خیلی ممنونم از لطفتون ولی من دنبال مشاوره اینترنتی هستم قبلا مشاوره تلفنی کردم دقیقا با همین مرکز ولی به هیچ وجه به دردم نخورد
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی ممنونم از لطفتون ولی من دنبال مشاوره اینترنتی هستم قبلا مشاوره تلفنی کردم دقیقا با همین مرکز ولی به هیچ وجه به دردم نخورد
سپيده خانوم من خودم از مركز مشاوره تبيان مشاوره گرفتم. يك كد رهگيري به شما مي دن كه با اون مي تونيد جواب سوالتونو بگيريد. براي من مفيد بوده. البته مسئله من افسردگي بوده.
www.tebyan.net
گفتم من به این سایت رفتم ولی نتونستم این مشاوره ای رو که می گید پیدا کنم
اگر بشه روانشناسی باشه اگر از همین سایت باشه که بهتر بتونم بهشون پیغام بدم و پیغام بگیرم یا باهاشون مستقیم از طریق چت صحبت کنم خیلی ممنون میشم اگر میگم از همین سایت برای اینه که مشکلاتم رو اینجا گفتم
سلا م
دوست من احترام به خواسته های پدر و مادر مهمه.
اما مهتر از او سلامت جسم روحه خدمونه ، تا موقعی که سلامت همه جانبه نداشته باشیم نمی تونم به تکالیف و
وظایفمون عمل کنیم،
هر پدر وما در برای فرزندانش آرزوهای د%D
سلا م
دوست من احترام به خواسته های پدر و مادر مهمه.
اما مهتر از او سلامت جسم روحه خدمونه ، تا موقعی که سلامت همه جانبه نداشته باشیم نمی تونم به تکالیف و
وظایفمون عمل کنیم،
هر پدر وما در برای فرزندانش آرزوهای داره(که البته گاهی اوقات به تخیلات می انجامه)،اما شما باید هم خودت و
هم به پدر مادرت مسائل مهمتر با اولویت بالاتر رو بقبولونین،متوجهشون کنید که با کاراشون دارن به شما صدمه وارد
میکنن.
یا اینکه خودتون راه حل های جدیدتری رو جایگذینه عکس العمل های قبلی تون که منتهی به رسیدنتون به اینجا شده
کنین.
:72:
چشم بازم سعیمو میکنم امیدوارم اثر داشته باشه اگر راهی پیدا نکردم که مشکلاتم رو از بین ببرم به راه حلی که جدیدا پیدا کردم که خودمو اروم کنم عمل میکنم ومثل همیشه باز هم به مبارزه بامشکلاتم(یعنی تحملشون )میرم چون مشکل از من نیست نمیتونم از بین ببرمش ولی از نمیذارم از پا درم بیاره
از همتون ممنونم
بازم دوستان منو یادشون رفت تنهام نذارید به خدا به اندازه کافی تنها هستم اینجوری دلم میگیره
سپیده جان دخترخوب
شاید به نظرت خنده دار باشه ولی مطمئن باش جواب میده
به نظر من یک ورزش مهیج رو شروع کن که و از همان ابتدا با خودت شرط کن که این ورزش رو فقط به خاطر به دست آوردن نشاط و سلامتی و انجام بدی و از خودت انتظار کسب مقام و مدال نداشته باش حتی اگر هیچ رشته ورزشی رو دوست نداری یا نمی خوای زیاد وقت بزاری برو توی یک سالن ورزشی یا یک میدون ورزشی فقط بدو یا یک ورزش هوازی انجام بده مطمئن باش جواب میده
دوست خوبم اینو میدونستی که توی این سنی که هستی می تونه شادترین و با ارزشترین لحظه های عمرت باشه به شرطی که از خودت زیاده ازحد تواناییهات انتظار نداشته باشی و برای بزرگ شدن خیلی عجله نکنی تو تلاشت رو بکن و بقیه رو به دست امن خدا بسپار و همیشه این جمله تاکیدیه قشنگ رو با خودت زمزمه که که
خدایا ای پناه بی پناهان ای خدای بی کسان سکان زندگیم را به دست های امن تو می سپارم مرابه هر جا که می خواهی هدایت کن
با این شیوه حل مسائل و مشکلاتت رو به گردن خدا بینداز و به او اعتمادکن
موفق و شاد باشی دوستم
زهرا جان ممنون از راهنماییت
گفته بودم من خودم قبلا تکواندو کار میکردم ولی چند وقتی ولش کردم دوباره می خوام شروع کنم ورزش کردن احتمالا یه رشته دیگه رو امتحان کنم نمی دونم تاثیری داره یا نه ولی فکر میکنم از این وضع بهتر باشه
نمی دونم ب وضعی که مادرم داره می تونم حال درست خودمو دوباره بدست بیارم یا نه فقط ازتون میخوام برام دعا کنید خیلی اوضاعم خراب شده اگر راهنمایی نمی کنید حداقل دعا کنید
ممنون
سپیده جان مطمئن باش جواب میده من خودم مربی ورزشی هستم ولی بعضی وقتها میرم سر کلاس مربی آمادگی جسمانی یا فقط توی میدون میدوم خیلی انرژی مثبت می گیرم
بیا از امروز حل همه مشکلاتت رو به خدا بسپار قطعا جواب می گیری هر روز صبح که از خواب بیدار میشی این جمله تاکیدی رو تکرار کن
((خدایا!ای پناه بی پناهان!ای خدای بی کسان!سکان زندگی خود را به دست های امن تو می سپارم. مرا به هر جا که می خواهی هدایت کن))
و به خدا ایمان داشته باش چون برای بنده هاش بهترینها رو میخواد
از جمله تاکیدی های کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین هم می تونی استفاده کنی
نمی دونم دستگیرت شده یا نه ولی هنوز یک نهال نو پا هستی چه بهتر که از الان متوجه این موضوع بشی
دیدی خیلی وقتا آدما چه دعاهایی می کنن خدای اینو به من بده خدای منو به فلانی برسون خدای ماشین خونه مدرک و یا غیره میخوام یا خدایای دیدی فلانی چطور نارحتم کرد تو هم تقاصش رو بده و از این قبیل دعا ها حالا به نتیجش فکر کن آیا همه به خواسته هاشون میرسن؟نه آخرش همونی میشه که خدا میخواد فقط ما رسیدن به مقصدو نتیجه رو که سرنوشتمون رغم خورده با این قبیل دعاها به تعویق میندازیم (البته این تجربه شخصیه منه)
دخترگل اینو بدون که زندگی در عین قشنگیش یه کمی سخت هم هست و این نیست که همیشه همه چیز مطابق میل ما باشه نشیب و فراز زیاد داره پس چرا به خودمون سخت بگیریم سعی کن توی هر شرایطی که هستی انرژیتو از دست ندی و خودت رو از راههای مثبت شارژکنی که من فکر می کنم بهترین راه همان ورزش و عبادت و نظافت باشه من خودم خیلی سختی کشیدم و یک دختر نازک نارنجی و ضعیف بار نیومدم و حالاهم که ازدواج کردم مشکلات خاصی دارم ولی با توکل برخدا هیچ وقت خودم رو نباختم پس مطمئن باش که طعم سختی و بی مهری و نداری و خیلی مشکلات رو چشیدم و این حرفا رو میزنم
خدای توی قران گفته که من از بنده هام تعجب می کنم که به در دنیا به دنبال آرامش و آسایش هستند در صورتی که من آسایش و آرامش را در دنیا قرار ندادم
و باز همی خدا میگه بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را
دختر خوب به خدا توکل کن که کلید هر مسئله ای در دست اوست
موفق و شاد باشی دوستم