RE: سه ، دو ، یک ، شلیک !
دمت گرم، تا باشه دشمن شیعه به ما بد و بیراه بگه، افتخاره!
و اما بعد، اینارو بخون و بزن به چاک جاده، برو فکراتو کن، یا رومی روم شو، یا زنگی زنگ:
1:حکم حرام علما بخوره توی سر پیروان احمقشون وقتی خلاف حکم ائمه علیهم السلام حکم میدن.( فضربوه بالجدار، اینو که می دونی؟)
2: ولایتی که من دم می زنم ازش، ولایت امام معصوم و بدون اشتباهه، نه ولایت هر کس و ناکسی
3: بله، من منافقم با دشمنای ولایت علی و بچه هاش. اصلا دشمنم با دشمنای ولایت علی و آل علی. انا حرب لمن حاربهم .هل من حریف؟ و وقتی کسی چون تو به چون منی بگه منافق، اسباب مباهاته، این بهترین تعریفه که یه دشمن از من داره. ممنونم.
3:مرحوم آیت الله همدانی از بزرگان علمای ما شیعه در کتاب مصباح الفقیه- قسمت الطهاره صفحه 568 از محمد بن عیسی روایت کرده که:
در نامه ای خطاب به امام هادی علیه السلام {امام دهم ما شیعیان (گفتم ما، چون در برابر جماعت سنی و ناصبی، ما شیعه هستیم، اگر تو نیستی به جهنم)} پرسیدم برای تشخیص ناصبی بون کسی بیش از این نیازی هست که ببینیم آن دو نفر( عمر و ابوبکر) را بر امیرالمومنین علی علیه السلام مقدم می دارد و آنها را امام می داند؟
از آن حضرت جواب آمد که : هر که چنین باشد ناصبی و دشمن امیرالمومنین علیه السلام است.
4: دیدی باختی؟ دیدی رفیقات ناصبی در اومدن از آب؟
حالا برو و برای مظلومیت دشمنان علی گریه کن، برای نجات ناصبی ها بجنگ، برای پیروزی دشمنان اهل بیت خودت رو نصف کن، بگو شایعه است، امام هادی شایعه است؟!!! خاک بر سر نفهم کسی که توی خونه خودش طلا داره و چشمش دنبال گند مردمه! مهم نیست. امام معصوم ما چنین فرمودند. ما هم چنین می کنیم.
حیف از خر، که اونم بندگی خدارو می کنه از امثال خیلی ها بهتره!
خدا همه ما رو به نور خودش هدایت کنه
سایه ات کم
واسه فطرت های پاک می گم : ناصبی کسیه که صب اهل بیت می کنه (دشنام می ده )
منظور این سید دروغین هم اینه که مسجد علی بن ابی طالب اصلا داخل غزه وجود نداره !
تو همون منافق برات بسه . اسفل السافلین
ادعا: حماس يک گروه ضد شيعي است؛ حماس يک گروه ضد ايراني است که زمان جنگ 8 ساله از عراق حمايت مي کرد!
پاسخ:
اين ادعا تنها از کساني بر مي آيد که از ساختار مذهبي و تاريخي فلسطين و حماس بي خبر باشند؛
اول، اينکه مذهب فلسطينيان شافعي است، و اين ناصبي ها هستند که ضد شيعي هستند؛ و شافعي ها نزديک ترين مذهب از مذاهب چهارگانه ي اهل سنت به شيعيان و اهل بيت هستند؛ حتي شافعي موسس اين مذهب خود متولد غزه بوده است.
دوم، حماس نه تنها همزمان با جنگ ايران و عراق سامان نيافته بود، حتي سال ها بعد از حزب الله لبنان و جهاد اسلامي فلسطين - دو جريان مقاومت مولود انقلاب اسلامي - در عرصه ي مبازرات ضد صهيونيستي ظاهر شد؛ در اين صورت حمايت سازمان يافته و تشکيلاتي از عراق و حتي توقع از آنها براي شرکت در جنگ عليه عراق -همچون نيروهاي حزب الله که در ايران عليه عراق مي جنگيدند و فن مبارزه مي آموختند- منتفي است.
سوم، حماس شاخه ی فلسطینی اخوان المسلمین است، هر چند نمونه های انشعابی همچون القاعده از اخوان را داریم، ولی نباید فراموش کرد، اخوان از پیش از انقلاب و زمان شهید نواب از حامیان انقلاب 57 بوده است …
چهارم، فراموش نکنیم، امروز حماس مغضوب تمام گروه های ضد ایرانی و ضد شیعی است، مثل عربستان، اردن و …
پنجم، و در آخر چند نقل مطلب:
بخشی از وصیت نامه «شهید نضال فرحات»، از فرماندهان نظامی حماس و طراح موشک های قسام:
«این زمان، زمان مهدی است؛
من از هم اکنون تا زمان ظهورش با او بیعت می کنم …»
«شهید فتحی شقاقی»؛ رهبر جهاد اسلامی فلسطین:
«سرور جوانان اهل بهشت، حسین بن علی بن ابی طالب (ع) در سپیده دم یک روز تاریخی، در صحرای کربلا، صحنه های درخشانی را به نمایش گذاشت که در حافظه تاریخ جاودانه مانده است، و هرگز از یادها فراموش نخواهد شد.
او با شهادت در راه حق و دادگری، نماد انسانیت به تمام معنی را تجلی بخشید … در ادامه راه سرور شهیدان اهل بهشت، یکی از مردان حسینی تبار به نام «عزالدین قسام» در بابر تجاوزگران صلیبی، در برابر چهره زشت و نفرت آور استعمار گران انگلیسی، و صهیونیسم وابسته به او، ایستاد و مقاومت کرد، و حسینی وار در کوهستان های فلسطین به شهادت رسید و به کالبد نیمه جان ملتمان روح تازه دمید، و آتش خشم مقدسی افروخت …»
دوستان یه کم آرومتر.
نمیدونم شما تا چه اندازه ایمانتون به خدا قویه .قصد جسارت ندارم.
ولی بهتره به جای بحث شیه وسنی اصل کار رو از دست ندین .برادرهای من ما حق این رو نداریم که اهل تسنن رو ..........فرض کنیم یا اهل تشیع رو...........شما که این همه دارید با هم جرو بحث میکنید از کجا میدونید که خلاف راشدین با هم مشکل داشتن از حرف چهار تا به اصطلاح علما!!!1400سال از اون دوران گذشته ؛کی میدونه که روابط بین اون بزرگواران به چه شکلی بوده .تند رو نباشید .هم گفته دوست عزیزgazaدر رابطه با حس انسان دوستی وکمک به هم نوع درسته وهم گفته شما برادر گرامیsedmammad.منتها تند روی میکنید.به عقاید همدیگه احترام بگذارید.559 سال پیش تخم تفرقه در کشور ما ریخته شد و اختلاف بین تشیع وتسنن بالا گرفت.شما دیگه چرا سر این اختلافات با هم بحث میکنید.؟؟؟ اون هم بعد از اون همه سال!! چرا به جای رسیدگی به سایر واجبات زندگی و رسیدگی به امورات ...... باید این حماقت رو ادامه بدیم ؟؟؟به کجا میرسیم؟دختر امام علی(ام الکلثوم) برادرهای من همسر خلیفه دوم بوده .به این توجه کنید .اصلا" به شما ها چی میرسه که دنبال این اختلافات میرید.کی گفته تسنن با تشیع دشمنی داره.به ذات خدا اینطور نیست.فقط یه سری از خدا بیخبر میان و آتیش رو داغتر میکنن.ارادت و احترام نسبت به اهل بیت هم بین تسنن هست هم میان اهل تشیع.فقط به خاطر یک سری اعتقادات؛ کمیتش فرق داره .
من نمیخواستم درگیر بحثتون بشم .و اصلا"هم قصد اظهار نظر نداشتم.فقط خواستم این رو بگم که دوبارش میکنم .تند رو نباشید و عقاید هم احترام بگذارید.امیدوارم از نوشته های من ناراحت نشید.
به امید موفقیت برای هر دوی شما
پاینده باشید در پناه حق
کیوان جان بازم شدی آتیش روی آب!
بی خود نبود اسم این قسمت رو گذاشتن سه دو یک شلیک! کاش نویسنده بزرگوار اول ما می گفت شلیک به سمت کی؟ اینجوری هدف معلوم بود و بیگانه مشخص و اماج تیر ما!
ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هست الان هم دیر نیست برای مشخص کردن هدف!
شما رو به همون اهل بیت و پیامبر نگید سنی و شیعه و یهود نگید فلسطینی و اسرائیلی بگید بچه محلمون یا بچه ای که اون سر دنیاست و حتی نمی تونیم کشتی کمکهامون رو بهشون برسونیم کدومشون؟
سلام وهم عزیز
اگه پست اول این تاپیک را خونده باشید می فهمید که کسی از شما نخواست به کودکان غزه کمک کنید ( البته اگر بکنید از انسانیتتونه ) . متاسفانه دوستان بحث را منحرف کردند و به بیراهه بردند. اون چه که موضوع این تاپیک بود کمک نکردن به اسرائیل بود نه کمک کردن به غزه !
متاسفانه در طول سالیان دراز و غفلت ما مسلمان ها اسرائیلیان کم کم به تمامی منابع ثروت دنیا دست یازیدند و با در دست گرفتن نبض اقتصادی دنیا نبض سیاسی و قدرت دنیا را به دست گرفتند . اگه به پست اول نگاه کنید لیست چند تا از هزاران محصول اسرائیلی را می بینید.
اسرائیل به عنوان یک قدرت اقتصادی و نظامی و سیاسی تقریبا هیچ وقعی به افکار عمومی نمی نهد و اصلا براش مهم نیست که چگونه در موردش قضاوت شود اما یه پاشنه آشیل داره و اون اقتصاده !
تنها جایی که می شه مستقیما به اسرائیل ضربه زد از طریق اقتصادشه که هر گونه ضرری به سرمایه داران بزرگ لابی یهودی لرزه بر اندام سیاسی اسرائیل وارد می کنه .
برای ضربه زدن به این پاشنه آشیل راه حل اساسی اینه که واقعا رقیب اقتصادی و تکنولوژیکی قوی واسه اسرائیل بشیم که این جور چیزی در حال حاضر یه رویای زیباست .
اما فعلا و در کوتاه مدت می توان با تحریم این کالاها نمی گم به اسرائیل ضربه بزنیم می گم به اسرائیل کمک نکنیم .
مسلما براتون سخته که کوکاکولا و فانتا و پپسی و ... نخورید و نوکیا دست نگیرید و ....
اما بهشت را به بها می دهند نه به بهانه
کیوان بزرگوار: همه چیز من اعتقاد و دین من هست. و مطمئن هستم که اعتقاد و دین، همچون نماز و روزه و حج و جهاد نیست که اگر خراب بشه و از بین بره، یا اشتباه از آب در بیاد آنگاه بشه قضای اون رو بجا آورد. سر اعتقادت اگر ببازی، همه چیزتو باختی. مثل بعضیا!
اینها که گفتی رو نسبت بهش علم نداری، نخوندی، اما من مطالعه کردم. همه اون چیزها رو که نوشتم با سند و دلیل و مصداق معتبر یافته ام. غرض این بود که به اشتراک گذاشته بشه با شما. و بسیاری چیزهای دیگه که هست. چه ما بخوایم و چه نخوایم.
کاری به گوساله پرستی بعضیا ندارم. اما وظیفه من این بود که جواب دهن گشادی اون بعضیا رو که وارد خط قرمز های دین واقعی شدند ، بدم و این کار رو کردم.
پست های قبلی رو بخون. همه اش رو. یک روند منطقی و عادلانه رو می بینی که مستدل شروع شده و به پایان رسیده. ازش استفاده کن. این بحث ها رو من با اهل تسنن کرده ام، بعضیای بی سواد که عددی نیستند برای اینگونه مباحث.
یک چیز دیگه: همه اعتقادات ما مال هزار و چند صد سال پیش هست. اگر می خوای زیر سوال ببری، برای هیچکدومشون امروز ( ظاهرا) دلیل زنده نداری.
نه قرآن، نه فرستاده، نه امامان، نه اصول و نه فروع دین، تو میگی یه عده یه چیزی گفته اند از 1400 سال گذشته، من می پرسم برای اصلش دلیل داری؟ چی داری؟ بگو، نه به من بلکه به خودت بگو...تا بعدش به اون یک عده برسیم.
هرکسی خواست بشنوه، حرف ناب زیاد دارم براش. نه حرفهای خودم، حرفهائی از کتاب خدا و فرستادگان بر حقش. همه چیز رو تابلو نمی کنن بذارن وسط میدون آزادی . اینبار هم که من ناپرهیزی کردم، هرچی سعی کردم این دهن گشاده وارد این مقوله ها نشه، قبول نکرد. این شد که آن شد.
به یک میخ که کج فرو رفته توی دیوار، اگر عمودی ضربه بزنی، کج ترش می کنی! باید اول چند تا ضربه در جهت خلاف کجی بزنی تا صاف بشه، بعدش بله، حق با شماست. ضربه رو عمودی باید زد.
اعتقاد ، همه چیز ماست. شوخی نگیرش داداش.
هدف خلقت من و تو همین اعتقاده ، اگر به قرآن معتقدی - که حتما هستی هرچند 1400 سال از نزولش می گذره - اون تو نوشته شده. بجوری پیدا می کنیش.
پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط وهم
کیوان جان بازم شدی آتیش روی آب!
بی خود نبود اسم این قسمت رو گذاشتن سه دو یک شلیک! کاش نویسنده بزرگوار اول ما می گفت شلیک به سمت کی؟ اینجوری هدف معلوم بود و بیگانه مشخص و اماج تیر ما!
ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هست الان هم دیر نیست برای مشخص کردن هدف!
شما رو به همون اهل بیت و پیامبر نگید سنی و شیعه و یهود نگید فلسطینی و اسرائیلی بگید بچه محلمون یا بچه ای که اون سر دنیاست و حتی نمی تونیم کشتی کمکهامون رو بهشون برسونیم کدومشون؟
وهم عزیز
من از ریشه گفتم. معتقدی که به نوک برگ بپردازیم بهتره؟
بقول خارجیا از یو ویش!
اما گمونم اگر ریشه اصلاح بشه دیگه این بحث ها هم اصلا مطرح نمی شه.
من که آنچه شرط بلاغ بود گفتم قربونت، هر کسی خواست هر برداشتی کنه به خودش مربوطه.
سرچشمه پاک باعث می شه که پائین دست هم زلال باشه. وقتی می بینی یه آلودگی موند توی مسیر پائین دست، برو بالاتر رو بگرد. سرچشمه رو صاف کن، بقیه اش صاف می شه.
پیروز باشید
انحراف فکر مردم از اصل و پرداختن اون ها به فرع از حربه های شیطان است . واسه بعضی این فرعه می شه کارهای دنیوی ، واسه بعضی می شه نماز و روزه ! به قول دکتر شریعتی :
" در آن لحظه که حسین (ع) حج را نیمهتمام گذاشت و آهنگ کربلا کرد، کسانی که به طواف، همچنان در غیبت حسین، ادامه دادند، مساوی هستند با کسانی که در همان حال، بر گرد کاخ سبز معاویه در طواف بودند، وقتی در صحنه کربلا نیستی، وقتی از صحنه حق و باطل زمان خویش غایبی، هرکجا که خواهی باش!
وقتی که شاهد عصر خودت و شهید حق و باطل جامعهات نیستی، هرکجا که میخواهی باش، چه به نماز ایستاده باشی، چه به شراب نشسته باشی، هر دو یکی است."
حالا برخی هم با دامن زدن به اختلافات شدند سرباز اسرائیل و " شیاطین الانس "
سنت امام علی واضح تر از هر حقیقتی تکلیف را مشخص کرده است .
راجع به اصل دین فرموده اند:
قال رسول الله صلی الله علیه و آله:
اول ما افترض الله علی امتی الصلوات الخمس، و اول ما یرفع من اعمالهم الصلوات الخمس، و اول ما یسألون عنه الصلوات الخمس.
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود:
نخستین چیزی که خداوند بر امت من واجب کرد نمازهای پنجگانه است، و نخستین عملی که از آنان بالا برده میشود، و از آنان سؤال میشود همان نماز است.
کنز العمال، ج 7، ح 18859
نماز و پایههای دین
عن ابی جعفر علیه السلام قال:
بنی الاسلام علی خمسة اشیاء:
علی الصلاة، و الزکوة و الحج و الصوم و الولایة.
امام باقر علیه السلام فرمود:
اسلام بر پنج چیز بنا شده است:
نماز، زکات، حج، روزه و ولایت اهل بیت علیهم السلام.
بحار، ج 82، ص .234
یک نصیحت برای بی سوادان:
آقا، بی سوادی، اطلاع نداری؟ نمی فهمی؟ خب یه کار که می تونی بکنی:
اینجور وقتا برای اینکه دستت رو نشه باس خفه خون بگیری که هی بیش از پیش ضایع نشی.
هی از خودت نسخه میدی، اتفاقا مقابل و مخالف نسخه امامان، هی ضایع می شی به سه سوت.
بس کن دیگه، قرار شد زیپ دهنتو بکشی ...
ضایع شدن یا نشدن کسی به من سودی نمی رسونه.