من یه سوال دارم
چرا بعضی از تاپیکها صفحه ارسال ندارن ؟ مثل گالری گل و گیاه :302:
نمیشه من گل بذارم تو این تاپیک
نمایش نسخه قابل چاپ
من یه سوال دارم
چرا بعضی از تاپیکها صفحه ارسال ندارن ؟ مثل گالری گل و گیاه :302:
نمیشه من گل بذارم تو این تاپیک
سلام
چون بعضی اعضاء به نظرات فرشته مهربان مبنی بر کم حجم بودن و انتخاب عکسها با طول و عرض مناسب بی توجهی کردند.معمولا عکسهای حجیم و با طول عرض زیاد و متعدد در پستهای یک تاپیک مشکل ایجاد می کند.
البته شما می توانید رزولشن کامپیوتر خود را افزایش بدهید شاید بتوانید همه صفحه را ببینید.
سلام
میخواستم ببینم که میشه آهنگ ورودی تالار را حذف کرد؟
یه سوال دیگه: چرا فقط کلید تشکر وجود داره؟
دلایل تشکر خیلی مختلف هستند از تشکر به خاطر جواب دادن تا موافقت با نظر ارسال شده.
به نظر من اگر کنار این کلید دو کلید موافقم و مخالفم هم باشه خیلی راحتتر میشه نظر داد و از ارسال پست های اضافی هم جلوگیری میشه.
ببخشيد كدوم آهنگ!!!!!!من هيچ وقت آهنگ ورود به تالار رو نشنيدم!!!!!!!!:302:
بستگی به مرورگرتون و تنظیماتش داره که این آهنگ اجرا بشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
من هروقت با موبایلم میخوام برم صفحه اول تالار این آهنگ شروع میشه و حتی اگر موبایلم silent یا mute هم باشه بازم این آهنگ اجرا میشه.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدصالح
یکم:
شما می توانید صدای موسیقی را ببندید.
دوم:
این کار به تغییرات برنامه نویسی و فنی تالار دارد که فعلا مقدور نیست.
شنیدن موسیقی صفحه اول با مرور گر اینترنت اکسپلور مقدور هست. اگر فایرفاکس استفاده می نمائید نیاز به اضافه کردن افزونه دارد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
منظور از صفحه اول تالار همان home page هست به این آدرس:
www.hamdardi.net
تا چند روز پیش ارسالهای هر تاپیک و پیام خصوصی به inbox ایمیلم ارسال میشد اما چد روزه که پیامهای خصوصی به spam ارسال میشه و ارسالهای دیگه با inbox چرا ؟
با سلام
احتمالا شما یکبار ایمیلی که از همدردی برای شما آمده و در Inbox شما بوده است، روی گزینه spam در بالای ایمیلتان کلیک کرده اید.
برای رفع این مشکل شما به پوشه spam بروید یکی از ایمیلهای همدردی رو باز کنید و روی گزینه Not Spam که در بالای ایمیل هست کلیک فرمایید.
ممنون اقای سنگ تراشان حق با شما بود مشکلم حل شد ؛ ممنون
اقای مدیر کتابهای دیجیتال فقط تو سیستم میشه ذخیره کرد یا روی گوشی هم میشه ؟
نرم افزار خاصی یعنی همون آکروبات ریدر رو میخواد (برای گوشی ) ؟