-
REواسه دخترمهربون
عزیزم این حرفاچیه؟؟؟؟؟؟ خانمی خیلی ازتوبعیده!!!! اتفاق خاصی نیفتاده!ایشون فقط یه خاستگاربود،همین.
چرا اینهمه واسه خودت مهمش کردی؟ اصلا بیا اینجوری فکر کنیم که باخودش به این نتیجه رسیده که لیاقت اینهمه خوبی تورو نداره وپاپس کشیده.یا اصلا بیا اعتمادبه نفسمون رو بالا ببریم ویگیم:هیچ نقطه مثبتی این آقا نداشت که من رو اینهمه غمگین کنه.آخه چرا غصه چیزی رو میخوری که عمروجودش تو زندگیت فقط چندروز بود؟ عزیزدلم یه چیزی رو رک بهت بگم:اگه برای همچین اتفاقات پیش پا افتاده ای بخوای اینطوری زانوی غم بغل بگیری فردا با مشکلات زندگی مشترک چطوری میخوای سرکنی؟گل من یه کم صبور باش!
اگه باور کنیم که هیچ اتفاقی توی زندگیمون بی دلیل وبی حکمت خدا نیست می تونیم از هر ثانیه اش یه درس بزرگ بگیریم.وحالا:
1- بهبود روابط تو با پدر
2-بهبودروابط پدربامادر
3-تمایل پدر به سمت منطق
4-کسب تجارب ارزشمند برای تو درمقابل خواستگاران آینده
5-ازمون صبرتو
و...
این 5 مورد دلیل این اتفاق زندگی تو ازدید منی که ازیه رابطه مجازی شاهدقضیه بودم هست.دقت کنی این موارد رو به بیش از 10 میرسونی واونوقت پذیرش آسانترخواهدبود.
یه انرژی مثبت هم بهت بدم:دیشب تقریبا تا نزدیکای صبح بیداربودم ومشغول راز ونیاز،همون ابتدا که خواستم شروع کنم یهویی تو وسرافراز وگل مریم اومدید تمام ذهنمو پرکردید تا اینکه با یک سوره یس به نیت ارامش تو ویکی دیگه برای سرافراز وهمچنین برای گل مریم رازونیازم روباخدا شروع کردم.:43:
-
RE: حال و احوال یاران همدردی (3)
داملا جونم؟ پس بگو من اینهمه فلسفه از خودم توی تاپیکم در کردم و گفتم حالم این روزها خوبه از کجا آب می خوره! دعای دوستای گلم بوده :46: ...اوهووووم!
از جان طمع بریدن آسان بود و لیکن * از دوستان جانی مشکل توان بریدن
:46::72:
راستی چرا نمی شد شعر رو توی قالبش گذاشت؟ خراب شد یعنی؟
-
شایانا جون، خواهر جونی، ازت ممنونم.
جای آنی خالیه بیان بازار نوازش رو داغ کنن:)
شایانا جان، قبوله:) شما هم یکی دیگه از عجایب باش:)
اصلاً کی گفته باید 7 تا باشیم؟
مگه نمیشه عین 7، 8 میلیارد نفرمون واسه خودمون یکی از عجایب باشیم؟
-----------------------------------------
داملا جان، خوبه گفتم دعوام نکنید:)
اگه (به جای نوازش،) میگفتم دعوام کنید که دیگه فکر کنم...:) (شوخی بود)
ازت ممنونم. هم بابت دعاهای خیریت، هم برای حرفات، هم حتی برای دعوات:)
میدونم همه ی حرفایی که همه دارید بهم میگید درسته و فقط به خاطر خودم دارید اینا رو بهم میگید.
--------------------------------------
بچه ها خدا رو شکر، حالم بهتره.
با حرفای شما و همینطور حرفای سارا بانو که تو تاپیک سرافراز عزیز، نوشته بود.
دیگه برام مهم نیست.
میدونم که بازم مجبورم به خاطر این اتفاق با پدرم حرف بزنم و ممکنه خیلی حرفا بهم بزنه پدرم. (هنوز پدرم نمیدونه)
اما مهم نیست. یه مدت سختی میکشم تموم میشه میره.
خدا رو شکر که دارم راحت تر باهاش کنار میام.
بازم به دعاهای خیرتون احتیاج دارم:72:
از همه تون ممنونم:72:
-
بازم سلام دوستان
خوشحالم که داری کنار میای با این مساله ای که داری دختر مهربون انشالله که خیر باشه.
امروز با برادرم و خانوادش رفته بودیم جمکران برای دیدن شبیه خوانی خیلی قشنگ و متاثر کننده بود وقتی دلم شکست شما دوستان هم به یادم اومدید و برای همتون دعا کردم.
و الان اومدم که بگم یه چند روزی نیستم که از بودن با شما لذت ببرم ولی به یادتون هستم.
برام دعا کنید چند روز دیگه بخاطر کسالتم عمل دارم به محض بهتر شدنم میام تالار.
موفق باشید التماس دعا
-
سلام به همه دوستان خوب و عزیز همدردی
و تشکر صمیمانه از دعاهای خیر و همدلیهای گرم همه شما که به من جان تازه ای بخشید
به به چشممان به جمال شیدا خانم روشن شد
شیدای عزیز خوش آمدی .
عزیزم رفتی حاجی حاجی مکه ؟ راه گم کردی نازنین ؟
خوشحالم که شاهد حضورت هستم و امید دارم که شاهد فعالیتت هم باشم .
هستی که .......؟
نکنه بازم بری حالا حالاها نیایی .
وجود فعالت غنیمتیه در همدردی گلم
.
-
ببین چه بازار داغی پیدا کرده این بازار نوازش .................من هم بازی ! من نوازش می خوااااااااااااااااااام یالله . زود- تند - سریع :311:
و اما
من چی گفتم و منظورم چی بود شما چی برداشت کردید؟
و اما از بازار شایعه برایتان بگویم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
تو یکی از شگفتی های آفرینش هستی .
تو یکی از بنده های خوب خدا هستی.
من از عجایب آفرینشی که شما به عدد هفت و عجایب هفتگانه ربطش دادید و عجایبی قدیم و یا جدید که محصول دست بشر است گفتم یا از شگفتی های آفرینشی که به بی نهایت متمایل است و متصل به منبع نور - عشق - هستی - خدا ؟!!
ببین همین کارها را می کنید که اسمش میشه یه چیزهاااااایی !و پیامدش درست دریافت نکردن نوازش مثبت و...........
نصف بیشتر که چه عرض کنم :302:ببینید درصد دریافت شما از این کل و نسبیت
(به معنی «نسبی بودن»، در برابر «مطلق بودن») بوده ؟!
خوب نکنید . این کارها را نکنید . ببینید اگر الان نمی رسیدم چه بلایی سر حرف مکتوب من می آوردید . وای به روزی که حرفی مکتوب نباشه :311:
و یک بعد ماجرا بلایی است که به سر نوازش خودتون آوردید :163:
قربون دست همگی این حرفها را زدم اما نوازش یادتان نرود :310::227:
-
آنی، استاد نوازش! نوازش میخواهند!!
(هزار بار نوشتم پاک کردم!)
آنی مهربون، میدونین چه توانایی بزرگ و شگرفی دارین؟
علاوه بر اینکه سرشار از مهر و محبتید، در انتقال اون، توانایی خاصی دارید که کمتر انسانهایی از این کارا بلدن!
تکی آنی عزیز، اصلاً نظیر نداری!
تازه این فقط یه چشمه ی کوچیکه که ما میبینیم.
من به اندازه ی ده برابر ظرفیت ِدوست داشتنم، دوستتون میدارم:46:
-
دوستان کسی از پردیس خبر نداره؟
فرزندش به دنیا اومد؟
خیلی خیلی دلم براش تنگ شده ... کسی میدونه در چه حالیه ؟
از خدا برایش همه خوبی ها ی این دنیا رو می خواهم
پردیس نازنین هرجا هستی من امشب خیلی به یادت افتادم ها ... خوش و خرم باشی خانوم گل
انی جون نوازش می خوای ... بیا عزیزم این پست مخصوص تو :72:
کلیک کن
-
:305:دور از جون همه سرماخوردم شديد ... عطسه !:305:
-
رسیدن بخیر لرد................نبینم مریض باشی .:72:
البته مسبوق به سابقه است که خیلی خوش مریضی و ناز و اداهات کمه !:311::311:
اما غیبت طولانی تر از بهانه سرماخوردگی است .
فردا صبح با ولی خودت بیا تا غیبتت را موجه کنم.:311:
حالا بیا این شیر داغ و عسل را بخور :82:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lord.hamed
:305:دور از جون همه سرماخوردم شديد ... عطسه !:305:
سلام!
محض اطلاع همه دوستان قديم و جديد اين پست صرفا جهت اطلع رساني بود و هيچ هدف ديگه اي اعم از سلام و حال و احوالپرسي نداشت!:163::311:
آخ جون يه عضو قديمي/يه مدير قوي و ناپيدا!:310:لرد حامد عزيز!:104:
سارا وفرشته عزيز هم كه يادي از من نكردن ولي ما از راه دور هم ارادتمنديم!
موفق باشيد:72::72::72:
-
اعضای قدیمی تالار همدردی خانم شادی خانم رو زن اقای نقاب خانم باران 68 خانم غزا له خانم موعود خانم بلوم خانم طا هره
چند وقتی توی تالار نیستند جا در تالار خیلی خا لی است امیدوارم زودتر به تالار بر گردید براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
-
چقدر این محمد با معرفته :43:
فکر کنم محمدم یکی دیگه از عجایب افرینشه
-
بنازم به این محمد عزیز که همیشه به یاد قدیمیا هست:104:
دوستانی که پایه ریز تالار همدردی بودن ، و اگر تلاش های اونا نبود ، این تالار نمی توانست روزهای نونهالی را به سلامت پاس کند. و می دونین که کودکی که خوب رشد نکنه ؛ بزرگیش هم مشکل خواهد داشت:72:
-
خوش به حال شماقدیمیاکه مدام به فکرحال واحوال همدیگه اید.:104:
ماکه همیشه مطالب شمادوستانومی خونیم وبه فکرتون هستیم.:43:
ماتازه وارداروهم توجمع خودتون بپذیریدتاازخجالت دربیاییم.:18:
-
البته سوئ برداشت نشود :46:، دوستانی که در تالار حضور دارند ، همیشه که در یاد هستند :43:، بنده از دوستان قدیمی گفتم که حضور فیزیکی ندارند ولی خب در قلب ما همیشه یادشان جاری هست:72:
ماهی جان هر کاربری به محض عضو شدن وارد جمع ما می شه:46: و یکی از اعضای خانواده بزرگ همدردی ، همه اعضا جزو این خانواده هستند ، هر کسی که اسمش در تالار ثبت شده است
-
ماهی عزیز، شما تو دل تالار جا دارید:46:
البته من که زیاد قدیمی نیستم. ولی تو دل منم جا دارید :)
-
گرچه یاران فارغند از یاد من
از من ایشان را هزاران یاد باد
-
چند روزیه از زن امیدوار خبری نیست دلم براش تنگ شده البته شاید اومده سرزده ولی اثری از خودش نذاشته.اگه اومدی از حال خودت خبرمون کن:72:
-
دوستان عزیزم پستهای تفریحی و طنز دیشب تا بامداد به باغ همدردی منتقل شد ها...:43::43::72:
-
دوستان عزیزم شدیدا به دعای همتون نیازدارم. با مسئله بزرگی روبه رو شدم که کل زندگیم رو درمعرض قرارداده.
حال و روزم اصلا خوب نیست.ازهمتون التماس دعا دارم.:302:
خدایا من توانش رو ندارم، خودت روبه راهش کن.:302:
-
خدابدنده .
داملاجان امیدوارم مشکلت به زودی حل شه.:323:
ماهم نگرانتیم.:72:
-
سلام به اعضای خوب تالار همدردی امشب ساعت 11 شب برای خانم داملا دست به دعا بر دارید:323::323:
خانم داملا امیدوارم مشکلت به زودی حل بشه من برای شما خیلی دعا کردم:323::323:
-
سلام به همه ی دوستای خوبم تو تالار قشنگ همدردی.من یه ده روزی نبودم اما دلم برای همه تون خیلی تنگ شده بود.درست عین معتادی که مواد بهش نرسه!(بلا نسبت!) همه اش تو فکر این تالار بودم و بچه ها و مشکلاتشون.
جا داره از رایحه عشق عزیزم که یادی از من کرد تشکر کنم باور کن وقتی پستتو خوندم اشک تو چشمم حلقه زد:46::43:.چه دنیاییه این دنیای مجازی!انگار بعضی وقتها حتی از دنیای واقعی بهترم میشه چون دوستای خوبی توش پیدا کردم.
منم برای داملای عزیز و همه ی کسانی که این روزها با مشکلات دست و پنجه نرم میکنن از ته دلم دعا میکنم.
دوستای خوبم شما هم منو از دعاهای قشنگتون بی نصیب نزارید.
-
سلام به اعضای خوب تالارهمدردی:72::72::72:
من از شنبه تا 10 رو ز تا 15 رو ز تالار همدردی نیستم دلم برای تالار خیلی تنگ می شود دلم برای اعضا تالار تنگ می شود ممنون:72::72:
-
تو عزیز دلی محمد
هر جا هستی خوش باشی نازنین مهربون .
محمد ابراهیمی یه دونه باشی .
تک . لنگه داری . خدااااااااااااااااااااااا ایی . یه دونه .
-
خیره آقای ابراهیمی؟
مرخصی هاتون داره از حد مجاز میزنه بالا ها! گفته باشم:311:
فکر کنم امسال سال شماست: زیارت و سیاحت و ...
هر جا میری و هر کار میکنی انشا الله بهت خوش بگذره و در مسیر رشد و بالندگی ات کمک ات کنه و یک خاطره خوب بشه برات. از اون دل پاکت برای ما هم دعا کن.
سرم امروز احساس میکنم اونقدر باد کرده شده به وسعت تالار همدردی:302: از رو هم نمیرم، فرت و فرت پست ارسال میکنم و مشاوره میدم :163: چه شوددددددد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
تک . لنگه داری . خدااااااااااااااااااااااا ایی . یه دونه .
آنی من که نفهمیدم چی شد؟ بالاخره تکه (یه دونه اس) یا لنگه داره (دو دونه اس)؟ :311: من که میگم: دردونه است :)
-
بچه ها! چرا از داملا خبری نیست؟ به تاپیکشم سر نمی زنه! نکنه حالش بد شده؟ داملا؟ تورو خدا یه خبر از خودت بده دختر!
-
دلم باندازه یک دنیا گرفته! آخه چرا؟ چرا ما خودمون با دست خودمون باید تیشه به ریشه خودمون بزنیم؟ اصلا چرا باید دستهامون رو به آسمون بلند کنیم و انتظار داشته باشیم خدا دعای مارو مستجاب کنه وقتی اینهمه نشونه واسه ما می فرسته و باااااااز ما داریم ساز خودمون رو می زنیم... من دلم گرفته! از مظلومیت حقیقت که همیشه داریم سرشو با لذت افکار نه چندان جالبمون می بریم... آره! شاید ما هم قاتل باشیم! قاتل راستی و درستی!
خدایا! خواب از سر من پریده! تو خودت درد من رو درمان کن! خسته ام خدایا! خسته از نامردی روزگار!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سرافراز
دلم باندازه یک دنیا گرفته! آخه چرا؟ چرا ما خودمون با دست خودمون باید تیشه به ریشه خودمون بزنیم؟ اصلا چرا باید دستهامون رو به آسمون بلند کنیم و انتظار داشته باشیم خدا دعای مارو مستجاب کنه وقتی اینهمه نشونه واسه ما می فرسته و باااااااز ما داریم ساز خودمون رو می زنیم... من دلم گرفته! از مظلومیت حقیقت که همیشه داریم سرشو با لذت افکار نه چندان جالبمون می بریم... آره! شاید ما هم قاتل باشیم! قاتل راستی و درستی!
خدایا! خواب از سر من پریده! تو خودت درد من رو درمان کن! خسته ام خدایا! خسته از نامردی روزگار!
انتظار استجابت
مظلومیت حقیقت
لذت افکار نه چندان جالب
قاتل راستی و درستی
روزگار نامرد.....
باید هم خواب از سرت بپره سرافراز جان!
نظر من اینه که در دنیا سه نوع درد وجود داره.
درد متعارف، درد ویرانگر، درد متعالی. (اسم ها قراردادیه)
درد متعارف: دردیه که از حضور رنج ها، شکست ها، مشکلات، دردسر ها و ... داریم.
درد ویرانگر: دردیه که از نگرش منفی و ویرانگر ما ایجاد میشه. مثل نگرش بالا. کلی توش خطاهای شناختی دخیل اند. (مثل: بزرگنمایی، فیلتر ذهنی، تعمیم مبالغه آمیز و .....)
درد متعالی: دردیه که از غم هجران و انتظار دیدار یار (خدا) و تبعید شدن به زمین و فطرت گرایی ایجاد میشه. درد خلوص برای معشوق ازلی و ابدی. که البته باز هم یه مقدار در نوشته هات مشخصه. من اسم این درد و رنج رو میذارم رنج دلنشین و به تعالی فرد منجر میشه.
مرز دردها نباید با هم قاطی بشه. چون حقایق رو بر ما مشتبه میکنند. اما باید هر کدوم از درد های متعارف و ویرانگر به طور جداگانه ای تابع درد متعالی باشن. آنوقت دیگه اونها هم میشن درد متعالی. پس درد متعارف در تبعیت از درد متعالی میشه:
هر که در این بزم مقرب تر است، جام بلا بیشترش میدهند.
در غیر این صورت هست:
هر که به این بزم معذب تر است جام بلا بیشترش میدهند.
و درد ویرانگر (در تبعیت از درد متعالی) میشه:
چو عضوی به درد آورد روزگار، دگر عضو ها را نماند قرار.
در غیر این صورت هست:
چو عضوی به درد آورد روزگار، بیارد دگر مردمان را چه کار؟!
کمال یک انسان فقط در یک جهان ناقص معنا و مفهوم پیدا میکنه. من به شخصه از تمام مردم دنیا، چه نیک و چه بد سپاسگذارم. چون حضور افراد شرور و بد باعث میشه مثلا معمولی بودن من (نسبت به اونها) در نظر خدا خوب جلوه کنه!
چه خوبه درد های کاذب (درد متعارف و درد ویرانگر) رو بریزی دور و در حضور درد متعالی ، معانی رو دگرگون کنی. اونوقت:
انتظار استجابت میشه: اطمینان به استجابت.
مظلومیت حقیقت میشه: شکست ناپذیری حقیقت.
لذت افکار نه چندان جالب میشه: رنج لذت بخش افکار متعالی.
قاتل راستی و درستی میشه: شهامت راستی و درستی
و
روزگار نامرد میشه: فرصت انسانیت.
پس نگران چی هستی؟ همواره حق پیروزه! چون پشتیبان حق خداست.
-
چندوقتیه ازمهاجربینشان ویاپیزان 2خبری نیست.
امیدوارم هرجاهستندحالشون خوب باشه .:72:وماراازاحوالاتشون بی خبرنزارند.:43:
-
دوستان این آقای ابراهیمی هم چند وقتیه نیست.البته میدونیم که مشکل اینترنتی دارندوخدارو شکر جای نگرانی نیست.
فقط خواستم یادی ازش بکنیم.که بدونه حتی مواقعی که حضور نداره جاش تو قلبهامون محفوظه وبه یادشیم.
-
سلام به اعضای خوب تالار همدردی
چند وقت مشکل اینترنتی دارم اینترنت پر سرعت دولتی کنسل کردم اینترنت پر سرعت شاتل خریدم شاتل گفته از 27 اذرحساب کنید 10 رو ز تا 15 رو ز اینترنت پر سرعت شاتل وصل شود منتظر شاتل اینترنت پر سرعت وصل کند الان اینترنت نداشتم اینترنت هوشمند شاتل به تالار امدم ازخانم داملا به یاد من بودند خیلی تشکر و قدردانی می کنم اینترنت شاتل 10 رو ز تا 15 رو ز وصل شود به تالار بر می گردم دلم برای تالار و اعضای خوب تالار خیلی تنگ شده است پیگیری می کنم اینترنت پر سرعت شاتل 10 رو ز تا 15 رو ز و زودتر وصل شود10 رو ز تا 15 رو ز اینترنت پر سرعت وصل شود به تالار بر می گردم با قدرت به کار در تالار ادامه می دهم منتظر باشید به تالار بر می گردم براتون ارزوی موفقیت وسلامتی می کنم:72::72::72::72:
-
الهی عظم البلا و برح الخفاء ...:302:
التماس دعا :323:
-
خدایامشکل بی دل وبرطرف کن.:323:
-
میگن
شانس یکبار در خونه ادم رو میزنه
ولی بد شانسی دستش رو از رو زنگ ور نمیداره
بدبختی هم که کلید داره هر وقت بخواد میاد تو !
امیدوارم براتون، زنگ بدشانسی بسوزه ، بدبختی کلیدش رو گم کنه و شانس اینقدر در بزنه که روزی بگی، خونه نیست!
-
ممنونم.
دیشب چند بار دعای عظم البلا رو خوندم و بعد از کلی اینور اونور کردن بالاخره خوابم برد. نزدیکهای سحر خواب میدیدم که خدا ما رو (من و همسرم) را دعوت کرده به ملاقات یا جلسه ای با خودش! یک نگاههایی به اسمان و نداها و حالتهای عجیبی بود. احساسی از بیم و امید همه وجودم رو پر کرده بود که خدا با ما چکار دارد و قرار است راجع به چه چیزی صحبت بشود. خلاصه در تلاش و تکاپویی بودیم (بیشتر من) برای جمع کردن وسایل و تدارک این ملاقات (دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم حالا کوتاه یا طولانی مسافتی را هم باید برای رفتن به این ملاقات میرفتیم).
کسی تعبیر خواب بلده؟ این خواب خوبه یا باید تدارک رفتن ببینم (مردن هم بد نیست)؟ هرچی توی کتابهای تعبیر خواب گشتم چیزی راجع به خدا نیود.
-
خیلی خواب خوبیه.:310:
وقتی خوابی میبینی قبل ازاینکه به کسی حرفی بزنی خودت به زیبایی تعبیرش کن ودرصورت نافهوم بودن خوابهایی که میبینی سریع صدقه بده تاشروبلارفع شه.:46:
-
سلام بی دلم
انشالله خیر باشه گل بانو .
خیلی هم خواب خوبی است. سفر روح است .
چه قدرتی دارد روح برای سفر کردن به جاهای خوب خوب . مگه نه گل بانو؟!
کتاب رویاهای یونگ را که بخوانی متوجه می شوی که او معتقد است که رویاها ی شبانه افکار روزانه هستند برخواسته از بستر آگاه و یا ناخودآگاه مغز .
پس گلم خیره . روزها به چیزهای خوب خوب خوب خوب فکر کن . ذهنت را از بیماری و ....................دور نگه دار فراوان . :324::46:
دوست دارم یک خروار . :46::43:
-
چه خواب خوبی...
دگرش چو باز بینی غم دل مگوی بی دل :)
که شب وصال کوتاهست، سخن دراز باشد