نوشته اصلی توسط
آی تک
من تاپیک شمارو خوندم و سوالی واسم پیش اومد یعنی واقعا همسر شما با این بی توجهی ها و تنبلیاش فکر نمیکنه ممکنه شمارو از دست بده و خدای نکرده شما برید سمت روابط دیگه؟
من برعکس اکثر دوستان که بیشتر تقصیرارو گردن شما انداختن به نظرم مشکل از همسر شماست ایشون با 26 سال سن اصلا آداب همسرداری رو بلد نیستن واقعا عجیبه.اونم یه دختر خونه دار که هیچ مشغله ذهنی دیگه ای نداره چرا باید انقد سهل انگار باشه نسبت به مسایل زناشوییش.
به گفته بعضی از دوستان اگه دلیل این رفتاراشون ته تغاری بودن باشه من خودم تک دختر و ته تغاری هستم ولی انقد لوس نیستم با اینکه شاغل هستم ولی همیشه چه تو خونه و چه بیرون مرتبم حتی با اینکه مجرد هستم.
یعنی چی یه خانم دیر به دیر بره حموم یا شبا مسواک نزنه من همیشه فکر میکردم آقایون نسبت به این جور مسایل بی توجهن ولی می بینم بین خانم ها هم میتونه وجود داشته باشه.
خودمو که جای شما میذازم واقعا حرصم میگیره
یه بار دیگه خیلی منطقی باهاشون حرف بزنید بگید من مرد هستم و یه سری نیازها دارم دوس دارم همسرم تمیز باشه بوی خوب بده شبا مسواک بزنه لباسای خوب بپوشه وگرنه ممکنه علاقم بهت کم بشه و خدای نکرده دلسرد بشم نسبت بهت و حتی مثلا بگید یه دوستی داشتم که همسرش به نیازهاش توجه نمیکرد اونم رفت سمت روابط نامشروع.اینارو بگین یه ذره بترسه.