میگی..نقل قول:
دعا می کنم توفیق پیدا کنید قیمه بخورید! نه از این آب لپه ها که شما می خوریدا قیمه!
میگم شاید منظورت همون ابگوشته..به قیمه میگی ابگوشت،به ابگوشت میگی قیمه.
والله ما همچینم شمال کشور نیستیم اما تو محرم 95 درصد غذایی که میخوریم قیمه است 5درصد الباقی استامبولی و مرغ..تو قیمش هم همه چی دیدیم جزنخود و گوشت کوبیده.نقل قول:
شما تا الان قیمه های مراسمات را مثلا قیمه ی مراسم امام حسین را نخوردین؟ قیمه های مراسم همه با نخود درست می شن نه با لپه
فکر کنم فرق قیمه ی ما جنوب کشوری ها با شما شمال کشوری ها همین باشه!
جان عزیزت بیخیال..همه امیدمون به همین پوستمونه.نقل قول:
آب شلتوک علاوه بر این که برای کچلی ما مردا خوبه واسه پوست صورت شما خانم ها هم خوبه ها
نکنه خواستگاری میری هم ازاین حرفا میزنی؟
جان برادر اگه بگی قیمه با نخود و این چیزا معلومه تفاهم پیدا نمیکنید..
میگن طرف راه نمیتونه بره میگه زمین کجه.غذاهای تو من دراوردیه اونوقت ما بی استعدادیم؟نقل قول:
اما من دیگه به شما آشپزی یاد نمی دم! آخه شاگردم این قدر بی استعداد!
سلام اعضای خوب تالار جریمه خانم بی دل این است امشب شام خوب درست کند فردا ناهار خوشمزه درست کند:311::311::311:
جریمه خیلی خوب عا لی برای خانم بی دل چند رو ز دیگر در تالار اعلام می کنم:311::311::311:
بچه ها از مریم گلی خبری نیست کم پیداشده.
هی میره آوارتارشو عوض میکنه .
مریم گلی بیا دیگه غذا پختن به گردن خانم با دل آخ بی دل افتاده .
حالا چرا بی دل مگه میشه خانمی با این مهربونی دل نداشته باشه .اسم تو گذاشتی بی دل.
آقای محمدی مگه خودت بلد نیستی شام درست کنی هی میای اینجا هر روز غذاهاتو خانمها زحمت میکشن برات درست میکنند.
اومدو یک روز تالار به مشکل بربخوره محمد ابراهیمی شب گشنه سر رو بالش میزاره.:311:
پسرم محمد جان ما در فامیل یه دختر خوب داریما میخوای بهش بگم بریم خاستگاریش. فقط چندسالی بزرگه فکرکنم 62یا 65سالش میشه .ولی دست پختش عااااااااااااااااااالیه دیگه گشنه نمیمونی. :311:
و خانمهای تالار هم یه نفسی میکشن.
محمد جان اینجا تالار همدردیه نه تالار جشن یا عروسی هی میای شام میخوای.:311::311:
پدر بزرگ محترم من تسلیم هستم پدر بزرگ می خواهیم خانم بی دل محترم جریمه کنیم چه جریمه خانم بی دل بکنیم راهنمایی کنید ممنون:311::311::311:
خانم بی دل محترم انتقام خونین:160::160::160:
جریمه شون این باشه که تا یه هفته مجبور باشند فست فود بخورند!!!! اونم توی یه محیط نه چندان آرام که از این موسیقی های درب و داغون غربی داره پخش می شه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
بعد از یه هفته می تونیم به سبک سیب خنده (اسم اون برنامه طنز کودکه همین بوده دیگه ؟ ) بگیم هم اکنون بیمار آماده است :311::311::311::311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
بهار خانوم بنده آلبالو گیلاس امسالو بخورم میرم تو 14 سالگی! یادم میاد بچه بودم تو کوچه بازی میکردم، خانمها دور هم که جمع میشدند صحبت ازدواج بهار بود. حالا بعد اینهمه سال تو هنوز شوووور نکردی خواااااهر؟ ولی خیلی جوون موندی آ!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
آقای ابراهیمی بی دل ازون بیدا نیست به این بادا بلرزه! بعله! بنده شام سیصد نفرو تو ایکی ثانیه از حفظ میپزم، همچین که انگشتهای پاتم باهاش قورت بدی! اینا برا ما جریمه نیستش که! سیصد نفر شام تازه دستگرمیه!حالا بفرمایید شاااااام. همدیگرو هول ندید به همه میرسه!
http://www.shahrzadrestaurant.com/im...re_213_500.jpg
مررررررررسی پدر بزرگ:227::104::227:نقل قول:
نوشته اصلی توسط پدربزرگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بچه مثبت
نه بابا لازم نیست اینقدر خودتونو اذیت کنین و یک هفته هم صبر کنین! یه دونه از اون غذاهای طبخ بچه مثبت رو بخورم در دم جان به جان آفرین تسلیم کردم:311:
چه خوب! نه واقعا از دست پختتون خوشم اومد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
من برنامه ی طولانی مدت دارم واسه این که یه رستوران توپ بزنم! شما از هم اکنون می تونید روی استخدام حساب کنید! :160:
من اینقدر هنرمند بودم خودم نمی دونستم :) محمد ابراهیمی پورسانت می گیرم کار را تموم می کنم! :311:نقل قول:
نه بابا لازم نیست اینقدر خودتونو اذیت کنین و یک هفته هم صبر کنین! یه دونه از اون غذاهای طبخ بچه مثبت رو بخورم در دم جان به جان آفرین تسلیم کردم311
من رسما اعلام می کنم آشپزی هم مثل شست و شو و رفت و روب وظیفه ی لاینفک خانم هاست! :311: بنابراین طبق قانون اساسی و در جهت تفکیک قوا! از هر گونه دخالت در کار خانم ها پرهیز نموده و اعلام می کنم آنها می توانند به وظایفشان بپردازند! :311:
======
پی نوشت: توی یکی از سریال های مهران مدیری خواهرش و خانمش رقابت می کردند توی خدمت رسانی! به اون! و کلافه اش کرده بودند. رئیسش بهش یاد داد بره بهشون بگه من واقعا خوشحالم که شما اینقدر خوب وظایفتون را بلدین!
نتیجه اش اتحاد اونا علیه مهران مدیری بود! :311: حالا من واقعا خوشحالم که شما از این که یه آقا در وظایف مسلمتان دخالت کرده ناراحت شده اید!!!! :311::311::311:
ما یه زمانی داشتیم مثل آدمیزاد اینجا پست میزدیم و با دوستان خوش بودیم...!
تا اینکه یه بنده خدایی از راه رسید و زد تو برجک ما و رفت !چند وقتی هم هست پیداش نیست....
کلا دمش گرم دیگه...پای ما رو هم از این الاچیق برید....!
بگذریم...ما انقدر پرو هستیم که هرجور میزنن تو پوز و برجکمون بازم برمیگردیم !!
تا اینکه امدیم دیدیم بی دل جان ضیافتی به راه انداخته....
بی دل عزیز..
این دققیا حال من و بقیه بچه ها بعد از خوردن غذای شماست...:
http://irffs.com/dic/images/govaresh..._migraines.jpg
این منم
http://www.all-doing.net/wp-content/...Chest-pain.jpg
این پدربزرگ طفله معصومه
http://img4up.com/up2/05062458487680009701.jpg
این بچه مثبته
http://www.utahmountainbiking.com/go...es/nausea2.jpg
اینم نمیدونم کدوم بیچاره ایه !
خدا به خیر کنه !
برو بچ گوشتون رو بیارید جلو .بجزء بی دل.
بیاید یه کاری کنیم این خانم مهربان اسم کاربریشو بعداز 3سال عوض کنه.
هرکی اسم قشنگی خوشملی به ذهنش میرسه بگه .تا قرعه کشی کنیم .
و دسته جمعی به مدیر بگیم .اسم کاربری خانم بی دل رو عوض کنه.
من میگم: گل نشون.یا گلنشون. مهربونی.
اقای ابراهیمی کلا دوست دارید ضد حال بزنید؟؟؟
چرا تا تقی به توقی میخوره تصمیم میگیرید برید.؟
با زبون نرم ملایم برگردید سر جاتون وگرنه مجبور میشیم ازخِشانت استفاده کنیما.
به این اواتارای پروانه ای و ناز نگاه نکن..بچه فرشته ها هم گاهی عصبانی میشن.
اگه مشکلتون اینه که بی دل انتقام نگرفته خودم مجبورش می کنم یه انتقام خونینی ازتون بگیره که هیــــــــشکی تا حالا ندیده باشه...
اگه متخصص فنیه دیگه آش کش خاله است دیگه..اون بنده خدا هم زحمت میکشه.
اگه مشکل کسی دیگه است اواتار بده جنازه تحویل بگیر..نخوای بکشیمش راه های دیگه هم هست.میخوای انگشت حلقشو بیاریم برات نتونه حلقه دسش کنه...بازم هستا بگم؟
ببینید چیکار میکنید؟ چه خشن شدیم..حالا تا 3ثانیه فرصت دارید برگردید
از بس این ملت غذای درست و حسابی نخورده بودند، معده شون تاب غذای هنرمندانه سر آشپز رو نداشت!
تازه میخواستم دسر بیارم!
http://chezfritz.files.wordpress.com...desserts-2.JPGhttp://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...DojwuUNEnOaEMQhttp://img.foxy.sy2.com/images/default/desserts.gif
http://3.bp.blogspot.com/_Iel3IXJ_g7...serts+noel.jpg