چند وقتيه از آقاي sci خبري نيست.واقعا هم جاي خودشون و هم جاي راهنماييهاي علمي وبسيار دقيق وكاربرديشون در تالار خيلي خاليه.
در هر صورت اميدوارم هر جاكه هستن ايام به كامشون باشه....
نمایش نسخه قابل چاپ
چند وقتيه از آقاي sci خبري نيست.واقعا هم جاي خودشون و هم جاي راهنماييهاي علمي وبسيار دقيق وكاربرديشون در تالار خيلي خاليه.
در هر صورت اميدوارم هر جاكه هستن ايام به كامشون باشه....
بی دل جون کجای دنیا دیدی کسیکه مریضه و درد داره به جای اینکه یکم قربون صدقش برن و باهاش همدردی کنن، بگردن بگردن بگردن تو حرفاش یه چیزی پیدا کنند چماغ کنن و بزنن سرش؟؟؟
ما ز یاران چشم دوستی داشتیم..
نادیا جان! الههههههی قربون صدقه میخواستی ماااادر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط نادیا-7777
ولی باور کن من هر وقت یه بلایی سرم میاد عوض اینکه به خدا نق بزنم میگردم ببینم کجای کار مقصر بودم. مگه نشنیدی که میگن هر خاری که به پای مومن میره کفاره یه اشتباهشه؟
حالا عزیزم زمین خوردی! چیزی نشده که قربون اون چشمهای چپ و چولت، قربون اون پای دردمندت قربون اون اعصاب خط خطیت... بدو برو بغل آنی عزیز دل خوااااااهر:311:
اهاااااان حالا شد.
به به پام خوب شد.
بابا پام پیچ خورد خوردم زمین.
قربون اون چشمهای چپ و چولت
باید بگم اتفاقا همین چشمای چپ و چولمو یکی چشم زد خوردم زمین ;)
آقای ابراهیمی چند روز مرخصی رفت فعالیت در تالار کم کرد داداش فرهنگ جایش گرفت
آقای ابراهیمی از فعالترین ارسال کننده ها اسم حذف شد
هی پست زد در مورد مدیران یک روز گفت مدیران بد هست دید چقدر تشکر شد یک روز گفت مدیران گل هست دید چقدر تشکر شد خواست ببیند اعضا از مدیران راضی هست یا نه
شاید عامل نفوذی بود
به هر حال وارد حاشیه شد اسم از صفحه اول حذف شد
آقای ابراهیمی فعالیت زیاد کن
آآآآآآآآآآآآااااخ آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآااااخ
واقعا زانوم خیلی درد میکنه ها
فکر کنم فردا نتونم برم سر کار..باید برم یه عکسی ازش بنذازم
حال و هوام افتضاحه الان :(
سلام اعضای خوب تالار مدیران تالار اسم من از فعا لترین ارسا ل منننده اسم حذف شد
اعضای خوب تالار من ناراحت عصبانی نمی شوم ارزش ندارد به مدیرهمدردی گزارش دادم تا تکلیف در تالار مشخص کند منتظر جواب مدیرهمدردی هستم ممنون
سلام بر اعضای عزیز تالار به خصوص محمد ابراهیمی عزیز، خوبین؟ خوشین؟
.
میگم محمد جان، مدیر همدردی چه تکلیفیو مشخص کنه؟
تعداد پستهایت ۱۳۹۹ تاست، کاربرای دیگه سرعت پست دادنشون بیشتر بوده و الان کسانی که بالای ۱۴۰۵ پست داشته باشند در این لیست قرار میگیرن. در حقیقت ۱۴ نفری که در میان کاربران، بیشترین تعداد پستهارو داشته باشن اسمشون وارد این لیست میشه. که به احتمال زیاد الان شما پانزدهم هستی و به این دلیل از لیست خارج شدی. اگر تعداد پست دادنت را بیشتر کنی هم گرهای از مشکلات مراجعان را باز میکنی و هم دوباره چهاردهم میشی و وارد این لیست میشی.
.
ای بابا! اذانو گفتن. کلی حرف داشتم که بزنم، اما نشد. بعدا ادامشو میگم :)
التماس دعا :72:
یکی به داد من برسه ، انگار باید فکر ازدواج رو بذارم واسه اینده های دور
سلام من 5 نفر فعا لترین ارسا ل کننده تالار بودم اسم فعا لترین ارسا ل کنننده حذف شد ممنون:72::72:
سلام به اعضای خوب تالار
حق عضویت تمام شود برای همیشه از تالار می روم تصمیم گرفتم تصمیم قطعی است ممنون:72::72::72:
سلام دوستان
کسب دومین مدال طلای المپیک در کشتی توسط امید نوروزی را به همه ی کاربران تبریک می گم :72:
کسب مدا ل طلای المپیک امید نورو زی به همه مردم ایران تبربک می گویم:72::72::72:
امید نورو زی دلاو ر خسته نباشید مدا ل طلای المپیک امید نورو زی به خانواده امید نورو زی تبربک می گویم:72::72::72:
امید نورو زیتبربک می گویم قهرمان المپیک شدی:72::72::72:
کسب مدال نقره المپیک در وزنه برداری توسط نواب نصیر شلال را به همه ی کاربران تبریک می گم :310::310::310:
يعني خوشم مياد بچه مثبت لپ تاپ گذاشته جلوش يه نگاهش به بازيه يه نگاهش به همدردي و انلاين خبر رساني ميكنه
خوب منم تبريك ميگم :72:
اما چرا داشتن مدال طلا رو مينداختن گردن كشتي گيره تصوير رفت رو پرچم
, باشه مثلا ما نفهميديم:311:
این وضعیت دسکتاپمه:
http://www.hamdardi.net/imgup/31769/...2feadb8171.png
:) البته همیشه وضعیت همینه یعنی همیشه هم تلویزیون روشنه هم تو اینترنتم :)
سلام دوستان.چطورید؟خوبید؟
من فردا صبح میخوام برم حرم.حرم حضرت معصومه.اونجا واسه ی همه دعا میکنم.به یاد همه ی دوستای گلم هستم :43:
فقط امیدوارم خواب نمونم :311: آخه معمولا تا لنگ ظهر خوابم :D
سلام
بهار شادی عزیزم تو چقدر مهربونی
بهت می اد اسمت باشه بهار.مهربونی
عزیزم امیدوارم همین جور که تو به فکر همه هستی و برای خوشبختی همه دعا می کنی و به فکر منم هستی
خدا عوض همه این محبت هات رو بده ..الهی امین
بهار جونم نمی دونم خوندی یا نه!امروز که نرفتم حرف بزنم شاید دعات براورده شد...شاید که نه حتما
چون نمی تونستم درست بگم و ارامشم رو حفظ کنم حتما خدا کاری کرد کهه کنسلش کنم ...
رفتم تاپیک های قدیمی ترم رو خوندم دختری بود به نام nazlin اونم دیگه نیومد
تسنیم الهی هم خیلی وقته نیست.....
و جوانه ...هم خیلی وقته نیومده.
بعد که تاپیک هام رو خوندم یادم افتاد اولین پیام خصوصی که من در این تالار زدم به یک زن امیدوار بود.
بهش پیام دادم و ازش کمک خواستمم!خوب هیچ شناختی روش نداشتم ...رو رتبه ها هم شناختی نداشتم
نمی دونستم رتبه به چه معناست.....نمی دونستم کی کارشناسه کی عضو عادی و این تفاوت رنگ ها برای چیه... خیلی گیج بودم خیلی خسته بودم خیلی داغووون بودم خیلی بددددد! اصلا به محیط اطرافم توجه نداشتم ..ولی
فقط یک نام به من حس مثبت داد...حس زندگی ، امید و تلاش
یک زن امیدوار
:)
امیدوارم همتون همیشه امیدوار باشید .........:)
سلام به همه دوستان
جای چشمک عزیز خالیه امیدوارم هر چه زودتر سلامتیشو بدست بیاره و دوباره بیاد تالار
سرافراز هم کاملا ناپیدا شده
ولی چه خوب که آنی عزیز به تالار رونق داده ازش ممنونم:72:
بچه مثت این عکسی که گذاشتیو خیلی خوشم اومد..چون اسم من توشه (نادیا-7777) :)
خب باید بگم حال و احوال امروز من بهتره فقط اینکه امروز سرکار نمیرم و باید برم از زانوم عکس بگیرم..البته مطمئنم چیزیش نشده
دوستون دارم:72:
ای بابا آقای ابراهیمی نکنه با من لج کردید که می خواهید بریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
من خواستم بگم فعالیتتون رو بیشتر کنید و یکم پست مشاوره ای بزنید
اصلا بیایید تو تاپیک های من که کلاف سردرگم شده، شاید شما تونستید گره ای از مشکل من باز کنید
چرا من هیچ راهنمایی ای به ذهنم نمیرسه که تو تاپیک های مشاوره ای بکنم؟ :302:
احساس میکنم خیلی بی مصرفم :302:
منم همین مشکلو دارم.راحیل،اینجا یه مکان تخصصیه،بیشتر کسانی می تونن فعالیت مستمر داشته باشن که یا تجربه
یا مطالعه داشته باشن.من و تو با اطلاعات محدودمون نمی تونیم مثل بعضی ها فعالیت داشته باشیم.
راحیل عزیز با این آواتار خوشگل اصلا هم بی مصرف نیستی عزیزم:72:
جناب فرهنگ شما که این همه با اطلاعاتی دیگه چرا؟:163:
تا پستمون به آلاچیق منتقل نشده اعلام کنم که میخاستم احوال راحیل خانوم بپرسم!!!!
ااااااا.راس میگه ها.اصلا یادم نبود آلاچیقو.الان میرم اونجا اعلام بی مصرفی میکنم :311:
من خوبم.شما چطورید؟:311:
نادیا خانوم امیدوارم زودی زانوت خوب بشه عزیزم :43:
حال و احوال امروز من:
رفتم عکس زانومو گرفتم..چیزیش نشده فقط یکم ضرب دیده
بچه ها میخوام یه چیزی بهتون بگم :(
یه نون میخورین 100تا نون خیرات کنید که سالمید (خودمم همینطور)
امروز رفتم بیمارستا واسه پام...وااااااااااااااااای خدای من چه صحنه هاییکه ندیدم..انقدر تصادفی و دچار حادثه ای و خون و شکستگیو و زخم و آه و فغان دیدم که درد خودم یادم رفت.
بعضیا تو تصادف با بدن تیکه پاره ...بعضیا فوت کرده بودند و پارچه سفید روشون کشیده بودند..بعضیا داشتند از غم از دست دادن عزیزشون گریه میکردند.....
خدایا ما هممون خیلی خوشبختیم که سالمیم
سلام
خانم بی دل کجایی همه برادر خوب من اذیت می کند من تصمیم گرفتم برای همیشه از تالار بروم تصمیم قطعی است:72::72::72:
تا امرو ز منتظر شدم جواب سوا ل مدیرهمدردی بدهد امرو ز منتظر بودم مدیرهمدردی تکلیف من در تالار مشخص کند مدیرهمدردی تکلیف من مشخص نکرد من برای همیشه از تالار می روم
سلام آقای ابراهیمی
کی شما رو اذیت کرد:(؟
کسی شما رو اذیت نمی کنه
شما دچار سو تفاهم شدید
همه دوست دارن شما در تالار باشید
حالا مثلا اسم شما تو اون فعال ترین ارسال کننده ها نباشه چی میشه ؟؟؟
شما پسر خوب و با دانش و منطقی هستید
شما هنرمند هستید
شما نباید مسائل حاشیه ای و کوچک رو برای خودتون بزرگ کنید....
اصلا ارزش شما به این نیست که اسمتون اونجا باشه یا نباشه.....
و این رو در نظر بگیرید که در فعال ترین ارسال کنندگان ،فعال ترین ها اسمشون نوشته می شه و
خوب شما یکم چون سرتون شلوغه فعالییتون کم شده و از اون لیست خارج شدید دیگه .
شما هر وقت از چیزی ناراحت می شید یا دلخور می شید سریع می اید اینجا می نویسید
من از تالار می روم
این یعنی قهر
الان ماه رمضان هست و قهر کردن کلا گناه داره ....
خوب مشلات و دلخوری هارو میشه حل کرد
سو تفاهم رو میشه بر طرف کرد
برادر خوب من اینجا بمونید لطفا
آقا محمد این حرفا چیه؟؟؟
این کارا چیه؟؟
وا اسفاه
چه جلافتا!!
قهر کردن یعنی چی؟
مرد اونه که همیشه در زمانهای سخت وایسه و نذاره چیزی بهم بخوره..حالا میخوای بذاری بری؟؟
آی آقا کجا کجا؟
با ما اینجوری نباش.
غمت نباشه برادر! من عینهو شیر اینجا وایسادم. هر کی برادر خوب من اذیت کند، با من طرفه! یعنی چی؟ آهان! یعنی الان خوووووووون تو چشامو گرفته! اعصاب معصاب تعطیل! یهو دیدی زدم طرفو عین پلنگ صورتی با غلطک از روش رد شدم، ورق آچار دادم تحویل خونوادش:163:نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
سلام من از تصمیم رفتن از تالار منصرف شدم به خاطر همکار صندلی داغ خانم نازنین 1 در تالار می مانم اسم فعا لترین ارسا ل کننده تالار حذف شد مهم نیست من کار در تالار ادامه می دهم من هنرمند هستم نقاشی رو ی بوم می کشم خانم نازنین 1 ایشان هنرمند نقاشی روی بوم است ایشان بعد از ماه رمضان تاریخ نمایشگاه نقاشی هنرجویان کلاس نقاشی اعلام می شود تابلو نقاشی من در نمایشگاه نقاشی است جا دارد از استاد نقاشی برای من خیلی زحمت کشیدند خیلی تشکر قدردانی می کنم من مدیون استاد نقاشی هستم خانم نازنین 1 به من خیلی لطف دارید بادانش منطقی نیستم می خواهم با کمک خانم نازنین 1 در تالار برنامه خیلی شاد سرگرمی تفریح منتوع داشته باشیم ممنون خیلی دوستت دارم:72::72::72::72::72:
آقای محمد ابراهیمی عزیز
همه ما در تالار قدر شما میدانیم و دوست داریم همیشه کنار تالار و ما بمونید
کاش تا ناراحت میشین تهدید به رفتن از تالار نکنید:82:
امیدوارم در کنار دوستان همیشه شاد و خوشحال باشید:72:
به افتخار حضور دوباره آقای محمد ابراهیمی:104::104::104:
پیشاپیش طلا و نقره وزنه برداری مبارک.+طلای کشتی.+نقره پرتاب دیسک.
انتقالی از کل کل.
کسب مدا ل طلای ا لمپیک قاسم رضایی به همه مردم ایران تبربک می گویم
دلاور خسته نباشید مدا ل طلای ا لمپیک قاسم رضایی به خانواده محترمان تبربک می گویم
قاسم رضایی تبربک می گویم قهرمان ا لمپیک شدی:72::72:
کسب مدا ل طلای ا لمپیک بهداد سلیمی به همه مردم ایران تبربک می گویم
دلاور خسته نباشید مدا ل طلای ا لمپیک بهداد سلیمی به خانواده محترمان تبربک می گویم
بهداد سلیمی تبربک می گویم قهرمان ا لمپیک شدی قوی ترین مرد جهان شدی تبربک می گویم:72::72:
کسب مدا ل نقره ا لمپیک سجاد انوشیروانی به همه مردم ایران تبربک می گویم
دلاور خسته نباشید مدا ل نقره ا لمپیک سجاد انو شیروانی به خانواده محترمان تبربک می گویم
سجاد انوشیروانی تبربک می گویم قهرمان ا لمپیک شدی:72::72:
کسب مدا ل نقره ا لمپیک احسان حدادی به همه مردم ایران تبربک می گویم
دلاور خسته نباشید مدا ل نقره ا لمپیک احسان حدادی به خانواده محترمان تبربک می گویم
احسان حدادی تبربک می گویم قهرمان ا لمپیک شدی:72::72:
بنده هم کسب مدال های رنگین را به هم وطنان عزیزم تبریک میگم،
ولی بی انصافی که در حق عبدولی شد از ذهنم بیرون نمیره.
درود به مادرسعید عبدولی که با چشم گریون میگه از باخت پسرم ناراحت نیستم،فقط نذارید توی اون غربت گریه کنه چون من نیستم که اشکاشو پاک کنم...
کاروان ورزشی ایران در فاصله ی یک هفته مانده به پایان المپیک لندن،تاریخی ترین نتیجه تمام ادوار المپیک را به ثبت
رساند. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،المپیک 2012 لندن برای تاریخ ورزش ایران خاطره ساز شد چرا که
با مدالهای طلای سوریان،نوروزی،رضایی و سلیمی و نقره های حدادی،نصیرشلال و انوشیروانی و برنز رسمتی،بهترین
نتیجه ادوار مختلف بازی های المپیک برای ایران ثبت شد.کاروان ورزشی ایران در شرایطی که در نخستین روزهای
هفته دوم رقابت ها که هفته مدال آوری برای ایران است قرار دارد با کسب 4 مدال طلا، نقره و یک برنز بهترین نتیجه
تاریخ المپیک را به دست آورده است.
شب زنده داران شب قدر التماس دعا
سلام سلام
یه خبر خوشی به سمع و نظرم رسیده
با صدور اجازه از صاحب خبر، به سمع و نظر شما هم میرسونم که
:72::72::72:
:72::72::72:
من که تبریکات صمیمانه ی خودم رو به دوست عزیزم ابلاغ فرمودم :D
برای تبریک تشریف ببرید اینجا:
http://www.hamdardi.net/thread-15621-page-3.html
مگه شایانا مجرد بود؟:303: من فکر میکردم ازدواج کرده :P
احتمالا با shomila اشتباه گرفتم
الان میگن shomila که مجرده:311:
ایشالا خوشبخت بشن :43: :72:
داشتم بین اعضا تالار جستجو می کردم که چشمم به جمال نام کاربری پشتیبان فنی تالار روشن شد.
فکر کردم که شاید سایر اعضا هم راغب باشند با ایشان آشنا شوند.
لذا آدرس پروفایلش رو در زیر قرار می دهم؛
Mohammad Rastkar
(پشتیبانی MybbHelp.ir)