به به سارا بانوی گل وگلاب ، اینورا ، اگه می دونستم حریفمو رو صندلی نشوندین ... بی خیال ترک و اینا می شدم
اما الانم هنوز دیر نشده ، اینم از خوش شانسی حریفمه دیگه :227: ، راستی اینجا سندلی داخه یا رستوران !!!!
** معتادا همیشه دنبال یک بهونه می گردن!! حالا من نبودم یک بهونه دیگه !!! راشتی بی بی ترک خوش گژشت رفیق!!!http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...9c2a574b60.gif
سارا جون !! تفنگ به دست تو آسمونا دنبالت می گشتم مثل غاز مهاجر شکارت کنم
شانس آوردی خودت با پای خودت اومدی قتلگاه :310:
نترس ، اینقدرا هم داغ نیست ، اما جاش تا یه ماه :46: می مونه
** جاش که مطمئنم می مونه ولی برای شما می مونه..بابا یک کاری نکن..فرشته ..آنی و ...صدا کنم بازم دادگاه راه بندازما..می خوای دوباره نتیجه دادگاه صحرایی بذارم جدیدها هم بخونن!! فرشته که یادته چه بلایی سرت اورد بگم بیاد؟؟؟بـــــــــــــــــ ـــگم؟؟:324:؟؟
مال بهتره یا ثروت؟چرا؟
*** رفتی ترک موضوع انشا هم غلط می نوسی ..همون که شما می گی برعکسش بهتره!!!
بنظرمن مهمترین علت طلاق ، ازدواجه ، شما چطور فکر می کنی؟
** ا ..ا...بی بی باز نظر دادی...مهمترین علت طلاق اعتیاده که متاسفانه شما بدجور مبتلایی..ان شا الله میام منزلتون خدمت خانم می بندیمت به تخت..حالا صبرکن....
راستی بالاخره فهمیدی چرا میگن بالای چشمت ابروه ؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه نه پس تاثیر تالار رو شما چی بوده؟؟؟
**خب معلومه که فهمیدم ..ولی انگاری شما نفهمیدی وگرنه آنقدر علامت سوال جلوش نمی ذاشتی؟؟ تعارف نکن می خوای برات بگم که حداقل از تالار یک چیزی یاد گرفته باشی....:311:
کدومش وحشتناکتره و چرا؟ سوسک، موش، گربه، سگ، مار، زنبور، عقرب، مارمولک، مگس، پشه، اژدها؟
**اژدها دیگه..بابا بی بی خان مگه اینارو خودت بلد نیستی که از من می پرسی..هان ..ببینم نکنه ناگهانی ترک کردی این طوری مشوش شدی ها ؟؟
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...2d4e7a2695.gif؟؟
كدوم يك بدتره؟
- خيانت
- طلاق
- سوختن و ساختن
- سرد شدن تو زندگی
** خیانت...
از چه تیپ آدمی خوشت میاد و چرا؟
** از آدم ها شلوغ و پر جنب و جوش که هرجا میرن با خودشون شادی میبرن و انگار نه انگار تو دنیا غمی هم هست!!!
بهترین و بدترين خاطره اي كه تو اين فروم داشتين ( خلاصه )
**:بهترین اشنایی با دوستان بسیار خوب و نتیجه رسیدن زندگیم با مشاوره صحیح و به کار بستنش
:بدترین ..گول ظاهر حرف های آدمی خوردم تو تالار که الانم حالم ازش بهم می خوره...!!
كدوم يك رو بيشتر دوست داري؟
- طلا و جواهر زیاد
- خانه بزرگ و ماشن شیک
- مزارع و باغهای بزرگ و سرسبز
- کلی پول و دارائی تو بانک
**مورد سوم...
شماره پات چنده؟ چه کفشی میپوشی؟
** ؟3 ...........کفش خوشگل!!!
فكر ميكنين كدوم خصوصيت شما باعث جلب نظر ديگران میشود؟
** بیشتر شاد بودنم ...کلا من بیشتر مواقع دارم می خندم!!
اگر دوباره متولد بشین (یه فرصت دوباره) چه کار خواهید کرد؟
حالا مثل غضنفر نیای بگی ،
خوب درس میخونم دکتر میشم مطب میزنم پول در میارم وانت میخرم کار میکنم
اگرچه تا نزدیکیای آخرش رفتی فقط وانت مونده
** از دست تو..آخه من چکار کنم....میشم مدیر تالار تا راه اومدن شما به تالارو مسدود کنم!!!
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...f5aa68d051.png
اگر الان شما مصاحبه کننده بودین دوست داشتین چه کسی رو دعوت کنید و ازش سوال بپرسین؟
** مدیر همدردی.چون این چند سال عضویتم رو صندلی ننشستن..و کیوان.....
با خوندن این کلمات اولین برداشت ذهنیتون رو بنویسین.
بی وفائی:
بی بی
بد قولی:
بی بی
بدگوئی:
بی بی
بدزبانی:
غیر بی بی
برداشت بد:
غیر بی بی
بد ذاتی:
کلا مردها با سردستگی بی بی....
بد نامی::163:
:311:
چرا اهل کل کل هستی؟
** چون هیجان داره!! البته من همان طور که خودتون می دونید کل کل با فرد خاص که بدونم جنبه داره و از حد فراتر نمیره ..منو بشناسه و از شوخی هام ناراحت نشه ..و احترام متقابل هم رعایت بشه می پسندم...
نظرشما راجع به تبعيض بين زن و مرد چيه؟
** نظرم اینه: تمامی مردها اعدام باید گردند!!http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...a6ae37c4a4.gif!
نظرتون درباره مهریه و مقدار اون چیه؟
** مهریه خوبه ولی باید در حد شان و منزلت دو خانواده باشه و با ارقام نجومی هم مخالفم...بیشتر از مهریه هایی خوشم میاد که یک مضمون معنوی با خودشون یدک می کشن..مثل نامهای زیبای خداوند..عدد منسوب حضرت علی..14 معصوم و ....
پنج تا چــــرا که توی زندگيتون كه هنوز جوابي براشون پيدا نكردين.
چرا بی بی عضو تالار شد؟
چرا بی بی رو بهش زن دادن؟
چرا بی بی معتاد شد؟
چرا بی بی ترک نمی کنه؟
چرا بی بی ...بی بی شد؟
حالا پنج تا آرزوی مهم خودتون رو بنویسین.
بی بی عضو تالار نبود...
بی بی رو بهش زن نمی دادن...
بی بی معتاد بمونه...
بی بی نتونه ترک کنه...
بی بی به مجازات برسه!!!:311:
دوست داري به سن ميانسالي برسين يا دوران جواني بهتره؟ چرا؟
**دوست دارم خدا بهم عمر بده که پیر بشم ..ولی جوانی مطمئنم خیلی بهتره ....دوران شادی و طراوت و امید و کار و تلاش....
به نظرشما چرا بعضي از خانومها عادت دارن سنشون رو كمتر از اون چيزي كه هست بگن؟
** به همون دلیل که آقایون دوست دارن فکر کنن رئیس کل هستند!!!
ا با خوندن هر كدوم از كلمه هاي زير اولین چيزي به ذهنتون ميرسه رو سریع بنویسید.
فداكاري: سارا بانو
عشق: آویژه
پاييز: پاییز خزان
زندگي: بالهای صداقت
ایمان: ایمان الهی
بهار: بهار نارنج
ایثار: موعود
انسان: همه خانم های تالار
حیوان::163:
مهمان: قدمش رو چشم
ایران: وطنم...شاهکار بزرگی از کوه و درخت و جنگل....
الان ساعت چنده؟ ناهار چی داشتین؟ واسه چی تو آش کشک میریزن؟ چرا تو قرمه سبزی ماهی نمیریزن؟
ساعت 1:30 هست ..ناهار یک چیزی داشتیم !!!تا خوشگل و خوشمزه بشه...اتفاقا قلیه ماهی رو داریم..عین خورشت سبزی با ماهیه!!!!!کی گفته نمی ریزن؟؟ما میریزیم!!
تا حالا بیف استروگانف خوردی؟ چندبار؟ چه مزه ای میده؟
بــــــــــــــله..یه 7-8 باری..خیلی خوشمزه ست ..مزه گوشت و قارچ میده؟؟؟؟
دستور طبخ پیتزا و ماکارونی و اسپاگتی رو بلدین؟ ( اگه نه چرا؟)
بله...خانم ها بلدن شما آقایون فقط نیمرو بلدین اونم اگر نسوزه!!!
جلوی آینه با خودتون حرف میزنین؟ چرا؟
یادمه دوستی داشتم می گفت پسرها صبح که پا میشن تو آینه به خودشون می گن قربونت برم کی از تو بهتر!!!!!:311:ولی خداییش از شوخی بگذرم..نه حرف نمی زنم..وقتشو ندارم...
یه جوک خیلی توپ و باحال بگو:
**موبایلتو خاموش کن..میخوایم مخابرات بشوریم او ایره من ( کسره م)گوشیت!!!قصدم بی احترامی به قومی نبود ها اصل شستن مخابرات مد نظرم بود خدای نکرده کسی برداشت بد نکنه که خودم از همین قوم عزیز هستم!!:305:
بهترین همدم تنهایی ات؟ بدترین دوستی که تا حالا داشتی؟
**دفتر خاطراتم.....یک آدم کلاش !!!
جمع کن و حسابگری یا ولخرجی؟ چرا؟
والا قبل ازدواج ولخرج!! الان حسابگر!!!چون حالا قدر پولی که با زحمت در میاد و فهمیدم!!
یه بیت شعر بگو که توش کلمه "میخ" به کار رفته باشه:
ضرب المثل می گم:نرود میخ آهنین در سنگ!!
نظرت در مورد خواستگاری خانمها از آقایون چیه؟ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
**من موافق نیستم..فکر می کنم خانم ها دارای یک حجب و معرفتی هستند و غرور خاصی دارند که نباید شکسته بشه..صحبت در موردش وقت زیادی می خواد متاسفانه منم مسافرم !!!سر فرصت می گم درموردش...
فرض کن آینده است و الان همه چیز عالی و روبراهه ، الان دامادت رو بیشتر دوست داری یا عروست رو؟
** هردو رو به یک اندازه...ولی در صورتی که بچه هامو اذیت نکنن...و گرنه بیچارشون می کنم!!:160:
مادر زن خوبی میشی یا مادر شوهر خوبی!!
**هردوش....
یه آرزو کن که محال نباشه ولی زیاد دم دست هم نباشه:
گرفتن تخصص من و همسرم...محال نیست خیلی هم ممکنه ولی نیاز به تلاش شدید داره...
تاحالا شده خواب بد ببینی؟ بعدش چی شد؟ چرا؟
** اوه فراووون....من زیاد خواب بد می بینم...بعدش هیچی نشده ..پاشدم ..دعا خوندم...و دوباره لا لا...
آدم خوشبینی هستی یا آدم بد بینی؟
** خوشبین...