سلام ممنونم از پیامتون، بی درنگ من به دلیل علاقه به زندگی که براش زحمت کشیدم بی گدار به آب نمیزنم،
در مورد تحلیل پیامک خانمم بسیار سپاس گذارم. اما یه چیزی بگم نمیدانم چرا شما میگین شخصیت شما احتمالا شکاکه!! ببینید من همیشه گفتم از گفتگو استقبال میکنم ولی به تمام مقدسات قسم خانم گرامی ایشون منو بلاک کردند و خونوادش به ما تعدی کردند! هیچ پیام روشنی جهت صلح و صفا و آشتی نشان داده نشد! این وسط هم یه عده حرف ببر بیار هایی هم به اختلاف و تفاوت های خانوادگی دامن زدند!به نظر و عقیده من هزار درصد در مواردی که زن و شوهر به مشکل میخورند دو طرف ایرادهایی داشته و دارند ولی از اون مهمتر عزم و اراده برای برطرف کردن مشکلاتی هست
که باید اول اعلام شود چه هستند و بعد راه های صحیح و مناسب را امتحان کرد تا آنها برطرف شوند! چندین بار گفتم متاسفانه ایشون به شدت لجباز و درونگرا هستند که البته از شلوغی و رفت و آمد زیاد به خصوص خانواده خودش لذت میبره! چند وقت پیش کاربر عزیزی گفته بود درونگرا بودن ایشون با وجود رفت و آمد زیاد منتفی هستش در صورتی که اینها ارتباط مستقیمی ندارند! چرا که ایشون مسائل روحی و روانی _ عاطفی خود نسبت به همسر را نشون نمیده به عبارت دیگر سرد مزاج هستش و ربطی به رفت و آمد با خانواده اش نداره!من از انتقاد بی نهایت استقبال میکنم و از مشورت بیشتر از آن! باورتون نمیشه حتی گفتم بیا بریم مشاوره( اینو هم به واسطه گفته بودم و هم خودم به صورت پیامک) ولی در جواب گفته شد که من مگر دیوانه هستم برم مشاوره!؟ در مورد شایعه هم با شما موافقم به چند دلیل: اصلا نمیخوام بر اساس شایعه تفکر کنم و بر اسای شایعه
راهکار پیدا کنم!؟ دوم ماه هیچ وقت پشت ابر نمیمونه! سوم مدرک و سندی وجود نداره و افرادی که یعنی آشنا هستند و تحریک میکنند ممکن است سر حرف خود نمانند و به قول معروف چپ کنند! در مورد راهکارهای آخر پستتون من هم همین رویه را در پیش گرفتم. مدتهاس هیچ اقدامی عجولانه ای نکردم.
در پایان مجدد از شما تشکر میکنم و معذرت میخواهم اگر انتقاد کردم.
در پایان منم برای خودم آرزو میکنم که خانم دست از بچه بازی و لجاجت برداره و راه گفتگو و منطق را پیش بگیره، مطمئنا من در وهله اول نیت خیر و تلاش برای آشتی با خانمم را دارم ولی اگر قانع بشم که بی فایدس با قضا و قدر نمیشه جنگ کرد!!!
از همه دوستان عزیز تشکر میکنم که به من راهکار و ایده میدهید و به حرفهام گوش میدهید.