نوشته اصلی توسط
alireza198
سلام
احتمال خیلی زیاد چیزایی هست که یا بیان نکردین یا ازشون خبر ندارید
اول اینکه شاید پای کس دیگه در میون باشه اخه یه بار یکی از آشنا ها برای استخاره به مادرم زنگ میزنه و میگه خانمم بهم خیانت کرده ولی به خاطر زندگیم اونو برگردوندم( در صورتی که خود مرده هم خیانت کرده بود) خلاصه زنه هرجور شده به اسرار خانوادش و شوهرش برمیگرده ولی شوهرش هرکاری میکنه بازم زنه میگه من طلاق میخوام و توی خونه باهاش مثل یه نامحرم برخورد میکنه و نمیزاره مرده حتی بهش دست بزنه
دوم شاید برای خانمتون دعا درست،کردن و چیز خورش کردن که نصبت به شما اینطوری شده
شاید خیلی ها بگن اینا همش خرافاته ولی توی قران هم گفته یهودی ها با کمک جادو بین زن و شوهر اختلاف ایجاد میکردن
سوم شاید شما یه مشکل خیلی بزرگ داری که خانمتون نمیتونه بهتون بگه مثلا توی رابطتون اذیت میشه یا اینکه بیشتر براتون مادری میکنه تا همسری واسه همین فکر میکنه نمیتونه بهتون تکیه کنه
ولی به نظر من احتمال اولی خیلی بیشتره که پای کس دیگه در میون باشه البت من زیادی نصبت به زن ها بدبین هستم
یه دعا واستون میزارم بهش عمل کنید ان شاءالله جواب میده
ﺁﻳﺎﺕ ﺷﺮﻳﻔﻪ ﺫﻳﻞ ﺑﺮﺍﻱ ﺯﻳﺎﺩ ﺷﺪﻥ ﻭ ﺍﻓﺰﺍﻳﺶ ﻣﻬﺮ ﻭ ﻣﺤﺒﺖ ﻣﻴﺎﻥ ﺯﻥ ﻭ
ﺷﻮﻫﺮ ﻭ ﺧﺼﻮﺻﺎ ﺯﻥ ﻭ ﺷﻮﻫﺮﻫﺎﯼ ﺟﻮﺍﻥ ﻭ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺍﺣﺴﺎﺱ
ﺳﺮﺩﯼ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻫﻤﺴﺮ ﺧﻮﺩ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﻣﻮﺛﺮ ﺍﺳﺖ .
ﭘﺲ ﺍﺯ ﻧﻤﺎﺯ ﺻﺒﺢ، ﺩﻩ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﻫﺮ ﺁﻳﻪ ﺭﺍ ﻗﺮﺍﺋﺖ ﻧﻤﺎﻳﺪ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺍﺯ
ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺟﻞ ﺟﻼﻟﻪ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻬﺮ ﻭ ﻣﺤﺒﺖ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻭ ﺑﻬﺒﻮﺩ ﺭﻭﺍﺑﻂ
ﻣﻴﺎﻥ ﺧﻮﺩ ﻭ ﻫﻤﺴﺮﺵ ﺭﺍ ﻧﻤﺎﻳﺪ .
ﺁﻳﺎﺕ ﺷﺮﻳﻔﻪ ﺫﻳﻞ ﺭﺍ ﻗﺮﺍﺋﺖ ﻧﻤﺎﻳﺪ:
(ﻳُﺤِﺒُّﻮﻧَﻬُﻢْ ﻛَﺤُﺐِّ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﻭَﺍﻟَّﺬِﻳﻦَ ﺁﻣَﻨُﻮﺍ ﺃَﺷَﺪُّ ﺣُﺒًّﺎ ﻟِﻠَّﻪِ ) ﺳﻮﺭﺓ ﺍﻟﺒﻘﺮﺓ ﺁﻳﻪ
(165)
(ﻗُﻞْ ﺇِﻥ ﮐُﻨﺘُﻢْ ﺗُﺤِﺒُّﻮﻥَ ﺍﻟﻠّﻪَ ﻓَﺎﺗَّﺒِﻌُﻮﻧِﯽ ﯾُﺤْﺒِﺒْﮑُﻢُ ﺍﻟﻠّﻪُ )ﺳﻮﺭﺓ ﺍﻝ ﻋﻤﺮﺍﻥ ﺁﻳﻪ
( 31 )
( ﺇِﻧِّﻲ ﻭَﺟَّﻬْﺖُ ﻭَﺟْﻬِﻲَ ﻟِﻠَّﺬِﻱ ﻓَﻄَﺮَ ﺍﻟﺴَّﻤَﺎﻭَﺍﺕِ ﻭَﺍﻷَﺭْﺽَ ﺣَﻨِﻴﻔًﺎ ﻭَﻣَﺎ ﺃَﻧَﺎ ﻣِﻦَ
ﺍﻟْﻤُﺸْﺮِﻛِﻴﻦَ( ﺳﻮﺭﺓ ﺍﻻﻧﻌﺎﻡ ﺁﻳﻪ ( 79)
ﻭَﺃَﻟَّﻒَ ﺑَﻴْﻦَ ﻗُﻠُﻮﺑِﻬِﻢْ ﻟَﻮْ ﺃَﻧْﻔَﻘْﺖَ ﻣَﺎ ﻓِﻲ ﺍﻟْﺄَﺭْﺽِ ﺟَﻤِﻴﻌﺎً ﻣَﺎ ﺃَﻟَّﻔْﺖَ ﺑَﻴْﻦَ ﻗُﻠُﻮﺑِﻬِﻢْ
ﻭَﻟَﻜِﻦَّ ﺍﻟﻠَّﻪَ ﺃَﻟَّﻒَ ﺑَﻴْﻨَﻬُﻢْ ﺇِﻧَّﻪُ ﻋَﺰِﻳﺰٌ ﺣَﻜِﻴﻢٌ ﺳﻮﺭﺓ ﺍﻷﻧﻔﺎﻝ ﺁﻳﻪ ( 63) ﴾
ﻭَﻗَﺎﻝَ ﺍﻟْﻤَﻠِﻚُ ﺍﺋْﺘُﻮﻧِﻲ ﺑِﻪِ ﺃَﺳْﺘَﺨْﻠِﺼْﻪُ ﻟِﻨَﻔْﺴِﻲ ۖ ﻓَﻠَﻤَّﺎ ﻛَﻠَّﻤَﻪُ ﻗَﺎﻝَ ﺇِﻧَّﻚَ ﺍﻟْﻴَﻮْﻡَ
ﻟَﺪَﻳْﻨَﺎ ﻣَﻜِﻴﻦٌ ﺃَﻣِﻴﻦٌ ) ﺳﻮﺭﺓ ﻳﻮﺳﻒ ﺁﻳﻪ ( 54 )
خیلی وقتا فقط باید دست به دامن خدا شد به هرحال امتحانش ضرری نداره قبلا تاثیر این کار رو دیدم
موفق باشی
خدانگهدار