اي كاش خوشبختي ها زودگذر نباشند....
نمایش نسخه قابل چاپ
اي كاش خوشبختي ها زودگذر نباشند....
سلام به خانم دانه
من قسمتهايي از تاپيك شما رو خوندم ، اينكه شما اينقدر پرتلاش هستيد تا هم مشكل دوستانتون و مشكل خودتون رو حل كنيد واقعا جاي تحسين و تشكر داره .
در زندگي هاي ما گاهي دو نفر با هم زندگي مي كنند مشكلات زيادي هم دارند اما چون نمي دونن يا نسبت به اون مشكلات حساس نيستند ، زياد براشون مهم نيست ، اينكه شما از مشكلي كه بين خودتون و همسرتون هست آگاهي داريد نشان دهند درك بالا و انتظارات والايي هست كه شما از زندگي مشترك داريد واقعيت امر هم همينه كه ما انسانها براي داشتن زندگي همراه با آرامش و عشق احتياج به درك متقابل ؛ رفتارهايي عاشقانه و محبت داريم ، زندگي بدون محبت ،بدون گذشت ،بدون فداكاري ،و بدون در نظر گرفتن ارزشهاي والاي انساني ، زندگي نمي تونه باشه ! بيشتر شبيه وقت تلف كردن (مردگي ) است .
دانه خانم همين كه شما داريد سعي مي كنيد شوهرتون رو به احساسات خودتون نزديك كنيد ستودني است .
اما من بهتون توصيه مي كنم تا مي تونيد به نقاط قوتي كه در وجود همسرتون هست توجه كنيد نقاط قوت ايشون رو بهش يادآور بشيد . به زيباييهايي كه در رفتارو عملش هست توجه كنيد و از اون تمجيد كنيد ، اما كنترل شده باشه ، هر روزي كه مطابق با ميل شما رفتار بكنه يعني اون روز هموني باشه كه شما مي خواستيد از اون روز خاص در نزدش به خوبي ياد كنيد ، وبگيد كه چقدر امروز بهتون خوش گذشت كاش هميشه اينجوري باشه !!
واقعيات زندگي و مشكلاتش رو بپذيريد و بدونيد كه هميشه و هر روز نميشه رمانتيك و عاشقانه بود گاهي وقتا لازمه تا انسان با ديد عقلاني تري به زندگي نگاه كنه ؛ اما در كنار منطقي بودن و استوار بودن چاشني احساس رو هم در اون مواقع در زندگي گنجاندن باز هم بد نيست .
اگر گاهي اوقات بتونيد با همسرتون از زندگي شهري دور باشيد و به فضاي سبز بيرون از شهر ؛ كوه جنگل و.... بريد مطمئنا تاثير مثبتي در احساس هر دو طرف شما خواهد داشت .طبيعت خود به خود احساس انسان رو لطيف مي كنه .
پيشنهادات پزشكي : :D
پيشنهاد مي كنم هفته اي دوبار حداقل به همسرتون ماكاروني بديد بخوره يا به مادر شوهرتون بگيد براش ماكاروني درست كنه تاثيرش رو خواهيد ديد .
خوردن معجون : (شير عسل تخم مرغ ) اين هم در روحيات همسرتون تاثير گذار هست .
كلا براي اينكه طبع انسان لطيف لازمه كه طراوت و شادابي در زندگي وجود داشته باشه ورزش - تفريحات سالم - استفاده از هواي پاك - استفاده از سبزيجات و سالاد - كم خوردن گوشت قرمز و .... اينها هم بي تاثير نيست .
خلاصه اگه سعي كنيد انشاءالله با همتتون زندگي شما هموني ميشه كه مي خواييد:shy:
موفق و شاد و سربلند و عاشق باشيد :72::43:
سلام دانه جان
با توجه به صحبتهایی که کردی باید با دقت بیشتر در مورد شوهرت تحقیق کنی.من هم در زندگی تقربیا همین مشکلات را داشتم البته ناگفته نماند من کل نامزدی و دوران عقدم یک ماه بیشتر نبود.و بعد از ازدواج متوجه شدم که فردی خسیس و بی عاطفه ای است بزرگترهایم گفتند که خوب می شود اما متاسفانه بعد دوماه باردار شدم ولی باز هم گفتم اشکال ندارد به بخاطر بچهون زندگی را ادامه دادم ولی وضعیت زندگیم روز به روز بدتر می شد تا اینکه تصمیم به جدایی گرفتم و از همسرم جدا شدم ولی امیدوارم که دانه جان تو بتوانی مشکلت را با صحبت کردن با بزرگترهای هر دوخانواده حل کنی گاهی بزرگترها با راهنمایی هاو تجربه هایی که دارن بهتر می توانند ما را راهنمایی کنند.دانه جان تمام تلاشت را برا یحل مشکلت انجام بده که یک روز غبطه نخوری که چرا من تمام سعیم را نکردم به امید موفقیت.
دانه جاوشحالم که رابطه ات با همسرت خیلی بهتر شده الان که پستهای قبلیت را میخواندم احساس می کردم که خودم دقیقا آنها را نوشتم ما دو تا بسیار به هم شباهت داریم شوهرمن فوق العاده مرد خوبی است اما تنها عیبی که دارد این است که دوست داشتنش را به زبان نمی آورد البته الان نسبت به اولین روزهای آشناییمان (7ماه پیش ) خیلی بهتر شده و هر از چند گاهی بهم ابراز علاقه میکنه مخصوصا شبها و موقع خواب ، تا حدودی راضیم اما هنوز با اون مرد خوش صحبتی که من انتظارش را داشتم خیلی فرق میکنه به نظر تو من چه کار کنم ایا به همین صورت قانع بشم یا سعی کنم تغییرش بدهم ؟در ضمن من یک مشکل دیگه ای که دارم اینه که اون بعضی وقتها جلوی همه منو ضایع میکنه مخصوصا جلوی خانواده خودم .
دوستي عزيز
بايد قبول كني كه نمي توان كسي را تغيير داد و به نظر من اصلا اين كار درست و اخلاقي نيست كه بخواهيم كسي را تغيير دهيم.
اول از همه بايد اعتراف كرد كه آدمها مي توانند با همه شرايط خوب و بد عادت كنند و با آن كنار بيايند.
بعد هم به نظر من مي تواني خودت اقدام كني و تا جايي كه مي شود به او محبت كني و مثلاً بگويي من از فلان اخلاق تو خوشم مي آيد تو هم از اين اخلاق من خوشت مي آيد؟! تأييد كردن او مي تواند مرهمي براي احساساتت باشد.
در مورد اينكه تو را مسخره مي كند بايد در حين محبت به او بفهماني كه چقدر از كارش رنجيده خاطر مي شوي. خيلي موقعها خيلي اختلافها به خاطر اين پيش مي آيد كه طرف مقابل اصلاً نمي داند كه دارد اشتباه مي كند.
با سلام به یکی از دلسوز ترین های سایت
یه سوال تا حالا خودتونو جای همسرتون گذاشتین؟
سعی میکنم بعضی از حرفایی که ممکنه ایشون اگه تو این سایت عضو بود بگه رو مرور کنم:
چرا همسرم هیچ وقت منو درک نمیکنه؟ من این همه وقت گذاشتم تا بهترین مارک LCD رو پیدا کنم ولی اون اصلا براش مهم نیست.
چی میشد می تونستم صحنه گل دیشب رونالدو به منچسترو براش تعریف کنم. چرا من یه هم زبون ندارم؟ اصلا به چیزایی که برای من مهمه اهمیت نمیده و...............
حاا یه سوال دیگه تا حالا شده یه مسابقه فوتبالو به خاطر اینکه اون دوست داره با اشتیاق نگاه کنی و دربارش اظهار نظر کنی؟ اگه نه پس چه جوری توقع داری اون به حرفای شما به دقت وبااشتیاق گوش کنه؟
اگه بیرون نمیبردت باهاش روی یه مسابقه فوتبال شرط بزار که اگه باخت مثلا برای شام برین بیرون. یا هزار و یک ابتکار دیگه که مختص به زندگی شخصی هر کسی میتونه باشه.
فقط بدون اگه مثل دو تا دوست واقعی بتونین باشین خیلی از مشکلاتتون حل میشه.
pooarotعزيز
باورت مي شه وقتي كه ارسالت رو خوندم خيلي خوشم اومد. راست مي گي. خيلي جالب بود.
چقدر خوبه كه ما مي تونيم توي اين فضاي مجازي خيلي چيزها رو به هم يادآوري كنيم و يا اينكه از همديگه چيزي ياد بگيريم.
حتماً همين جمعه پيشنهادت رو امتحان مي كنم. فكر مي كنم اين كار هم براي من مهيج خواهد بود.
ما رو هم از نتیجش با خبر کنین.
آدرس لينك زير مربوط به تاپيكي است كه بي ربط با موضوع اين تاپيك نيست. براي دوستاني كه با اين مشكل روبه رو هستند توصيه مي كنم كه اين تاپيك را هم مطالعه كنند
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=5480&pid=56134#pid56134
خدا را شكر كه مي توانم همسرم را دوست داشته باشم و از دوست داشته شدنم از سوي همسرم لذت ببرم