RE: حالی می فهمم خالی یعنی چه حس و حالی
سلام من الان تازه متوجه بیماری شاد عزیزم شدم واقعا ناراحت شدم و اصلا نمی تونم جلوی اشکامو بگیرم فقط خواستم بگم تو رو خدا توی یه بیمارستان خوب تخصصی خصوصی بستریش کنین واقعا مهمه من الان دایی ام توی بیمارستان آتیه 20 روز که توی ICU به حالت بیهوشه البته الان رو به بهبودیه واین فقط به خاطر دکترای خوبه. این بیهوشی هم در اثر تشخیص غلط دکترای یه بیمارستان دیگه اس.پس تو رو خدا به بیمارستان خوب منتقلش کنین. از صمیم قلب برای سلامتی کاملش دعا می کنیم و بی صبرانه منتظر بازگشت آن عزیز دوست داشتنی هستیم بی خبر نذارین ما رو.
سلام
خیلی وقته که دیگه خیلی به تالار سر نمی زنم اما چه بد برگشتی بود ! خبر را که خوندم دلم ریخت ، راستش وقتی تاپیک "لطفا منو راهنمائی کنید" را می خوندم به همسر شاد غبطه می خوردم که چنین همسری داره و ازش عصبانی می شدم که قدرش را نمی دونه . تمام کاربرای تالار از شاد به خوبی یاد می کنند و شما(روزن ) هم که چهار سال با اون زندگی کردید جز خوبی ازش ندیده اید ، مطمئنم خدا اون را بیشتر از من دوست داره اما حتما براش دعا می کنم .
چیزی که به ذهن من می رسه اینه که شاد وقتی نتونسته با حضورش مشکل را حل کنه به صورت ناخودآگاه با نبودش خواسته مشکل را حل کنه( کاملا ناخودآگاه ، جوری که حتی خودش هم متوجه نبوده ) . اگه می خواین کمکش کنید باید کاری کنیم که دیگه دلیلی واسه رفتن نداشته باشه .
از شما می خوام که یکی را پیدا کنید که پدر شوهر شاد قبولش داره و باهاش صحبت کنید ، کسی که نفوذ خوبی روی پدر شوهر شاد داشته باشه و بتونه اون را نسبت به خودش و رفتارش متوجه کنه. برای برخی این یه نفر یه بزرگتر فامیله ، برای برخی این یه نفر یه روحانی مسجده ، برای برخی یه دوست خوبه ، به هر حال یه نفر که بتونه روی پدر همسرش تاثیر بگذاره و اون را سر عقل بیاره پیدا می شه . اگه مشکل حل شه و همسر شاد در کنارش قرار بگیره ، امیدوارم بدن شاد هم مبارزه کنه و به لطف خدا شاد برگرده .
روزن خانم به خاطر دوستی تون و حقی که گردنتون داره سعی کنید این مشکل را حل کنید .
از متخصصین تالار عذر خواهی می کنم که پا توی کفششون کردم و اظهار نظر کردم .
یا علی
خدانگهدار
RE: لطفا منو راهنمایی کنید
شاد عزیز برگرد
می بینی که همه نگرانت هستن
برگرد و دل همه رو شاد کن
خدایا شادمون رو برگردون
بچه ها برای شفای شادی عزیز همه این دعا رو بخونیم و از خداوند بخواهیم که هر چه زودتر شادی عزیز به آغوش خانواده و دوستانش برگردد . آمین
اللهم لا اله الا انت العلي العظيم ذو السلطان القديم و المن العظيم و الوجه الکريم
لا اله الا انت العلي العظيم ولي الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح.
RE: لطفا منو راهنمایی کنید
شاد عزیز
الان متوجه مشکلت شدم خیلی ناراحت شدم خیلی...
.عزیزم از صمیم قلب برات دعا می کنم و از خدای بزرگ می خوام شادی رو به تو و شاد عزیز رو به ما سالم برگردونه.
روز زن عزیز روی خطی لطفا از دوستمان خبری به ما بده