نوشته اصلی توسط
مدیرهمدردی
با سلام
دقت کردید شیدا. گرامی چی گفت!!!
یکبار دیگر با دقت مطالعه کنید نکته مهم همین!!!
مسائل خیلی خوب و منسجم نوشته شده است.
شما خودآگاه یا ناخودآگاه به صورت منسجم و شسته رفته می نویسید.
من متوجه مطالبی که از خودتون و شوهرتان می نویسید می شوم.
اما به نظر یک حلقه گمشده وجود دارد.
یعنی من بیشتر تمایل دارم از آنهایی بشنوم که شما نمی نویسید.
در یکی از پستهایتان اشاره کردید نمی دانید مشکل چیست؟!
ساده و راحت بعد از این همه زندگی می نویسید که نمی دانید چرا او اینقدر اصرار به طلاق دارد!
بعضی وقتهای در لفافه و مبهم می گویید او حاضر به تغییرات جزئی شده است اما حاضر نیست تغییرات اساسی بدهد!
اساسا شما لیست و فهرستی از انتظارات و ناراحتی هایی که همسرت از شما دارد ارائه نکردید؟
هیچ فهرستی از مشکلات و اشتباهات خود در زندگی ندادید.
اینها همه یعنی شما در فضای مجازی فرصت منسجم نویسی پیدا کردید و این باعث شده است نکات مهم که به کار مشاوره بیفتد ناخودآگاه سانسور شود.
ما در جلسات حضوری معمولا حتی از نحوه بیان، نشستن، و تیک ها تن صدا و نوع نگاه فرد و پافشاری ها و تپق ها و حاشیه پردازی هایش متوجه نقاط قوت و ضعفها می شویم.
اینجا کار سخت هست. شما سخت ترش هم کرده اید.
اگر مراجعی تاپیکی زد که خیلی خیلی ساده بود و همه مراجعان به سادگی یک توصیه به او کردند ، اما با تعجب دیدند که او کار دیگر می کند. این یعنی یک نکته غامض و مبهم وجود دارد.
بگذارید خیلی شفاف و صریح بگویم:
دلبستگی شما و اینقدر وابستگی شما به ایشون نشان از نقاط قوت بالای او و رفتارها و اشتباهات شما دارد.
اتفاقا اگر فردی خیلی احساسی باشید. وقتی طرفتون همه ضعف باشد ، به مرور دلزده می شوید.
احساساتی می دانید یعنی چه:
محبت از احساسات هست.
عشق هم از احساسات هست.
اما
نگرانی
ترس
نفرت
تعجب
و ... هم از احساسات هست.
یعنی شما که احساسات قوی دارید. اگر این آقا به درد زندگی نخورد و رفتارش صحیح نباشد ولی روش شما صحیح باشد. این شما بودید که زودتر خواهان طلاق می شدید و نگرانی و ناراحتی در شما ایجاد می شد.
اما اکنون به عکس هست.
به جای شما ، او فراری هست؟
پس شفاف بگویید او چه می خواهد؟ و چه انتظاری دارد که حتی به زعم ایشان هیچ امیدی به شما برای تغییر ندارد!!!!!