-
RE: خدا کمکم کن
mush عزیز، اونایی که با عشق ازدواج کردن، بعد از ازدواج روابطشون همین شکلیه که روابط شما هست، عزیزم انقدر فکر نکن مرغ همسایه غازه، یکی از دوستای نزدیک من که عاشقانه قبل از ازدواج همسرش رو دوست داشت، بعد از عقدش میگفت احساس می کنم یکی با پتک کوبیده توی سرم و نمیدونم چرا علاقه ام انقدر تغییر کرده!
بذار همه چیز به وقت خودش اتفاق بیفته، نگران نباش
:72:
-
عزیزم این مطلب رو هم بخون
درباره PMS
-
شاد عزیز ممنون از مطلب قشنگت من واقعا به این نیاز داشتم
-
متاسفانه عزیزم شما خیلی به سرعت تصمیم به ازدواج گرفتید فقط به خاطر موقعیت اجتماعی خوبی که داشته ولی اصلا معیارهای خودت در نظر نگرفتی که آیا از این آقا خوشم میاد یانه. به هر حال دیگه شوهرت شده و تو هم زنش باید با خودت کنار بیای .بعد هم به نظر میرسه شما هنوز رشد کامل رو برای تشکیل زندگی نداشتید.آخه به نظر شما صدای بد یا خوب یک مرد در روش زندگی اون تاثیری داره.تا حالا کجای دنیا دیدی که کسی یک شوهر خوب رو که معیارهای یک زندگی خوب رو داره به خاطر صداش رد کنه. اون هم توی جو بی شوهری امروز که اصلا شوهر خوب شده کمیاب. لطفا عاقلانه تر و منطقی تر و خانمانه تر حرف بزن و تصمیم بگیر این حرفها در شان خانمی که مسئولیت زندگی پذیرفته نیست.یا نباید قبول می کردی و حالا که قبول کردی باید به پاش وایسی. یا علی
-
شازی عزیز ممنون از حرف قشنگت و ممنون که من رو اگاه کردی واقعا ایا صدای یک مرد در روند زندگی اون تاثیر داره ؟
-
باسلام
این مساله توآدما نسبت به روحیاتشون فرق میکنه بعضی ها از همون اول همدیگرو دوست دارن عده ای هم بعد از دوران عقد یواش یواش به هم علاقه مند میشن جالب اینجاست که گروه دوم وقتی آروم آروم علاقه مند شدن این علاقه مندیشون موندنی تره (به جز موارد استثناء) من کسی رو میشناختم همینطور بود منتها رفت پیش استاد مشاوره (استاد محمد شجائی) مشکلش حل شد در ضمن خیلی سرش شلوغه وقت نمیده اما میتونی از سی دی هاش استفاده کنی (سی دی مسائل دوران عقد )
-
باسلام
این مساله توآدما نسبت به روحیاتشون فرق میکنه بعضی ها از همون اول همدیگرو دوست دارن عده ای هم بعد از دوران عقد یواش یواش به هم علاقه مند میشن جالب اینجاست که گروه دوم وقتی آروم آروم علاقه مند شدن این علاقه مندیشون موندنی تره (به جز موارد استثناء) من کسی رو میشناختم همینطور بود منتها رفت پیش استاد مشاوره (استاد محمد شجائی) مشکلش حل شد در ضمن خیلی سرش شلوغه وقت نمیده اما میتونی از سی دی هاش استفاده کنی (سی دی مسائل دوران عقد )
-
باسلام
-
دوست خوبم یه بار روبروی همسرت بنشین و از ته دل بهش بگو دوست دارم . اونوقت میبنی که چه حسی قشنگی از این یه جمله بهت دست میده . تو خودت هم انگار یه کم از همسرت خجالت میکشی سعی کن باهاش دوست باشی سعی مسائلی رو که قبل از پریود برات پیش میاد بهش توضیح بدی و آگاهش کنی. سعی کن وقتی با هم بیرون میرید دستش رو بگیرید و با مهربانی نگاهش کنید . سعی کن بغلش کنی . آیا تا به الان با همسرت توی دوران عقد رابطه هم داشتید ؟
-
در ضمن عزیزم خودم من هم در دوران پریودم خیلی مضطرب و افسرده میشم و بعضی وقتها به همسرم گیرای بیخود میدم و عصبی میشم .اصلا از بابت این مسائل نگران نباش .