-
خوب پونیو تازه میخواستم باهات بحث کنم کجا داری در میری؟ چه زود از حرفات جا زدی و حالت خوب شد؟
پونیووووووووووو:54:
نظرت چیه؟ اون همه برات نوشتم. فکم در اومد از جاش:18: بگووووووووو.
نظرت در مورد نگاه خودت، نگاه مردم به خودت و آینده ات چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بگوووووووووو.
باید توضیح بدی:324:
فردا بیا بگو ولی فرار نکن تا فردا رفتی خوابگاه یکی بهت یه چیزی گفت کم بیاری. میخوام از اینجا مرد بری بیرون. مرررررررد آهنین.
ببین تنبل کسیه که از فردا صبح شروع کنه.
از الان شروع کن و برو بخواب. تمرین تنفس و شل کردن بدن و اینکه به خودت بگی من از این به بعد سحر خیز خواهم بود و شبا زود میخوابم یادت نره.
-
:72::72::72::72::72::72::72::72:
پونیو سلام
یه نفس عمیق بکش تا هوای پاییزی که امروز پر از لطافت بود ریه هاتو پر کنه . کمی هم تغذیه تو تغییر بده :82: تا اکسیژن و قند مناسبی بهت برسه . یه آزمایشم بده که کم خونم نباشی . شاید بی حوصلگیت و کم توانیت از این مورد باشه .
بیا از نقاشی شروع کنیم نظرت چیه ؟
پونیو تا حالا برا خودت نقاشی کشیدی ؟ بیشتر چه وقت از روز نقاشی میکنی ؟ صبح زود یا عصر ؟ موضوع نقاشیها چیه ؟ کدوم نقاشیتو بیشتر دوست داری کمی از جزییاتش برام بگو . با چه ابزاری نقاشی میکنی ؟
تا حالا درخت هم نقاشی کردی چه نوع درختی ؟ بید یا کاج . چه رنگی به برگاش زدی سبز یا نارنجی ؟ نقاشیهات تو چه ماهیه ؟ اردیبهشت یا دی ؟ تا حالا تو گالریها شرکت کردی . برا خودت تو خونه گالری گذاشتی ؟ از نقاشیهات عکس تهیه کردی ؟
تا حالا تو نقاشی های خودت رفتی عمق نقاشیهات چقدره ؟
کساییکه اهل هنر و نقاشی هستن روح لطیف و زیبایی دارن . تو نا ملایمات زندگی حساسا وکمی زود رنج . ولی آرامش خاصی دارن که هر کسی نداره تجسم و تصویر سازی بالایی دارن که پونیو هماز این موضوع مجزا نیست
پونیو شاید با خوندن پست های بچه ها و تکرار مکررات جای اینکه نیرو برا حرکت بگیری برا خودت بزرگش کردی و سخت .
شاید برا همینکه هنوز نتونستی قدم مناسبی براداری .
از قسمتی که برات آسونه شروع کن از قسمتی که دوست داری .
خوشبختی یه معجزه الهی که باید براش تلاش کرد و بدستش آورد . با نشستن و غر غر کردن سراغت نمیاد .
پونیو تو جزو دوستان قدیمی تالاری برا همینم بچه ها صادقانه و از رو محبت بهت سر میزنن وبرات پست میذارن و برا همین دوست دارن پیشرفت و سعادت تو رو شاهد باشن .
پونیو به نظر من شما مشکل خاصی نداری به قول خودت الکیه کمی از افکار گذشته و اتفاق ها گذشته که برات پیش اومده هنوز ذهنتو اذیت میکنه ولی امروز مشکلی نداری . افسردگیت از دیروز نه از امروز .
به خودت آسیب نزن . تو اولین قدم گذشته رو از خودت دور کن . به امروز فکر کن .
اینبار فرق میکنه باید تغییر کنی . باید سهم خوشبختی خودتو از دفتر سرنوشت بکشی بیرون .
آسمون زندگی مثل آسمون نقاشیهات ثابت نمیمونه یه روز ابری دلگیره یه روز طوفانی خشمگین یه روز آفتاب ارغوانی رو دریاچه نقره ای در حال غروب .
از تو یه پنجره کثیف هم میشه دنیارو زیبا دید . شعار ندادم واقعیت در موردت گفتم .
از نقاشی شروع کن بی حوصلگیهاتو بیار رو بوم رنگ بپاش روش بعد بهش هویت بده .بدروووووود
-
سلام ببخشید که دیر اومدم جواب بدم . اصلا نمیدونستم چی بگم. به یکی که بفهمه منو نیازدارم . من به هیچ چی اعتقاد ندارم خیلی به پوچی رسیدم فقط میخورم و میخوابم و میشینم پای نت گاهی هم گریه و زاری 3 روز اول هفته هم میرم دانشگاه بی هیچ انگیزه ای . خواهرم میخواد یه کاری راه بندازه کیف و کفش و لباس تولید کنه احتیاج به ایده و طرح داره هی به من میگه یکاری کن من همینجور گیج و منگم تا میام فکر کنم به یه کاری بغض میکنم موج منفی میفرستم به خودم اصلا مغزم تهی هیچ ایده ای ندارم فقط به حاشیه و چیزای منفی فکر میکنم . میخوام بمیرم هیچ کاریو دوست ندارم انجام بدم. مامانم تا فهمید اوضام خرابه فقط بهم غر زد داد و دعوا گفت خب مریضی پاشو برو دکتر بهت قرص بده بیو فتی یه گوشه بخوابی فقط . هیچکس منو دوست نداره منم از خودم بدم میاد.
من گوشم از حرفای مثبت روانشناسی پره به قانون جذب و اینام اعتقاد ندارم . خیلی بد شدم خیلی میشه خدا منو بکشه :203:
- - - Updated - - -
دوست دارم از روانشناس کمک بگیرم اما خیلی هزینه میخواد جلسه ی یه ساعته 50 تومن! اصلا اوضاع مالیم خوب نیست که الان . خیلی هم میترسم بفرستتم پیش روانپزشک و قرص و دارو .روان شناس چه کار میکنه باهام که خوب شم حرف میزنه منو با حرفاش آروم میکنه ومن دوباره از نو متولد میشم ؟؟؟؟؟ نمیدونم چرا همیشه یکی درونمه میزنه تو سرم تحقیرم میکنه .
-
سلام.:72:
پونیو بهتر شدی؟