مریم جان چه کردی ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
مریم جان چه کردی ؟
سلام دوستان خيلي ممنون كه حال من را ميپرسيد مخصوصا شما خانم فاتيما
25 فروردين دقيقا روزي كه سه ماه قبلش من شوهرم را با اون دختر ديدم (يعني 25 دي)خانواده شوهرم تماس گرفتند و گفتند كه شوهرم از كرده خودش خيلي پشيمونه ودلش ميخواد كه برگرده وبامن زندگي كنه .اولش هممون خوشحال شديم ولي بعدش من خيلي نگران شدم كه آخه ديگه من چه طوري ميتونم با اين آدم زندگي كنم اونم با اون همه بدبختي كه كشيدم و اون همه مشكلات كه سرراهم سبز شدند و اون منو درست زماني كه بهش احتياج داشتم تنها گذاشت.
حالا از همه اينها كه بگذريم ديگه چه طوري ميتونم بهش اعتماد كنم.....
به هرحال شوهرم با خانوادش اومدند و معذرت خواهي كردند و با گفتن جمله انسان جايز الخطاست و از اين حرفها مارو فرستادند خونه اي كه من بعد از اون قضيه اجاره كردم وتوش زندگي ميكردم
الانم چند روزي بيشتر نميگذره وشوهرم خيلي اظهار پشيموني ميكنه ولي من تو خودم خيلي نگرانم ونميدونم كه كار درستي كردم كه دوباره بهش فرصت دادم يا نه؟
نظر شما چيه؟
سلام مریم خانوم به نظر من بهتر بود اول فراموش میکردی بعدش دوباره با شوهرتون زندگیتونو شروع میکردین چون ممکنه نخواسته کارشونو دوباره به روشون بیارید که این خیلی بده.... ولی حالا که پشیمونه دیگه فراموش کنید و ببخشید... اشتباهی بوده که شده البته شما هم به رفتار های گذشتتون بیشتر فکر کنید اگه جایی بی توجهی کردین دیگه تکرار نکنید.... مریم خانوم فقط خواهش میکنم حالا که با شوهرتون دوباره زندگی رو شروع کردین دیگه اون اشتباه رو توی دعواهاتون به زبون نیارید یا ازش برای به کرسی نشوندن حرفتون در خونه استفاده نکنید یا منت سرشون نذارید که "تو اون اشتباه رو کردی ولی من بخشیدمت "" دیگه ازش حرفی به میون نیارید به نظر من حتی اگر خودشون هم صحبتشو میکنن بگید گذشته ها گذشته ما زندگی جدیدی رو شروع کردیم بهتر از گذشته حرفی نزنیم... چون ایشون همون طور که گفتین الان پشیمون هستن و خجالت زده بابت کاری که کردن دیگه شما نباید شماتتشون کنید.... البته این نظر منه...براتون آرزوی خوشبختی رو دارم...
مریم عزیز من هم با نظرات ester کاملا موافقم.
شما باید تمام سعیتون رو برای حفظ زندگیتون بکنید.کارتون در بخشیدن اشتباه بزرگ شوهرتون کاملا صحیح بوده.ولی از حالا باید سعی کنید جوی از مهر و محبت و دوستی رو بین خودتون ایجاد کنید.فکر کنید و ببینید اشتباهاتتون در گذشته چی بوده؟مثلا اگه وقت کمی برای شوهرتون می گذاشتید باید ایشون رو در اولویت قرار بدید.بیشتر به خودتون برسید و.....
یک زن همیشه باید مراقب زندگیش باشه و حواسش به شوهرش باشه.شما هم حواستون به ایشون و کارهاشون باشه ولی سعی کنید اعتماد رو بین خودتون دوباره ایجاد کنید و بی جهت به ایشون بد گمان نشید.انشا الله شوهرتون هم دیگه اشتباهش رو تکرار نمی کنه.
اگه با یه مشاور مجرب هم مشاوره کنید و نظراتشون رو بکار ببندید خیلی خوبه.
امیدوارم همیشه خوشبخت باشید.
شما باید اول همسرتون رو ببخشید نه به خاطر همسرتون، به خاطر خودتون و زندگیتون، کار درستی کردین که بهش فرصت دادین، سعی نکنید هیچ وقت در مورد گذشته با همسرتون صحبت کنید حتی اگه ایشون شروع به صحبت کرد شما شنوده باشید مثل کسی که داره به درد دل یک دوست گوش میده، اینطوری زودتر به روال عادی زندگی بر می گردید و رابطه گرمتری رو با هم خواهید داشت.