RE: سری سوم صندلی داغ با مدیریت جدید
بزا یکم صندلی رو داغ ترش کنیم
رشتت چیه امیدوارم کسی این سوال رو نکرده باشه.
یکی از باحال ترین اعضا که سراغ داری کیه؟
منطقی ترین فرد تو تالار رو معرفی می کنی؟
کی رو بیشتر از همه تو زتدگیت قبول داری؟
بزرگترین کار خوبی که کردی چی بوده؟
ایا دوست داشتی yahoo رو می خریدی یا مال تو می شد؟
اون وقت باش چکار می کردی؟
امیدوارم بتونی بدون این که بسوزی جواب این سوالا رو بدی اخه خیلی داغ بودن:227:
:73::73::73::73::73::73::73::73::73:
سلام baby
اول :به خاطر فعاليت سازنده تون در جمع دوستان سپاسگزارم
دوم :براي اينكه درجه حرارت صندلي داغ زياد و غير قابل تحمل نشه فقط يه سوال::shy:
*نظرتون در مورد خودخواهي و منيت آدمي چيه ؟ايا به شخصه براي رهايي از اين ضعف راههاي عملي رو تمرين كرديد ؟آيا ميشه كاملا اون رو مهار كرد ؟شما چند در صد موفق بوديد ؟ايا نسخه واحدي براي رهايي ازاين عيب وجود داره؟به نظر شما از كجا بايد شروع كرد ؟....
.....
stop:160: (ببخشيد! سوالم شاخه هاي زيادي داره )
چقدر عالي از پس سوالات بر مي يايي واقعاً ستودني است به سبك نگارشتون غبطه خوردم و البته به طرز تفكرتون . موفق باشي BABY گرامي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط طاهره
سلام BABY عزیز :72:
1. به عنوان یه بابای مهربون و یه همسر خوب فکر می کنی بهترین کاری که در زندگی برای پسرت می تونی انجام بدی چیه ؟ و برای همسرت ؟
:72: برا پسرم تو اين سن وسال وقت گذاريه ، همين که باهاش هستم خيلي لذت مي بره ومنم بطور غير مستثيم روش زندگي رو بهش ياد ميدم. وقتي استخر ميريم حس مي کنم بهترين لحاظات عمرشه. اون فکر مي کنه من قوي ترين آدم رو زمينم ، البته حالا يه کمي نظرش رو تعديل کرده ميگه بعد از رضا زاده!!
وبرا همسرم اينه که بتونم دو تا گوش گنده باشم وهمش به حرفاش گوش بدم (حتي در حد شنيدن) و همه اش به اون توجه کنم. اگه بشه چي ميشه!
2. یشترین چیزی كه در روز ذهن شما رو اشغال می كنه چیه؟!
:72: چون کارهاي مختلفي رو دارم ، در هر بخش کار سعي مي کنم فقط به اون فکر کنم، البته فکر کردن روي بدهيها واقساطم هر از چند گاهي تو ذهنم مياد ، يکي از دوستان مي خواست 100ميليوني بده اگه بده ....
3. اگر BABY تا الان ازدواج نكرده بود، با توجه به تجربیاتی كه بدست آورده، چقدر احتمال داشت كه ازدواج بكنه یا داشتن یك زندگی مجردی را ترجیح بدهد؟ به نظر شما ازدواج بخش مهمی از زندگی فرد را می سازد یا نه؟
:72: حتما ازدواج مي کردم، نه اينکه الان هيچ مشکلي تو زندگي مشترکم نباشه ، بنظر من ازدواج يه بايده وخيلي هم مهمه که تو زمان مناسب خودش انجام بشه نه زودتر ونه ديرتر. 100% ازدواج مي کردم.
4. مهمترین دغدغه ی زندگی در حال حاضر برای BABY چیه ؟
:72: الان مهمترين دغدغه ام اينه که بايد برا خودم وخانوادم بيشتر وقت بذارم. سال گذشته خيلي شلوغ بودم وبه موارد "سلامت" نرسيدم. پيشرفتهاي معنوي هم از دغدغه هاي امسالمه
5. دچار خستگی شدی و انگیزه هایی که برای انجام کارهای معمول و جاری زندگیت هم داشتی دیگه عمل نمی کنن ... با توجه به همه ی نقش هایی که در زندگی داری (همسر ، پدر ، پسر ، دوست و... ) و انتظاراتی که از تو وجود داره چطور دوباره سرپا می ایستی به گونه ای که خودت رو زیرپا نذاری ، افسردگی و خستگی خودت رو تشدید نکنی و در عین حال به انتظارات موجود جواب بدی ؟ در واقع می خوام بدونم کارخونه ی انگیزه سازی شما چطور ، بر چه مبنایی و با چه مکانیزمی عمل می کنه ؟
:72: بله ، دو سال پيش تو يه برهه اي که خيلي احساس خستگي مي کردم سعي کردم يه سري از کارها ومسوليتهامو سبک کنم. نحوه وميزان وقت گذاريامو تغيير دادم و با توجه به اولويتهام زمان رو تخصيص دادم.
متاسفانه کارخونه انگيزه سازي تا حالا نداشتم ، اما وقتي خيلي خسته ميشم (افسردگي رو به لطف خدا تا حالا تجربه نکردم) با ياد خدا، تلقين مثبت وفکر رو داشته هام ، قوت مي گيرم
6. رابطه BABY با سیاست چطوریه؟ سیاست كردن بهتر است یا سیاست شدن؟ روش BABY در زندگیش چی بوده؟
:72: منظورتون سياست کشوري که نيست؟ در زندگي مشترک Baby نيازي به اعمال سياست نيست (يه تاپيکي ايجاد شده صداقت يا سياست ، خوشحال ميشم شما هم ببينيد ونظرتونو بديد)، روش Baby هم پايبندي به اصول اخلاقي و رعايت حدود بوده.
7. به نظر شما با يه عده کمي از اعضای تالار که اتقدر خودشونو مي گيرن ومغرور تشريف دارن که با هر نوع تذکر و کنايه و ايما واشاره و... نمي توني متوجه شون کني چه باید کرد ؟
:72: روشهاي حضوري رو تا حدودي بلدم اما تو محيط مجازي واقعا نمي دونم
پیشاپیش مرسی از پاسخهاتون .:72:
:72: از شما کارشناس محترم هم ممنونم واز مطالبتون استفاده مي کنم ، يه مطلبي هم بهتون بدهکارم (از صندلي داغي که شما تشريف داشتين) يادم هست وبراتون مي فرستم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهاره
سلام به شما دوست گرامی و بابای مهربون
1- دوست داشتنی ترین واژه دنیا ؟ :72:
:72: محبت
2 - فردا برای شما چه رنگیه ؟ :72:
:72: خوش رنگ
3 - baby گذشته با baby حالا چه فرقی کرده ؟:72:
:72: نگاه وسيعتر واز جوانب مختلف برا فهم ودرک پديده ها ، برا همين هم با احتياط بيشتري نسبت به وقايع اظهار نظر ميکنه ، معتقده " دوراز منطقه اينکه بخواهيم با اين سرعت نسبت به چيزي (ومهمتر از اون کسي) نظر قطعي بدهيم "
4- فقط یک جمله برای این کلمات :
زندگی :
بايد لمسش کني ونه تعريفش.
همسر :
همراه در مسير زندگري
شغل :
اگه بشکل تفريح دربياريمش خيلي برد کرديم
نی نی ها :
می تونن سه چیز به انسان بياد بدن:
بی دلیل شاد بودن، همیشه مشغول کاری بودن و اعلام خواسته های خویش با تمام قوا.
مدیر همدردی :
فردي مسئول که جوانب هر مساله اي رو خوب باز ميکنه
از شما بهاره عزيز وگمنام هم ممنونم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
بزا یکم صندلی رو داغ ترش کنیم
:72: شما قرار بود يه بستني ،شربتي ...چيزي بدين که بتونيم رو صندلي دووم بياريم ، دارم ذوب ميشم خودمم که گرمائيم ديگه بدتر
رشتت چیه امیدوارم کسی این سوال رو نکرده باشه.
:72: رشته کاريم برنامه ريزيه
یکی از باحال ترین اعضا که سراغ داری کیه؟
:72: تا حال رو چي تعريف کني؟
منطقی ترین فرد تو تالار رو معرفی می کنی؟
:72: به اين سرعت نمي تونم نظر بدم، اما يه تعدادي از دوستان رو منطقي ميدونم ، اينو بگم منطقي که نتونه مشکلي رو از مشکلات کم کنه ومحصولش مثبت نباشه از ديد من محکومه.
کی رو بیشتر از همه تو زتدگیت قبول داری؟
:72: حق وحقيقت رو ، معيارم فرد نيست ، هرکي حرف حق بزنه اون حرفش رو قبول دارم
بزرگترین کار خوبی که کردی چی بوده؟
:72: مراقبت برا اينکه کاراي خوب رو انجام بدم
ایا دوست داشتی yahoo رو می خریدی یا مال تو می شد؟
:72: دوميش آره
اون وقت باش چکار می کردی؟
:72: بلافاصله مي فروختمش ،وتو فاصله فروختنش فکر مي کردم با پولش چيکار کنم.
امیدوارم بتونی بدون این که بسوزی جواب این سوالا رو بدی اخه خیلی داغ بودن
شما بعنوان مدير صندلي ،بيشتر بايد به فکر اعلام واطفاء حريق باشي ونه سوزوندن!!
ممنون از شما ، هماهنگي کار وقت گيريه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط setareh
سلام ستاره عزيز
اول :به خاطر فعاليت سازنده تون در جمع دوستان سپاسگزارم
:72: خواهش مي کنم ، اميدوارم سازنده بوده باشه
دوم :براي اينكه درجه حرارت صندلي داغ زياد و غير قابل تحمل نشه فقط يه سوال
:72: درجه حرارتش به تعداد سوال نيست به نوع سواله
*نظرتون در مورد خودخواهي و منيت آدمي چيه ؟ايا به شخصه براي رهايي از اين ضعف راههاي عملي رو تمرين كرديد ؟آيا ميشه كاملا اون رو مهار كرد ؟شما چند در صد موفق بوديد ؟ايا نسخه واحدي براي رهايي ازاين عيب وجود داره؟به نظر شما از كجا بايد شروع كرد ؟....
:72: منفيه ،
بله ، توي اين صفت شما خودتي وخودت ، هرجا وجدانت بهت گفت که اين کار يا حرکتت بوي خودخواهي ميده ، بايستي که انجامش ندي ، حتي بعضي از بظاهر فروتني ها وتواضع کردنها منشاش خودخواهيه ! (هر کي خودش مي تونه تشخيصش بده -مثال برا اين مورد دارم )
شايد نشه کامل مهارش کرد ولي خب بايد شروع کرد، بهرحال ماهي رو هر وقت ازآب بگيري خفه ميشه!
دوستام تو نظرخواهيهائي که گاهي اوقات ازشون مي کنم منو متواضع وخاکي مي دونن، بعنوان يه صفت بارز. (اگه از رو خودخواهي نباشه)
آدم بايد هميشه بخودش تذکر بده وفک کنه که واقعا به چيش مي نازه ، بعد مي بينه که همه اونها عاريتيه و اوني که همه اينها رو به من داده به کمتر از چشم برهم زدني قادره همشونو ازو بگيره (زيبائي و مال ودارائي و....)
ميشه راجع به "منيت" ، از احاديث، حکمتها ، اشعار ونوشته هاي مختلف استفاده کرد.
.....
(ببخشيد! سوالم شاخه هاي زيادي داره )
خواهش ميکنم ، امضاتون رو خيلي مي پسندم.
سلام و خسته نباشید خدمت BABY عزیز
واقعا عالی بود:73:
باتشکر از شما
در اینجا دعوت می شود از roya.b که به عنوان یکی دیگر از بهترین اعضا روی صندلی داغ بنشینند.
از امروز شما دوست عزیز به مدت 2 روز فرصت دارید به سوالات اعضای محترم پاسخ دهید.
دوشنبه (7/2/1388) تا چهار شنبه (9/2/1388) این فاصله دو روزه یعنی 8 و 9 اردیبهشت
فرصتیست تا ما شما را بهتر بشناسیم.
باتشکر
سلامت باشید.:43::104:
1-اگر بدانيد قادر خواهيد بود فكر اطرافيانتان را بخوانيد اولين كسي كه به سراغش مي رويد تا از افكارش خبر دار شويد چه كسي است و چرا ؟! از اين قدرت چگونه بهره مي برديد ؟
2-کدام یک از روش های زیر را برای خوردن ساندویچ در نظر می گیرید ؟
1. ساندویچ خود را به قطعات کوچک تر تقسیم می کنید ؟
2. ساندویچ خود را دو لقمه می کنید ؟
3. ساندویچ خود را آرام و با اشتهایی وصف ناپذیر می خورید ؟
4. همیشه ساندویچ خود را نصف کرده و باقی مانده را در بشقاب می گذارید؟
5. ساندویچ خود را کاملاْ باز کرده و محتویات آن را تنها با تکه ای نان می خورید ؟
سلام بر رویا دوست عزیز و گرامی..
با اجازه سوال::
1>>>ایا ""رویا"" خانوم در زندگی رویایی هم دارد که به حقیقت نپیوسته باشد ان چیست؟
2>>>رویا در زندگی چند بار متحول شده است و تصمیم بر تغییر گرفته؟؟؟
3>>>رویا ""عشق"" را چگونه تعریف می کند و در مورد ""وابستگی عشقی"" چه نظری دارد؟
4>>>بهترین توصیه شما برای افرادی که تازه وارد زندگی مشترک می شوند چیست؟؟
5>>یک جمله که فردی می تواند به همسر خود بگویید و او را دلگرم کند ...را بگو؟؟
7>>>یک توصیه برای من (نقاب) و تمام اعضای همدردی>>><<<
موفق باشی دوست عزیز
سلام رویا جان.:72:
چرا وقتی باطری کنترل تلویزیون تموم می شه دکمه های اونو محکمتر فشار میدیم؟
چرا اگر به کسی بگید که در فضا 4 میلیارد ستاره وجود داره باورش میشه ولی اگر بهش بگید رنگ دیوار خیسه خودش با دست امتحان می کنه تا مطمئن بشه؟
هر گونه فکر و تصور در مورد نامحرم که از روی عمد باشد اشکال دارد؟
چرا برای انجام مجازات اعدام با تزریق آمپول سمی ، از سرنگ استریل استفاده می کنن؟
چرا تارزان ریش و سیبیل نداره؟
زمزمه موسیقی های حرام با لب و دهان حرام است؟
دریا را با کدام یک از این ویژگی ها تشریح می کنید؟؟؟
آیا میشه زیر آب گریه کرد؟
تا حالا امتحان کردین ببینین میشه زیر آب جیغ زد؟
موفق باشید:46:
سلام چرا اسمون ابی ؟ چرا ماشین 4چرخ دارد؟:shy: چرا چرا:54:
منم می خوام بیام صندلی داغ ؟؟؟؟:54:
به به سلام رویا جون چه عجب از این طرفا :46: :72:
1. خوبی؟
2. چه خبر؟
3. چه طوری میشه در زندگی پیشرفت کرد؟
4. اگه یه هدفی داشته باشی و چند بار برای رسیدن بهش شکست بخوری چی کار میکنی؟ (مثل کنکور)
5. اگه الان 100 میلیون تومان بهت بدم و بگم 24 ساعت برای خرج کردنش وقت داری میتونی خرجش کنی؟ اگه میتونی چی کار میکنی؟
6. مهمترین معیارت برای ازدواج چیه؟
8. اگه یه پسره خیلی خیلی خوب بیاد خواستگاریت اما قدش کوتاهه و کچله قبول میکنی؟ (آره یا نه)
7. یه راه برای کنترل خشم بهم یاد بده.
8. چه طور نقطه ضعف ها رو از بین ببریم؟ اصلا میشه این کار رو کرد؟
دوستت دارم مواظب خودت باش :16: