RE: اگه من یک زن بودم..........
احترام ! چیزی که به یقین فراموش شده است. مرد خود را همان طور که هست می پذیرم! عقده های فروخفته خود را و چشم و هم چشمی از دیدن زیورآلات یا ماشین دختر همسایه یا زن همسایه را بر سر همسرم که ادعای دوست داشتن او را دارم خالی نمی کنم. به او اجازه می دهم که گاهی به من پناه بیاورد، یعنی من را لایق پناه آوردن بداند و نه موجودی ضعیف!
همسرم را جدا از تمامی ضعفهایش دوست می دارم ، به او اجازه ایثار کردن، ایثار دیدن، نوازش کردن من ، محبت ورزیدن و گاهی بچه بودن و بچگی کردن را می دهم . مگر نه این است که من به عنوان یک زن گاهی اوقات از خوردن یک لواشک ترش یا رفتن به یک عروسی شاد می شوم؟ این حق برای او نیست؟ آیا من زنی که می خواهم همسرم در مجالس مرا همیاری کند(هرچند که در درون راضی نباشد) و با من باشد در یک مسابقه فوتبال کنار او می نشینم و با لبخند و نه غرولند همپای او به شادی می پردازم؟ به این سوالات جواب می دهم!
ایشون به شما پیغام خصوصی دادن به بنده که ندادن!!!
من مقالشونو هم خوندم خوب بود....اما دوست دارم ایشون از زبون خودشون میگفتن
اگر هم تعجب کردم چون گفته شده بود زن از مرد افریده شده ولی من طبق آیات قرآن چیزه دیگه ای میدونستم نه همچین جمله ای!!!!
آقای سورنا من یک دخترم اومدم اینجا میگم خواهش میکنم بیاد نظرتونو بنویسید فعلا که فقط جنجال به پا شده!!!
یا نظر بر عکس به من میدین!!!!
و احساسات واقعی خویش را از همان ابتدا بیان می داشتم!!
اگر می دانم تا حدی همسرم را دوست دارم که حقوق ماهیانه x تومان داشته باشد این را همان ابتدا به او می گویم و مهملاتی چون عشق را تحویل او نمی دهم. اگر می دانم که با شنیدن یک تشر از کسی که او را در ظاهر عزیزترینم می دانم از او متنفر می شوم به بی شرمی دروغ گفتن خود را به مخاطره نمی اندازم!
زمانی که خود او در مصیبت و رنج فراوان دور از خانواده بودن هست با گریه و ناراحتی کردن درد او را بیشتر نمی کردم، در حالی که گمان می دارم این نشانه علاقه من است که ابراز درد کنم و او مرا آرام کند!! که این نه عشق که عین خودخواهیست!
یاد می گرفتم که دوست داشتن ایثار کردن و محبت کردن است! ونه دریافت محبت و ایثار!
همسرم رابه عنوان یک مرد دوست می دارم. مردی که نیازمند احترام است و نه نیازمند گریه های من!! گاهی اوقات باری را از شانه هایش بر می داشتم . وقتی با درد به من می نگریست به جای اینکه گریه کنم و او با تمام دردش گریه های مرا نیز مرهم باشد ، با صبوری کمی داد کشیدن های او، رنج بردن های او را، او که انتظار آن را دارم که در هنگام درد کشیدن ها و اشک ریختنهای من سنگ صبورم باشد ، تحمل می کردم! همین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
زمانی که خود او در مصیبت و رنج فراوان دور از خانواده بودن هست با گریه و ناراحتی کردن درد او را بیشتر نمی کردم، در حالی که گمان می دارم این نشانه علاقه من است که ابراز درد کنم و او مرا آرام کند!! که این نه عشق که عین خودخواهیست!
:73:
خیلی رویایی بود استر جان!البته عمیق که فکر می کنم من همچین انتظاری رو از یک زن ندارم. زنان تصور می کنند همین که اشک می ریزند و ناله سر می دهند و ناز می کنند بر سر همسر خویش منت می گذارند و این نشانه دوست داشتن آنهاست.
من کتاب های بار بارا خیلی خوندم اما خیلی از مواقع نمیدونم درست چیه؟!!!! گیج میشم....
اینجا شما فرمودیم اگر یک زن بودم باری رو از دوش مردم بر میداشتم امااا
اینکه من بخوام به همسرم کمک کنم خیلیییی خوبه ولی خود من به شخصه نمیدونم اگر بخوام همچین کاری رو انجام بدم چطور باید عنوان کنم؟به چه صورت که یک مرد برداشتی به این شکل که"تو عرضه نداری""نداشته باشه؟
شما اگر یک زن بودین چه طور این کار ررو انجام میدادی؟
یا میگن آقایو دوست دارن احساس قدرت کنند...اما چطوری؟به این شکل که نمیشه زن به شوهرش بگه""عزیزم تو خیلی قدرت مندی"" میشه؟
شما اگر یک خانوم بودی به همسرت چطور این حسو منتقل میکردین؟
چه خبره اینجا! اقاجون من به همین مرد بودنم راضیم . نمیخوام زن باشم. اوکی؟
آقای سورنا بسیا ربسیار عالی بود یه حس خوبی از خوندن و تصور چیزی هایی که نوشتی پیدا کردم کاش همه زن ها و مردها اینگونه بودند.
میدونی چیزی که باعث جبه گیری خانم ها میشود این است که یک چیزی را با خشونت به آنها بگویی مثل چند پست قبل که جنجال شد!!! البته شاید مردها هم این طور باشند. میدونم که الان میگی ما مردها که نمیتونیم همش ناز شما زنها را بکشیم اما این یک تفاوت میان زن و مرد است و یک سیاستی که شما مردها میتونید واسه به کرسی نشوندن حرفتون استفاده کنید. باورکن الان با ترس دارم جواب میدم!!! میترسم از حرفهای من یک چیزی در بیاری و بکوبی تو سرم بگی دیدی گفتم شما زنها درست بشو نیستید!!! البته خیلی خوبه که این طوری هستید.
تا این جا حرفاتون رو پذیرفتم. برداشت اشتباه از رفتار مردانه. من اگه یه همسری داشته باشم که اینقدر فهمیده باشه حتما خیلی کارها براش میکنم. لطفا اگر چیز دیگری هست بنویسید مشتاق شدم. البته ما زنها هم حرفهایی داریم اما این تاپیک مختص به صبحتهای آقایونه پس منتظر چی هستید بفرمایید. امیدوارم سید محمد خان هم ناراحت نباشند و نظر بدهند.