خدا حفظشون کنه. چقدر قبل از ازدواج وظایفشون سنگینه!!! می شه وظایف یه پسر هم بشه انتخاب همسر؟!!! چقدر این خانومها سختی می کشن. الهی جز جیگر بگیرن این پسرها که قدر سختی دخترها رو نمی دونن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasadak
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا حفظشون کنه. چقدر قبل از ازدواج وظایفشون سنگینه!!! می شه وظایف یه پسر هم بشه انتخاب همسر؟!!! چقدر این خانومها سختی می کشن. الهی جز جیگر بگیرن این پسرها که قدر سختی دخترها رو نمی دونن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasadak
خوب چرا خودتونو نفرين مي كنين. مسئله انتخاب همسر براي خانم ها خيلي سخت تره. كافيه يه اشتباه كوچك رخ بده تا اخر عمر بايد تاوان اشتباهشونو بدن ولي اقايون اگه خوششون از خانم نياد طلاق ميكيرن و ميرن دنبال يه زندگي مجدد
ok
بابت این وظیفه از شما خانومها واقعا قدرشناسی می کنیم!!
من نقش دختر در قبل از زندگی مشترک رو هم فهمیدم. این که خودش تاوان نده!
ببینید من نسبت به زندگی که هنوز شروع نشده مسئولیت دارم. باید کار داشته باشم. باید وقتی خواستگاری می روم سرمایه، خانه و... داشته باشم. شما در برابر زندگی مشترک!!! و نه در برابر خود!! چه وظیفه ای در قبل از ازدواج دارید؟
خوب چرا اينقدر مسئله ازدواجو براي خانم ها راحت ميگيرين؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
شما در برابر زندگی مشترک خود(قبل از شروع این زندگی مشترک) چه مسئولیتی دارید( جمله من واضحه در برابر زندگی مشترک ونه در برابر خود تنهایتان)
من به شخصه نظر خودمو ميگم. اينكه پا به پاي همسرم كار كنم چون الان وضعيت اقتصادي طوري شده كه تنها مرد نمي تونه از عهده مخارج زندگي بربياد. و ارامش خونه رو تامين كنم و از لحاظ محيط خونه و وظايف خانه داري و همسر داري كم نذارم. و همونطور كه اونو در تمام مراحل زندگي كمك مي كنم اجازه توقع بيش از حد كه مسائل ماليه رو ندم. چون ماديات بيش از اندازه بعضي وقتا ادما رو از هم دور مي كنه. لذت زندگي مشترك به كمكم كردن به هم براي ساختشه و گرنه زندگي كه از نظر ماديات كامل باشه خسته كننده و تكراري ميشه
خانوم قاصدک، شرمنده ام من نمی دونم شاید جملم تاقص اومده. قبل از زندگی مشترک من یه سری وظایف دارم نسبت به شروعش. باید کار داشته باشم، سرمایه داشته باشم تا بهم زن بدن. شما چیا رو باید داشته باشین؟ وظیفتون چیه قبل از ازدواج؟
ایشون مثلا با یک پسر فوق لیسانس ادبیات دانشگاه آزاد که متاسفانه نتونستن برای خودشون درآمدی تا به حال داشته باشن و بنابراین دست کمک همسرشون رو برای شروع زندگی مشترک می طلبند ازدواج می کنن؟ یعنی کسی که هیچ شرایطی رو برای شروع زندگی مشترک نداره ولی خب تحصیل کرده است.[i]
اول اینکه من به تجربه دیدم تحصیلات برای کسی عقل و شعور نمیاره
دوم اینکه همه چیز در تحصیلات خلاصه نمیشه( نه اینکه مهم نباشد )
سوم اینکه شما صورت مسله را برعکس کردید... به نظر شما این آقا دغدقه فراهم کردن شرایط ازدواج را داشتند ؟ آیا همیشه این نگرانی را برای ازدواج خود داشته اند؟
و جواب شما به احتمال خیلی زیاد میگویید : چون پسر است و همیشه بار زندگی مشترک را بر دوش خود دیده پس حتما به فکر کار و فراهم اوردن شرایط ازدواج بوده ...
ولی در این شرایط دختر هم همانند شما از همسر آینده اش توقع تلاش برای زندگی را دارد...
حالا چون شرایط اقتصادی و کاری کشورمان باعث شده که پسر یا دختری نتواند در کار یا حرفه ای که تخصص آن را دارد مشغول به کار شود ولی از نظر روحی و شخصیتی انسان تنبل و تن پرور و بی مسولیتی نیست ... یعنی اینکه باید برای دختر ثابت بشه و به یقین برسه که این پسر خواسته و تمام سعی خودش را برای پیدا کردن کار کرده ولی نتونسته کار ی برای خودش پیدا کنه...بر عکس اینم هم صادقه ، من یه دوست دارم که فرهنگی است و 6 سالی میشه که ازدواج کرده همسر ایشان قبل از ازدواج و اوایل ازدواج کار داشت و اتفاقا کار خیلی خوب و پر درامدی هم داشت خونه و ماشین هم داشت ولی بعد از سه سال ازدواجشان ، ایشان دیگر تمایلی به کار کردن نداشتند و دوست بنده با حقوق خودش و کلاسهای خصوصی و پول اجاره طبقه پایین منزلشان هزینه های زندگی را میپردازد...
براي قبل از شروع زندگي مشترك هم من هميشه به اينده فكر كردم و هميشه پس انداز مي كنم تا بتونم كمك خرج همسر ايندم باشم گرچه ممكنه همسر ايندم نيازي نداشته باشه(خدا ميدونه) ولي پس انداز كردن خانم ها يك ويژگي مهمه
من هر چیزی اینجا می نویسم یه سری جملات دیگه که هیچ ربطی ندارن به حرفهام رو می شنوم. شاید بلد نیستم حرف بزنم و منظورم رو برسونم.
خانوم آگرین، من هم می تونم متوقع باشم از همسرم که قبل از ازدواج برای زندگی مشترکش تلاش کرده؟ می تونم؟ یعنی این برای دخترخانومهای گل ایرونی پذیرفته شده است که مرد میاد خواستگاریشون بپرسه که خانوم نسبت به زندگی مشترک و همسر آیندشون تا حالا چه وظایفی رو احساس کردن و کلا چی کار کردن؟