RE: چرا پسرها در مقابل مخالفت خانواده شون زود جا ميزنن ؟ كمك
age duset dashte bashe janemizane chon mamalan khanevadeha dar mokhalefateshoon migan behtar azina ziade va pesari ke Ashegh nabashe sari ja mizane va ba khanevadash kenar miad
ama agar vaghean duset dashte bashe va hadafesh bashi baraye hadafesh mijange
age peigire mozoo nashod to ham bikhial sho va khodeto narahate kesi ke ja zade nakon khahare man
salam be hameye doostan
manam moshkeli mesle maji dashtam ba ye kam tafavot.vali az ham joda shodimo be khoda tavakol kardam ta bebinam chi mishe.har shabam vasash gerye mikonamo doa mikonam ke khoda too dele mamanesh mehre mano bendazeo ba rezayat biand khastegari.kare digeyi nemitoonam bekonam.fekre khodamo be chizaye dige mashghool kardam vali asheghane doosesh daram.adam hamishe bayad manteghi fekr kone.nabayad khodesho gool bezane
majiجان اخرین مطلبتو خوندمو خیلی خوشحال شدم که این تصمیمو گرفتی
برات آرزوی موفقیت دارم
فقط به خدا توکل کن عزیزم
توام آخر مثل من تصمیم گرفتی
من روزبه رو فراموش کردم maji جون. چون خیلی بچست.خیلی.منی که 8 ماه باهاش بودم الان خیلی پشیمونم که چرا عاشقش شدم.
پسرا خیلی پستند.خیلی.بخصوص اگه بچه هم باشند.توروخدا فراموشش کن تا بیشتر از این ضربه ندیدی.دوست ندارم یه روزی اینو بفهمی که دیگه دیر باشه
بهش بها نده.مگه چی کم داری که اینقدر خودتو حقیر میکنی
از جوانیت استفاده کن
با کس دیگه دوست بشو تا فراموشش کنی ولی فقط عاشق همسرت باش
ببخشید اینم نظر منه دیگه
ولی بدون من دوست دارمو پا به پای نوشته هات گریه کردم
چقدر جالب...گفته های خانوم زهرا خراسانی..که عدالت را کاملا رعایت می کنند و از جانب یک بی طرف به موضوع می نگرند...نمونش....پسرا خیلی پستند...خیلی
کاش در همه جملات خود واژه""بعضی""ها را بکار می بردیم.....می دانم شما از پسری آسیب دیده اید ولی آیا این دلیل می شود که......
احساسات شما دختران آسیب دیده قابل درک هست چون مانند شما پسرانی هستند که "اسیر این عشق" شده اند... پس جانب حق را رعایت کنید..ممنون. موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط زهرا خراسانی
من روزبه رو فراموش کردم maji جون. چون خیلی بچست.خیلی.منی که 8 ماه باهاش بودم الان خیلی پشیمونم که چرا عاشقش شدم.
پسرا خیلی پستند.خیلی.بخصوص اگه بچه هم باشند.توروخدا فراموشش کن تا بیشتر از این ضربه ندیدی.دوست ندارم یه روزی اینو بفهمی که دیگه دیر باشه
بهش بها نده.مگه چی کم داری که اینقدر خودتو حقیر میکنی
از جوانیت استفاده کن
با کس دیگه دوست بشو تا فراموشش کنی ولی فقط عاشق همسرت باش
ببخشید اینم نظر منه دیگه
ولی بدون من دوست دارمو پا به پای نوشته هات گریه کردم
سلام عزيزان مهربان دوستان دوست داشتني:46:
آره عزيزم سعي كن بنا به فرموده ي زهرا خانم با يك پست ديگه دوست بشي و از يه سوراخ 2 بار گزيده بشي:D
واقعا چه نظر جالبي من كه كلي حال كردم:73:
ايكاش دختر بودم و نظر زهرا خانم رو در رابطه با پسرهاي پست به كار ميبردم:104:
موفق و پيروز باشيد
يا حق:72::43::46:
ظاهرا خانم خراسانی ضربه سختی خوردند و خیلی ناراحت هستند .
اگر میتونستند مشکلشون را در یک تاپیک مجزا مطرح کنند شاید دوستان میتونستند کمکشون کنند .
ایشون دیروز ساعت دوازده گفتند من از خدا میخوام که مهر من رو به دل مادره !؟ بندازه و ساعت 9 شب گفتند که من روزبه !! را فراموش کردم !!!!
خانم خراسانی هم زنهای پست و هم مردان پست زیادی توی این دنیا هستند ولی اینکه یک پسر پست ( به گفته شما ) با شما طرف شده دلیل نمیشه که بگید پسر ها خیلی پست هستند .
موفق باشید .
ببخشید اگه من جسارت کردم به پسرای خوب
بخدا از بس دورو برم دوستامو دیدم که ضربه ی روحیه بدی خوردند فکر میکنم همه ی پسرا بدنداز 100 درصد شاید 30 درصدشون خوب باشه که اونم کمیاب.من با پسر مورد علاقم خیلی تفاهم داشتیمو واقعا عاشق هم بودیم و خانواده ی من در جریان بودند و هم دانشگاهی هم هستیم و هر دو 22 سال داریم.تا 8 ماه عاشق هم بودیم ولی بعد 8 ماه یهو جا زد.میگفت به مامانش گفته منو.اونم گفته باید درست تمام بشه بعد بریم خواستگاری .خانواده ی منم میگفتند باید یه زنگ بزنند حداقل.اونم گفت خانواده ی تو منو تحت فشار گذاشتند و منو ترک کرد با یه دنیا غصه .نمیدونم چرا.مگه آدم به خاطر این چیزا عشقشو ترک میکنه دوستان.کارم شده هر شب و روز گریه.آروم میشنم یه ج ذل میزنمی گریه میکنم.الانم همش تو دانشگاه جلوی چشمم.من باورم نمیشه که دیگه دوسم نداره.حتی حاضرم الانم خودکشی کنم.هر چند وقتی ام من بهش به یه بهانه ای اس ام اس میدم.انقدر خودمو حقیر کردم که نپرسید.نمیدونم چرا یهو عوض شد.خیلی بهم توهین کرد.گفت حتما خانوادت میخواند تورو به من قالب کنند.من از همه لحاظم شرایطم خوبه.توروخدا کمکم کنید.دارم دق میکنم از دوریش.ولی فکر میکنم هنوزم عاشقمه.چون وقتی گفتم به دروغ با کسی دیگه تو دانشگاه دوست شدم خیلی ناراحت شد و خواست دوباره با هم باشیم.ولی باز بهم زد.من حاضر بودم واسش یه عمرم بمونم.حتی خواستگارامم رد کردم.ولی اون باورم نکرد.تورو خدا کمکم کنید.اگه از ترس آبروی خانوادم نبود بخدا خودمو میکشتم.حتی یه برم به سرم زد که رگ دستمو بزنم ولی دلم واسه خانوادم سوخت.توروخدا کمکم کنید من باید چی کار کنم که باور کنه من عاشقشمو واسش میمونم تا درسش تمام بشه.از لحاظ مالی هم وضعشون خوبه .1 سال دیگه هم درسش تمام میشه.خونه هم داره.من خیلی التماسشو کردم که بمونیم واسه هم ولی نشد که نشد.فقط من خار شدم.کمکم کنید عاجزانه ازتون میخوام کمکم کنید...خیلی خوشحالم که این سایتو پیدا کردم.چون خیلیا هستند که به حرفام گوش میدند.اینکه گفتم فراموشش کردم دروغه.
ولی روزبه تا وقتی که باهام بود خیلی آقا بود.ببخشید که گفتم پست.از روی عصبانیت بود
ولی الان نمیدونم چرا با اینکه اینقدر بهم توهین کرده باز عاشقشم.
نمیدونم شاید اونم یه مشکلی داشت.ولی انصاف نبود اینجوری ترکم کنه.خدایااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا اا کمکم کن.
شماها خیلی خوبید.
از همتون ممنونم