هیچ مردی همچین توقعی رو از زنش نداره که بپذیره که مرد می تونه رو زنش دست بلند کنه ولی خواهر من نزدیکترین گزینه به منه که شعور مرد رو این تعریف می کنه که در هر شرایط مالی که هست نیازهای مالی زنش رو اولویت بدونه و ازسفر اون چشم پوشی نکنه!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچ مردی همچین توقعی رو از زنش نداره که بپذیره که مرد می تونه رو زنش دست بلند کنه ولی خواهر من نزدیکترین گزینه به منه که شعور مرد رو این تعریف می کنه که در هر شرایط مالی که هست نیازهای مالی زنش رو اولویت بدونه و ازسفر اون چشم پوشی نکنه!!!!
تو را بخدا فقط با مثالهایی که از اطرافیانمان دیدیم روی کل موضوع و انسانها قضاوت نکنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
آقای آرمان من اگر دختر داشتم حتما می خواستم دامادم بشی ولی متاسفانه ندارم ، برادرم خیلی تند میری چرا اینقدر بدبینی من الان 13 سال ازدواج کردم ، بیشتر مسئولیتها ی خونه روی دوش منه ولی باز هم احساس بدبختی نمیکنم چون عمر دنیا خیلی کوتاهه مهم اینه که همدیگه رو دوست داشته باشیم ، و به زندگی به چشم تجارت نگاه نکنیم، ولی جدا دوست دارم شما ازدواج کنی و بعدا توی این تالار نظرت را بدونم
ممنونم از اظهار لطفتون. ولی برای اینکه یک موضوعی رو بدونیم که نباید حتما اونو تجربه کنیم. کافیه تو همین تالار جستجو کرد . سر موضوعاتی بعضا زندگی ها به چالش کشیده شده که من سرم سوت می کشه.انصافا به این باور رسیدن که زندگی مشترکه! و کسی به واسطه جنسیتش توقعاتی رو نباید داشته باشه خیلی کم به چشم می خوره. "دختر بودن به صرف خودش و به تنهایی برای برخی توقعاتی رو ایجاد کرده که ناشی از کج فهمی مسئله خواستگاری و موندن تو عشقهای پوسیده قرنهای 5 و6 هست. هنوز برخی دوست دارند باهاشون مثل لیلی رفتار بشه!!"
برای من موضوع خیلی ساده تر از این بحث هاییست که شما دوستان مطرح کردید . من اگر روزی قصد خواستگاری از بانویی را بکنم خود واقعی ام را به او نشان میدهم و شرایط مالی و شغلی و طرز فکر و همه چیز رو براش توضیح میدم. حالا اگر ایشون قبول کرد که فبها المراد و اگر هم نپذیرفت مشکلی نیست و گزینه ی بعدی در دستور کار قرار می گیره. اگر بدانیم که برای ما هزاران فرد متناسب در جامعه وجود دارد از توقعات بالای چند نفر هراسی نخواهیم داشت . اگر خانمی توقعات بالایی از همسر آینده اش داشته باشد دو حالت برایش رخ میدهد . یا اینکه کسی رو متناسب با توقعاتش پیدا میکنه و کامروا میشه که خوشا به حالش یا اینکه بعد از چند سال انتظار و پیدا نشد فرد مورد نظر و مطابق با توقعاتش سرخورده و ناامید میشه و سعی در کمتر کردن اونا میکنه که اون موقع معمولاً یکم دیر شده.
اوضاع اینقدرها هم ساده نیست!! معمولا توقعات فراوانی وجود دارد که برخی از آنها فقط نادیده گرفته می شود و ببرای همیشه حذف نمی شوند.بنابراین بعد از ازدواح سرباز می کنند!!
من نامزد کردم/نامزدم خونه نداره/ماشین نداره/شاغله/ماهی 300000
اما نامزدم فهمیدست/باشعوره/به خوبی توی هر شرایطی اطرافیانشو درک میکنه/خصوصیات اخلاقیمون وعلایقمون جفت همه/ میتونم بگم یک روح در دو بدن هستیم !!1/و مسئله خیلی مهمتر برای من این بود همسر ایندم با غیرت و تعصبی باشه(از مرد بی غیرت بدم میاد) نامزدم دقیقا همونی که میخواستم/خیلی مهربونه/ذاتا با محبته/متواضعه/پر تلاشه/با احساسه/مرد زندگیه.
باز هم مهم نیست . چون هر عملی عکس العملی داره!!
تبریک میگم . به پای هم پیر شید. دلیل پیدا کردن همچین نامزد خوبی این بوده که مادی گرا نبودید. اگر چه همیشه داشتن حداقل ها لازمه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sogol93
آقاي آرمان من آرزو ميكنم همون زن حوري وشي كه توقعاتش كمتر از خانم ليلي باشه نصيبتون بشه