-
RE: تریبون آزاد
جناب گرد آفريد بخاطر تذكري كه در تايپيك( نظرتان راجب آواتار بگويد )بهتون دادم و دوباره تكرار شد آن پست شما رو حذف كردم و در ضمن نوشته بودي كه با بود و نبود آن ناراحت نمي شوي اگه نارحت نبودي كه اعتراض شديدي نمي كردي ومن وقتي گفتم خوشحال باش سؤء تفاهم شده اصلا قصد جسارت نداشتم و خواهش مي كنم از اين به بعد مطالبي كه نياز به گفتگو دارد را در همين تايپيك مطرح كنيد خواهش خواهش خواهشششششششششششش
-
سلام به همه كاربران گرامي :72::72:
:227::227:توجه توجه توجه:227::227:
از همگي عزيزان مي خوام كه هميشه در مواقع استفاده از قسمت سرگرمي حداقل براي يك بار هم كه شده به تايپيك تريبون آزاد سر بزنيد
چون امكان دارد تذكراتي يا توجه هاتي و دركل نكات مهمي را من يا حتي بقيه عنوان مي كنن بهتر است كه مطلع بشويم:D
از توجه شما عزيزان ممنونم ارادتمند شما زيبا ده .:43::43::43:
-
یه پیشنهاد دارم اینکه هر از گاهی مثلا به مناسبت پایان سال نظرخواهی کنید و بهترین تاپیکها،باز کننده ی بهترین تاپیک ها و فعال ترین اعضا معرفی بشن.
نظرتون چیه؟اینجوری یه تشکری هم می شه از کسانی که تو بهبود این سایت نقش موثری داشتند
-
آقاي محمد ابراهيمي عزيز سلام ....
مواقعي كه چراغم خاموش هست يعني اينكه در آن زمان توي سايت نيستم
و اما در ارتباط با سوالتون گفته بودم توضيح بيشتري بدهيد هنوز منتظرم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
خانم no 1 عزيز سلام پيشنهاد خوبي هست بيشتر راجبش فكر مي كنم ......................
-
سلام به همه دوستان
شب بخیر
GoogleBot, erfan25, mohammad54, nadiya166, مدیرهمدردی, رامبراند
ببینم اضافه کاری ؟
ساعت :300:دارین
خدا قوت
-
سلام زیبا.ده عزیز ،:43::72::16:
سال نو مبارک . :73::227::72: