RE: به فکر ازدواج باشم یا نه؟
بايد نشونش بديد كه مي تونيد كمكش كنيد كه باهاتون مشورت كنه!!وگرنه اگر هميشه خودتون رو در قبال مشكلاتش غير مسئول بدونيد و نهايت تلاشتون رو نكنيد كه اصولا بي معنيه مشورت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
گل بي خار خداست ساحل خانوم....
توقعاتي رو كه شما از همسرتون داريد كم توقعاتي نيست.شما كمكش كنيد در تشكيل زندگي!! شما هم مسئولي در ايجاد شرايط مناسب مالي براي شروع زندگي.نبايد چون خانمي اين وظيفه رو فراموش كني.همسري كه بدون كمك شما"مستقل از شما" يك زندگي رو براي هردوتون ساخته و شماواردش شي چرا بايدبا شما مشورت كنه!!؟چرا بايد به كسي كه اون رو مستقل از همه پذيرفته براي مشورت كردن احترام بذاره؟ شما حداكثر توقع ممكن از يك جوون 28 ساله رو داريد. "حداكثر توقع ممكن"
من به پاك منطقي وصادق و فهيم بودن و مهربون بودن مسئول بودن و بي معرفت نبودن همسرم قانعم.اون حق داره داد بكشه. خسته بشه گاهي. در يك جمله خلاصه كردم
جناب آقای سورنا،
شما چرا این برداشت رو کردین؟!!! اگه توجه کرده باشین من گفتم که از یک جوون انتظار خونه و ماشین و ... رو توی این سن ندارم. چون اصلا منطقا نمیشه ازش انتظار داشت. اگر هم توجه کرده باشین تاکیدات من روی صفات اخلاقی بود نه مادی. در ضمن هر کسی حق بروز احساساتش رو از قبیل خشم، ناراحتی، غم و ... داره. اما نه بصورت افراطی!!!
ساحل خانوم من با حرفای برادرمون سورنا موافقم از طرفی منم شرایطمو میگم من ازدواج کردم اما شاید بعضی از همین حداقل ها هم نداشته باشم از طرف خانومم...یعنی برام ایجاد نکرده. اما ایده السیت نباشید خصوصیاتی که این جا ذکر کردین من بهش فکر کردم بعضی هاشو هم خودم دارو هم خانومم بعضی هاشو هیچ کدوم شاید نداشته باشیم بعضی هاشو شاید اون داره و من ندارم...
همه چی دوجانبه باشه قبول اما ایا در واقعیت هست؟
من از خودم میگم:خونه دارم.ماشین دارم.شاغل هم هستم در بیان احساساتم مشکلی ندارم(که به کمبود محبت هم لقب گرفتم!فقط یک شوخی بود برادر)اهل دود و مشروب و سیگار هم نیستم..از 20 سالگی روی پای خودم بودم..سال هاست 2 شغل دارم..میتونستم یکی داشته باشم اما خیلی چیزا الان نداشتم!
من مجردی سفر خارج از کشور داشتم چندین و چند بار اما میتونم به جرات قسم بخورم دست از پا خطا نکردم
خود سر نیستم برای کوچکترین مسئله هم مشورت میکنم با حاج خانومم... باهاش صادقم بسیار زیاد
اما خانومم از ابراز احساسات هم دریغ کرده نسبت به من!!!! من باید چی بگم؟؟
وقتی شما یک شخص کاملا اید ال میخواید مسلما باید خودتون اید ال باشید و این خیلی سخته.. اول از همه باید روی خودتون کار کنید اید ال که شدید منتظر شخص ای ال هم باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
بايد نشونش بديد كه مي تونيد كمكش كنيد كه باهاتون مشورت كنه!!وگرنه اگر هميشه خودتون رو در قبال مشكلاتش غير مسئول بدونيد و نهايت تلاشتون رو نكنيد كه اصولا بي معنيه مشورت
ببینید خود عبارت زندگی مشترک پاسخگوی همه سوال هاست. وقتی میگی مشترک یعنی اینکه توی همه چیز با هم شریکید. توی غم، شادی، مشکل، خوشی و ...
اساس زندگی به حمایت دو طرفه هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen_282001
ساحل خانوم من با حرفای برادرمون سورنا موافقم از طرفی منم شرایطمو میگم من ازدواج کردم اما شاید بعضی از همین حداقل ها هم نداشته باشم از طرف خانومم...یعنی برام ایجاد نکرده. اما ایده السیت نباشید خصوصیاتی که این جا ذکر کردین من بهش فکر کردم بعضی هاشو هم خودم دارو هم خانومم بعضی هاشو هیچ کدوم شاید نداشته باشیم بعضی هاشو شاید اون داره و من ندارم...
همه چی دوجانبه باشه قبول اما ایا در واقعیت هست؟
من از خودم میگم:خونه دارم.ماشین دارم.شاغل هم هستم در بیان احساساتم مشکلی ندارم(که به کمبود محبت هم لقب گرفتم!فقط یک شوخی بود برادر)اهل دود و مشروب و سیگار هم نیستم..از 20 سالگی روی پای خودم بودم..سال هاست 2 شغل دارم..میتونستم یکی داشته باشم اما خیلی چیزا الان نداشتم!
من مجردی سفر خارج از کشور داشتم چندین و چند بار اما میتونم به جرات قسم بخورم دست از پا خطا نکردم
خود سر نیستم برای کوچکترین مسئله هم مشورت میکنم با حاج خانومم... باهاش صادقم بسیار زیاد
اما خانومم از ابراز احساسات هم دریغ کرده نسبت به من!!!! من باید چی بگم؟؟
وقتی شما یک شخص کاملا اید ال میخواید مسلما باید خودتون اید ال باشید و این خیلی سخته.. اول از همه باید روی خودتون کار کنید اید ال که شدید منتظر شخص ای ال هم باشید.
از پاسخ شما بسیار ممنونم. با توجه به اظهاراتتون شما خیلی از شرایط لازم رو برای یک زندگی خوب دارید.
اما دوست عزیز به نظر شما کدام یک از انتظارات من ایده الیستی هست؟ به نظر شما اون مواردی رو که من عرض کردم اگه نباشند باعث اختلال در زندگی نمیشند؟ من هم همیشه سعی در بهبود رفتارم داشته ام.
در مورد رفتار خانم شما هم چرا با ایشون از نیازهاتون صحبت نمیکنید؟ به نظر من اگه طرفین همدیگه رو دوست داشته باشند با صحبت و تبادل نظر میشه در همه چیز به نتیجه رسید.
همه اون موارد اید الیست نیست اما همشون با هم میشه اید آلیست!
شما یک فرشته از درگاه خدا میخواید مسلما این انتخابتونو خیلی سخت میکنه...
نقل قول:
همه اون موارد اید الیست نیست اما همشون با هم میشه اید آلیست!
شما یک فرشته از درگاه خدا میخواید مسلما این انتخابتونو خیلی سخت میکنه...
به نظر شما کدوم یک از این موارد رو میشه چشم پوشی کرد؟ به صورتی که به بنیان خانواده لطمه زده نشه؟ یا کمتر زده بشه؟ خود شما کدوم یک از موارد بالا رو در خود یا همسرتون نمی بینید؟
من نمیگم شما این توقعات را نداشته باش اما یک سئوال دارم ساحل خانوم چطور قبل ازدواج میخوای همه این مسائل رو بفهمی؟
بعضی از این موارد فقط در زندگی زیر یک سقف مشخص میشه!!
من خودم رو برای شما مثال زدم که خانومم ابراز احساست هم نسبت به من دریغ کرده در طول 14 ماه فقط یک بار گفته دوست دارم!!!! اما نمیدونم خانوم های دیگه به چه شکلی هستن اما من به تماشای مسابقات فوتبال لیگ اروپا علاقه دارم ایشون پا به پای من حتی تا ساعت 2 شب اگر بشه فوتبال میبینه تنها و تنها به این دلیل چوم من دوست دارم خوراکی هم فراهم میکنه
غیبت هم اصلا نمیکنه دروغ هم به هیچ عنوان... در این مدت ازدواج هم من اصلا نمیدونم رابطش با خانوده من به چه شکله تاا لان کوچک ترین شکایت یا حرف خاله زنکی ازش نشنیدم!چیزسی که در این چند ساعت توی تالار فراوان دیدم!
حالا اگر من هم اید الیست باشم به نظر شما باید چه کار کنم؟؟
به نظرتون قبل ا ازدواج زچند درصد این مسائل رو میدونستم؟
به واقع چه خوب و چه بد هیچ کدومو نمیدونستم!!!
نقل قول:
من نمیگم شما این توقعات را نداشته باش اما یک سئوال دارم ساحل خانوم چطور قبل ازدواج میخوای همه این مسائل رو بفهمی؟
من خودم رو برای شما مثال زدم که خانومم ابراز احساست هم نسبت به من دریغ کرده در طول 14 ماه فقط یک بار گفته دوست دارم!!!! اما نمیدونم خانوم های دیگه به چه شکلی هستن اما من به تماشای مسابقات فوتبال لیگ اروپا علاقه دارم ایشون پا به پای من حتی تا ساعت 2 شب اگر بشه فوتبال میبینه تنها و تنها به این دلیل چوم من دوست دارم خوراکی هم فراهم میکنه
غیبت هم اصلا نمیکنه دروغ هم به هیچ عنوان... در این مدت ازدواج هم من اصلا نمیدونم رابطش با خانوده من به چه شکله تاا لان کوچک ترین شکایت یا حرف خاله زنکی ازش نشنیدم!چیزسی که در این چند ساعت توی تالار فراوان دیدم!
خب قسمت سخت قضیه هم اینجاست دیگه! من خودمم نمیدونم چطوری میتونم این مسائل رو قبل از ازدواج تشخیص بدم؟؟؟
خب بازهم خدا رو شکر همسر شما خصوصیات مثبت زیاد داره. و مشکل شما حاد نیست. چون با کمی صحبت و آگاه کردن همسرتوت که با توجه به حرفای شما شخص فهمیده ای هستند حل میشه. نگفتن دوستت دارم اون هم به طوری که در عمل داره اینو به شما میگه مشکل حادی نیست. اما اون مواردی که من شمردم. عدم وجودشون باعث خواهد شد یکجای زندگی بلنگه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahel2008
نقل قول:
خب قسمت سخت قضیه هم اینجاست دیگه! من خودمم نمیدونم چطوری میتونم این مسائل رو قبل از ازدواج تشخیص بدم؟؟؟
خب بازهم خدا رو شکر همسر شما خصوصیات مثبت زیاد داره. و مشکل شما حاد نیست. چون با کمی صحبت و آگاه کردن همسرتون که با توجه به حرفای شما شخص فهمیده ای هستند حل میشه. نگفتن دوستت دارم اون هم به طوری که در عمل داره اینو به شما میگه مشکل حادی نیست. اما اون مواردی که من شمردم. عدم وجودشون باعث خواهد شد یکجای زندگی بلنگه.