-
سلام
پیشنهاد میکنم به طریقی به مدت یک ماه جدا از همسرتون زندگی کنید؛ فکر می کنم دور بودن بهتر کمک می کنه تا دلتون تنگ بشه یا بفمید چقدر همسرتون رو دوست دارید.
اگه یکماه هم نشد برای دو هفته هم شاید خوب باشه، یه مسافرتی برید یا ایشونو بفرستید مسافرت؛
موفق باشید
-
اقای جوادیان سلام
من قصد نداشتم تو این تاپیک شما شرکت کنم، چون واقعا دوستان، خوب راهنما بودن، ولی این مطلب رو دیدم نا خوداگاه یاد شما افتادم. امیدوارم به کارتون بیاد. در ضمن دوستانی که درشرف انتخاب هستن یا انتخاب کردن، سر اختلاف قدهای کم مخصوصا در حد 8 سانت اقا بلندتر باشه، دلسرد نشوند!:18:
اختلاف قد همسران چه مزایایی دارد!
کارشناسان دریافتهاند یکی از راهکارهای دستیابی به یک زندگی مشترک بین زن و مرد اختلاف قد آنها است.
بر اساس جدیدترین تحقیقات محققان کشور کره جنوبی بر روی 7850 زن این نتیجه بدست آمده است که زن و شوهرهایی که در آنها شوهر قد بلندی دارد و تفاوت قد محسوسی بین زن و مرد وجود دارد، شانس دستیابی به زندگی مشترک شاد بالاتر بوده است.
گفتنی است،این نتایج حاصل تحقیقات محققان دانشگاه Konkuk کشور کره جنوبی است.
کارشناسان اعتقاد دارند، هرچه قد مرد بلندتر باشد میزان قدرت باروری بیشتر و میزان احترام بین زوجین و حس حمایت و دلسوزی در آنها بیشتر میشود.
کارشناسان سایر علائق مشترک و پارامترها بین زوجین از جمله علاقه به مواد غذایی مختلف و انواع ذائقهها را بررسی کرده و دریافتهاند تفاوت قد بین زن و مرد یکی از فاکتورهای اساسی دستیابی به خوشبختی و تفاهم در زندگی است.
کارشناسان همچنین دریافتهاند زن و شوهر هایی با اختلاف قد زیاد انعطاف بیشتری در خصوص از دست دادن مواردی چون زیبایی و سلامت در طول سالها زندگی مشترک دارند و مشکلات ناباروری در آنها کمتر رخ میدهد.
باشگاه خبرنگاران
-
یا ایها الناس! آیا من گفتم آقای جوادیان شما از همسرتون جدا بشید خدای نکرده؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
فکر کنم دوستانی که با کامنت های من آشنا هستن تا حالا متوجه شده باشن که من نظراتم رو خیلی به زبون ساده و محاوره ای مینویسم تا خواننده خیلی دچار ایهام و کژتابی نشه.من این همه از پکیج و اغماض حرف زدم بعد شما میفرمایید من گفتم برید طلاق بگیرید؟؟؟؟؟؟عجب:316:من فکر کنم تو تاپیکهای قبلی شما هم نظر دادم و یادم نمیاد اونجا هم حرفی از طلاق زده باشم.
چشم آقای جوادیان بنده دیگه در تاپیک های شما اظهار نظر نمیکنم.
در مورد اختلاف قد هم که آقای محمد رضا خان فرمودن من خودم به شخصه دوس دارم با آقامون:58: اختلاف قدی 10-15 سانتی داشته باشم. بیشتر از اون باشه احساس فیل و فنجون بودن بهم دست میده:311:
به هر حال آرزوی آرامش دارم برای شما آقای جوادیان:72:
-
سلام من به تو ای بنیان گذار enter
سلام آی تک خانم
اسم کاربری شما ، منو یاد ِ یه کار آفرین می اندازه . ( بگذریم )
همیشه از نظرات و اندیشه های شما به شخصه استفاده می کنم ،
ممنون میشم با کمک هم .و در حد توانمان به آقای جوادیان دوست داشتنی ، کمک کنیم .
http://www.hamdardi.net/thread-40929.html#post401303
ممنون .:72:
-
با سلام
این تاپیک از ظرفیت مجاز عبور کرده و بیش از این نیز نیاز به ادامه این موضوع نیست چون راهنمایی های مفیدی دریافت کرده اید و مهم عملگرایی شماست بخصوص در زمینه تغییر نگرش
موفق باشید