ani
عزيزم ممنون از پاسخت،الان كه من عاقل و سر به راه شدم شايان داره مثل گذشته من رفتار ميكنه.دليلش هم برام عجيبه
نمایش نسخه قابل چاپ
ani
عزيزم ممنون از پاسخت،الان كه من عاقل و سر به راه شدم شايان داره مثل گذشته من رفتار ميكنه.دليلش هم برام عجيبه
چرا عجيبه ؟!!!!!
شما اشتباهي داشته ايد و ايشان در آن دوره بسيار اذيت شده و امروز او به همان شيوه رفتار مي كند تا ميزان آسيب ديدگي خودشان را به شما نشان دهند . به نوعي مقابله به مثل . البته كار درستي نيست ولي به هر ترتيب عملا دارند اين كار را مي كنند . شما بايد صبور باشيد و به ايشان محبت كنيد و دائما از رفتارهاي گذشته خود و اينكه ايشان اذيت شده عذر خواهي كنيد و از ايشان بخواهيد همان شايان قبل شود و.....
طراوت عزیز تاپیکت رو خوندم
ممنون که راهنماییم کردی
امیدوارم مشکلاتت هر چی زودتر تموم بشه
ani عزيز اگه در گذشته شايان اذيت شده به خاطر خطا و خيانتي بوده كه انجام داده پس حق نداره الان با من اينطوري رفتار كنه.
بعضي وقتها محبت كردن بيش از حد باعث ميشه طرف مقابل خودش رو گم كنه.ديروز كه ازسر كار برگشت 2 بار سلام كردم كه جوابي نشنيدم.بعد هم من بي محلي كردم و شايان اومد طرفم ،مثل اينكه اينطوري بهتر جواب ميده.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط taravat
آبجی خدا می دونه از بس غصتو خوردم دیگه روحیه نظر دادنم برام نمونده!:228:
موفق و شاد باید.
یاعلی:72:
عزيزم هيچ خطا وخيانتي بي علت ، بي علت هم نيست . مسئله مسئله علت و معلولي است . وقتي به دنبال دليل هستيم و مسئله اي را تحليل مي كنيم بايد بسيار بيشتر از مقطع زماني خاص بر روي آن متمركز شويم و خارج از فضاي احساسي به مسائل نگاه كنيم .
سلام taravate
عزیز
کمی به تفاوتهای زن و مرد در موقعیتهای مختلف توجه کن تا این اطلاعات کمکت کنه
که بتونی در شرایط مختلف بهترین رفتار را با شوهرت داشته باشی ، برای این کار کتابهایی
که در این خصوص است را مطالعه کن مثل : کتاب معروف مردان مریخی ، زنان ونوسی ،
و کلید طلایی ارتباطات از کریس کول
، ترجمه رضا آل یاسین و کتاب روانشناسی روابط انسانی از رابرت بولتون
مثلاً بدان که مردان وقتی از چیزی ناراحت هستند مایلند مدتی که ممکن است به چند
دقیقه یا چند ساعت وقت نیاز داشته باشد ، را تنها باشند ، حرفی نزنند، تا آرام شوند و
بعد از آرامش هم وقتی خانم سئول می کند که چه اتفاقی افتاده نباید حالت سئول
کردنش و کلمات و جملاتی که به کار میبرد معنای اینکه باید بگوید که چی شده را داشته
باشد ،چون نتیجه عکس می دهد ، لازمه کلمات به گونه ای باشد که این پیام را داشته
باشد :
" اگر مایلی میتونیم راجع به اونچه امروز ظهر ترا بخاطرش ناراحت دیدم صحبت کنیم "
و در مقابل این واکنش که همسر مایل نیست چیزی بگوید برداشت منفی نکنید ،
بلکه بدانید موضوع هر چه هست هنوز با آن درگیر است و برایش حل نشده و وقت بیان آن
نرسیده و فعلاً همسر شما توانسته خود را آرام کند .
خانمی ، بیشتر درگیری های شما ریشه در ندانم کاری، بخصوص از ناحیه شما دارد ، دقت
کن که می گویم "ندانم کاری"
پس دانسته رو، وگر نه به قول حافظ : " صرفه ز آدم ببرد شیطان رجیم "
آرزو می کنم روزهای نشاط و شادکامی را که حاصل از پختگیهای شما و همسرتان است
را در زندگیتان ببینم
ان شاءالله
ani وفرشته مهربان عزيز ممنون كه منو راهنمايي ميكنيد.
مرتضي جان حرص نخور پير ميشي به جاي غصه خوردن كمكم كن.:43:
بازم دعوامون شد، من روي رفتار خودم خيلي كار كردم و تا حدود زيادي خطاهاي رفتاري ام رو تغيير دادم اما شايان نميخواد بعضي رفتارهاش رو ترك كنه.
امروز داشتم باهاش صحبت ميكردم كه داشت از خنده ريسه ميرفت ازش پرسيدم كي پيشته گفت سروان... و بعدهم اون آقاي 40 ساله شروع كرد به پرسيدن كه با كي حرف ميزني؟چي ميگي؟....
منم بهش گفتم شايان اميدوارم اين يكي هم مثل رحمان سكان زندگيت رو از دستت نگيره و اون شروع كرد به خنديدن با دوستاش.....
واقعا نميدونم چرا اجازه ميده دوستاش تا اين حد تو حريم شخصيش وارد بشن،مگه در روز به جزمن با كي حرف ميزنه كه دوستاش مرتب ميپرسن كه با چه كسي حرف ميزنه؟
ساعت 3 مياد شركت سراغم اميدوارم بدتر عصبانيم نكنه!جالب اينه كه وقتي داد ميزنه و من ساكت ميشم بدتر عصباني ميشه و هي ميگه چرا بي محل ميكني؟
سلام
حساسیت نشون نده خانومی
آخه چرا فکر می کنی که شایان ریگی به کفششه ؟؟ چرا همش با شک زندگی می کنی طراوت عزیزم
خانومی یکم اعتماد کن این ترسه همیشگی رو از خودت دور کن
:72: