RE: بابا مسلمونا یکی به داد من برسه کجایید پس ؟؟
ببین من دیدگاهم رو می گم. شاید ناراحت شی ولی این دیدگاه منه. به نظر من پسری که برای ازدواج درآمد جلب کرده باشه و خونواده خودش تو مشکلات مالی غوطه ور باشند یک خودخواه به تمام معنیست و ارزش زندگی نداره. "شاید خیلی از خانومها عکس نظر منو بدن" ولی این نظر منه.
این نشونه بسیار خوبیه" به دید من" که یک پسر تا این حد مسئولیت پذیر باشه. اینا رو اگه بگی بعد می تونی سوالی به این مهمی" که باهاش بمونم یا نه" رو بپرسی. پسر بدی به نظر نمیاد. نه بابت حرفهاش که بابت همین مسئولیت پذیریش. ببین یک قسمت زندگی مشترک رو سعی کن تو بسازی. اگر اون مشکل داره ( خوب مشکلات خونواده و...) سعی کن تو اگر شناختی اون رو و وفرد مناسبی بود برات یک مقدار بهش وقت بده. کمکش کن ( حتی از نظر مالی برای شروع زندگی اگر می تونی) این پول برمی گرده. اینو وظیفه خودت بدون که نسبت به زندگی مشترک آیندت مسئول باشی. اجازه نده بار مشکلات فقط رو دوش اون بیفته و تو یک نظاره گر باشی. اگر واقعا دلیل اون کمک به خونوادش باشه انسان ارزشمندی محسوب می شه. هر انسان با شرفی هم بود این کارو می کرد.( این نظر منه)
این چیز بدی نیست که تو با اون رابطه دوستی رو به قصد شناخت شروع کردی . هراسی نداشته باش. بذار احساسات آروم آروم با شناخت شکل بگیره. تو به نظر اون هرگز دختر بدی نمی شی. مگر اینکه رابطه دوستی پاک و با هدف شما خیلی سریع به احساسات کشیده بشه و یا خدای ناکرده رابطه جنسی!!!
[size=medium]یقین دارم که اگر من رو به عنوان یک پسر یک دختر درک می کرد و فقط یک بار به من می گفت که" سورنا بابت تلاشت برای خونوادت شایسته تحسینی و باعث افتخار "از شوق اشک تو چشمام جمع می شد.[/size] این رو گفتم تا متوجه شی که یک پسر (البته با حداقل معیارهای انسانیت) چه احساسی رو نسبت به تو در همچنین موقعیتی می تونه داشته باشه.
ممنونم که اومدی خودش اینو بهم نگفت من از تماسایی که داشت و از لای بعضی حرفاش فهمیدم و به این دلیل گفتم شاید بشه روش فکر کرد منم کاملا با نظر تو موافقم چون به هر هرکسی رو که وارد زندگیش بشه در برابرش همین قدر احساس مسئولیت خواهد کرد .مگه یه دختر از زندگی چی می خواد .من برای زندگی آیندم وروپا بودنش حاضرم همه جوره مایه بزارم و از این بابت نمیترسم که زندگیمو از صفر شروع کنم اتفاقا برام اینجوری شیرین تره چون هیچ خوشم نمی یاد یه زندگی تمام وکامل از طرف خانوادم ساخته شه و منو توی اون زندگی که براش هیچ زحمتی نکشیدم وارد کنن معتقدم وقتی خودت برای به دست آوردن یه چیزی تلاش کنی هم برات لذت بخش تر خواهد بود و هم قدرشو بیشتر میدونی ...من فقط چون اولین رابطمه و دیگه هم حاضر نیستم به بار دوم و....بکشونم و با آدم های بیشتری دوست بشم همین یکی برای هفت پشتم بسه همیشه نگران بودم که نکنه این آقا در مورد من فکر بدی بکنه برادر خوبم سورنا بدون من هیچ وقت و به هیچ قیمتی حاضر نیستم با آبروی خودم و پدر و مادرم بازی کنم و خدای خودم رو از دست خودم برنجونم و وارد بازی های خطرناک بشم نظرت چیه که ازش بپرسم توی این دوستیا دنبال چیه و ارزش اونایی که با هاشون دوسته چقدره؟راستی یه چند تا سوال دیگه هم پرسیده بودم میشه جواب بدی بازم سپاسگذارم اخوی .
راستی بدون که خیلی از خانم ها با نظر تو موافقن اگه کسی خونوادشو که چندین سال باهاشون زندگی کرده و براش زحمت کشید ببوسه بزاره کنار فقط به خاطر یه نفر دیگه! مطمئن ام که فردایی هم میرسه که این شخص رو به خاطر یکی دیگه پس بزنه خدا میگه مردان و زنان خوب را برای هم آفریدم .حمل بر خودستایی نشه ولی من قابلیت خوشبخت کردن یه مرد تو زندگی رو دارم چون سعی کردم با مطالعه با دقت در رفتاراشون بشناسمشون وبدونم نیازها و خواسته هاشون چیه و اونا رو به اون چیزی که میخوان برسونم بنابراین دوست دارم کسی وارد زندگیم بشه که قدر تلاش و انرژی رو که براش میزارم بدونه و شایستگی همسری منو که تمام و کمال انرژیم رو برای زندگیم خرج میکنم داشته باشه اینارو از خودخواهی من ندون به هر حال انسان باید عزت نفس داشته باشه من اینطور معنی میکنم نمیدونم درسته یا نه ؟
این که شما اینو از زندگیت می خوای که از صفر و با گذشت شروع کنی نشونه بزرگی روح شماست. تعداد بسیاری از دخترها از زندگی آیندشون تمام کمبودهاشون رو طلب می کنند!!! و اینکه خودشون به طرف مقابلشون چی می دن رو فقط خدا میدونه.
بله حتما اینو بپرسید. باز هم می گم رابطه محدود و بدون ارتباط جنسی و با ارتباط عاطفی به مرور!! و با شناخت و به قصد شناخت به شما هیچ ضربه ای رو نمی زنه.
درست فکر می کنی و این نشوه ای از اعتماد به نفس مثبتته. امیدوارم بهش پایبند بمونی
سلام
من بحثت رو كم وبيش دنبال كردم
دخترهاي ديگه اي كه مثل تو باشند زياد هستند.فقط زياد روي اين زوم نكن كه چون اولين دوستيم اين آقا بوده پس حتما بايد باهاش ازدواج كني!
به نظر من همونطور كه خودت گفتي دختر ساده مغرور و خوش قلب و احساساتيي هستي خوب البته احساس و نياز به جنس مخالف مثل همه داري و كمي اين غروري كه داري مانع ميشه احساستو بگي.منم با نظر sorena_arman موافقم كه باهاش به قصد شناخت رابطه محدود داشته باشي و سعي كن خودت رو به كسي تحميل نكني اما اگر اين پسر جز اون پسرايي باشه كه چندين دوست دختر داره و.... مواظب باش باهات بازي نشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط takamol
سیما جان از راهنمایی دوستانه و منطقیت ممنونم ولی این که تا حالا با هیچ کس ارتباط نداشتم ادعا نیست . یه حقیقته .
قبول دارم که دو نفر میتونن سالم رابطه داشته باشن .من به هر حال توی این اجتماع گشتم همکلاسی و همکارای مرد زیادی رو داشتم اما این یکی به دلم نشست چی کار کنم !؟شد دیگه .دوباره میگم من فقط به اون به عنوان یه دوست مثه دوستای هم جنس خودم نگاه میکردم .اون با رفتار احساسیش منو به فکر انداخت . بعدشم من مطالعه زیادی در مورد مردا و طرز برخورد با اونا داشتم راحت می تونم با هاشون ارتباط برقرار کنم فقط تا حالا هیچکدوم رو به غیر این مورد نتونستن تو دلم جا باز کنن در ضمن روابط ما طوریه که حتی همدیگرو به اسم کوچیک صدا نمیزنیم چه برسه به مسائل دیگه .عزیزم چطور میتونم باهاش رابطمو حفظ کنم و از طرفی اگه یه موقع این رابطه قطع شد چطور خودمو از غرق شدن نجات بدم؟؟؟تو راست میگه شکست برای یه آدم مغرور که داره ازدوری کسی که دوسش داره میمیره ولی جسارت اینو نداره که بهش بگه میترسه از طرف اون پس زده شه و اونو برای همیشه از دست بده خوشحالم که حداقل تو تا حدودی منو شناختی .حتی بعضی وقتا با اینکه خیلی دلم براش تنگ میشه حاضر نیستم یه پیام براش بفرستم چون دوست ندارم قبل از اینکه اون مستقیم به من ابراز علاقه کنه من پا پیش بزارمو خودمو دلباختش نشون بدم کاش اینطور نبودم . ما هر سه چهار روز یک با به هم پیام میدیم فقط و فقط اینه رابطه ی عاشقانه ما حتما خندتون گرفت آره؟؟؟
سلام عزيز:72:
من منظورم اين نيست كه شما اشتباه كرديد كه درگير عاطفي شديد چرا كه اصولا معتقدم احساس خودبخود مياد يا همون اصطلاحي كه خودت گفتي : طرف به دل مينشينه . منظور من در خصوص شخص شما بود چون اصرار داشتيد كه احساستونو فقط براي مردي كه باهانون ازدواج كنه خرج كني من هم بهت توصيه كردم كه حالا كه اينجور آدمي هستي بنابراين براي اينكه شكست احتمالي نخوري و درگير آسيبهاي احتمالي اين شكست نشي بهتره ازش قصد و غرض از پيامها و ايما و اشاره هاشو رك بپرسي و خيال خودتو راحت كني اگه قصدش ازدواج نيست از اينجا جلوتر نرو خواهشا .
اما اگر ميتوني مثل خيليهاي ديگه احساستو صرفا براي دوست داشتن خرج كني حتي اگر به طرف نرسي خوب به نظر من هيچ اشكالي نداره ميتوني دوستش داشته باشي و حتي ميتوني بهش بفهموني كه دوستش داري و زياد هم نگران نتيجه اش نباشي دو حالت داره يا اون هم به تو نزديك ميشه كه فبها يا نه بعد از مدتي ازت دوري ميگيره كه خوب اين هم بخشي از عاشق شدنه يعني تجربه دلشكستگي و تو بايد تحمل اينو داشته باشي و يه وقتي دنيا برات به آخر نرسه . همين .
با بهترين آرزوها .:46:
سلام
من یه مدت نبودم ولی الان کل بحث رو خوندم :
نقل قول:
اون منو یه آدم سرسخت و منطقی میشناسه
- این فکرو از سرت بیرون کن . مطمئن باش اگه دوستش داشته باشی حتما متوجه میشه اما مطمئن نمیشه (دیگرانو احمق فرض نکن)
نقل قول:
گاهی میترسم نکنه اونم اینجا باشه و حرف دلمو بفهمه /شاید برای بعضیا این دوس
- این فکرو از سرت بیرون کن و راحت باش. احتمالش 1 به 10000000000000000000000000000000 هست
نقل قول:
یه چیزی بگم علت قهرم با اون یکی از همین صورتکای بوسه بود.
_ همون وقت باید یه تذکر جدی بهش میدادی که تکرار نکنه نه اینکه قهر کنی. به این کارا لوس بازی میگن و احتمال تکرارش از بین نمیره
نقل قول:
من خودم اگه پسر بودم بعد عاشق یه دختر میشدم رک میگفتم دوست دارم با من ازدواج میکنی یا نه ؟بعدشم مطمئنم بهم جواب رد نمی داد
.
_اصلا این طور نیست . ایشون فکر نکنم که شناخت کافی از شما داشته باشن همون فکرایی در مود ایشون دارید ممکنه ایشون هم در مورد شما داشته باشن و شاید می خواد که شناخت بیشتری بدست بیاره.
نقل قول:
چرا یه تلنگر به دل ساده یه دختر میزنن بعد منتظرن دختر خانم بره ناز آقارو بکشه
_ اولا ذات ماجرا به همین منواله. ثانیا نمیتونن که خفت طرف رو بگیرن که الا و بلا باید قبول کنی
دوست خوبم نظر شخصیمو میگم و فقط بعنوان یه احتمال بهش نیگا کن:
احتمالا ایشون قضیه دیگر دوستاش یا همکار و یا هر چیز دیگه(دختر) رو فقط از این نظر مطرح کرده که بازار گرمی کرده باشه و به تو بفهمونه که تو تنها دختر زندگیش نیستی و تو رو به یه تکاپو برای نگهداشتنش وادار کنه (که این کار خوب نیست ولی خیلیم بد نیست)
این که کمک خرج خانوادشه و به تو هم گفته (حالا چه مستقیم و چه غیر مستقیم، بهر حال طوری گفته که تو متوجه شدی و شاید هم همینو خواسته) واسه اینه که هم الان و هم در آینده اینو مدنظر داشته باشی و انتظار بیجا نداشته باشی
بهترین کار (با توجه به اینکه میگی نمیخوای فعلا در مورد آشنایی خانواده ها باهم و مسائل خواستگاری حرفی مطرح کنی) اینه که( همون طور که خودتون هم به این نتیجه رسیدید) سر کارت حاضر شو ، باهاش رابطه منطقی داشته باش، از حدود و خط قرمز ها تنها خارج نشو بلکه نزدیکشون هم نشو.(اخلاقی رفتاری احساسی حرکتی و...)
ولی حتما سعی کن بهش بفهمونی که باید به خواستگاریت بیاد و خبری از دوستی و رفاقت نیست حتی میتونی غیر مستقیم بهش بگی
اگه قصدت ازدواجه رو کارایی که داره میکنه خیلی هم حساس نباش چون اگه کسی چیزی زیر سرش باشه هیچ وقت تن به ازدواج نمیده
اگه کارت به جایی کشید و این حرف ها رو مطرح کردید و گفت که فعلا توانایی ازدواج نداره .، می تونید عقد کنید در این صورت شما هم با خیال اسوده میتونید منتظر ایشون بمونید
ولی اگه اینطور پیش خودت فکر میکنی: که اگه امکان ازدواج با این فرد رو نداری بجاش می تونی دوستش باشی به چند نکته باید توجه کنی:
- اگه کسی متوجه این ماجرا بشه کسی که بیشترین ضرر رو میکنه شمایید
- از کارو زندگی و درس و ... می افتی
- این شرایط رو برای سواستفاده از تو فراهم میکنه (از هر نظر روحی روانی جسمی عاطفی و...)
امیدوارم هرچی که به صلاحته پیش روت قرار بگیره
سلام به همه. از دوستای خوبم ممنونم.خوشحالم که اینجارو پیدا کردم و هم اینطور دوستای خوبی مثه شمارو...
مشکل کاره ما اینه که از اول بی هدف جلو اومدیم انقدر مغروریم که با یه بهانه شمارهامنو به هم دادیم اصلا نگفتیم چه میدونم از شما خوشم اومده یا میخوام باهاتون دوست باشم و...الان هم با غروره دوچندان داریم چیش میریم جفتمون هم میدونیم که طرف مقابل دوسمون داره اما چون به زبون نیاوردیم مطمئن نیستیم .رابطه ی ما هیچ شباهتی به روابطی که اینجا مطرح شده نداره یعنی از آینده وعلاقه و این چیزا با هم حرف نمیزنیم تا بهانه ای نباشه به هم زنگ نمیزنیم تا از دوری هم نزدیک به مرگ نباشیم به هم پیام نمیدیم حتی دلمون میخواد همو ببینیم چون تقریبا هفت ماهه همو ندیدیم اما کی بیاد غرورشو بشکنه و بگه بیا تا ببینمت تا برای اونم بهانه پیدا نشه همچین چیزی به هم نمیگیم خیلی مصخرس خودم میدونم.