RE: من همیشه خوشبخت بوده ام
من خوشبختم ؟ چرا
چرا ندارد.
چون انسان هستم.
البته از شما دوستان پیشاپیش بخاطر این طرز نوشتن معذرت خواهی میکنم.
پس گاو نیستم. تا سرم را زیر بیندازم و مثل گاو از چراغ قرمزها عبور کنم.
پس خر نیستم. تا هر چه بزرگانمان گفتند گوش نکنم و مثل خر هر کاری دلم خواست بکنم.
پس کبک نیستم تا سرم را زیر برف کنم تا خطرات پیرامون خودم را نبینم.
پس گرگ نیستم تا بخاطر سیر کردن شکم خود شکم دیگر دوستان را بدرم و همواره همه از من در هراس باشند.
پس آفتاب پرست نیستم تا هر لحظه رنگ عوض کنم.
پس . . . . . . . .
نتیجه گرفتیم که لازم نیست کار خواستی انجام دهم فقط انسان باشیم خوشبختترین فرد عالم هستیم
با عرض سلام به انسانهای خوشبخت .
من حقیر خوشبختی را در قبول کردن واقعیت انکار ناپذیر زندگی میبینم .
لابد میپرسید کدامیک ؟
البته همه مهم هستند ولی منظور من در واقع بوجود آورنده واقعیت ها بود . یعنی خدا.
چگونه ؟
بله / اگر ما قبول داشته باشیم که خداوند بینا ،قادر، توانا است ومهربانتر از مادر .
پس دیگر غصه این را نداریم که چه اتفاقی میافتد .(چون هر اتفاقی بیافتد مطمئنااو ناظر است و اگر هم به صلاح ما نباشد حتما در آن خیری نهفته است که ما بعدا میفهمیم))
و من شخصا به این مسئله اعتقاد راسخ دارم که تمام اتفاقاتی که در این دنیا میافتد دو جنبه دارد یکطرف آن مثبت است وطرف دیگر آن منفی است.یا به قول ما حسابدارها تمامی عملیاتهای مالی دو طرفه است یک طرف طلبکار میشود و طرف دیگر بستانکار.
حال در واقعیت دنیا اگر به دنبال مثال باشیم فراوان یافت میشود .مثال
فکر نمیکنم در دنیا واقعه ای تلخ تر و اسفناکتر از واقعه کربلا روی داده باشد ، با این حال آن امام همام به دلیل ایمانش تمام جوانب عملش را میدید منجمله این تاثیر عظیم معنوی و تاریخی وسازنده ای که ما بعد از صدها سال فهمیده ایم به صورتی که اگر هر کدام از ما را در آن شرایط قرار می دادند مطمئنا همان کاری را میکردیم که اگر یکسو نگری کنیم فقط گریه و رنج آه و درد میبینیم در حالی که در واقعیت این دردها در مقابل ثمراتی که برای آنها بوجود اورد هیچ هست و ما این را بعد از هزارو چهارصد سال فهمیدیم پس با خیال آسوده به خدا توکل کنید که خوشبختی فقط در توکل به او یافت میشود
سلام دوستان عزیز
بسیار خوشحالم که با آشنائی با این سایت پرمحتوا از یک دنیای مجازی برای زیبا کردن دنیای واقعامان بهره میبریم.و تبریک به دوست گرامی آقای سنگ تراشان بخاطر حسن انتخاب موضوع.
شاید اگه سرنوشت خودمو براتون بگم همه به اتفاق برام دل بسوزانید و فکر کنید بقول مدیر سایت راه را به خطا اینجا اومدم.من و خوشبختی؟نکنه دارم تظاهر میکنم؟
من آدم خودساخته ای هستم که از صفر از یک روستا آغاز کردم و به همه چیز اعم از تحصیلات ،پول|ماشین ، خونه و موقعیت شغلی و اجتماعی خوب رسیدم، از مسیری بسلامت گذشتم که مطمئنا"بسیاری یارای تاب ادامه اش را نداشتند اما من به هدف کوتاه مدت خود رسیدم اما تنها یک اشتباه،شاید یک هوس مرا از هدف متعالی که داشتم دور کرد.
من در انتخاب همسر اشتباه کردم او دختر بدی نبود اما ما مال هم نبودیم و بالاخره اولین فرود در زندگی و جدایی...اما عزیزان همه این مشکلات اصلا" منو قانع نمیکنه که احساس خوشبختی نکنم چون :
هنوز شانس زندگی دارم،هنوز احساس شکست نکردم بلکه جسارتی بود برای زندگی بهتر ،هنوز خیلیها منو دوست دارن،هنوز دست از تلاش نکشیدم،هنوز میخوام ادامه تحصیل بدم،هنوز ذره ای از اعتقادم به خدا کم نشده،هنوز میتونم عاشق بشم و بکسی خالصانه عشق بورزم ، هنوز با کلی آدمای خوشبخت در ارتباطم،هنوز خیلی ها هستند که از ندیدنم دلتنگ بشن ،هنوز براحتی از ناراحتی دیگران اشک میریزم و واسه موفقیت دیگران دعا کنم،هنوز صبحها بامید روز بهتر از خونه بیرون میام ،هنوز میتونم کسانی را خوشبخت کنم.
پس خوشبختماینهمه بهونه برا احساس خوشبختی کمه؟ :82:
سلام
من خوشبختم چون خدا هست
چون فرصت زندگی دارم
چون امروز صبح از خواب بیدار شدم و همه عزیزانم رو سالم دیدم
چون کسانی رو دوست دارم
چون از کسی متنفر نیستم
چون هستم و این یعنی خدا هنوز به من امید دارد
چون در راهم برای رسیدن به چیزی که باید به آن برسم...
تعبیر خواب های من
همان لحظه ای است
که در چشمهایت
موسم شکفتن
بیدارم می کند
:72:
سلام اقاي سنگ تراشان .از اينكه نوشته هاي من مورد توجه شما قرار ميگيرد خوشحالم. و اميدوارم بتوانم از اعضاي كوشا ي سايت شما باشم.
سلام :72:
برخيز و مخور غم جهان گذران
بنشين و دمي به شادماني گذران
در طبع جهان اگر وفايي بودي
نوبت بتو خود نيامدي از دگران
خوشبختان ما هم از داشتن دوستاني چون شما خوشبختيم .
با تشکر از شما من هم احساس خوشبختی میکنم چون هیچ وقت خدا منو از یاد نبرده و هر چی که ازش خواستم و به صلاحم بوده بهم داده حتی چند روز پیش که حالم یکم گرفته بود و دنبال یکی میگشتم که باهاش گفتوگو کنم ناخود آگاه از طریق googleبطور اتفاقی با شما دوستان آشنا شدم و این هم به خوشبختیام اضافه شد.از سایت زیباتون متشکرم.
سلام آقای مدیر
با ورود به کلبه افراد خوشبخت می خواستم بدونم که اشخاصی که خودشون رو خوشبخت می دونند به چه دلایلی خودشون رو خوشبخت می دونند با خوندن ارسالی دوستان به این نتیجه رسیدم که من هم تمامی این شرایط را دارم البته اگر خودم را خوشبخت بدانم با تمام دلتنگی هایم
سلام خوشبختهای خوشبخت
من هم خوشبختم
زیرا....
همسری دارم خوب به اندازه همه خوبیهای دنیا که عاشقانه دوستش دارم
و فرزندی دارم شیرین به اندازه همه شیرینیهای دنیا
و خدایی که همین نزدیکی است و بارها تشعشع انوار الهی اش را بر زندگیم احساس کردم
و او بود که این همه خوشبختی را برایم محقق ساخت
خدایا ازت بخاطر همه لطفهای بی کرانت سپاسگزارم