RE: هم شوهر دارم هم عاشق يكى ديگه شدم
سلام
با فکر به اینکه تفاهم دارید وازش خوشت میاد زندگیتو خراب نکن به نظر من وقتی زندگی تشکیل شد مهمترین چیز که نگهش میدارد اعتماد وعشق به هم است خودت فکرشو بکن اگر همسرت چنین نظری داشته باشه ایا درست است یا خیر واز اون چه توقعی داری واین طرز فکر اورا صحیح میدانی؟
سلام. من واقعا تعجب کردم این حرفو شنیدم . من خیلی ها رو میشناسم به کسایی وفا دارن که هیچ پیوندی بینشون نیست بعد شما در حق همسرتون بی وفایی که چه عرض کنم دارید با فکر کردن به مردی که فقط دورا دور باهاش بودید و فقط خوبی هاشو دیدید در حق همسرتون خیانت می کنید . شما مطمئن باشید آواز دهل شنیدن از دور خوش است اون آقا هم مطمئنا مشکلاتی داره . به نظر من از این گناه توبه کن دل به زندگیت بده و از خدا کمک بخواه.
من فرصت نکردم همه پست ها را بخونم . فقط چند مورد بگم که خیالت راحت بشه:
۱.همه خوب حرف میزنند اما کی خوبه این وسط؟؟ ( بپا نوشته ها و حتی ظاهر طرف گولت نزنه )این روزها هم مهارت سخن دارند اما کی عمل میکنه ؟ اینقدر نارو خوردم از همین کسایی که خوب حرف میزنند و ادعای مرام و معرفت میکنند
۲. اون فرشته هم باشه مرده . و مرد هم نیاز جنسی داره و نوعش با شما فرق میکنه بهتره بری جنس مرد را بشناسی و بهش احترام بگذاری تا او هم به نیاز تو احترام میزاره . میگی فیلم پورنو نگاه میکنه البته که خیانت نیست . شما برو از چیزایی که شوهرت دوست داره سر در بیار براش انجام بده و تا متقابلا اون هم همین کارو برات بکنه . انتظار داری شوهرت هر اونچه فکر میکنی باشه ولی خود شما حتی یه قدم بر نداری؟
۳. بلفرضی اومدیم جدا شدی و به وصال محبوب رسیدی . به عنوان یه پسر این حرف را از من داشته باش. یا کسی که میخوایش تو را قبول نمیکنه. یا باهات دوست میشه و عمرا با تو ازدواج نمیکنه به دو دلیل : اول اینکه قبلا شوهر داشتی دوم اینکه همینجوری که به شوهر اولت خیانت میکنی از کجا معلوم وقتی با اون ازدواج کردی از کس دیگه ای خوشت نیاد و به شوهر دومت خیانت نکنی؟؟؟
این آقا که هیچی . هیچ مردی حاظر نیست با تو ازدواج کنه به دلیلی که بهت گفتم . مگر اینکه که خیلی خوشگل و جذاب باشی که طرف فقط بخاطر میل جنسیش ازت سو استفاده کنه
شما ها چقدر ساده اید
سلام danitux عزیز
ورودت رو به هممدردی تبریک می گم:72::72::72:
یه قانون تویه این سایت وجود داره و اونم اینه که به تاپیک هایی که مدتها پیش ایجاد شده نباید جواب داد،
شما یه نگاه به تاریخ ایجاد این تاپیک بکنین! 1387
یعنی، نوشین تا حالا هر تصمیمی می خواسته گرفته و حالا دو تا بچه هم داره!!!!!:311::311::311:
ممنون از توجهت!
eee
توجه نکرده بودم
حیف این همه نوشتم
تاریخ ها را هم اشتباه نشون میده ها
۰۱ ارد ۱۳۸۸
آرد؟
قانون نمیخاد که . من به عنوان مدیر سایت بودم تاپیک های اینجوری را قفل میکردم.
نگران نباش،
الآن مدیر سر میرسه و تمام این تاپیک هایی که شما دوباره بروز کردین رو قفل می کنه،
معمولاً تذکرم میده،:160::160:
که من نجات دادم و زودتر بهت گفتم و حالا زود برو قایم شو تا نیمده:311::311::311::311: