RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
استر عزيزم
من روي ماه ات را بوسه باران مي كنم و مجددا از مهرات تشكر مي كنم . چرا شرمنده ام كردي ؟! :302:چرا ؟!:54:( اين شكلك ها نشان از ميزان ناراحتي ام دارد و نه من البا ب شوخي و سبك بودن ، چرايي ام )
و اما
يك خواهش استر 7 محترم
تو عزيزي و صاحب عزت و احترام ، خواهش مي كنم حتي به نشان تواضع و فروتني و مهر از بعضي از واژه ها مدد نگير و استفاده نكن . ( اين يك درخواست جدي است )
صورت ماه ات را عرق بوسه مي كنم و به تو نازنين مي گويم كه بي نهايت عزت و بزرگواري ات را مي ستايم و براي وجود نازنين ات احترام قائل هستم .
ani عزیز
خوشحالم که خانوادت حالشون بهتره. امیدوارم هر چه زودتر سلامتی کاملشون به دست بیارند. موفق باشی عزیزم.:43:
سلام
دعا می کنم حال همه مریض ها بهبود پیدا کنه
امیدوارم حال همه شما هم خوب باشه ؟
احساس میکنم این قسمت یه جورایی سرور گیره
یعنی زیاد جنبه تخصصی بودن تالار رو نشون نمیده:305: .میسپرمتون به خدا
خدانگه دار
متشکرم یاعلی مدد.
سلام دوست خوبم کنجکاو جان:
من حرفی ندارم و از مدیریت محترم خواهش می کنم در صورت صلاحدید اگر این قسمت سرور گیره (یعنی زیاد جنبه تخصصی بودن تالار رو نشون نمیده) و می بینند که لازم نیست حذف شود...
در پناه حق
مثل اینکه بنده دیر رسیدم..............
ولی به هر حال کوچک همه های شما بزرگان تالار هستم و برایتان بهترین ها را آرزو می کنم
استار خانوم.....نگران نباشید این قسمت حذف نمی شود ...مگر می شود قسمت مهر و محبت و مهربانی تالار را حذف کرد اگر هم چنین شود یاد این تاپیک همیشه زنده است
چكامه - سورنا - طاهره - گرد آفريد و.....
آهاي بچه ها كجا هستيد ؟!
استر خانم گل
يادت باشد در اولين فرصت يك دفتر حضور و غياب درست كنيم
بالاخره یه جایی تو تالار باید باشه که حال واحوال همدیگه رو بپرسیم دیگه
این باعث صمیمیت میشه ویه دلیل دیگه اینکه وقتی ما همدرد هم هستیم که از حال همدیگه خبر داشته باشیم، جز اینه؟
انی عزیز گردافرید دیروز صبح بود،طاهره هم من پستشو بعد ازاینکه تالار بالا اومده دیدم ،فقط از چکامه وسورنا نگرانم
مخصوصا سورنا ،چون اگه خاطرتون باشه این اخریا اوضاع روحیش خراب بود،اگه کسی ازش خبری داره بگه
چكامه را هم ديدم كه به تالار آمده ولي سورنا هنوز ازش خبري نيست . جاي نگراني نيست . بازهم عرض مي كنم سورنا مرد قوي است
سلام,
همدردان گرامی ،مدتی هست که بنده با مشاهده ارسال جدید در این تایپک ,بدون هیچ تأملی به سراغش می آیم ،تا ببینم که شما عزیزان سراغ از کدام دوست میگیرید!
در این میان همیشه منتظر بودم ؛یعنی به نحوی میتوان گفت:شاید شما را سنجیده باشم؛
در این میان منتظر بودم تا نامی از digitalmanگرامی آورده شود؛ایشان قبل از اینکه تالار با مشکل مواجه شود فعالیتش کم شده بود و همچنین بازدیدهایش ,خب شاید مشغول است و کمتر میتواند به اینجا بیاید ,اما ما که نباید از یادشان غافل شویم.
این نوشته ها شامل دوست عزیز mkeو روزن گرامی و ....میشود.
بدرود
سلام مهربونای عزیز دل
به به...
چقدر خوشحال شدم اثری از برادر بسیار خوب و محترم جناب گردآفرید دیدم.
خیر مقدم داداش جونی صفا اوردید.