RE: ترویج ازدواج با چه هدفی انجام می شود.(یک مرد چرا باید ازدواج کند)
بله ان شالله که 5 درصد پسران نظر من را داشته باشند. می خواهید قبول کنید می خواهید نکنید. با بحث پسرانی که به رابطه با دوست دختر خود قناعت کرده اند هم کاری نداشته باشیم، ازدواج موقت راهیست که دسته وسیعی از پسران آن هم از نوع مذهبی برای برطرف ساختن امیال خود پیشه کرده اند. به خصوص وقتی حجم مسئولیتها باعث می شود سن ازدواج آنها افزایش یابد رغبت انها به ازدواج کاهش می یابد. البته می توانید شما آنها را فحش دهید و بگویید هرزه اند ولی واقعیت این است که آنان که شما هرزه می دانید کسر بزرگی از پسران را تشکیل می دهند که مانند من توجیهی برای ازدواج پیدا نکرده اندد. البته آنها مانند من خودشان را جر واجر نمی کنند بلکه ببینند مشکل از چیست و چرا دختران تا به این حد متوقع شده اند. اگر برای شخص من مهم نبود بی شک دنبال این خط را گرفته بودم. ولی این تاپیکی که ایجاد کرده ام نشان دهنده این است که می خواهم تا حد امکان توجیهی برای ازدواج پیدا کنم. ولی واقعا تاکنون نتوانسته ام.
در انتها این تاپیک بیش از همه به درد دختران می خورد.هیچ کسی بیش از خودآنها از عدم ازدواج در جامعه ضربه نخواهد خورد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
بله ان شالله که 5 درصد پسران نظر من را داشته باشند. می خواهید قبول کنید می خواهید نکنید.
در انتها این تاپیک بیش از همه به درد دختران می خورد.هیچ کسی بیش از خودآنها از عدم ازدواج در جامعه ضربه نخواهد خورد.
;)بله دقیقا
دلیل خاصی نمیشه برای ازدواج به نظر من در این دنیای امروزی اورد اما شاید نگاهی به زندگی اروپایی ها ما رو به لزوم ازدواج یا در ولقع رسمیت دادن به یک رابطه برامون مشخص بشه ..اروپایی ها حداقل اونچه که من دیدم اینطوری هستن که زنی با مردی اشنا میشه ..وقتی به توافقات اولیه رسیدن و از لحاظ عاطفی دیدن که با هم مچ هستن تصمیم میگیرن با هم خونه بشن ..و در واقع مثل زن و شوهر با هم زندگی میکنن ...اما همینا بعد از یه مدتی ...میرن و رابطشونو رسمیت میدن ...که بلحاظ حقوق اجتماعی و قانونی هم با هم بودنشون ...و اینکه تصمیم دارن باقی عمرشونو در کنار هم سر کنن ..رو رسمیت بدن ..حالا بگذریم از اینه این روزا زناشویی ها و ازدواجها جنبه ی کاسبی داره ..و با مادیات سنجیده میشود اما باور های غلط یه عده ای یه اصلا اعمال اشتباه یه عده دیگه نمیتونه اصل ازذواج رو زیر سوال ببره ...دیدگاهها رو نسبت به ازدواج باید عوض کرد ...چشمها رو باید شست جور دیگر باید دید .....خداونذ هم میفرماید ...ما زن را و مرد را افریدیم باشد که در کنار هم ارامش بگیرند ..حالا اگه یه عده مخل اسایش هم میشن ...اون مشکل اون ادماست نه اصل مقدس ازدواج