با سلام و احترام خدمت جناب دکتری به توان 2 :18: (این جمله جهت نمک قضیه میگم، تا شاید کمی از عصبانیت شما بکاهم)
من واقعا شرمنده ام که باعث عصبانیت شما شدم و همچینین باعث یسری از
سوتفاهمات !
این لیوان اب و از من قبول کنین تا کمی هم عصبانیت کاسته بشه! و ما هم جرات کنیم دوباره وارد تاپیک بشویم!
http://www.upload7.ir/imgs/2014-10/5...3408322397.jpg
خب اولا جناب دکتری بتوان 2!
آخه من کی گفتم با مهریه 1000 تا موافقم!
من کی گفتم با مهریه بالا موافقم!
مگه من ننوشتم بنظرم اصلا مهریه صرفا یک هدیه از جانب همسر هست، وباید قلبا داده بشه! نه زوری گرفته بشود! کسی که همچین اعتقادی داره با مهریه بالا موافقه!؟
کمی بد خوندین ! مگه نه؟ یا از روی عصبانیت خوندین!
من والا نمیدونم 1000 سکه چقدر میشه اصلا سکه چقدر میشه! فکرم نکنم در زندگیم با همچین رقمی مواجه بشوم بخوام در آینده از همسر طفلکم بخوام!
بذارین اینطوری منظورم و عرض کنم:
من گفتم بشما که مثلا این خانوم گفتن 14 سکه ، شما در اون لحظه توانایی پرداخت 14 تا رو داشتین؟ خب قبول میکردین!
مهریه صرفا فقط یک هدیه است!
مثلا شما اگه جای برادر من بودین و همچین کاری میخواستین بکنین، من بشما میگفتم برادر من ، ببین ایشون میگن 14 سکه ؛ شما میگین نه 1000 تا !
خب شما میتونین همین الان یا اصلا نه تا 1 سال بعد از عقدتون به ایشون یک سکه هدیه بدین! و بعد بنظر خودتون تا 14 سال آینده میتونین 14 سکه به ایشون هدیه بدین!
اگه آره خب قبول کنین! ولی نه 1000 تا 14 سکه رو!
حالا نه ممکنه شما بگین خیر من همین الان میتونم 100 سکه پرداخت کنم توانایی پرداختشم دارم!
هر سال هم میتونم 100 تا سکه پرداخت کنم ، خب با این اوصاف شما تا 9 سال اینده زندگیتون میتوینن 1000 تا سکه و پرداخت کنین! خب پس اگه اینطوره خب قبول کنین!
نسبت به وسعتون باید مهریه و قبول کنین ! نه بیشتر نه کمتر!
وقتی تواناییشو نداشتین چرا قبول کردین؟
خب واقعا قبول ندارین اینجا شما اشتباه کردین؟؟
اگه فکر میکنین نه هرچیم کار کنین در آینده نمیتونین همچین هدیه ای بدین خب پس قبولش نکنین ، هرچقدر میتونین هدیه تون و قبول کنین!و قولشو بدین!
من همچین نظریه درمورد مهریه دارم! بنظرم اصلا هدیه است، ذکر هم نشه بهتره!
مرذ خودش هدیه رو قلبا تقدیم همسرشون کنن بهتره! اما خب یک چیزایی در جامعه هست که عرفه! دیگه نمیشه کاریش کرد!
حالا چون یسری تهمت ها به بنده زدین ، لازمه حتی ذکر کنم، بنده از سکه بیشتر عاشق گل رز هستم، اگه به من باشه فارغ از تجملات و نظر خانواده ها دوست دارم همون ده تا 20 تا گل رز هم اگه گفته میشه همسرم خودش هرمقدار که دوست دارند بعد از عقد به من بعنوان هدیه
قلبا نه زوری تقدیم کنند. مثلا ماهی یک شاخه گل رز هم به من بدن من راضیم!ولی قلبی باشه نه زوری بخوام خودم برم ازشون بگیرم!
هدیه رو که زوری نمیگیرن!
اینو بخونین لیوان آبتان هم نوش حان بفرمایین تا کمی از عصبانیتتون کاسته بشه بنده بتونم در مورد باقی بنده ها صحبت کنم.:18:
فقط اعلام کردم ، شما وقتی مینویسین 1000 تا ! یعنی تواناییشو دارین، خب وقتی ندارین ننویسین آقا چه لزومی داره! آخه !!! حتی اگه خانوم هم گفتن شما نباید همچین قولی بدین!
من یک عقیده دیگه ای که دارم ، اینه که مرده و قولش ! مرد قول بده زیر قولش بزنه اصلا حسم کلا روشون تغییر میکنه!
بنظرم یک مرد زمانی باید قول بده که توانایی انجام اونکارو داشته باشه!
حتی فرداروز من خواسته غیر منطقی از همسرم داشتم و ایشون بدون فکر بمن قول داد و انجام
نداد ! نظرم درمورد مردانگیشون واقعا تغییر میکنه و اصلا نظر خوبی نمیشه!
وقتی همسر خواسته غیر منطقی داره، بهتره باهاش منطقی صحبت کرد و گفت
من توانایی برآورده کردن همچین خواسته ای وندارم پس نمیتونم به همسر عزیزم قولی بدهم و نمیخواهمم قولی بدهم که از پسش برنمیام ! بنظرم این بهترین روشیست که یک مرد میتونه انجام بده!