RE: بهم ميگه ازت متنفرم!!!!!!!!!!!
عزیزم من به عنوان کسی که تجربه این صحنه رو دارم ازت خواهش میکنم ایتقدر خودتو خوارو ذلیل نشون نده از طرفی هم فعلا موضوع رو با خانوتدت در میون نذار . اگه امکانش هست یه هفته مرخصی بگیر برو خونه بابات یه کم دوری واسه هردوتون لازمه بزار شوهرت دوریتو احساس کنه بهش بگو من میرم خونه بابام و تو هم یه هفته وقت داری اگه هنوزم منو میخای بیا دنبالم با هم برگردیم وگرنه خودت بیا به خانوادم بگو که نمیتونی ادامه بدی. ولی خودت فعلا چیزی به خانوادت نگو چون اکثرا احساسی برخورد میشه .
قدر خودتو بدون و با سیاست بیشتری برخورد کن . یه روزی منم دقیقا مثله شما فکر میکردم ولی عزیزم زندگی به این سادگیا که ما فکر میکنیم نیست زندگی مهارت میخاد پس سعی کن بیشتر مطالعه کنی . مقالات سایت رو بخون . مشاوره حضوری برو . تا دیر نشده به خودت و زندگیت کمک کن .
مي دانستي كه اگر حرمت كسي از بين بره، ديگه هيچ وقت بدست نمي ياد؟!؟!؟!......
سلام همتا جان. ما كه هر چي بهت مي گيم گوش نمي كني؟ چرا اينقدر خودت ذليل و بيچاره جلوه مي دي؟ اصل ناراحتي شوهرت از شما چيه؟ آيا همه چي رو بدون كم و كاست گفتي؟ هر چه سريعتر مقدمات سفرت به خانواده مهيا كن. برگرد پيش خانواده ات. هر چقدر اونجا بموني بيشتر ذليل تر و خوارتر مي شي. چرا همه چي رو به مادرشوهرت مي گي؟ آيا اون با تو هست؟ از طرف ديگه زيرآب تو رو نمي زنه؟ مادرشوهر مادر خود آدم هم كه باشه بازم مادرشوهره. اينو هميشه يادت باش. خيلي تند رفتي. وابستگي بيش از حد، از بين بردن احترامت در آن خانواده، صميمت بيش از حد با مادرشوهر و ... سعي كن خودت پيدا كني. همون همتايي كه قبل از ازدواج بودي و كسي جرأت نمي كرد بهش تو بگه چه برسه كه بهش توهينم بشه، تصميم برايش گرفته بشه. يه خورده به خودت برس. اين زندگي اگر اينجوري پيش بره دوام چنداني نخواهد داشت.
بچه ها چطور مي تونم برم : 1كارم و به سختي به دست آوردم وخيلي به خاطر مر خصي هام بهم تذكر دادن
2 امتحانات دانشگاهمه 3 همه مسائل از رفتن منو همسرم شروع شد كه چرا به فكر زندگي نيستين شما گه تازه مسافرت بودين..........
در ضمن همسرم خيلي غده اگخ برم و واقعا لجبازي كنه و سراغم نياد چي اونطوري كه بدتر خورد مي شم كه با پاي خودم بر گردم من نمي خوام زندگيم خراب بشه .........
اگه نمیتونی بری دیگه طرفش نرو حتی جواب سلامشو هم نده. اون باید متوجه اشتباهش بشه. این تعطیلات که میتونی بری
خوب همانجایی که هستی بی محلی کن. به خودت بگو که برای کار و تحصیل اینجایم نه همسرم.در هر پست دوستان به شما توصیه می کنید فردایش می آیید و می گویید دوباره رفتم منت کشی و دوباره بیرونم کرد. اگر متوجه باشی حرفهای همسرت هر بار شدیدتر و تحقیرآمیزتر میشود. اگر دنبال راه حلی به توصیه ها عمل کن وگرنه ...
خیلی خوب نمی تونی بری . پس بمون و بهش اهمیت نده . طرفش نرو . جوری رفتار کن که بفهمه تو بهش وابسته نیستی . تو ادمی هستی مستقل .
شاید مادر شوهرت آتیش بیار این معرکه هستش . اون نمی تونه مستقیم به خودت حرفی بزنه شوهرت رو میندازه جلو . یه کم دقت داشته باش ببین مسئله اینه
حالا که نمیتونی بری منزل پدرتون پس چند روزی بهش کم محلی کن . بهش نشون بده که از رفتارش ناراحت شدی . تو رو خدا یه کم تحمل کن بزار اون بیاد طرفت وگرنه هیچی درست نمیشه و باید همیشه این حرفارو بشنوی و تحمل کنی . باور کن هیچ اتفاقی نمی افته اگه چند روزی رو به خودت اختصاص بدی بزار خودش متوجه اشتباهاتش بشه
آيا تو اون شهر كس ديگري رو نداريد؟ خوابگاه نمي توني بري؟ اگرهم نمي توني از اونجا بري بهش بي محلي كن حتي اگه يه ماه طول كشيد. بذار بفهمه كه اشتباه كرده. شخصيت آدم كه بازيچه نيست. با مادرشوهرتم سنجيده رفتار كن. من به مادرشوهرت بدبينم.