یه کم صبور باش عزیزم
خدا خودش مشکلتو حل میکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
یه کم صبور باش عزیزم
خدا خودش مشکلتو حل میکنه
نازنین جون از دیروز انقدر بهم ریختم که نمی دونم چی درسته چی غلط حتی به آرش نگفتم مامانش چی گفته چون اگه می گفتم آرش می رفت تو خونه دعوا راه می نداخت مامانش میزد زیرش می گفت من نگفتم بع خواهر من و محکوم می کرد
مامان بابای خودمم نمی دونن آخه چی بهشون بگم
من کاری نکردم که بخوان یه همچین حرفی بزنن خودشونم می دونن ولی می خوان با این حرفا انقدر اذیت کنن که من خودم بکشم کنار بعدم به آرش بگن دیدی که خودش منصرف شد
نازنین جون بزار من یه اعترافی بکنم من به خاطر اینکه آرشو بیش از حد دوست دارم همیشه در برابر همه چیز کوتاه اومدم الانم می ترسم از اینکه آرشو از دست بدم
می ترسم تسلین خانوادش بشه
یه بار خود آرش بهم گفت تو داری تو من غرق میشی یکم وابستگیتو کم کن ایجوری خودت اذیت می شی من اون روز خیلی از دستش ناراحت شدم ولی الان می فهمم چی میگه
بچه من می دونم دارم اشتباه می کنم ولی نمی تونم جلوی خودمو بگیرم شاید فکر کنین دارم خودمو توجیه می کنم ولی من به یه شخصی تبدیل شدم که آرش بگه بمیر میمیرم
من اول باید رو خودم کار کنم باید به این نتیجه برسم که من بدون آرش آدمم خیلی سخته شاید باورتون نشه ولی من به آرش اعتیاد پیدا کردم
دوستان فقط بهم بگید چیکار کنم که یکم فاصله بگیرم حتی اگه قرار باشه باهاش ازدواجم کنم نباید انقدر بهش وابسته باشم
دیروز تو پست چکامه خانوم همسفر یه مطلب خیلی خوبی نوشته بودن وقتی اونو خوندم انکار یکی محکم زد تو گوشم تا بیدار بشم ولی واقعا من همه ی اعتماد به نفسم رو از دست دادم
یه کم خودتو سرگرم کن عزیزم
از خدا بخواه هر چی بصلاحته همون بشه
سلام bloom جان. تمام تايپكت رو خوندم و خيلي ناراحت شدم. نمي دانم چي بگم. چرا با آبروي مردم بازي مي كنند نمي دانم. معلومه كه آرش پسر منطقي هستش. تا جايي كه مي توني از دستش نده، تلاشت رو بكن اما با سياست. وابستگيت رو كم كن. به نظر من پيش يه مشاور بري خيلي خوبه. نمي دانم واقعاً چي بگم ، فقط برات دعا مي كنم كه خدا كارهايت رو برات سر و سامون بده. الهي امين.:203:
مرسی از اینکه برام دعا می کنین
امیدوارم همه به اون چیزایی که می خوان برسن
بلوم جان بهتره یه مدت خودتو از این قضیه کنار بکشی عزیزم
تو که مشکلی نداری این مشکو آرش باید حل کنه نه تو
یه مدت با آرش سنگین باش به خدا نتیجه بهتری میگیری
آره الینا جون باید همین کارو بکنم ولی باید تمرین کنم که بتونم یه کم بی توجه باشم