RE: شب های روشن همدردی(11 پنچشنبه شبها)
سلام دوستان خوب من
بیایید درآغاز ماه مبارک رمضان دعا کنیم که خداوند به همه ی ما توفیق استفاده ی هرچه بیشتر وبهتر از این ماه مبارک رو بده ....برای ظهور گل نرجس در این ماه خیلی دعا کنید :72:
بعد از اون برای تک تک اعضای تالار دعا کنیم ...حتی کسانی که اونا رو نمیشناسیم....تمامی کسانی که روزی بودند والان به هر دلیلی رفتند ....مخصوصا خانم دکترعزیز که کمی رفتنشون ناگهانی شد والان ازشون خبری نیست:302: ....
آخر سرهم اگه حال داشتید برای رفع مشکلات این حقیر سراپا تقصیر دعا بفرمایید ...:302:
فقط حالا که زحمت میکشید دعا میکنید :305:
این شب جمعه واون شب جمعه نداریم ....کل ماه مبارک هر وقت رفتید دعا کنید یاد من وسایر هم تالاری هاهم باشید:D
آخه مشکلات من که یکی ودوتا نیست دوستان
حالاهم این دعای قشنگ رو باهم بخونیم :
خداوندا ....
مرا ....
وپدر و مادر مرا....
وپدر ومادر والدین مرا
وتمامی کسانی راکه بر گردن من حقی دارند...
وتمامی کسانی راکه به دعای من امید دارند ...
ببخشای و بیامرز:72:
خدا خیرتون بده ...فقط یادتون نره.....:302::302::302::46:
سلام امشب ساعت 11 شب یادتون نره همه کسانی امشب التماس دعا دارد بیمار هستند دست به دعا بر داریم
ممنون ازاقای ابراهیمی عزیز که امشب رو یاد اوری کردن
بچه ها بیاین امشب واسه همه جوونا دعا کنیم تا مشکلاتشون برطرف بشه
بیکاری ،فقر ،فساد ،............
متاسفم که یه خبر بد میدم
ولی دیروز یه نوجوان 17ساله خودکشی کرده تو مترو دروازه دولت ،
خواهش مي كنم امشب براي دختري دعا كنيد كه در بخش اعصاب و روان يكي از بيمارستانهاي تهران بستري است و تمام هم به علت ناآگاهي پدر و مادر و رفتارهايي توام با دروغ و كلك و مشگلات خانوادگي و انگشت اتهام به سمت هم گرفتن و .... اين دختر جوان به دوگانگي شخصيت و افسردگي حاد مبتلا شده .
سلام دوستان
این پنج شنبه و شب قدر عجینند با هم
و من مضطر التماس دعای وِیژه از شما یاران همراه دارم برای دو مطلوب :
1 - سفر کرده ای به خارج از مرزهای وطن که چندیست از خود خبری نداده و مرا نگران داشته
، دعای خیر شما را ، هم به دریافت خبر ، هم به بازگشت به سلامتش به وطن خواستارم .
2 - پریشان دلی ای حاصل شده از جور و جفای کسی که به ناحق جفا راند و.... بماند که ماجرا ناگفته به ، اما برایم بخواهید آرامش دل را که اهل پریشانی نمی توانم باشم . .....
و من نیز برای همه دوستان عزیز تالار ، در این شب تقدیر ها ، بهترین تقدیر را می خواهم .
سلام:72::
حقیقت را تکه تکه کردند و هر کس اندیشید که حقیقت پیش اوست.......
امشب شب بزرگی است و من بی قرار یک دعا....
با تمام وجودم امشب تا صبح کنار هر نیایشی یک چیز خواهم خواست که خداوند تمام انسان های دوست نما را به صلاح خویش تادیب کند تا بفهمند که احساس انسان ها بازیچه دست انها نیست و اگر سکوتی حاکم است روزی هم هست که پرده حقیقت می افتد و آن زمان تنها عرق شرم بر چهره شان خواهد نشست....آن زمان حتما دیر خواهد بود ولی روزی می رسد حتی اگر ما نباشیم....
می خواهم که نگذارد هیچ زمان کسی را دوست بدارم که چه سود وقتی قلب تو متهم خ....... است...
می خواهم که هرکس را به سزای عمل خویش برساند و از تمام وجودم خواهم خواست....تا دیگر کسی از سادگی انسان ها برای خود مامنی نسازد پر از حب و غرور ....و زیر لوای انسانیت درک کاذبی ایجاد کند از اینکه چقدر .......
این بار با قلب شکسته همه را خواهم خواست و می دانم دور نیست ان روز .....می دانم ....
و سلامت و بهروزی و موفقیت برای تمام انسانهایی که درون زشت خود را در پس ظاهر زیبا پنهان نمی کنند...اینکه حق روشن شود
و
می دانم روزی ابرها کنار می روند و حقیقت آشکار می شود .....این است معنای واقعی زندگی...
دوستان عزیز :
می دانم زحمت است اما برای یک بیمار نیز التماس دعا دارم که از وقتی که از گرمای دستان طالب شما و اجابتش از سوی خدا ، روزگاری که برای شاد عزیز ملتمس درگاه کاشف الکروب بودید آگاه شده ، امید عجیبی به این دستان و دعای از صمیم قلبتان پیدا کرده ، در این باز مانده شبهای بر خوان خدا بودن ، بخصوص شبهای قدرش ، او را نیز برخوردار از دعای خیرتان نمائید .
حتی اگر دعا برای آنچه خود خواستم را نیز به او ببخشید باز منتی بزرگ است بر گردن .
خدا یارتان و از خدا می خواهم که حاجاتتان را برآورده به خیر گرداند .
آمین یا رب العالمین
سلام امشب شب شهادت حضرت علی است و امشب شب قدر است دست به دعا بر داریم قران سر بگیرم با خدا راز نیاز کنیم امشب یا حضرت علی تمام بیماران در تخت بیمارستان است شفا بده هر کس ارزوی داره یا حضرت علی مولا جان ارزو بر اورده کن دلم هوای نجف کرده است یا حضرت علی مولا جان قسمت کن بیایم به پابوس
یا حضرت علی علی علی علی مولا مولا جان
برای خانم دکتر 1380 به دعا اعضا تالار نیا زدارد دست به دعا بر داریم
بچه ها امشب درسته 5شنبه شب نیست ولی شب قدری هست که به روایتی نزدیک به واقعی ترین شب قدره
منو فراموش نکنین
منتظر دستای پرمهرتونم که رو به اسمان گرفته شده
این اولین باره که من انقد شدید درخواست دعا دارم
منتظر دعای سبزتونم