سلام
نظرات صرفا احساسی، یا نادرستی كه احتمال آسیب به مراجع دارد یا احتمال تنش و درگیری دارد حذف می گردد. اگر كسی پست خودش را ندید حذف گردیده است.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
نظرات صرفا احساسی، یا نادرستی كه احتمال آسیب به مراجع دارد یا احتمال تنش و درگیری دارد حذف می گردد. اگر كسی پست خودش را ندید حذف گردیده است.
متشکرم مدیر عزیز
در حال نوشتن متنی برای دوستان سارا و کیمیا بودم که شما زودتر اقدام کردید .
از دقت و حساسیت شما بسیار سپاسگزارم .
سلام به تمام دوستان
خانمها کنترل ... چرا انقدر عجله ... ؟ چرا انقدر تندی ...؟آرم تر پیش بریم ...؟
خانمها این آقا با خانمشون مشکل ندارند .چرا ما کاسه داغتر از آش شدیم .
یه سوال از شما آقای محترم ؟
به نظر شما کمبود وجود همسرتون توی منزل باعث نشده که شما نیاز به یک شخص دومی داشته باشید . ؟
شاید ساعتهای کمی که شما با همسرتون هستید باعث شده که شما به این فکر بیفتید ؟
از همسرتون بخواهید دیگه سر کار نره و بیشتر در کنار شما باشه ،،، شاید اینجوری یکمی صمیمی تر بشید . و خیال همسر دوم از ذهن شما خارج بشه . فکر می کنم با تمام رضایت شما از زندگی مشترکی که دارید اما یک خللی هست که شما رو به این فکر انداخته . به نظر من به جای فکر کردن به راه حل هایی برای ازدواج مجدد یکمی به استحکام روابط و بنیاد خانواده کنونی تون فکر کنید . تا بعدا نیز دچار مشکل نشید .
البته من کوچیکتر از این هستم که قصد راهنمایی شما رو داشته باشم
:73:افرین به بهاره راست میگه خیلی از دوستان خیلی تند رفتند البته تا حدودی این اقا زیاد جالب جواب دوستان رو نداد :300:یکم دقیق تر توضیح میداد بهتر بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهاره
شمانه دنبال کمال مطلوبی نه چیز دیگر باتوجه به جواباتون که به بچه ها ربطی نداره و همسرم مثل یه مرد میمونه باید بگم خیلی هم به بچه ها ربط داره اینکه ممکن در اینده از طرف دوستان مورد تمسخر قرار بگیرند من این مواردو دیدم اقاکه دارم براتون میگم و خانومتون اگر یه مرد بود میرفت زن میگرفت نه شوهر کنه من خودمم همیشه میگم من مثل یه مردم اما گاهی میفهمم نه مرد بودن خیلی سخته جر بزه میخواد من میتونم بگم شما تنوع طلبی 4سال دیگه با خانوم دوم هم به کمال مطلوب نخواهی رسید و دنبال یه کمال مطلوب دیگه ای خواهی بود پستهایی که برات بچه ها زدن بخون هیچ کسی نه اقایون نه خانومها کارشمارو تایید نکردن حتی مدیر همدری هم به نحوی غیر مستقیم خواسته از این کار باز دارتتون
شاید مشکل شماچیز دیگه ای باشه که اینجا بیان نکردید
من در موندم با این مخلوقات عجیب غریب خدا
حالا این پست اگر توهین امیز و احساساتی لطفا اقای مدیر حذفش کنید
برادر گرامی
به نظر من:
بزگترین عاملی که احسا س خوشبختی کنیم اینه که به همه چیز دنیا لبخند زنیم و سخت نگیریم و زندگی را چنانکه هست ببینیم. ما نباید در زندگی مشترک فقط به این اکتفا کنیم که چون من همسر و فرزندانم را سیر کرد م وگاهی همراه انها به رستوران و...........میروم همسر وپدر ایده الی هستم.
چرا فکر میکنید همسرتان زن مطلوب وایدالی نیست؟شاید شما کمال گرا باشید؟
ما باید یاد بگیریم چیزهای کوچک را بزرگ نکنیم و اوهام را به جای حقیقت بگذاریمو و از کنار رنجها با بی اعتنایی بگذریم.
فراموش نکنید که:
چیزی که بیشتر از همه مایه ی بدبختی ما میشود این است که حوادث و پیش امد ها ی کوچک را بزرگ جلوه میدهیم و انها را فرا موش نمی کنیم.
فرض کنیم:
تشکیل زندگی جدید را دادید
چه قدر سخت است برنامه ریزی برای ایجاد توازن در همسران .34 سالتون است 2 سال بعد همسر جدید شاید نیاز پیدا کنید موجودی را از خودش به وجود بی اورد .ان وقت چه؟
در 36 سالگی حوصله ی پیش پیش لالا دارید؟
ایا برای فرزندان این خانم هم می توانید پدر نمو نه باشید؟
تا کی می خواهید از فرزندان همسر اولتون مخفی کنید؟ گفتید به زندگی انها لطمه نمیزنید. مگر میشود؟
شاید اگر فرزند پسر داشته باشید تاثیرش کمتر باشد اما دختر:
اگر شخصی که مورد تایید دختر و خودتان بود به خواستگاریش امد و همه قبول کردید و یکدفعه خواستگار از از دواج شما با خبر شود
میخواهید چه بگویید؟
به این هم میگویید زندگی شخصیم بود؟
زندگی مطلوب می خواستم؟
اگر شوهر دخترتون با دخترتان این کار را بکند صرف اینکه زندگیم مطلوب نیست ان وقت چه؟
چه جوابی دارید ؟
فکر تمام جوانب را بکنید خصوصا اینده
سلام
اگه مي شه به ما هم بگيد معيارهاي انتخاب همسر دومتون چه چيزهايي هست؟ راستي اگه متوجه شديد با ازدواج دوم نه تنها به كمال مطلوب نرسيديد بلكه دو همسرتون هم به دلايلي ازتون شاكي باشند . آيا راهكاري براي مشكلات پيش بيني نشده داريد ؟
در روايتى از رسول خدا آمده است: «بعضى از شماها چنان [ناشيانه] با همسر خود آميزش مى كند كه زن [ناكام] از زيرش برمى خيزد و چنان است كه اگر به زنگى (برده)اى برخورد، دست به دامن او مى شود [تا شهوت خود را ارضا كند].».( وسايل الشيعه، ج20، ص118، روايت 15183.)
"عدم توجه به ارضای عاطفی همسرتون عواقبی سنگین تر از آنچه در این حدیث گرانقدر آمده است درپی خواهد داشت."
سلام
قبل از دادن جواب به آقای به روزی لازم می دونم با توجه به مطالعه پستهای این تاپیک چند نکته
را یاد آور شوم :
1 - براستی اگر ما جای خدا بویم چه می کردیم با خلق !!!!!!
2 - یادمان باشد که قرآن می فرماید " لا تقدمو بین یدی الله و رسوله " ( بر خدا و رسولش
پیشی نگیرید }.
3 - حتی اگر اطلاعات و شناخت زیادی از فردی داشته باشیم حق پیش داوری ، گمان و ظن را
نداریم این هم از اصول اخلاق انسانی است ،هم از سفارشات اکید منایع دینی ما از جمله قرآن
کریم . به فرموده امام علی( ع) " اگر در مورد یک شیء نظر دادید بر مسند قضاوت نشسته اید
" و زنهار که قاضی بر پرتگاه جهنم ایستاده ( حساسیت قضاوت کردن را میرساند ، و ما چه
راحت و سریع و حق به جانب در مورد عالم و آدم قضاوت کرده بر آن تأکید داریم .
4 _ چه کسی به ما اجازه داده که با چوب نظر شخصی خود دیگری را برانیم ( شرع ، قانون ،
حقیقت انسانی ؟!!!! کدامیک ؟)
5 - چرا لحظه ای خود را جای فرد مراجع نمی گذاریم و...... درک کنیم . ( جالب است که از
همان ابتدا با وجودی که با اطلاعات کم آقای بروزی مواجه بودیم به جای سئوال از ایشان تا
ابهامات بر طرف شود بنا به ذهنیت های خود حمله را در پیش گرفتیم ).
6 - چرا ما دلایل خود را برای نفی چنین امری حق می دانیم و بر سر دیگری می کوبیم اما دلایل
طرف مقابل را نشنیده قابل محکوم کردن می دانیم ، اگر ایشان بر نظر خود باقی باشد و ما هم
بر نظر خود به کجا خواهیم رسید؟،آیا این تعامل است ؟و یا پاسخی مشاور گونه به یک مراجع ؟.
7 - دقت کنیم اصل بی طرفی و ارائه نظر منطقی و کارشناسانه را چقدر رعایت کرده ایم؟!! .
8 - زنهار که این سنت الهی است که وقتی مدعیانه دیگران را مورد حمله قرار می دهیم در
امری ، موقعیت امتحان ما هم روزی فرا خواهد رسید .
و اما آقای بروزی :
با آنکه خیلی واضح بیان نفرمودید که انگیزه شما در تعدد زوجات چیست ، اما از فحوای کلامتان
چنین یافتم که گویی بنا به تمکن مالی و در کل استطاعتی که دارید و همراهی همسرتان با
شما ، به نیت خیر و به هدف سرپرستی کردن از خانمی که یا بیوه است یا مجردی که امکان
ازدواج برایش فراهم نشده باشد قصد چنین کاری دارید ، که اگر حقیقتاً چنین باشد باید هم به
شما و هم همسرتان تبریک گفت .
و اما اگر خلائی در زندگی شخصی دارید ( که چنین به نظر نمی رسد )و قطعاً به این نتیجه
رسیده اید که راه حلی جز ازدواج دوم ندارید و ظاهراً هم همسرتان مشکلی با این قضیه ندارند
، که به نظر می رسد مسائل حله ، یعنی روشن نیست چه راهنمایی به طور دقیق از دوستان
تالار می طلبید .
اگر با عرف و خانواده خود و همسرتان بر سر این موضوع مشکل دارید ، یعنی نگران آینده
هستید خوب نیاز به بررسی دقیق تری دارد و لازم است ما بدانیم در صورتی که موضوع از خفا
خارج شد ، چه مشکلات احتمالی برایتان پیش خواهد آمد؟ تا بتوانیم راهنمایی بهتری داشته
باشیم
بنده منتظرم دقیقاً روشن بفرمائید که نگرانی شما چیه در مرحله اقدام ( چون در خصوص ادله
تصمیم به ازدواج دوم مشکلی ندارید یعنی بحث بر سر اینکه اساساً این کار درسته یا نه نیست
بحث بر سر چگونگی انجام بی تبعات منفی آنست ، اگر درست فهمیده باشم ).
منتظریم که روشن بفرمائید که دقیقاً نگران چی هستید