سلام
آقاامیر من هم مثل آرام عزیز تا الان خواننده خاموش شما بودم. دیدم انگار ناراحت شدین گفتم بیام براتون چند خطی بنویسم. :18:
اول این رو بگم که برخلاف اون چیزی که سعی میکنید به دیگران نشون بدید به نظر من شما آدم خیلی احساساتی و مهربونی هستین. اینو میشه لابه لای نوشته هاتون دید با اینکه سعی میکنید انکارش کنید و حتی دیدم میگین احساسات ندارین!! همین که تونستین از برادر کوچکترتون با اینکه پدرتون در قید حیات هست سال ها نگهداری کنین نشون میده که قلب خیلی رئوفی دارین. من خودم یک خواهر ده سال کوچکتر ازخودم دارم که واقعا اگه سه ساعتم پدر مادرم منو باهاش تنها میذاشتن تحمل کردنش برام سخت بود! حتی الان که خودم بچه هم دارم علاقه ای به مادری کردن براش ندارم.
اما دلیل اصلی که الان اومدم انیجا براتون بنویسم اینه که دیدم نوشتید دیگه نمیخواید برید مشاوره برای عصبانیت. واقعا حیفه آقا امیر شما که تا اینجای کارو خیلی خوب جلو اومدین. کلا مشاوره گرفتن و عمل کردن بهش به این صورت نیست که همیشه بشه رو به جلو حرکت کرد گاهی آدم اشتباه میکنه عقب گرد داره ایست داره. نباید ناامید بشید یا حتی از واکنش دیگران ناراحت بشید. البته درک میکنم که در شرایط خوبی نیستین و ممکنه حساس شده باشین. استرس تدارکات عروسی خودش به قدر کافی برای آقایون زیاد هست که مسائل جانبی و مشکلات شما هم بهش دامن زده.
ولی همت و پشتکار شما برای تغییر واقعا عالیه. با اینکه آدم سختی به نظر میاین ولی خیلی خوب نظرات بجه هارو اینجا جامه عمل میپوشونین. اگر نقص و ایرادی هنوز هست کاملا عادیه چون هنوز خو نگرفتین با تغییرات. همونطور که همسرتون طول میکشه تا یه چیزهایی رو یاد بگیره شما هم به مرور زمان میتونید تغییر کنید نه یک شبه. پس صبور باشید.
یه توصیه دیگه که براتون دارم اینه که حتی اگر دیگه نمیخواید اینجا چیزی بنویسید برای خودتون یک دفترچه تهیه کنید و همین مطالبی که اینجا توضیح میدادید رو اونجا یادداشت کنید. من یک زمانی به خاطر تغییرات هورمونیم در بارداری خیلی دچار نوسانات خلقی میشدم و واقعا به جایی نیاز داشتم که بتونم احساساتم رو خالی کنم و صحبت با دیگران خیلی بهم کمک میکرد وقتی کسی نبود یادداشت میکردم. نوشته های گاها طولانی شمارو که میخوندم متوجه شدم که شما هم در حال تخلیه احساساتتون هستین. اگر این کار اونطوری که خودتون هم نوشتین واقعا باعث میشه که نرم تر هم رفتار کنید به نظر من اینکار مثبت رو هم متوقف نکنید و حتما احساسات و رفتارتون رو یه جایی یادداشت کنید یا اگر کسی رو دارید باهاش صحبت کنید در مورد وقایع و رفتارتون حتی اگر نتونه بهتون مشاوره بده من مطمئنم در بهبود رفتار شما خیلی تاثیر داره. همین که قرار باشه برای کسی اتفاقی رو توضیح بدی شرم میکنی اگر بخوای بگی داد زدم یا فحش دادم یا دست بلند کردم!!! شما مشاوره هم که برید از عملکردها و احساساتتون معمولا سوال میکنن و قرار نیست یک کتابچه راهنما بدن بهتون بگن این قوانین و راه کارهارو بخون تا یاد بگیری مشاوره باید پویا باشه. برای همین هم میگم حتما مشاوره رفتنتون رو ادامه بدین و ولش نکنید. خیلی توی هم کنترل عصبانیت هم تخلیه ناراحتیها و احساساتتون کمک میکنه.
امیدوارم موفق باشید و خبرهای خوب هم برامون بیارین.