RE: نظر سنجی در مورد حل مشكلات و هزینه های تالار همدردی
من از هر تصميمي كه مدير محترم سايت اتخاذ فرمايند در حد توانم حمايت مي كنم
به نظر من اگر تبليغات در زمينه مشاوره و خانواده باشد خيلي بهتر است مثلاً كتابها يا محصولات مختلفي با موضوعات: افزايش اعتماد به نفس -ارامش در زندگي - مشاوره - شناخت خود و ديگران و ...
خلاصه اينكه به سايت مربوط باشه و به ما كمك كنه چون دراينصورت تبليغات نيست آگاهي است و براي همه مفيد و جذاب :shy:
مسابقه بزرگ اوکسین ادز صفحه اش باز نمی شود بنر اشکال دارد یا من نمی توانم صفحه را باز کنم ؟!
باید روی خود بنر(عكس گرافیكی كلیك كنید). آن لینك هایی كه زیر بنر هاست جزء تبلیغ حساب نمیشه.
3 روز از زمان قرار دادن تبلیغ در تالار گذشته است، طی این مدت، بیش از 30000 بازدید از تالار همدردی انجام شده ، ولی شاید جای تعجب باشه كه فقط 61 زحمت كشیده اند و روی تبلیغات كلیك كرده اند. بدین تریت روز 160 تومان و ماهیانه حدود 5000 تومان درآمد از تبلیغ كسب می كنیم.
یا اعضاء بی تفاوت هستند؟
یا سیستم هایی كه چنین تبلیغاتی را محاسبه می كنند، شمارشگرشون چند تا یكی حساب می كنه!!!!
بهتر قضاوت نكنیم... بگذاریم یه كمی زمان بگذره...
سلام آقای مدیر خسته نباشید.....بخدا من هر وقت وارد تالار شدم چندین با روی تبلیغات کلیک کردم....حتی کارم شده فقط کلیک کردن....من که وظیفه خودمو انجام دادم دیگر دوستان را نمی دانم. همین الان به محض ورد به تالار بیست بار کلیک کردم....دوستان یک ضربه به نوک انگشت......مساوی است با ده عدد ربع سکه
پس کوتاهی نکنید.
منم هر از گاهی کلیک میکنم . اگر هر کدوم از دوستان روزی چند بار کلیک کنند بنظرم سر جمع خیلی زیاد بشود . بهتر است یک تاپیک بزنیم و دوستان را متوجه این کار کنیم یا در امضاهایمان این امر را گوشزد کنیم .
امروز 100 بار روی تبلیغات کلیک کردم سعی میکنم روزی 100 مرتبه اینکارو بکنم امیدوارموفق بشید
روی خود بنر ها open link می کنم اما بعضی از بنرها صفحه هایشان باز نمی شود .
آمار گیرشان اشتباه است . من این چند روز نبودم وسفر بودم اما از دیشب که رسیدم و کار را شروع کردم بیشتر از 40-50 تا کلیک خودم کردم !چطور ممکن است آمار گیر عدد 61 را نشان بدهد ؟!یعنی 11 کلیک از طرف بقیه اعضا .امکان ندارد آقاآمارگیرشان اشکال عمده دارد .کم حساب می کند که کم هم پول بدهد .
سلام .
یک : چند کلیک از یک آی پی شمارش نمی شه . ( یا حداقل چند کلیک از یک آی پی در یک روز شمارش نمی شه )
دو : به شخصه اصلا از تبلیغات حمایت نمی کنم !!! یعنی بنده به خاطر این که از تبلیغات خوشم نمیاد با نصب پلاگ این های فایرفاکس مثل adblocker یا adblockplus تبلیغات را غیرفعال کرده ام .
سه : در صورتی که بتونید از مراکز مشاوره و ... تبلیغات بگیرید نتایج بهتری می گیرید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خسته
سلام
به شخصه اصلا از تبلیغات حمایت نمی کنم !!! یعنی بنده به خاطر این که از تبلیغات خوش نمیاد با نصب پلاگ این های فایرفاکس مثل adblocker یا adblockplus تبلیغات را غیرفعال کرده ام .
ببخشید من درست متوجه نشدم !میشه کسی در این مورد توضیح بده !!
1. کلمه " خوش نمیاد " را تغییر بدید به " خوشم نمیاد " که غلط تایپیه .
2. منظور از این پست به هیچ وجه مخالفت با سیاست های تیم مدیریتی تالار و مدیر محترم نیست چرا که به شخصه برای ایشان و تلاششون خیلی ارزش قائلم تنها مسئله اینه که هیچ وقت وقتم را صرفم دیدن تبلیغات نمی کنم ، همین ! البته به نظر میاد پست من مسئله ساز شده و بهتر بود اعلام نمی کردم که مدیریت تالار طبق قوانین تالار مجاز به حذف یا ویرایش آن است .