RE: چرا کسی من نمی خواد؟؟؟
سوال خوبی بود،مهتاب خانوم طبق گفته خودتون شما همه خصوصیات رو برای یک ازدواج دارید پس به نظر خودتون چرا کسی رو نتونستید عاشق خودتون کنید؟(البته سعی کنید واقعیت رو بگید تا ما هم بهتر بتونیم تحلیل کنیم)
ضمنا کاترین عزیز در عدالت خداوند شک نداشته باش خیلی از مسائل در زندگی هست که ما ازش خبر نداریم،همانطور که خودت اشاره کردی الان دختران زیبا هم در مورد ازدواج کم مشکل ندارند،چون هر چقدر زیبا تر هستند توقعاتشون هم بالاتر میره و اگر مواظب نباشند فرد مورد دلخواه خودشون رو هیچ موقع پیدا نمی کنند
رامتین و سورنا
ممکن است یک آقا و خانم در ارتباطی کاملا عادی با هم رو به رو شوند. مثل رابطه کاری - تحصیلی - خانوادگی و یا دوستی و... ولی بعد به فکر این بینفتند که این رابطه می تواند به رابطه ای نزدیک تری تبدیل شود در نتیجه با دقت در اخلاق و رفتار و تیپ و قیافه این رابطه می تواند مورد توجه بیشتر قراربگیرد . آنچه که شما دو نازنین به آن اشاره داشته اید بیشتر این حس را در من ایجاد کرد که مثلا در پیاده روی در یک صبح زمستانی و یا هر جای دیگر یک تیک به شما بخورد که طرف چه خوش لباس یا خوش تیپ و.. است پس بروم جلو یکی دوکلمه حرف بزنم و شماره ای هم بدهم و.. الی آخر . معمولا روابط از نوع اول بیشتر به نتیجه می رسد تا نوع دوم و میزان موفقیت نوع اول هم تا حدودی بیشتر از نوع دوم است .
اگر ما نتوانیم طرف مقابل را جذب و یا نگهداری کنیم دقیقا بر می گردد به ناتوانی و میزان مشکلات روانی وشخصیتی ما که کاملا قابل برسی و قابل درمان و قابل کنترل است . همین الان دوست ما "مهتاب 27" در دیالوگ کوتاهی که داشته به نکاتی اشاره می دارد که از محاسن او است و در ادامه به نکاتی هم اشاره می کند که من به عنوان حسن او به آن نگاه نمی کنم و دقیقا قسمت میانی و پایانی صحبت هایش با تفکرات و ضمیر ناخودآگاه او هم خوانی دارد وبه وابسته همان مردهابا وی در ارتباط و انتخاب اولیه وی مشگل ندارند ولی در ادامه قطعا مشگل ساز است و طرف را فراری می دهد که دوستمان قطعا باید در خود وعملکرد و تفکراتش تجدید نظر کند.
و بعد نکته بعدی اینکه ما پری رویان زیادی را در مسیر تاریخ دیده ایم که کم از شیاطین نداشته اند و زشت رویان بسیاری را هم دیده ایم که قابلیتهای فراوانی از خود نشان داده اند و در تاریخ به نیک نامی از ایشان یاد می شود و... پس چهره چندان ملاک درستی برای انتخاب همسر نیست .
راستش من نمی دونم چطور باید کسی رو عاشقم خودم می کردم؟؟؟ در حالی که تا به حال تو اجتماع و محیط کاریم با همه مردی برخوردم... که گاهی توشون مرد خوبم بوده.اما با هیچکدوم دوست نبودم و رابطم فقط کاری بوده آخه هرگز به دوستی با یه مرد موافق نیستم.، ..
چطور باید به بعضی می فهموندم که عاشقم شو؟؟؟ اما تا به حالم هیچ مرد ایده الی سر رام قرار نگرفته ... گاهی خیلی دلم واسه خودم می سوزه، می دونید. خیلی ها اول از من می پرسن حقوقت چنده، و بعد روش برنامه ریزی می کنن ... نه من حرفی ندارم کمک خرج همسر آیندم باشم اما کسی که با این دید جلو میاد منو به خاطر چی می خواد؟؟؟ و البته که مردای زیادی هم بودن که به چیزایی که واقعا براشون زحمت کشیدم ارزشی قائل نبودن و باور کنید شمارشون کم نیست مردایی که از منی که یه دختر نجیب و پاک بودم سایز دور کمرم، سایز لباس زیرم و ... رو سوال کردن واقعا باعث تاسفه در جامعه زندگی می کنم که مردمش مسلمونن اما انسانیت، نجابت، علم، شخصیت یه زن براشون هیچ اهمیتی نداره می دونید آقایون محترم خیلی وقتا با اینکه نمی خواستم اما سعی کردم مرد باشم که بتونم تو این جامعه زندگی کنم...
چرا خواستی مرد باشی مگر زن بودن چه اشکالی دارد؟! !!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط digitalman
سلام
خانوم مهتاب هنوز من جواب سوالم را نگرفتم . شما با توضیحاتی که درباره خودتون دادین ( فردی تحصیلکرده و جذاب و خوش برخورد و دین دار و امروزی ) گزینه خیلی خوبی برای ازدواج هستید . آیا سختگیری خودتون دلیل ازدواج نکردنتون نبوده ؟ شاید هم بگونه ای رفتار کردید که کسی جسارت خواستگاری نداشته باشه ؟ معیارهای شما برای ازدواج چیه ؟
سلام
ظاهرا شما هم مثل خیلی از دوستان دیگه برای حل شدن مشکل و یا راهنمایی خواستن تاپیک نزدین بلکه تاپیک زدین تا حرفها و درد دلهاتون رو بیان کنید .
موفق باشید .
مهتاب جان میدونی من به این نتیجه رسیدم که واسه پسرا این روزا روابط اجتماعی دخترا و برا بعضیهاشون هم زبون بازی دخترا مهمه
این حرف الکی هست که دختر نجیب و خوب طرفدار داره به شخصه دیدم دختر نجیبی که اروم باشذ هیچ طرفداری هم ندارد
نمیدونم چرا اینطوری شده فقط قیافه و زبون بازی دخترا مهم شده و جایی واسه دیده شدن نجابت و اخلاق نیست
لعنت به این ملاکهای الکی پسرا پس حقشون هست که بدترین اسیبها رواز این دست دخترا ببینن وقتی دیگه هیچی واسشون مهم نیست (البته منظورم پسرای تالار نیست)
به شخصه دیدم دخترای نجیب مگر اینکه از طریق خانواده ازدواج موفقی داشته باشند در غیر این صورت.....................
مهتاب نظر دوستان را می خوانی و برای خودت جواب می دی ؟!یا اصلا نمی خوانی بچه ها چی گفتن ؟!و تو چی شنیدی ؟!!!!!!!!!هی کجایی دختر خوب ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مهتاب نظر دوستان را می خوانی و برای خودت جواب می دی ؟!یا اصلا نمی خوانی بچه ها چی گفتن ؟!و تو چی شنیدی ؟!!!!!!!!!کجایی دختر خوب ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مهتاب این چه حرفیه ؟!
حالام خواهش می کنم دخترای ایرونی تا همسر ایده الشونو پیدا نکردن ادامه تحصیل ندن چون هرچی تحصیلاتشون بالاتر می ره از ازدواج دورتر می شن آخه مردای ایرونی زن تحصیل کرده نمی خوان...
دختر خوب دوست 30 ساله من که یک خانم تحصیل کرده است ، محقق سازمان انرژی اتمی است . یعنی دانشمند . یک شوهر خیلی نازنین هم دارد که مهندس کامپیوتر است و یک شرکت کامپیوتری دارد . تحصیلات این آقا ی نازنین و گل خیلی کمتر از دوست من است و ساعتهای زیادی بایدبا کمک خانواده دوستم بچه داری هم بکند . چون دوست من تا یک تایمی که در لابراتوار شخصی خودش در سازمان مشغول تحقیق و کار است و بعد هم باید در عرض روز چندین سمینار و جلسه ودانشگاه و.... برود و ساعت 11 شب هم می رسد خانه. تازه می شود زن زندگی و یک مادر و یک همسر وهمراه که باید به مطالعاتش هم برسد . تو از این حد هم به لحاظ علمی و عملی بالاتری ؟! تازه بیا و به زندگی شان نگاه کن . چنان عاشقانه با هم حرف می زنند و عاشقانه با هم مطالعه می کنند و رفتار می کنند وبه فرزندشان میرسند مثال زندنی .
این خانم در زمان ازدواج همین بود که امروز هست و این امتیازات را بعد از ازدواج کسب نکرده فقط راهش را ادامه داده و دست از ادامه تحصیل هم بر نمی دارد چون معتقد است که به اندازه یک نوک سوزن از آنچه در جهان هستی وجود دارد نمی داند و دانستن برایش لذت بخش و گوارا است وهر چه جلو می رود بر بیسوادی خود آگاه تر می شود !
ولی این خانم بی نهایت فروتن و متواضع است و با این سطح از سواد و شعور برای خودش پپسی باز نمی کند که اگر هم باز کند حق اوست ، هر کجا که همسرش حضور داشته باشد ، از سواد و شعور و آگاهی و.... همسرش داد سخن می دهد!( ما می دانیم ، او هم می داند ، شوهرش هم خوب می داند ) و تمام موفقیتهای زندگیش را مرهون محبتهای شوهر نازنینش و خانواده اش می داند . البته این آقا باسواد است اما در حد عادی و شاید یک کم به لحاظ مطالعاتی در حد بالاتر از عادی . خوب اگر این خانم مثل پتک توی سر همسرش می کوبید که من ال و بل هستم زندگی شان چی می شد ؟! جهنم . در ضمن این آقا قبل از ازدواج 8 سال خواستگار دوست من بود و این خانم در آن زمان به جهت یک تحقیق و یک کشف در مقطع لیسانس ، دکترای افتخاری دریافت کرده بود و این آقا هم ترم آخر بود .