سلام عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط متولد88
من تاپیکت رو کامل نخوندم........اما شما به این سوال ها کامل پاسخ بده:
چه گناهانی؟........چه کارهایی؟....تا چه حدی؟...دقیق بگو......تا به عنوان یه پسر جوابمو بهت بگم.....;)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط متولد88
من تاپیکت رو کامل نخوندم........اما شما به این سوال ها کامل پاسخ بده:
چه گناهانی؟........چه کارهایی؟....تا چه حدی؟...دقیق بگو......تا به عنوان یه پسر جوابمو بهت بگم.....;)
كامران من توي تاپيكم نوشتم. خلاصه نميشه گفت........
چرا هيچ كي راهنماييم نمي كنه. شما دوستان كه توي اين محيط مجازي كمكم نمي كنين چطور ميتونم انتظار كمك توي محيط حقيقي رو از ديگران داشته باشم. توقعي ندارم........بازم خدا هست....
يه مطلبي رو يادم رفت....ولادت حضرت زينب رو به تمام اعضاي تالار و بخصوص پرستاران تبريك ميگم.
يه سوال از اقايون. ؟ اصلا پسرها حاضرند با همچين دختري ازدواج كنن. تو رو خدا جواب بدين. با اينكه گناهكارم ولي بازم يه بنده خدايم. چرا هيچ كي كمكم نميكنه. خدايا مي بيني كه هيچكي كمكم نميكنه و همه تنهام ميذارن فقط خودتي كه هيچ وقت تنهام نذاشتي . كاش قدرتو ميدونستم . كاش منم تنهات نميذاشتم..........كاش............
تورو خدا جوابمو بدين؟ چرا هيچكي راهنماييم نميكنه؟ اگه حق زندگي كردن ندارم بگين.
اصلا حق اينكه بيام اينجا و بين انسانهاي پاك و بي گناه نظر بدم رو ندارم.
ديگه مزاحمتون نميشم . از جواب ندادنتون متوجه شدم كه حق زندگي كردن ندارم چه برسه به ازدواج و ..........
خداحافظ دوستان...........
دختر خوب من که هنور نفهمیدم تو چیکار کردی که اینقدر خودتو سرزنش می کنی همه ماها گناهکاریم هیچ کسی رو نمی تونه پیدا کنی که تو زندگیش دچار انحراف نشده باشه اگه پیدا می شد که پیغمبر می شد !!!! این کارا اقتضای سن شماست و خیلی طبیعیه و زمانی می شه گفت غیر طبیعیه که حالت افراطی و اعتیاد والودگی داشته باشه .....
هم اونایی که خودشونو پیشت طاهر و بی گناه نشون می دن مطمینا لغزش هایی دارن یا داشتن ....
عزیز دلم اصلا مهم نیست که گذشته چیکار کردی ....اصلا مهم نیست که چه حوادثی خواه آلوده و.....رو گذروندی مهم اینه که از اون اتفاقات چقدر درس گرفتی آینده تو فدای حالت نکن و حالتو قربانی گذشته این افکار چرند رو از ذهنت بریز بیرون ...خدای بزرگ عاشق تک تک بنده هاشه اینو همیشه تو ذهنت داشته باش که خدات عاشقته مگه اینکه تو فراموشش کرده باشی ....
به آینده مثبت فکر کن و ذهنت رو از گذشته دور کن ......
اگه بازم این افکار سراغت اومد برو پبش روانپزشک اون کمکت می کنه که خودخوری نکنی
خودتو دوست داشته باش تا خودتو دوست نداشته باشی نه کسی دوستت داره و نه خدا بهت کمک می کنه .....
خدا تو رو نبخشیده....!!! میدونی چرا؟؟ چون داری بازم به خودت بد میکنی... چون در گذشته یه جور گناه می کردی الان یه جور!!! میدونی گناه الانت چیه؟؟ یکم فکر کن......... فهمیدی؟ اگه نفهمیدی بگو تا بهت بگم! :exclamation:
f-z و روميناي عزيز از جوابهاتون ممنونم. راستش دلم خيلي گرفته بود ديروز از جلوي حرم امام رضا رد شدم و بهش گفتم خودت ميبيني كه هيچ كي كمكم نمي كنه .پس تو تنهام نذار. فعلا هم خونمون پر مهمونه و منم كه امتحان دارم به اين دليل نتونستم داخل حرم برم. اگه قسمت بشه تا اخر هفته ميرم.
نميدونم چرا اين احساس گناه منو ول نميكنه. نميدونم ازدواج كنم يا نه؟ نميدونم خدا منو بخشيده يا نه؟نميدونم حق زندگي دارم يا نه؟
فقط خيلي تنهام با اينكه خدا و شما دوستان مهربونو دارم ولي ...... از خودم خجالت ميكشم. از دست اين گناهام........
اگه حق زندگی نداشتی ، الان زنده نبودی! پس حالا که خدا بهت فرصتِ زندگی رو داده ، باید زندگی خوبی رو بسازی... باید گذشته رو فراموش کنی... به جاش سعی کن از این به بعد اشتباه نکنی... تو حق نداری زندگی رو برای خودت تباه کنی... گناه الانت اینه که از زندگی و عمرت استفاده نمیکنی... درس نمی خونی... به خودت حق ازدواج و شروع زندگی جدید رو نمیدی... پس از همین الان شروع کن... میتونی بهترین باشی... میتونی همه چیزو جبران کنی... خدا به یه کافر که تمام عمرش رو گناه کرده ، فرصتِ توبه و شروع زندگی جدید رو میده چه برسه به تو که فقط چند ماه اشتباه کردی و پشیمان شدی...
اگه خدا دوستت نداشت ، احساس گناه رو در دلت نمی انداخت... اینو مطمئن باش...
موفق باشی :72:
رومینای عزیز از جوابت ممنون.
از دوستان خواهش دارم برام دعا کنن.من دختریم که بین دیگران خیلی شادم ولی درونم پر غم و غصست. برام دعا کنین............:203::203:
متولد 88 عزيز
اين وجداني که داره تو رو مواخذه ميکنه ، خدا توي وجود همه انسانها قرار داده اما درجه اون شدت وضعف داره.
حالا بعد از اين چند ماهه که برتو گذشته ، بايستي بتوني خودتو پيدا کني. برا اينکار هر هفته ، يا هرماه رو اعمالت محاسبه داشته باش. وبه خودت نمره بده. قطعا بايد ملاک نمره دهي داشته باشي. اينجوري مي توني رفته رفته از اينحالت (افراط تو سرزنش خودت) بياي بيرون و مصمم به سمت اهداف خوبت حرکت کني.
خدا هم به بقيه انتخابهات نگا ميکنه اگه بقيه مسير رو معقول حرکت کردي قطعا خدا تو رو مي بخشه.:72:
سلام عزیزم
این خیلی خوب که شما به کار اشتباه خودتون پی بردید:73: . و مطمئن باش خدا توبه توبه کنندگان رو می پذیره . :203:
اما متولد 88 عزیز یادت باشه که دیگه این کار تکرار نشه ( اگر این کار تکرار بشه دیگه برات عادی می شه .وقتی هم یه چیزی عادی بشه در مورد گناهش هم بی تفاوت می شی . ) :305: