RE: راه دل کندن نمی دانم هنوز .........
یک شب بهش زنگ زدم توی راه تهران بود .نمی دونستم برای چی رفته .یادمه یک یا دو روز شاید هم بیشتر اونجا بود بعد که برگشت شهر خودشون گفت اون زن موقتش توی تهران کار داره و میرن اونجا همدیگه رو می بینند .
حتی می خواست از اون برام خاطره تعریف کنه .
البته به من میگه اگر با یکی دیگه ازدواج کنی قول میدم دیگه کسی رو صیغه نکنم و فقط با همسر دائمم باشم .به نظر شما راست میگه یا دروغ ؟
غزاله خانوم چی رو از زندگی کسی می خواید که بهتون علاقه ای نداره؟ شما مشکلاتتون درونیه نه بیرونی. کمبود محبت دارید. ایشون هم فرد شایسته ای برای جبران این محبت نیست و نخواهد بود. عادتی که شما به ایشون کردید مثل دادن آب شور به یک تشنه است. بودن شما با ایشون روز به روز تشنه ترتون می کنه . اگر تشنه هستید آبی رو طلب کنید که حتی بعد از اینکه سرمنشا اون اب رو از دست دادید تشنگی تون برطرف شده باشه. به عنوان برادرتون ازتون می خوام که برای بدتر نشدن شرایط روحیتون بلافاصله برای همیشه قطع کنید. زندگی خوبی حتی درصورت بودن با ایشون انتظارتون رو نمی کشه. یکی از همکلاسیهای ما به یک پسر پیشنهاد داد اون پسر رد کردولی قضیه اونقدر کش پیدا کرد تا هر دو نامزد شدن. جالب و تلخ اینه. هنوز هم اون دختر از پسر التماس محبت می کنه! التماس محبت. فکر می کنید اگر پسر محبت رو به اون می داد همچین التماسی نیاز بود.؟
اقای sorena _arman
یک سوال من رو لطفا جواب بدید .
اون اقا چطور ادمی هست ؟
به نظر شما هم دروغ میگه که همسر موقت یا دائم داره ؟
به نظر شما این حرفش چه معنی میده که اگر من با یکی دیگه ازدواج کنم اون قول داده و قسم خورده دست از صیغه کردن برداره؟ ایا قابل اعتماده این حرف؟
ایشون فقط داره شما رو بازی می ده. یعنی داده. الان به دردش نمی خورید ولتون می خواد کنه.
اینقدر شیادانه رفتار می کنه که من هم واقعا نمی دونم دروغش رو تشخیص بدم کجای ماجراست.خواهر عزیز من به خودت بیا خانوم گل
به خودت جسارت بده که تغییر کنی. این یه راهه برای افزایش اعتماد به نفست. برای اینکه بدونی خیلی ها در برابر روح ساده و بی آلایشت خنجر ها کشیدن. ازشون فرار کن. دوری کن و اجازه بده اونها که لیاقت تو رو دارن قدم بزارن.
اقای سورنا اما اینها حدسه که شما می زنید .مگه اینطور نیست؟
چطور میگید شیاده در صورتی که شما هیچی ازش نمی دونید ؟
من قسمش دادم خودش گفت اگر من با کس دیگه ای ازدواج کنم حاضره دست از صیغه کردن برداره .
چقد پاک و مهربونه که حاضره به خاطر من اینکار رو بکنه.
اخه تا چند روز پیش بهم میگفت حاضر نیست به خاطر من دست از خوشی کردن برداره.
می گفت عشق براش اهمیت نداره و هوسش براش مهم تره اما الان حاضر به ترک این کار شده.
غزاله خانم هرکاری کردم نتونستم نسبت به موضوع تو بی تفاوت باشم .قبلا مگه بهت نگفتم .آدمه مذهبی کدومه مگه تو میشناسیش .آدمه مذهبی بدون اذن زن اولش میره کسی دیگه رو صیغه میکنه اونم دوتا شاید ازلحن من ناراحت بشی ولی دلت رو خوش نکن دروغ نگفته. زن داره اونم سه تا اتفاقا ممکنه بیشتر باشن و به تو نگفته باشه از همچین آدمی هیچی بعید نیست این دوست داشتن نیست فقط وابستگیه سعی کن با دوستای البته دخترت بیشتر باشی به خانواده به پدرو مادرت فکرکن و سعی نکن براش جایگزینی انتخاب کنی .چرا انقدر غرورت رو به خاطره یه آدمه بی ارزش میشکنی تو تازه اوله راهی میتونی انتخاب های بهتر و مناسبتری داشته باشی قدر خودت رو بدون جدا فراموشش کن میتونی این افکار رو از ذهنت بیرون کن به این فکر کن که چقدر راحت داره خیانت میکنه میخوای یه چند صباحی عروسکه دستش باشی بعد که دلش رو زدی ولت کنه بره .این فاجعه است که یه مرد انقدر راحت به هوسش اجازه ی جولان دادن میده ...تو یه دختری به غیره آبرو مگه چی داری میدونی اگه ازت درخواست نابه جایی داشته باشه آینده خودت رو تباه کردی پدرومادرت هم باید یه عمر با سرافکندگی زندگی کنن با خودت این کارو نکن عزیزم ارزش تو بیشتر از اینهاست .:72::72::72:
teke.yakh عزیز باور می کنی من همین الان داشتم ازش می پرسیدم که چطور حاضر شده به خاطر من اگر با کسی ازدواج کنم دست از صیغه کردن برداره خودش به من گفت به خاطر من هست که بتونم برم سرزندگیم و خودش هم راحت بره سرزندگیش و من تا اخر عمر اینجور نباشم.
اون به خاطر من حاضر شده از به قول خودش خوشی کردن دست بکشه.چنین ادمی شیاده ؟ دروغگوه ؟
در ضمن من هیچ وقت نگذاشتم رابطه ام با اون از حدش فراتر بره حتی یکبار گفت از این لحن رسمس خسته شده و میخواد کمی راحت تر باشیم اما من نذاشتم و گفتم همین لحن رسمی رو بیشتر دوست دارم پس از اون لحاظ که در مقابل خواسته ی نابه جایی اگر داشته باشه مطمئن باش بهش اجازه ی چنین کاری نمیدم.
سلام غزاله جان تو هنوز خیلی جونی و تجربه ی زندگی رو نداری مامان خدا بیامرزم همیشه به ما میگفت : برا کسی بمیرید که براتون تب بکنه اخه دختر گل مردا اصولا موجودات کم جنبه ای هستند (با عرض معذرت از آقتعداد معدود آقایون ÷ر ظرفیت ) اگه زنی اونا رو اینطور دوست داشته باشه و دنبالش بدوه اونا بیشتر فرار میکنن و اونو بیشتر اذیت میکنن .بهت توصیه میکنم رمان بامداد خمار و مطالعه کنی که درد نامه ی یک زن عاشقه .عزیزم مطمئنم عشق عالیترین حس انسانیه وجود داره و ادمای خاصی سعادت تجربه کردن اونو به دست میارن .اما بهتره این عشق را در دل بس÷ری و زندگیتو بکنی . تو ایندت جلو روته عزیز دلم . هنوز اول راهی و اینقدر خسته و بی صبر ؟؟؟// عزیزم ورزش کن برو یوگا انجام بده برو استخر و روزی هزار بار بگو برو از زندگی من بیرون برو از زندگی من بیرو برو از رندگی و ذهن من بیرون و........................
عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد [/b]
غزاله عزیز دختر خوب، یعنی چی میخوای مثل یه خواهر برای خانمش باشی؟ اگه یه وقتی یه خواهر دیگه بهتون اضافه شد چی؟
اونقدر به این آقا علاقه پیدا کردی که همه چیز رو راحت واسه خودت حل می کنی و فقط به فکر رسیدن به اون هستی، دیگه به این فکر نمی کنی که چه بهایی رو برای به دست آوردنش داری می پردازی.
در ضمن کیمیا خاتون درست میگن، البته این خصلت آقایون نیست، خصلت طبیعیه همه انسانهاس، در واقع هر چی دریا بیاد جلوتر، ساحل میره عقب تر..
:72:
دوباره سلام غزاله جان
من یه حدسی زدم،یکی از راه های شیادانه برای احساساتی کردن دخترای ساده اینه که اول با حرفای قلمبه سلمبه و ادعای مذهبی بودن اونو به سمت خودشون میکشند وبعد که دختر حسابی احساساتی شد
برای خوب جلوه دادن خودشون کناره گیری میکنند ومیگند که مثلازن دارندو مشکل دارند که ازدواج کنند و..
تا طرف رو به اشتبا ه بندازند و مثلا بگن چون به فکرش هستند و دوسش دارند وبه خاطراو نمیخواهند رابطه برقرار کنند که در این صورت دختر هر چه بیشتر جذب میشه و فکر میکنه که طرف آدم حسابی که داره به نفعش عمل کنه ومتاسفنه وقتی که دختر کاملا احساساتی شد و اعتماد به خوب بودن اون آقا کرد(توهم احساسی) تازه کارشون شروع میشه و تور خودشونوپهن میکنن!!! و شروع به سواستفاده میکنند.
خواهر من احتمالااون داره این سناریو رو برای شما اجرا میکنه! حواستو جمع کن. شما الان در اون مرحله هستی که اون میخواد حسابی اعتمادتو جلب کنه(با گفتن یه سری مسائل زندگیش که تازه معلوم نیست که درست هم باشه)
بعدا که حسابی شما رو تشنه ی برقرای رابطه دید اون وقت ببین ....
نذار به این مرحله برسه عزیزم